God morgon lediga lördag!

Här är vi trötta jag och M. K jobbar och min och M:s dag började 7.45. Tröttheten efter Ålandskryssningen sitter i (men roligt hade vi men det kommer vi till senare) och igår var det full rulle med jobb 7.00-16.00, till dagis, ner till stan en sväng hem, och iväg igen på kalas för att fira Carina som blev 22 år igår.

Ikväll ska vi åka till Skövde och hälsa på Karin och Robert. Det ska bli roligt att se hur dom har det.
Men först ska jag och M åka ner till stan och frukostfika med lillasyster och Liam. Lovar att jag ska försöka knäppa en liten bild på honom så ni kan få se hur stor han är nuom han inte sover som han alltid gör när jag ska fota honom :-).

Ha en härlig lördag!

Kram J

JÄSP!!!

Har nyss kommit hem från jobbet och känner mig lite lagom mör men kvällen gick i alla fall fort. Jobbade med lilla mammis :-). Nu tänker jag bara göra mig redo för natten och krypa ner i sängen och imorgon kl 12 kliver jag, K, Emil och Carina på bussen till Stockholm för Ålandskryssning :-). Det ska bli roligt och skönt! Men inatt hoppas jag nästan på att M kommer vilja sova mellan mamma och pappa för jag kommer sakna honom sååååååååå!!!!

Natti Natti!

Fy vad det smakar lök i min mun men gött var det!

Jag just stoppat plutten i säng för en liten middagslur. Idag blev det den lunchen som jag och Erica hade tänkt äta i går på vår lilla gossipdate som jag fick ställa in (sorry babe, men det smakade gott idag), tortilla med pesto, tomat, sallad, kyckling, feta, soltorkad tomat och rödlök mmmmumma! Men jag missade det viktigaste, avokadon :-(. Jag kan nog skylla på en arg gosse och gravidhjärna ingen bra kombination i affären. Melvin älskar feta men tycker inte om pesto (sa han men åt ändå lite av det :-) ).





Hittade ett par så snygga stövlar på Melba.se som jag funderar lite smått på om jag ska beställa hem i stället för mina rosa som jag hade förra vintern för dom har gjort sitt. Får ta det med ekonomen :-).
Nä nu ska jag börja packa lite och sedan sträcka ut mig på sängen och läsa TSL. Annars jobbar jag 16-22 ikväll.

Kram J

Jag blir tokig på min trotsiga son ibland!!!

Vi promenereade ner till Oxen med mamma för att handla lite till lunch och väl inne i affären plockar min son fram sitt trotsigaste jag. Han kunde inte tänka sig att sitta i vagnen, skulle bara köra kundvagnen själv och det säger ju sig själv att det inte går när vi hade en stor vagn och fick han inte som han ville skrek han i högan sky. Så höll vi på ända bort till fruktavdelningen där dom har "mutbananer" till barnen och han gick att muta och satte sig fint i vagnen. Tack Ica Oxen för att ni bjuder på mutor till barnen :-).
Innan jag fick barn så var det värsta jag visste barn som skrek i affären och på fik och andra ställen och det är det fortfarande det är ju bara det lilla kruxet att jag själv har fått en likadan.
I dessa tillfällen rår jag verkligen inte på honom och jag tycker det är så hemskt, han hör verkligen inte vad jag säger åt honom!!! Jag kan ju inte begära att folk ska visa förståelse för detta när jag själv inte har det varken för honom eller andra barn.

OCH JAG HATAR MUTOR!!! Men jag börjar förstå att det ibland är en förälders bästa vän. Jag får bara lära mig att leva med att han är på det här viset men jag trodde verkligen bara att det var folk som inte bryr sig om vad deras barn gör som får barn som han d.v.s. bristande uppfostran och uppmärksamhet. Men jag kan inte se att vi skulle kunna gjort något annorlunda så jag får nog nöja mig med läget och be alla föräldrar om ursäkt som jag misstrott och satt stämpeln "dålig förälder" på genom åren!

MEN NI SKA VETA ATT JAG ÄLSKAR MIN SON SÅ DET VÄRKER I HELA KROPPEN PÅ MIG OCH JAG SKULLE INTE VILJA ÄNDRA PÅ NÅGOT FÖR EN LUGN FIKAS SKULL!!! HAN ÄR BARA HELT PERFEKT I MINA ÖGON!!!!
ÄLSKAR DIG MIN SKATT!!!!

Snyft!

Snacka om att min kropp är full av knepiga hormoner just nu, lipar till Elegi av Lars Winnerbäck när jag lyssnar på den inne hos Blondinbella. Men till mitt försvar så är det ju en sjukt fin låt, hör här själva ni som inte vet vilken jag menar.


Snyft!! Den här mannen är ett geni!! Den är så vacker!


God morgon Tisdag!

Här slog skrutten upp sina blå redan kl 7.30 och jag som hade velat sova länge idag :-( men icke sa nicke. Igår kväll (efter att inte ätit något på hela dagen) blev jag så sjukt sugen på BLT-mackor och som den goda sambo K är åkte hen iväg till oxen och handlade det som behövdes åt sin gravida sambo :-). Annars har jag kommit fram till att jag har fått en craving (ööö stavas det så) nämligen OLW:s chrunchiga (ööö stavas det så) ostbågar!!!! Jag skulle kunna äta en påse om dag om jag fick (men det gör jag självklart inte).
Nu ska jag lägga månadens beställning hos oriflame och efter det blir det frukost.
Jobbar ikväll 16-22 :-( men imorgon bär det av till Åland för lite minisemester :-).

Ha en bra dag!

Kram J

Börjar bli hungrig och det är nog bra.

Ligger i soffan och tittar på Project runway. Inget mer kräks men går och mår lite småilla hela tiden :-(men jag börjar bli lite hungrig och det är nog bra eller??
Längtar efter mina grabbar nu efter en tråkig seg dag. Det enda jag gjort idag är sovit, tvättat, läst och druckit blåbärssoppa. Nu tänker jag blunda lite till.


Sjuk eller bara gravid???!!

Vaknade riktigt trött idag, kändes knappt som jag sovit, äter frukost och allt kommer upp igen och jag känner mig ännu tröttare. Melvins snälla farmor har vart här och hämtat honom så jag kan krypa ner i sängen igen. Dricker lite osötad blåbärssoppa (bläää varför köper man osötad? måste vara k som köpt den) men jag känner att det vänder sig lite i magen redan.  Har ju inte mått så illa på ett tag så jag vet inte om jag är sjuk eller om det beror på pyret. Så nu tackar jag för mig och går upp i sängen igen.

Ha en bra dag!

Kram J

Söndag.

Ja och jag har nyss klivit ur sängen (i och för sig för andra gången idag). Känner mig inte pigg idag :-( trött i kropppen och tung i huvudet. Vill helst bara dra täcket över huvudet igen.

Igår fick vi supersmaskig mat hemma hos mamma och pappa, någon god pasta med kyckling, bacon och hela marinerade vitlöksklyftor (ok jag tog tre gånger så gott var det). På kvällen fick K ett infall och ville gå ut med sina killkompisar så lillasyster och lilllebror åkte med hem hit och vi tittade på The Proposal. Den var riktigt bra men man fattade ju hela tiden vad som skulle hända men det brukar ju vara så med romantiska komedier :-).


Snart ska vi äta lunch och eftersom jag är trött och K lite bakis kör vi på ett enkelt säkert kort så det får bli raggmunk och bacon idag med :-).
Annars längtar jag mest till ensam mamma söker ikväll :-).

Ha en mysig söndag!

Kram J

Mmm scones

Det är gött det. Nu är vi mätta efter en sen mysfrukost



Just nu håller grabbarna på och duschar och efter det är det min tur. När viär klara ska vi åka ner till stan en sväng. Ska se om vi hittar några fina ramar till korten. Igår kom det som saknades också och som plåster på såren fick vi tre, det var gulligt tycker jag. Det var det här kortet som saknades.


Fint kort på Melvin och Affe :-). Det ska vi rama in och hänga i Melvins rum.

När vi kommer hem tänker jag tvinga K att hjälpa mig att byta låtar på min Ipod (jag och teknik fungerar inte så bra ihop).
Kl 15.00 ska vi hem till mamma och pappa på middag.
Nu var grabbarna färdiga så nu är det min tur.

Kram J

God morgon LÖRDAG :-)

Trodde aldrig kvällen skulle ta slut igår men det gjorde den som tur var. Jag och M sov till strax innan 9 och låter pappa sova ut ordentligt. Just nu lyssnar vi på musik från datorn i lurar. Det gillar M :-).
Nu ska vi baka scones till frukost :-)

Ha en bra dag!

Kram J


Dax att dra!

Nu sticker jag till jobbet :-(.

Ha en mysig kväll och njut helgen!

Kram J


Mätt!

Nu har vi ätit raggmunk och bacon mmmmm! M måste tycka att det är lika gott som sin mamma för han åt nästan lika mycket som mig :-).


Mmmmmm!


Mmmm mamma jag gillar också!

Kolla in Melvins söta Paul Frank tröja. Den köpte vi i Turkiet och lagom nu till hösten passar den bra. Den är så söt med fina små öron på luvan :-).


Kolla in öronen :-) hur söta är inte dom???

Nu ligger plutten och vila middag och jag passar på att sträcka ut mig på soffan en stund. Kl 14.00 ska han va på dagis så jag får säkert väcka honom :-( aldrig kul. Han sov ju i och för sig ut ordentligt på morgonen men hemma kan han sova middag i lätt ett par timmar. Å andra sidan älskar han ju dagis :-).

Kram J

TGIF!!!

Vad härligt det är när fredagen kommer innan ledig helg (ska bara klara av kvällen först 16-22).
Här har vi sovit gott jag och Melvin. Han vaknade när K gick upp och jag flyttade in honom till oss och han fick välling och sedan sov vi till 9.20 då jag fick väcka honom :-).
Just nu sitter vi i soffan och tittar på supertrion och mornar oss efter havregrynsgröten.
Snart ska vi klä oss och cykla ner för att handla. Idag tänkte jag att vi ska äta raggmunk och bacon som jag äääälskar. Vet inte om Melvin har ätit det förut men det slinker nog ner.

Ha en bra fredag!

Kram J

Ha ha ha!!

Lena P, nu driver du med mig va???? :-)

Jag är nog lite sjuk i huvudet!

Har legat i soffan och tittat på Mammas pojkar och tänker att ja det här är ju ett lite småtrevligt program!???? Hallå eller!! Vad händer i min skalle??

Är helt sinnesjukt mätt men det är värt att säga igen, friterad feta är något av det godaste man kan äta!!


Mina fina grabbar äter grekiskt.

 
Mmmmmumma!

Tror att jag snart ska krypa ner i sängen och läsa lite (typ dom två sidor jag orkar innan jag däckar). Imorgon jobbar jag kväll men efter det blir det ledig helg och ledig måndag :-) detta ser jag fram emot. I helgen är K ledig också så det blir mysledigt för hela familjen :-).
Veckan som kommer bjuder på något så roligt som Ålandskryssning med Emil och Carina. Det ska bli skönt och roligt att komma ut lite bara vi vuxna.

Nä nu blir det lite slö i soffan och snart sängen så Natti natti!

Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Fick en magkänsla som sa mig att jag skulle gå in och kolla min jobbmail och jag hade fått mail från min chef där han skrev att jag INTE kommer bli varslad nu när kommunen varslar :-)!!! En stor sten föll från mina axlar och jag är så sjukt glad!!!!! Även om jag inte kan se mig själv arbeta där resten av mitt yrkesliv så känns det väldigt bra med den tryggheten just nu när jag inte vet vad jag vill göra och med hus och barn kan man ju inte gå arbetslös. Det känns sååå skönt just nu :-)


Kristian lagar mat

så ikväll blir det mat från Rhodos :-) igår när jan lagade mat blev det pizza från Prebende som jag dessutom fick hämta på på väg hem från jobbet :-). Ja ja idag ska jag inte klaga för jag kan göra vad som helst för friterad fetaost!!!!! Sjukt gott!

Kom just hem från jobbet och har slängt mig på soffan en stund.
Måste bara säga att den klart bästa låten just nu är den här:


Black eyed peas nya låt, I gotta feeling sjukt bra!!!

Nä nu kommer snart maten så nu ska jag resa mig.
Ha en skön kväll.

Kram J

God morgon nästan lediga torsdag.

Ja man får nog lov att säga att man nästan är ledig när man bara jobbar kväll 2.5 h eller??
Idag sov vi till 9.00 hela familjen och låg och slappade i sängen en bra stund så vi har ganska nyss klivit upp och den enda som ätit något är M som ätit sin välling så jag börjar bli riktigt hungrig. Får se vad vi ska hitta på idag när det är K:s lediga dag :-).

Jag är så sjukt sugen på att åka till Stockholm och gå på Hairspray och det lät som K inte var helt främmande för det heller men det drar ju iväg rent ekonomiskt för förutom det ska man ju ta sig dit, bo och äta så vi får nog tänka över det lite. Vi ville åka innan jul men då är det ju så mycket julklappar som ska köpas. Jag vill :-( !!!!!!!

Nä nu får vi nog äta lite sen frukost här.
Ha en bra dag!

Kram J

God natt!

Det var det jag ville ha sagt så God Natt och Sov Så Gott!!

Så rätt!!

Såg ett citat på Prinsessans blogg som jag tycker är så bra så jag måste dela med mig till er också:

” Att bestämma dig för att skaffa barn – är inget du gör för stunden. Det är att besluta dig att för alltid låta ditt hjärta vara på vandring utanför kroppen.” -Elizbeth Stone


Kort!

Detta var vad jag skulle åka till stan för att hämta ut.





Kort på plutten :-). Det var några fler med men dom kan jag inte visa :-) plus att det saknades ett på Melvin och Alfons ihop så det har jag efterlyst nu så får vi se om han kan fixa det.
Dom hade gratis fotografering på Imsa Vimsa en dag när vi var nere på stan och då passade vi på. Det blev massor av fina kort men man kan ju inte köpa alla :-(. (Lena Pettersson, om du läser det här säg inget till Ann då)

Nu ska jag göra mig redo för jobbet. 

Kram j 

Fina Pyjamasen

(Är inte pyjamas ett konstigt ord?? Helsjuk stavning) Måste visa den fina pj:n som Melvin fick av sin farmor och farfar i födelsedagspresent (tror jag det var).


Varför tror ni jag gillar den ;-)??? Melvin gillar den för att det är en drake på :-).

Nu är det snart dax att gå upp och väcka plutten för han ska va på dagis 15.15. det blir konstig tid för honom idag då jag börjar jobba 16.30 och K slutar 18.00.
Ofta är det bara han kvar men han brukar inte lida av det som det ser ut och det är ju skönt men det värker i mammahjärtat ändå. Därför får han komma redan vid tre så han får leka lite med barnen. 
När jag har lämnat honom ska jag åka ner till stan och hämta ut något roligt, ni kanske får se senare vad det är  :-).

Kram J


Mer önskekläder från H&M.

Till mig!


Så sööööt!!!

 
Väst är nice tycker jag och varma snygga ullstrumpor vore bra - för ylletvätten :-(.
  
En ny morgonrock står högt på önskelistan inför jul så jag kan bränna min sunkiga blå. Toppen är svinsnygg men jag tror inte den blir så snygg med mammamage under eller??

Till Krillemoppsen
Om jag får välja såklart. Jag stör mig lite på när tjejer "klär" sina killar och skulle inte göra det själv. Men självklart säger jag åt honom om det är något jag inte gillar och försöker ibland styra honom åt något jag gillar på killar men bestämmer vad han vill ha får han göra själv. I och för sig så känner man ju sin kille rätt bra efter 8 år och vet vad som går hem :-). Detta skulle i alla fall jag vilja se på honom.


    
Höstsnygg tröja som K säkert skulle tycka killas och sticks :-) han är som ett stort barn. Är lite svag för vita farfarströjor på killar men jag tror att K redan har en.

  
Den här är jag nästan säker på att han skule gilla och jag tycker den är rätt snygg jag med. Dåligt med snygga herrkläder annars :-(.

Till Melvin
Här kan jag ju styra och ställa som jag vill :-) and me like!!!!

   
Ja modellen på tröjan fungerar på sonen också för min del. Skjortan vore snygg till ett par jeans.

  
Ja vad säger man, sonen behöver skjortor. Tröjan tycker jag är superfin.

     
Snygga jeans och fin fin pyjamas. Skorna nedanför har han redan men jag tycker dom är så fina så jag var tvungen att visa dom.



Till pyret
Ja ja det är tidigt att köpa på sig men drömma lite kan man ju göra :-)

 
 
Ja om det var en liten tjej som titta ut så är ju den här klänningen sjukt söt. Nu är ju jag i och för sig övertygad om att det blir en liten pojk så den ska inte knappas hem. Men söt är den.
Ok dom små skorna har jag redan köpt :-) dom är för söta för att jag skulle kunna låta bli och det är ju kyligt i Mars-April också :-).

Till huset

 
Kökshanduken tycker jag är riktigt snygg och liknande tygkorgar har jag letat efter länge för att ha bröd  eller dyl. i.
 
Fina påslakanset som båda skulle passa i vårt sovrum.

Ja det är bara att förlika sig med att det är dax att plocka fram stora pengarna ur madrassen ;-)

Kram J


Ett konstaterande, ett tips och en fundering.

Konstaterande: Jag behöver köpa en till äggskivare för den ligger alltid i disken när jag ska ha den grrrrr.

Tips: Dricker just nu ett nytt te från Lipton som heter Infusion-herbal Temptation summer fruits. Koffeinfritt och supergott om man gillar nyponte som jag. Smakar ganska mycket nypon tycker jag.

Fundering: Melvin gillar te och vill alltid smaka vilket jag kan tycka han är för liten för men han älskar det. Men ett rött, koffeinfritt, nyponte kanske inte är så skadligt. Inbillar mig i alla fall att det är bättre. Någon som har en teori????


Limpmackor med ägg och kaviar, kan inte bli godare :-).

Nu tog M den kalla lilla skvätten som alltid blir kvar av mitt te!

Nu ska vi klä oss och åka och handla.

Kram J

Varm fin tröja!


Den här fina puderrosa, kabelstickade tröjan ser riktigt varm och skön ut och lång (och det är ju bra så den värmer hela magen i vinter). Kommer från H&M och kostar bara 149 :-

  
       
Här är lite annat jag också skulle kunna tänka mig. Skärpet är ju helt sjukt snyggt. Allt kommer från H&M.
Nu ska vi äta lite frukost.

Kram J

God morgon onsdag!

Jag och M har nyss stigit ur sängen efter lite morgonmys :-). Sovmorgon ända till 8.30 vilket inte är så konstigt i och med att M la sig nästan 22.30 igår. Han hade vart med mormor och morfar och tittat på K när han spelade handboll och matchen slutade 22.00. Vädret är lika disigt som igår :-(. Idag jobbar jag bara 16.30-19.00.
Just nu sitter vi i soffan och tittar på nicke nyfiken och väntar på frukostäggen.
Behöver handla lite idag med för min planering är ju inget vidare så jag kommer på vad det ska bli till lunch just varje dag. Idag tror jag att det får bli köttfärssås för det var inte igår vi åt det.

Ha en bra dag i dimman.

Kram J


Fint armband.

Var inne på fokis blogg och såg ett så fint armband som en av hennes läsare gjort till henne. Armbandet är gjort av Camilla och jag är lite sugen på att beställa ett av henne.

Ligger och sträcker ut mig på soffan och M vilar middag. Vi har ätit massor av mat. Det blev kyckling, rostade rotfrukter och tsatziki och det smakade mumma!
Nu ska jag softa en stund innan jag diskar och gör äggmackor till jobbet.

Kram J

Vad är det för fel på mig???

Jag har aldrig gillat Patrik Isaksson tidigare men en dag när jag jobbade satte en brukare på Patrik Isaksson 10 år och det var ju massor av fina låtar och den här med honom och Sarah Dawn Finer (som jag heller inte gillar något vidare) är ju bara så fin!!!



Nu ska vi göra oss klara för att ta cykeln ner till affären.

Kram J

God morgon tisdag!

Lite sovmorgon blev det för min och Melvins del idag :-) till 8.20 i alla fall. Här hemma är det kallt idag Brrr och det ser inte mycket trevligare ut ute heller. Känner att magen vill ha något till frukost och det får nog bli havregrynsgröt idag. Efter frukost blir det en sväng ner till oxen för att inhandla lite lunch.

Har ett litet bekymmer, jag har ingen vinterjacka som jag kommer kunna ha i vinter :-(  redan nu går dom knappt knäppa. Men det känns inte så kul att köpa en jacka för att ha bara i vinter som kommer vara stor nästa vinter. Vad gör man?? När jag väntade M var jag ju höggravid mitt i sommaren och det var lite lättare. Tror att det lutar åt att ha varma tröjor med oknäppt jacka brrrr!

Jobbar kväll idag 16-22 :-(. Nä nu blir det havregrynsgröt!

Kram J

Mätt på äppelpaj :-)

Jag och Melvin har just kommit hem från mamma och pappa där vi ätit mat och smaskig äppelpaj mmmmmmmm! Riktigt mätt och trött. Idag har det vart en riktig tröttdag vill jag lova. Nu ska jag göra Melvin iordning för natten men jag kanske återkommer senare.

Kram J

Ahhhhhhhh!

Så frusterande att någon annan har en så stor del av ens liv i sina händer och att det ska ta tiiiiid!!!!

Trött, tröttare, Jessica!

Helt slut ikväll. Idag har vi vart ett helt gäng i Skara och badat. Hade inte vart där och badat men det var riktigt bra. Annars har vi rensat undan sommarskorna och plockat fam alla vinterkläder.
Kvällen avslutades med oliver och fetaost i soffan framför ensam mamma söker. Kan inte bli skönare men nu blir det bok i sängen.
God natt!

Tack!

För en mycket trevlig kväll! Nu är jag lagom mör och har helt sjukt ont ryggen så nu blir sängen skön men det var det värt för vi har haft det supermysigt. Älskar så härligt sällskap, man mår bra i hela kroppen. Dom var så söta och hade fina blommor och paket med sig också. Hur söta får man lov att bli eller?? Den här kvällen kan jag leva på länge. Brygghuset skötte sig och höll en behaglig temperatur på 18-22 grader hela kvällen :-) och glassen slank ner
Tack ska ni ha!!

Natti natti!

En sak att bocka av på min långa.

Mintchokladterrinen är i frysen och jag håller tummarna för att den blev bra. Det såg gott ut i alla fall. Nu ska jag och M klä oss och åka och handla något att laga lunch av och sedan blir det att diska och städa så det är dax att lägga på ett kol här.

Måste bara berätta en mindre kul sak, efter en liten miss mellan mig och K plockade jag ut påsen med tre fläskfile´ och tre paket bacon ur kylen igår i tron om att det var öl i påsen så där rök ett par hundra :-( mycket onödigt.

Kram J

Fruktansvärt!!!

 

Ja vad säger man?? Kan inte med ord beskriva vad jag känner när jag ser det här klippet. En förälders värsta mardröm, något som aldrig aldrig får hända och ändå häde det. Tänk vad mamman måste ha hunnit tänka.
Hittade den på Stina-Lees blogg och det var ju inte riktigt vad man ville se!


Städa eller ligga i soffan, äta chirre och titta på idol?

Ja det är nog ingen som tror att jag städar eller??
Tack Erica och Per för Barbequechipsen :-).
Bröden blev bra och brygghuset redo för gäster till och med dukat och klart. Ska bara lyckas få upp värmen där inne, idag var det 5 grader brrrr men jag har ju hela dagen på mig. Annars ska jag ägna morgondagen åt att göra glass, städa och en massa annat.
Efter Idol blir det sängen och den här boken fast på svenska då.

DEAD FAMOUS
Dödskänd heter den på svenska och den kan jag rekomendera. Handlar om ett mord i ett typ Big Brotherhus och ingen har sett något och inga kameror har fångat något. Spännande!!


Njut helgen för det tänker jag göra!

Kram J

God morgon fredag och LEDIG HELG :-)

Ja om jag bortser från att jag ska jobba 2.5 timma ikväll så är jag ledig till tisdag kväll :-). Har gjort ett litet ryck på övervåningen innan frukost så nu får nog M leka här nere där det fortfarande ser ut som kriget. Nu måste jag pausa i plockandet och borsta tänder och handla för imorgon blir det tjejkväll :-). Idag är det mycket att göra bl.a. städa och baka bröd så det är bäst jag sätter igång.

Ha en bra fredag (men blunda för att det regnar)

Kram J

Gray's

Helt otroligt, första avsnittet av gray's anatomy som jag inte lipar som en tok (ok det sved i ögonen då och då men inte en tår) är så sjukt blödig just nu.

Ett stort orosmoln bland alla mina andra rosa små moln just nu är influensavaccinet. Är ju högprioriterad på grund av graviditeten men också på grund av mitt yrke och hade det bara handlat om mig hade jag tagit det utan att tveka. Men nu handlar det ju inte bara om mig utan även ett litet liv i tidig utveckling. Experter säger att bara en liten del av vaccinet skulle gå över till barnet men det kanske räcker för att ge skador (eller nytta), vad vet jag. Tänker på det länge varje dag och jag bävar inför den dagen då jag måste bestämma mig och det låter ju som att det närmar sig :-(.

Nä nu tänker jag ta två alvedon och gå och lägga mig med bilden på pyret bredvid mig och tänka bort det förbannade vaccinet.

Natti natti!

UL, ett vackert litet liv och en djungel av barnvagnar.

Idag var det som sagt dax för UL och jag var helt sjukt nervös (vaknade med migrän som inte ville ge sig och har fortfarande ont i skallen så jag fick sjukskriva mig från jobbet ikväll, troligtvis nerverna) Men väl där inne på britsen fick vi se ett underbart vackert, livligt litet liv och lyckan är total just nu vill jag lova.
Det enda som drar ner det lite, lite var att hon backade oss 10 dagar men så var det när vi väntade M med och den här gången vet jag ganska exakt när pyret blev till senast och det stämmer inte med vad hon fick fram så jag tar inte det så allvarligt men nya datumet för BF blev 1 April :-).

Efteråt åkte vi en sväng till babyproffsen för att titta lite smått på en ny vagn. Ska självklart vänta ett tag med att beställa men hon sa att vi skulle göra det senast i November någon gång för att vara säkra på att få den vi vill ha. Det är ju en mindre djungel men vi är ganska överens om att det blir en helsvart Brio Happy Kombi med hårdlift, silvergrått chassi och lufthjul.

Nä nu ska vi äta hemmagjord pizza för att fira dagen.

Kroppsfixering.

Hur kommer det sig att man (i alla fall jag) aldrig känner sig så nöjd med sin kropp som när man är gravid? Inga hang ups här så långt ögat kan nå :-). Jag som oftast känner mig tjock och ful känner mig helt nöjd nu när jag är tjockare än vanligt.
 Kan det ha att göra med att det är helt ok att vara lite fet när man väntar knodd eller är det det hormoner som gör att man känner sig tillfreds med sin kropp. Någon som har en teori??

För övrigt känner jag i och för sig att ju äldre jag blir ju mer tillfreds blir jag med mig själv. Självklart känner jag att jag skulle må bra både fysiskt och psykiskt av att gå ner i vikt men det är inte ett lika stort problem för mig längre.
Det handlar inte om att jag bryr mig mindre nu än förr men jag känner mig ändå rätt nöjd med vad jag fått om man säger det så. Det gör ju inte saken sämre att jag har en sambo som är väldigt bra på att tala om för mig att jag är fin (även om jag kan ha lite svårt att ta det till mig ibland)  tackar och bugar. Ja tjejer, killar kan tycka om både hängtuttar och en degig mage som ser ut som en hel sverigekarta av alla bristningar fråga K om ni inte tror mig!
Vi ska nog lyssna lite mer på när någon annan säger att man är fin än när vi själva ser oss i spegeln och säger till oss själva att vi inte duger!
Från och med nu tänker jag vara stolt över mina volanger (kärlekhandtag eller vad ni nu vill kalla det)

Kram J

Onsdsag och sooool :-)

Hej hej!

Här är det soft, har vart en sväng på jobbet för att lämna lite papper (och M tryckte i sig två bullar) sedan blev det en sväng till oxen där min hulk till son lyckades lyfta loss en hel larmpelare tror ni jag ville sjunka genom jorden eller vad. Tur att K jobbar där så vi känner personalen. K ringde och lugnade mig med att den nu var fastskruvad igen. Nu ska vi slänga ihop lite lunch, det blir kokt korv med mos i tunnbröd idag (snacka om att göra det lätt för sig) och ikväll jobbar jag 15.30-21.30 :-(. Imorgon bär det av till Skövde för UL och jag är riktigt nervös!!!

Nä nu känner jag att det som står på schemat just nu är något som luktar mindre gott om jag säger det så Bläääää!! Nä bara att ta tag i det.

Kram J

Rosa Bandet!

Hej alla mina trogna besökare som orkar titta in även om det inte finns något att läsa :-).
Hoppas att min energi snart är som vanligt igen, med det här lilla pyret i magen är jag mycket tröttare än när jag väntade M.
Tittar in för att be er göra något för att stödja rosa bandet.
Oriflame har denna månad ett fint erbjudande som jag undrar om någon vill ta del av. 
Är det någon som vill vara med och stödja forskningen på detta viset så skriv ert namn och mail så hör jag av mig. 

Mellan den 1-31 oktober, 2009 kan du köpa ett speciellt rosa produktpaket. Paketet består av Silk & Cashmere hand cream, Silk & Cashmere body cream och den populära Natural Skincare Tender Care (kan användas till läpparna, nagelbanden och andra torra och nariga områden) 
Ditt pris: 149:-
(värde 280:-)
och 20:- går oavkortat till forskning!
 

Kram J

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0