Tatueringar

Ja nu har det vart sådär tråkigt ekande tomt här inne och jag kan inte annat än att beklaga och skämmas!! Till mitt försvar ska jag be om att få tala om att det enda jag gör är att jobba, jobba, jobba lite till och umgås med mina killar den lilla tid som är över. Idag slutade jag tidigt och jag och K åkte till Skövde och tatuerade oss, gud som jag har längtat!! Jag blev riktigt nöjd, och jag lovar en bild så fort jag har tvättat rent den ordentigt.

Kram J

Vid en sjö i skogen

Sitter i en minipinipytte stuga mitt i skogen, vid en underbar sjö, 1,5 mil utanför Ullared och har det mysigt. Shoppat massa fint och ätit massa onyttigt :-).
Kommer hem imorgon, hej så länge!

Kram J

Hjärnblödningsvarning på min morgon!!

Dagen startade på tok för tidigt för min smak, redan kl 06.00. Jag, M, och T körde morgonkaoset som bjöd på havregrynsgröt över hela mamma, två bajsande barn på samma gång när tiden börjar bli knapp och ett mindre nervsammanbrott bland ytterkläderna i hallen.
In i bilen, iväg till tandläkaren, vänta, vänta, titta på klockan, vänta, bli stressad, kissa barn, vänta, titta på klockan, BLI STRESSAD (M skulle på teater med dagis kl 09.00 och nu var klockan 08.30). Fick komma in och allt gick bra, ut kommer två glada barn med varsin ballong och en snuskigt stolt mamma som fått beröm för tandborstningen och håller på att spricka av stolthet över att tandläkaren trodde att Melvin skulle fylla fem för att han var så redig (man får faktist bli snuskigt stolt ibland fast det var nästan så jag kräktes lite på mig själv).

In med barnen i bilen och sladdar in på parkeringen utanför Hasselbacken, där de skulle på teater exakt kl 08.57. Slänger in Melvin i ledet bland dagiskompisarna exakt när dörren öppnas och de ska gå in. PUUUH säger jag bara!! Jag som hatar att komma försent och när andra kommer försent, ni kan ju gissa att jag led :). 

Nu sover T och jag ligger på sängen och tänker läsa en stund!

Kram J

Robyn

Bästa Robynlåten på länge, sjuuukt bra!!



Med detta säger jag natta!!

Kram J

Långkväll

Jäääääääsp!! Blev en lång kväll på jobbet då min arbetsdag började med APT, visserligen ett givande sådant men nu är jag trött. Blir jag inte inringd imorgon bitti så väntar en fyradagarsledighet, gött! I morgon ska M till tandläkaren innan dagis och när vi hämtar honom kl 14.00 blir det fika på dagis. Tidigt på fredag åker jag och K till Göteborg då han ska undersöka sitt knä. Sedan åker vi vidare till Ullared där vi har bokat stuga. Självklart blir det shopping!!!! Sedan är snart helgen över.

Kram J

Trevlig tidning

Ja, ja, jag vet att ordet trevlig är lite tantigt kanske men jag är nog lite tant och den här tidningen var just trevlig.

Framsida: tidningen Isabellas

Tidningen Isabellas

Fick låna ett nummer av svärmor och den var en trevlig överraskning. Modertidningen är dansk och nu har Allers förlag tagit bebisen till Sverige. Kolla in den, riktigt trevlig!!

Kram J

Stellas lekland

I fredags gjorde vi ju som sagt ett besök på Stellas lekland och det var uppskattat av såväl Melvin som Andreas ;).


Lilleman i bollhavet.


Melvin hoppar studsmatta (kolla in stans mest blåmärkta ben).

  
Hänger du med mormor???



  


Så här roligt tyckte Liam att der var när det regnade bollar.


Det här var min personliga favorit :).

 
Försökte mig på ett bevis på att mamma också åkte...


Men det gick sådär :).

Kram J

Den här tror jag att jag kommer gilla!!

Har läst ut I en annan del av Bromma av Martina Haag och den var riktigt bra så ta och läs den vet ja! Nu har jag fiskat upp den här i mammas bokhög,

Sirila gentlemän sökes

Den här tror att jag kommer gilla. Hör bara här,

Sirila gentlemän sökes. Vi är två ensamstående damer, 81 och 79 år, varav en är lite halt. Vi söker var sin manlig vän. Vi vill gärna att ni bor i Tomelilla eller dess närhet och har bil så ni kan köra oss till Kivik när fruktträden blommar. / Sista försöket /.

Nu börjar äventyret! Alma och Margit vet inte riktigt vad sirila betyder, men det ser bra ut i kontaktannonsen, och nu väntar de ivrigt på svar. I väntan på trevliga män vänder Alma och Margit upp och ner på Solgläntans äldreboende där de bor temporärt. Deras hus ska jämnas med marken av Tomelilla kommun och i väntan på lägenheter bor de på pensionärshemmet. Där väntar utmaningar: Den bitska föreståndaren Ulla vet inte vem hon tampas med när hon trilskas med damerna, och oppositionsrådet Kjell får också sina fiskar varma. Gamla damer sitter inte där man sätter dem!

Detta låter ju sjukt bra tycker jag!

Kram J


Det är långt till Afganistan

När äntligen finaste Karin kommit hem så åker Andreas dit :-(. Han har åkt idag och blir borta i sju månader. Det är sjukt långt bort och som mamma sa, det är ju inte så att man åker dit på semester och hälsar på!!! Min lille, lille, lillebror!!! Tänker på dig <3



Kram J

God morgon tisdag

Här har vi inte kommit längre än till morgonmyset med välling i soffan men nu är det nog dax att lägga i en högre växel så vi kommer i tid till dagis. Idag vankas det kvällsjobb för min del. Överväger om jag kanske skulle ta och springa en runda med T efter att vi har lämnat M, eller kanske bara ta en promenad!!!

Nu pockar T på min uppmärksamhet, så har det så gott idag!!

Kram J

Fina kvinnliga förebilder!!

Att läsa bloggar är något som jag fått prioritera bort ur mitt liv, den tiden finns inte någonstans!! Men det finns två som jag inte kan låta bli, Fotballfruen och Underbara Clara. Jag vet att jag skrivit om dessa tidigare men de är helt klart värda att nämna igen! Två härliga tjejor med sunda värderingar som skriver helt underbart och bjuder på sig själva, vad mer kan man begära??

Detta får avsluta min kväll!

Natti Natti!!

Inga maskrosor i min mossa!!

Ok, jag älskar att ha hus...och trädgård!! Men hur jag än vänder och vrider på mina händer är inte ett enda litet finger grönt. Vår trädgård består av gräsmatta eller snarare mossmatta, kirs och maskrosor. Från och med idag (och typ någon dag framöver) är i alla fall min mossa maskrosfri då jag ägnat mig åt brutal maskrosmassaker idag och utplånat alla jag kunnat se.
Mitt intresse för trädgårdsarbete är på gränsen till obefintligt, jag hatar att få jord under naglarna och den lilla omsorg jag lägger på min trädgård inriktas enbart på mina bebisar, jordgubbsplantorna och min fina mossa mellan plattona på uteplatsen (fast den kräver inte så mycket omsorg i och för sig) den som rör den är nästan dödens!!.

Men jag tänker så här, blir det dåliga tider så kan vi livnära oss på kirs (för det går ju liksom att äta) och en gräsmatta med mossa blir ju så mycket mjukare att gå på barfota!!
Så när (om) jag romantiskt börjar prata om trädgårdsland med ekologiskt odlade grönsaker eller välansade rabatter, snälla slå mig hårt i huvudet och påminn mig sedan om att jag hatar att ligga på knä och rensa ogräs och föredrar att sitta på rumpan i en solstol och läsa en trevlig bok!!!!

Kommer det fler maskrosor i år låter jag dem va, gult är ju en ganska fin färg!! Jag älskar min trädgård just som den är!

Detta är en hyllning till alla er som orkar vårda era trädgårdar men även till alla er som liksom jag gillar mossa och en god bok i solen!!

Kram J

brutalt härligt!!!!!

I ett avsnitt av Glamourama fick vi se Forni intervjua Natascha Bedingfield och fick även höra henne sjunga denna underbara låt. Så härlig!!



Jag vill bara köra den om och om igen!!

Kram J

ligga i sängen kl 17.00

hur ofta gör man det? det är inte ofta det vill jag lova! jag gör det i alla fall nu och tycker att det är ganska gött! har nog legat här i alla fall ett par timmar,  först själv sovandes med melvin vid min sida och tion sin säng. efter det sovandes med båda barnen och nu vaken med en sovande tion på min arm men nu har melvin tröttnat och jag misstänker att barnkanalen hoppat igång där nere av någon mystisk anledning

Imorgon ska vi leka!!!

Måste snart krypa ner i sängen så jag orkar leka imorgon för då ska jag och barnen nämligen åka till Stellas lekland med mamma, Erica och Liam. Har vi tur får vi med Adde också :-). Imorgon är min enda lediga dag denna veckan så jag tänkte att jag skulle göra något kul med trollungarna. Jag vet i alla fall en som kommer älska det, han börjar på M och slutar på elvin! Tror även att Liam kommer vara lyrisk.

God natt och Kram!!

Tjejmilen

Nu har jag äntligen anmält mig!!! Ser fram emot en helt underbar, härlig, rolig och galen helg med fina flickor!!! Den 3 september smäller det!



Jippi!

Kram J

Noret

Ta en titt på fina Noret, eller köp det vet jag om du råkar ha sju miljoner i fickan. Läget är helt oslagbart!!

Kram J

För höga förväntningar och höga förväntningar

Jag har äntligen kommit igenom den motvillige monarken som jag har kämpat med i flera månader (ja, orkar man typ två sidor per kväll innan man däckar så tar det ju ett tag) och guuud vad tråkig den var!!! Skandaler, nja jag vet inte jag!! Det beror nog lite på vad man har förväntat sig och jag hade nog lite för höga förväntningar.

Carl XVI Gustaf : den motvillige monarken

Läs den inte om ni är ute efter the nasty shit, för det finns inte möe av den varan i den!!
I en hel hög med med böcker som mamma har lämnat här har jag i alla fall valt ut en bok som jag har höga förväntningar på, något heeelt annat. Nämligen den här,

I en annan del av Bromma

Kram J

Guldmedalj

Ikväll har Melvin sprungit det sista utav tre parklopp ner i Alhagen och alla barn belönades med en guldmedalj. Gissa om han var stolt!!


Springer


och springer


Stolt liten kille med sin guldmedalj.


Även sötkusinen Liam tog sig en runda med pappa Emil :). Han måste ha vart kvällens yngste löpare!!

Kram J

träskor

Väntar på ett par träskor som troligtvis kommer på posten imorgon som jag vinnit i en auktion på tradera. Älskar dem redan så jag hoppas att de är lika sköna som de är fina!!


Moheda träskor strl 36
<3

Natti natti

Sommarplåga??

Efter tips från en jobbarkompis upptäckte jag den här underbara låten  som jag tror blir en sommarplåga! Vad tror ni om det??



Tack Jörgen!!

Kram J

Sjuka, sjuka människor!!

Det sjukaste som finns är människor som tänder på barn!!! Självklart förstår jag att det finns även i vår lilla stad men det blir så påtagligt när man hör om och läser om detta. Gå in och läs själva om pedofilen som cirkulerat runt förskolor och skolor i Mariestad, sjuka jävel!!! När jag hör sådant vill jag bara låsa in mina barn och släppa ut dem först när de fyller 15, om ens då!!!

Inte nog med att man inte kan få känna att barnen är trygga så har det dessutom skett två våldtäkter i stan i helgen så man kan ju inte känna sig trygg själv heller.


Zzzzzz

God morgon (eller för min del bara morgon)!!

Jag är så sjukt trött idag så jag mest tycker synd om mig själv, skulle vilja gråta en skvätt och krypa ner under täcket igen. Buhuuuuu!!
Jag hoppas i alla fall i smyg på att alla håller sig friska så det blir ledig dag för mig imorgon då jag har lagt mig tillgänglig för lite extrajobb imorgon mellan 7-16. Inte riktigt sugen men för snål för att plocka bort mig.

Ja, ja, ha det så gott idag! Nu sticker jag iväg till jobbet.

Kram J

God morgon världen

Fick en välbehövlig sovmorgon idag och den var underbar!! Har just ätit frukost och funderar på om jag ska ge mig ut och springa en runda.

Från det ena till det andra, jag har ett problem!

Både idag och igår (och kommer bli så många fler gånger) jobbar jag kväll och Melvin är på dagis mellan 9-14, detta resulterar i att vi träffas max ett par timmar :(. Hur ska man göra?? Jag måste ju jobba, det är ju så mitt schema ser ut. Frågan är om man skulle strunta i dagis för Melvins del men han älskar ju dagis och längtar efter att få gå dit de dagar han är ledig. Jag kunde ju i och för sig struntat i min sovmorgon idag men det hade ju ändå bara givit oss en timma mer :(. Det känns inte bra det här!!

Kram J

RSS 2.0