Ge mig sommar!!

Jag och K har just tittat färdigt på Äntligen Midsommar. snacka om kaosfilm :-) men den var rolig! Trots alla intriger fick den mig att längta något fruktansvärt efter sommaren. Tänk er varma sommarkvällar, minigolf, glass i hamnen, en god köttbit på grillen och allt annat som hör sommaren till.

Jag längtar!

Nu ska snart Tion få lite mat innan vi kryper ner i sängarna. Hoppas morgondagen bjuder på lika fint väder som det vart idag för då funderar vi på att plocka fram grillen :-). Ååååå tänk att få lite färskpotatis och jordgubbar!!!!!

Natti natti

Premiär på thairesturang.

Idag har vi vart i Skövde och fotograferat oss så imorgon bör vi komma i tidningen. Vi passade på att göra stan lite med så lite shopping blev det, mest till Melvin som bl.a. fick en snygg skjorta. Själv köpte jag på mig två svarta tights. Det var nödvändigt då mina har användts flitigt under nio månader så dom har gått i graven. Tion har även gjort sitt första besök på thairesturang, ja det var nog Melvins första också. Vi åt på Thai House i Skövde, mumma!!!!!

Pyret äter lite dåligt idag med, småslattar mest :-( (och ofta). Men han är i alla fall pigg. Denna oro gör mig galen!!!! Ingen aptit har jag heller men det har nog med tabletterna (som ska stanna av mjölkproduktionen) att göra. Dom gör mig lite låg också så gråter gör jag med. Men jag njuter!!!!!!

Nu ska jag titta på halv åtta hos mig!

Kram J

Kväll i vårt hus!

Här råder lugnet!!! Förlåt för dåligt med inlägg men det är lite svårt att hitta motivation till något annat än snos och gos och mys med en storebror. Vi softar oss igenom dagarna!! Idag har vi haft hembesök av BVC vilket gick bra men han har inte ökat i vikt sedan i torsdags = mamma blir orolig!!! Men hon var inte orolig så det ska jag försöka att inte vara heller.
Jag ammar inte Tion för vi fick det inte att fungera han och jag (men jag ska berätta mer om det en annan dag) så han äter på flaska och det går lite upp och ner med hur mycket han äter. Men han blir piggare och piggare (och kissar både här och där) så det känns som han får i sig ganska bra i alla fall.

Har just filat och badat mina fötter (som mer och mer börjar likna min mors, tack för dom generna mamma ;-) ) och K och T ligger och myser i soffan hud mot hud!
Nu ska pyret få mat innan vi kryper ner i sängen. Imorgon ska vi ta oss iväg till KSS för fotografering.

Puss och Kram!!!

Söndag!

Gud vilken kort dag det här blir för när jag, K och T kom ur sängen var kl 10.00 eller ja 11.00 då det var sommartid och det hade vi inte en tanke på men, men. Har ganska nyss kommit hem från Ann och Nonne där det blev riktig söndagsmiddag i form av portersetek. Jag och T tog en promenad hem och dom andra två grabbarna är på innebandy.

Så fort mitt lilla gryn har somnat ska jag städa men jag vill ju inte slösa bort hans lilla vakentid på att städa eller blogga heller för den delen så jag säger tack och hej för nu.

Kram J

Team Sundblad

Grät en skvätt när snyggo-Erica sjöng solo!!! Me like!!!!


Ikväll är det bara vi.

Sitter här i soffan med en mätt liten sömntuta på armen, helt underbar!!! Ikväll är jag och Tion ensamma hemma då M sover över hos farmor och farfar tillsammans med kusin Felicia :-). K är på 30-årsfest med sin bror hos deras kusin. Så här hemma blir det en lugn kväll med gos i soffan.
Ska titta på körslaget för en jobbarkompis till mig är med, go Erica!!!!! Annars släcker vi ner och tänder ljus under earth hour innan vi kryper ner i sängen tidigt tror jag.

Idag har vi gjort stan en sväng (mindre mysigt då det regnade) och vart hos Erica, Per och Ella. Tack för fikat och dom fina presenterna till grabbarna!!!!

Annars är lillhjärtat en vecka idag och vi börjar landa nu hela familjen känns det som!!

Ha en mysig kväll!

Kram J

Tion Helge Ferdinand

Som många säker redan vet blev det en liten kille!!!!

Tion Helge Ferdinand 2010-03-20 kl. 21.15 3350g och 49 cm.

Av dom senaste två dagarnas besöksrekord :-) antar jag att det är många som är nyfikna på hur han ser ut så här kommer en liten bild på pyret.


Snos och gos hos mig i soffan igår :-). Så lik både pappa och storebror!

Lovar att det kommer fler bilder. Förlossningen blev crazy och tuff och dom senaste dagarna har vart omtummlande och mysiga. Mer om våra senaste dagar kommer när jag känner mig lite mer som människa :-). Nu ska jag njuta av en riktigt lång och varm dusch!!!!

Kram J

Fredagsmys och världens lägsta feber!

Jag trodde helt säkert att jag hade feber, jo visst om det är feber att ha 36,6 :-). Jag kan nog inte få feber för jag kan inte minnas när jag hade det senast. Har i alla fall inte haft det dom senaste 10 åren. Men piss mår jag i alla fall :-(.

Nu ska vi starta upp fredagsmyset här jag och M. Först ska vi kalasa till det ordentligt ;-) med varma mackor och efter det blir det mys framför tv:n med massa snacks.
Har lite sorg här då jag just tittat på dom två sista avsnitten av Glamourama :-(. Håller tummarna för en till säsong. Läste en rolig intervju med tjejerna i bubbelroom i sängen idag, dom är för sköööna!!!

Sedan ett litet tips:

Ni som kanske har tvättat era vita tygskor vet att dom har en tendens att bli gula (i alla fall dom flesta) tvätta dom då en gång till så blir dom vita. I alla fall mina :-).

Där har ni lite blandat fredagskvällsdravel.

Ha en mysig kväll!

Kram J

Deppväder.

Hello fredag!!

Idag är det riktigt deppväder, mulet och regn. Trädgården ser ut som en lervälling där snön är borta :-(. K åkte just till jobbet och M vilar middag och så tänker jag med göra nu så jag slipper titta ut genom fönstret och se skiten.

Kram J

The Garden Collection.

På var och varannan blogg hittar man inlägg om H&M:s The Garden Collection och jag kan ju inte va sämre jag så här kommer mina favoriter (men jag kommer nog inte beställa något).


Fint puderfärgat linne. Var även riktigt fint i vitt tycker jag.



Söt blus som skulle va fin till ett par jeansshorts.




Den här toppen skulle också sitta fint till shortsen eller ett par lagom slitna stuprör.

De här tre plaggen var dom jag gillar i sortimentet som finns kvar, självklart är dom finaste klänningarna slut.

Kram J

Vad ska jag bli när jag blir stor??

Ligger i soffan och är helt ensam hemma. Kristian är och tränar och Melvin är hos farmor och gör av med lite energi :-). 
Ligger här och kollar runt på lite högskolor och universitet och funderar på vad jag ska ska bli när jag blir stor. Någon som kan hjälpa mig med detta?? Kanske ska bli syokonsulent och hjälpa andra förvirrade människor som mig själv (eller heter det jag själv????). Gud vad det ska va svårt!

Insåg just att det är väldigt dåligt på tv:n ikväll också :-(.
Nu ska jag äta lasgnerester från igår.

Kram J

Inget

Nepp ingen bebis här inte :-( och ont i halsen och slemhosta har jag :-(. Har i alla fall vart ute på promenad med mamma, Erica och Liam och plockat ris (eller mamma gav sig ut i snön och plockade och jag och Erica stod på cykelbanan och skrattade åt henne). Snön smälter :-) men annars är ju vädret för trist så jag håller mig nog inne resten av dagen.

Kram J

It's Complicated

Snacka om sjukt bra film!!! Bör ses snarast av alla (i alla fall av er av kvinnligt kön), strunta i det på egen risk säger jag bara!!!!!

Nu ska jag titta på dagens avsnitt av Glamourama innan jag kryper ner i sängen och hoppas på att bebis vill flytta ut inatt (i wish).

Kram J

Bio!

Nu blir det bio med brudarna, får se om jag orkar med en utvärdering när jag kommer hem.

Ha en mysig kväll!

Kram J

Halloumiiiiiiii!!!!!

Sitter just nu och äter supersmaskig lunch i form av kyckling med sallad, tomat, avokado och massor av stekt Halloumi. Det känns SOMMAR!! Det enda som kunde toppat detta vore om kycklingen och osten kom från grillen, men man kan ju inte få allt. Älskar Halloumi!



Snart ska jag hämta skrutt på dagis.

Kram J

Back to bed!!

Nu har jag lämnat M på dagis och ätit mackor med äggröra på så nu tänker jag ta min tjocka mage och krypa ner i sängen och bulla upp med massa kuddar runt mig så det blir mjukt och gött. Har sovit helt skit inatt. Tänker inte göra något vettigt alls, så det så!!!

Kram J

Vad F*N!!!!!

Mer snö!!!!!!!!!!!!?????? Vad är det roliga med det undrar jag??? Jag kan inte hitta något.


Aaaaaaaaaaaa!!!!

Nu har vi vart hemma på tok för många dagar hela familjen, jag är så trött på dom så att dom snart åker ut genom fönstret!!!!

Tror att jag ska använda min ilska till att städa!


Tror ni det blir bio imorgon??

God morgon tisdag!

Två sjuka grabbar här hemma :-( och jag försöker tänka bort att jag har ont i halsen. Underbart väder idag med. Hur glad blir man inte eller?

Imorgon kväll ska jag gå på bio med tjejerna och vi ska se It's Complicated. Biljetter är bokade så bara för det kanske det blir bebis. Hoppas, hoppas, hoppas! Lätt att det vore värt 85 kr :-) och att missa filmen.
Men en mysig kväll med flickorna är inte fel det heller!!! Vad tror ni, hinner jag gå på bio?? Just nu känns det som jag kan boka in biobesök varje kväll i flera veckor och ändå inte missa en film :-(. Kom nu bebis!!!!!!!

It's Complicated

Kram J

Har inte tiiiiiiiid!

Ja vad säger man, nu har Melvin kräkts också. Jag vägrar bli sjuk nu. Jag ska ju för f*n föda barn!!!!
Nu ska jag krypa ner i sängen och låta min son andas sin bacilluskandedräkt i ansiktet på mig :-(. Vad gör man??

God natt!


Kissie snor stilen!!

Kan ni gissa vilken kändis som är Kissies stilikon????

Jo, det är ingen mindre än Kicki Danielsson :-).

I det här inlägget efterlyser Kissie någon konstig form av spetsvantar och vem har inte liknande på sig i senaste nummret av Hänt Extra (jaja jag erkänner att jag läser hänt extra ibland) jo Kicki!!!


Snyggt Kissie ;-).

Nu ska jag gå ut och ta mig en till promenad innan solen går ner!

Kram J

Promenera mera.

Besöket hos barnmorskan gick bra och nu är bebisen färdig så nu kan den ta och titta ut sa hon och jag var inte sen med att hålla med. Långt ner ligger rackarungen också och det känns vill jag lova. Men jag promenerar på, tog mig en skön runda med Erica och Ella när jag kom hem. Nu har vi just ätit lunch och jag ska bara hänga lite tvätt innan jag lägger mig och vilar middag en stund :-), jag kan ju bli överansträngd ;-).

Kram J

Snusk!

God morgon SOLEN!!!

Jag har just ätit upp min frukost och ska snart bege mig till barnmorskan men först,

dagens I-landsproblem: Någon mer än jag som tycker att det är supersnuskigt med yoghurtförpackningar där man fäller in "pipen". Förstår ni hur jag menar???? Så att det liksom pyser upp massa yughurt när man trycker ihop den. Så torkar det ihop och blir så vidrgt. Vad är tanken???? Inte nog med det så är dom svåra att öppna också. Ja nu vet ni vart jag står i denna viktiga fråga.

Ha en fin dag!

Kram J

Bröllopsfotografen :-)

Gud vilken härlig film, se den!!! Det är ju inte så konstigt att man har svårt att ta värmlänningar på allvar när det finns filmer som den och Smala Sussie :-).


Nu blir det sängen!

Kram J

Jaha

Nu är två av tre här hemma sjuka, K är dålig i magen (för att utrycka sig lite fint) förkyld och har ont i kroppen och M har feber :-(. Själv är jag bara tjock och trött :-) och tänker INTE bli sjuk. Håller just nu på med mission  "promenera ut bebisen". Så dagen har bjudit på två promenader.
Nu ska vi titta på på film och äta godis (dumma, dumma Karin, Erica och Martina som har tvingat mig tillbaka i sockerträsket ;-) ).

Kram J

I min Ipod

Har vart ute på en skön promenad och lyssnat bl.a. på den här sjukt bra låten.



Nu ska jag göra kvällsmat!

Kram J

Solsidan

Just nu är det reklam men guuuuud vilken rolig serie!!!!!!!!!!

Ikväll har jag och M vart hemma hos mamma och pappa och ätit middag innan vi åkte och tittade på K när han spelade match. Han stod i mål och det blev vinst :-). Nu slappar vi i soffan hela familjen men vi däckar nog snart.

Trevlig helg!

Kram J

Vårjacka till skrutten.

Igår blev det inte så mycket shoppat utan vi kom hem med tre par trosor till mig (tråkig men nödvändig shopping) och en vårjacka till Melvin. Det blev den här från Lindex. Det var dåligt med fina jackor till små killar men den här fick det bli. Hoppas, hoppas att han kan ha sin fina svarta "skinn"jacka från förra året också för jag har inte hittat någon som är lika fin som den men jag är tveksam.

Kram J


Vattenpölar och arga mamman.

Startade dagen med lek på öppna förskolan. På väg ut till bilen så hade det hunnit bli STORA vattenpölar och M hade i och för sig gummistövlar men inga galonisar så väl vid bilen hade han vatten upp till ljumskarna grrrrr!!

I sällskap av Carina, Alfons och Sigge åkte vi in till stan för att luncha med Kristian på statt. Ja ni förstår säkert hur still killarna satt och hur jobbigt jag tycker att det är. Väl tillbaka till bilen var Melvins andra par byxor på god väg att bli lika blöta och ungefär här kom arga mamman i mig fram. Nu ligger han i alla fall och vilar middag och jag har lugnat mig så när han vaknar ska vi äta mellis och efter det tar vi på galonisar och gummistövlar och går ut och hoppar i alla pölar :-).

Jag har passat på att titta på bella&tyra show och jag kan inte påstå att jag är såld. Bella är så sjukt jobbig att lyssna på tycker jag, så j***a klämkäck och jobbig. Tyra är ju ganska skön. Får nog ge det en gång till innan jag bestämmer mig. Var ju inte Glamourama om jag säger det så, där snackar vi fin skit!!

Nu ska jag läsa tidningen och kanske blunda några minuter.

Kram J

20 dagar till BF!!!

Fattar ni hur lite 20 dagar är????!!!! Jag fattar inte att det är sant men snart bor det en till liten människa på Madlyckev. 10 :-). Det känns som vi har såååååå mycket att se fram emot just nu!

Torsdag

Här har vi tagit morgonen i lagom lugn skön torsdagstakt :-) och just dukat bort frukosten. Nu ska vi klä oss för en sväng till Skövde. Kristian ska göra läkarundersökning på brandstationen och jag och M ska titta i affärer :-).

Ha en bra dag!

Lax

Här har vi just ätit lax med pressad potatis och jag är sjukt trött i ryggen så nu blir det inte många knop resten av kvällen.

Kram J

Mätt!

Tre avsnitt lyckades vi beta av så nu är vi snart i fas :-). Att det ska va så svårt....:-).
Nu har jag just ätit lunch och som vanligt när grabbarna inte är hemma blev det omelett och macka. Plus att jag avslutade med att trycka i mig typ 1/4 ananas så nu är jag proppmätt.

Nu ska jag snart hämta skrutt på dagis innan vi ska åka ner och handla och svänga förbi jobbet en sväng.

Kram J

Onsdag

God morgon!

Dagen har börjat som en helt vanlig dag med att jag har lämnat M på dagis, laddat tvättmaskinen med dagens första tvätt, ätit frukost, läst tidningen och kollat igenom dom bloggar som jag följer :-).

Gårdagen bjöd på en riktigt trevlig kväll då Erica, Martina och Karin bjöd mig på middag på Rhodos. Trevligt och gott! Tack så MYCKET, MYCKET, MYCKET! Ni är så söta. Sedan bar det av till donken för att Karin och Erica var tvugna att ha McFlurry. Efter det blev det en sväng till Åkes innan vi slutligen landade i soffan hemma hos Karins mamma och pappa :-).

Nu ringde Erica och sa att hon och Ella är på G, vi ska titta på Gossip Girl.

Ha en bra dag!

Kram J

Vad jag har njutit!!

Har suttit ute i solen i flera timmar idag och det är ju helt underbart. Kan ju bli religiös av mindre :-). Nu ska jag skutta in i duschen för jag ska ut på vift :-).

Bjuder på en sjukt bra låt som jag njutit av i solen.



Kram J

Bilder från söndagen

Här kommer lite bilder från i söndags då vi hade besök av delar av föräldragruppen.


Annie


Annies pappa Fredrik, mamma Susanne och lillebror Isaac.


Trond och mamma Vanya.


Simon visar hur målvakten i hockey gör när han räddar :-).


Simons pappa Oskar och mamma Sofia.


Mellebus!

Kram J

Tisdag!

Än så länge går dagen som den var tänkt, slängde ihop bröddegen innan vi gav oss iväg till dagis så var det lagom att baka ut den när jag kom hem så nu ska första plåten in i ugnen. Sol är det ju också så jag tänkte att nästa steg blir att sitta i solen och läsa en stund. Underbara SOOOOL!!!

Kram J


Nu blir det sängen!!

Riktig tv kväll idag :-).
Nu är jag lagom mör så jag ska bara plocka lite innan jag kryper ner i sängen och läser. Imorgon planerar jag att baka bröd och sitta ute i solen dom timmarna M är på dagis (bara vädret är på min sida). Kvällen bjuder på något trevligt :-).

Avslutar dagen med en bild på min pärla!!


Bjuder på en bild av vårt stökiga garage som rymmer allt utom det den ska, bilen :-). Nu vill jag ha VÅR!!!

Nu ska jag väcka K som snarkar i andra soffan :-).

God natt!

Pimp my kofta

Har just pimpat en gammal tråkig grå kofta med fina knappar som jag har efter Kristians mormor. Jag älskar udda knappar.





Nu ska jag och M åka och handla.

Kram J

Är det OK???

Kommer man undan med att tycka om Underbart med Kalle Moareus & Orsa spelmän när man är 25 år??????


Sjukt fin låt tycker jag, man kan ju alltid blunda ;-).

Nu ska jag vika tvätt!

Kram J

:-)

Och jag hade inte misstänkt något, trots att Elin försagt sig ett par gånger under dagen :-). Gissa om jag blev överraskad (och ja, jag grät en skvätt).
Cykeln var från dom alla men det är K som valt den och den är så fiiiiiiiin! En rosa Skeppshult, den modellen finns inte i rosa men då rosa finns i deras färgsortiment kunde dom fixa det så den är inte bara ROSA utan även helt unik :-). Sa jag att den är ROSA?????? Lovar att det kommer bild imorgon.

Så nu ska bara bebisen titta ut och all snö försvinna så jag kan cykla på den :-).
Tack allihopa för en fin kväll och en underbar present!!!

Idag har det vart full rulle här då jag har bakat och vi har haft besök av föräldragruppen. Det var roligt att se hur stora alla barn är och vad mycket dom kan och vet. Synd bara att vi saknade två familjer p.g.a. sjukdom.

För övrigt så är mina ben och fötter supersvullna :-(, som två stockar med två stora klumpar på. Kom nu bebis!
Nu ska jag ta en skön dusch och efter det blir det soffan med benen i högläge.

Kram J

Lilla jag blev lurad :-).

Jag trodde att vi skulle hem till mamma och pappa och äta lite födelsedagsmiddag bara med dom, mina syskon och farmor och Leif. Tyckte att det stod mycket bilar parkerade nedanför mamma och pappas hus men tänkte inte så mycket på det, kommer in och så långt var allt lugnt, hann tänka att det var dukat till väldigt många innan jag såg.......... Ann, Nonne och hela Petterson klanen med bihang ;-) (förutom pappa Ola som åkt Vasaloppet) och världens finaste ROSA cykel!!!!!

Återkommer fär nu kom K hem med Thaimat :-)


Ibland har man det så bra!

Nu ska vi åka bort på kalas för att fira MIG!!! Kan man ha det bättre??


God morgon lördag!

Här är vi uppe med tuppen, jag har vart vaken sedan K gick upp vid 06.30 och hade inte somnat om när M vaknade kl 07.20. Trodde han kunde tänka sig lite sovmorgon då han var vaken så länge igår men icke sa nicke. Ska snart ta och slänga ihop en bulldeg, så fort jag har vaknat till vill säga....

Kram J

Fredagsmys!

Här har vi ätit tacos och glasstårta (som jag fick av ica oxen i födelsedagspresent, TACK) så nu ligger jag typ i matkoma i soffan. Har just tittat på dagens avsnitt av Glamourama och nu ska vi fortsätta mysa.

Trevlig helg på er!!

Kram J


Fruktansvärda jag :-(

Har just haft brottningsmatch här hemma, jag och snorsugen mot Melvin :-(. Känner mig som en barnmisshandlare när jag tvingar honom men nu var det NÖDVÄNDIGT och han tycker det är skönt när det är gjort. Men fy vad jag känner mig hemsk!!

Nu vilar han i alla fall gott i sin säng och jag ska gå ut och sätta mig en liten stund.

God morgon SOLIGA fredag!!!

Helt underbart att solen lyser när man kommer upp, hur trevlig är inte den starten på dagen?? Här ska vi snart äta frukost och efter det bär det av till öppna förskolan för lite lek ett par timmar. Är solen fortfarande kvar när M vilar middag ska jag banne mig gå ut och sätta mig och få lite sol på näsan för jag är bara sååå blek.
Annars tänker vi mest ha det skönt och njuta av helgen.

Kram J

Min nya klocka.

By the way, min nya klocka är så snygg och så ROSA!!!!!!


Lite mindre råttis!!!!

Hej på er!

Idag var det äntligen dax för ett efterlängtat frisörbesök så nu är jag inte råttfärgad utan råttfärgad med blonda slingor ;-).

Före

Bläääääää!!!


Efter

Guuuuud så skönt! Nu saknas bara våren.

Har just ätit smaskig lunch i form av pastasallad och kycklingspett. M sover och han är inte riktigt pigg (inte ens pannkaka till lunch slank ner). Han och K ska ta sin andra Twinrix dos idag är tanken men jag vet inte om man får göra det när man är sjuk.
Annars har jag en gubbe här som tittar på tvättmaskinen som läcker vatten.

Kram J

Till Stranden.

Nu är det ju inte så långt kvar innan det är dax att inta stranden och då skulle jag vilja ha en sådan här fin rosa cooler. Rymmer 8 liter och finns på Elsashem.se.

Kram J

 


Vad fick jag av mina grabbar???

När K kom hem från jobbet fick jag tulpaner och pesenter av mina killar :-). I presenterna var det den vita Heidi Klum T-shirten och rosa Retro klockan från Colorez.se som jag bloggat om HÄR :-). Me like!!!


Ibland får man helt enkelt tänka om.

Jag och M gav oss ut på en promenad till biblioteket för att låna lite böcker och på vägen mötte vi upp Carina, Alfons och Sigge.
På vägen hem fick jag ordentlig work out då jag körde både M och Alfons i vagnen :-). Vi gick förbi jobbet för att säga hej till mormor och då lämnade jag av M där så fick han åka lastbil med mormor och morfar hem, spännande. Väl hemma var han supertröttis och AAAAARG!!! Så det fick bli lite mellis och skutt ner i säng så får han ta lunch när han vaknar. Så kan det gå.

Själv har jag just ätit och hade tänkt att jag skulle gå ut och sätta mig i solen men jag känner tyvärr att sängen ropar lite högre för min del också så det får det bli.

Kram J

Krisar????

Hörapparat, Åderbråck, Rullator, Grått hår, Dagvård, Permanent, PRO, Löständer, Stödstrumpor, Passerad kost, Rullstol, HEMVÅRD.......

Nä jag krisar inte!!!!!


Goosebumps!!!

Lätt den skönaste rösten och finaste låten just nu!



Nu ska vi baka chokladbollar och bjuda K på när han kommer hem från jobbet för vi FIRAR!!!!!

Vad gör alla roliga mammor och pappor med sina barn????

Jag har så svårt att roa M just nu känner jag, jag skulle helst bara vilja ligga på soffan och blunda. Solen är ju helt underbar ute men jag känner att jag inte vill ta med mig en liten sjukling ut. Annars hade jag gärna satt mig ute en stund och M hade nog inte vart sen med att skotta och leka i snön.

Vad gör alla roliga mammor och pappor med sina barn en hemmadag?????? GE MIG TIPS TACK!!!!

Kram J

Tråkdag!!

Blääääää! Jag är så trött!!! Tur att vi har haft lite besök av Erica och Ella för så mycket annat kul blir det nog inte idag.
Melvin är sjuk och jag är förkyld och trött eftersom jag var vaken nästan hela natten men värkarna gav sig i alla fall och idag har det vart lungt.

Började ju dagen med ett tandläkarbesök och jag fattar inte hur mycket hon bedövade!!!! Är fortfarande bedövad i typ halva ansiktet. Lagade i alla fall ett hål och spar det andra till i Maj, måste ju ha lite kul då också.

Har dåligt samvete just nu för att K fick sig en skopa när han ringde nyss som han inte förtjänade, dumma mig! Var så trött, melvin matvägrade och vägrade låta mig ta bort allt snor, Han hade spillt ett helt glas med vatten i soffan (som jag självklart satte mig i), min egen mat var kall och vardagsrummet såg ut som ett bombnedslag och allt jag ville var att vila middag och just då ringer den stackarn.
Nu ligger i alla fall M i sin säng (snorfri och i ren Pj), jag har ätit upp min kalla mat och tänker blunda när jag går förbi vardagsrummet och upp till sängen och SOVA!!!!!

Hoppas ni har det roligare idag!!

Kram J

Hej mitt i natten!

Här sitter jag i soffan nyduschad och kl är 03.05!!! Hade lite svårtydda värkar som inte ville ge sig så jag tog en varm dusch för att se om det gick över och det känns så just nu så nu ska jag krypa ner i sängen igen.

God natt!

Måndag = bra tv!

Jag gillar måndagar för då börjar en ny vecka med halv åtta hos mig och efter det blir det familjen annorlunda. Gillar att känna att jag har kontroll över mitt liv och mitt lilla troll :-). Nu blir det Glamourama på datorn innan jag tar lite köksstök och kryper ner i sängen.

Imorgon ska jag till tandläkaren :-( mindre kul. Ska vara där redan 8.20 och har två hål som ska lagas, hoppas vi om jag nu klarar av att ligga på rygg så länge. Har lite svår att andas när jag ligger ner men tandläkaren trodde att hon skulle kunna laga en utav dom med mig halvsittandes i alla fall.
Skulle va skönt att ha det gjort innan pyret tittar ut. Gött att jag inte behöver betala för skiten i alla fall för det är ju det värsta med att gå till tandläkaren.

God natt och sov så gott mina kära!


Grekade till det lite ikväll.

Ikväll körde jag och M på lite grekiskt till middag och det var gött!


Falafel (me like), Tzatziki, gratinerad feta med tomat och rödlök och klyftpotatis med morot. Till efterrätt blev det lite grekisk yoghurt med honung och nötter :-).

Nu ska jag försöka få M att plocka ihop alla bilar innan halv åtta hos mig börjar.

Kram J

UL!

Har vart hos barnmorskan nu på fm och hon hade lite svårt att känna om det var huvudet eller en liten rumpa som låg nedåt så vi fick göra ett ultraljud. Det visade att pyret låg så långt ner med huvudet redan så det hon kunde känna var typ nacken. Så nu var det fixerat och klart :-).
K blev så nyfiken på könet när vi var där så han och Agneta började leta för fullt :-) men dom kunde inte se något, tur tycker nog jag för jag vill nog inte veta på det sättet. Nu är det ju inte långt kvar ändå.
Det känns så overkligt men på samma gång underbart :-)!!

Nu ska jag snart hämta M på dagis.

Kram J

RSS 2.0