Natti natti!!

Nyss hemkommen från jobbet (ganska slö kväll) och ligger nu och slappar i soffan med en sallad i magen. Ska snart packa det lilla som är kvar inför morgondagen sen blir det sängen. Klockan ringer kl 6.00 imorgon.
God natt!!!

image8

Sååååå sant :-)

SOL!!!

Solen skiner helt underbart ute, synd bara att det blåser. Jag och Kristian försökte oss på en fika ute förut men det var lite väl kyligt. Besöket på BVC gick bra, plutten väger hela 7 kg och var 64 cm lång. Godingen blir stora killen. Men han är ju ändå ganska liten för att vara sju månader, vi får ha en bebis länge :-).
Har nyss suttit i rolig telefonkö till försäkringskassan. Det var över 100 personer före mig.
Usch jag bävar för att åka och jobba ikväll. Har absolut inte lust med det men, men.
Nu får jag nog ta och packa lite för Kristian ska vara hos läkaren i Jönköping kl 10.00 imorgon så det blir till att åka tidigt. Blir kul att få se Melvins kusin Felicia (skulle vart födda med en veckas mellanrum).


image7

Melvin och Felicia hemma hos farmor och farfar.

Torsdag morgon!!

Hälsostatus jag = hyfsat, Hälsostatus Melvin = bra, Bananas ;-). Vi ligger och myser i sängen fortfarande, har en liten misstanke att det vankas frukost på sängen för min del :-) Me like!!
Idag ska vi som sagt till BVC och ikväll ska jag till det sk, jobbet igen och gå bredvid. Hoppas att dom har mer att göra ikväll för annars blir jag tokig,

Imorgon ska jag och mina grabbar åka till Kristians bror och hans familj i Jönköping. Kristian ska träffa en läkare där som ska titta på hans knä.
Nu kommer det frulle!!
ha en toppenfin dag!

Säng,säng,säng,sova,sova,säng,säng,säng

Nu är jag trött och täpt i snoken. Blev en riktig tv-kväll det här. Först tittade vi på Rent hus, guud vilken lortgris. Efter det var det top model och just nu slappar jag framför fråga Olle.
Dax att inta ryggläge och snarka högt (nästäppa) snart tror jag.
Imorgon ska vi till BVC och kolla om plutten har växt något. Han har stannat av lite och han är ju liten som det är men har man bråttom ut så tar det väll lite tid att hinna ikapp.
Nu håller jag tummar och tår för att jag är fräschare imorgon.
Natti natti!

Hemma i soffan igen.

Då var vi hemma igen efter en mulen promenad. Skönt, gick en sväng vid sjön. Men minst lika skönt att komma hem igen. Plutten ligger och sover ute i vagnen och själv sitter jag och slötittar på Drömkåken och äter nöt & fruktmix. Snart dax att fixa lite middag. Det står pastagratäng med kalkon på menyn idag och efter min utsökta lunch :-) så är jag bra hungrig. Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma för Maria kommer hit och klipper Kristian ikväll.
Hej hej!!

 
En glad liten skrutt på eftermiddagspromenad.

Energi!!

Min lille kille har hur mycket energi som helst och är sååååå utråkad för tillfället. Helst ska man sitta och hålla i honom hela tiden (kan sitta själv men välter med jämna mellanrum) längtar efter att jag kan sätta honom utan att behöva bekymra mig för att han tippar och slår huvudet i hela tiden. Och ligger han på golvet så rullar han runt som en tok och flyttar på sig så fort .Han kan inte krypa men lyckas ändå flytta sig hela tiden och jag har inte sett hur han gör :-).
 Men efter alla tokigheter blir man såååå trött!! Nu ligger han och sover här bredvid mig i soffan.

Mamma älskar dig mitt gull!!

  

Efter nap och mellis ska vi gå på promenad.

Mammas sköning!!

image1

Vår älskling pimpad på H&M (helt sjukt att det finns solbrillor till så små barn) Kepsen köpte vi för övrigt till honom fast i en mindre storlek.

Lite piggare!!

Fortfarande snorig men lite piggare. Har just ätit en delikat lunch i form av kycklingnudlar :-) det var vad jag orkade trolla fram.
Just nu sitter jag och Melvin i soffan och tittar på days of our lives, en fruktansvärd serie som jag lyckats bli beroende av under min mammaledighet . Måtte dom ta den där mördaren snart så jag slipper titta mer.

Har lyckats packa upp sängkläder och handukar och plokat in i garderoben, ett steg närmare lite ordning i det här huset. Vill egentligen ligga och slappa i soffan hela dagen men jag tror vi ska ta oss ut på en promenad ändå. Vi behöver det både jag och skrutten.

Kram!! 

God snormorgon!!

Det känns som hela mitt huvud är fullt av bara snor och  kristian jobbar 7-18 idag.....puh hur ska jag få ihop den här dagen? Ska krypa ner i soffan med Melvin och mysa under en filt. Kanske han är snäll och tar sig en nap så jag kan göra detsamma.
Ha en bra dag!!

Jobb eller vad kallas detta???

Ja, idag har jag då vart och gått bredvid i en annan hamvårdsgrupp och dom hade verkligen inte mycket att göra om man ser till hur dom riktigt går på knäna i den gruppen jag brukar jobba i. Det kändes inte som jag gjorde någon nytta kan jag inte påstå. Det känns inte bra att en grupp ska slita så hårt medan en annan grupp inte har på långa vägar lika mycket att göra, men vem vet dom kanske har mer att göra i vanliga fall....
Nu ska jag ta mig en dusch för vi ska fira min farmor som fyller 75 år idag.
Det blev allt lite böcker inatt men idag är jag trött och fortfarande förkyld.
Sitter och lyssnar på Lucky Star med Johnsson & Häggkvist. Riktigt bra låt för att vara Carola men jag tycker inte om den låten dom hade med i Melodifestivalen. Men den här är skön!
Nu ska jag ta en varm dusch!!
Kram!!

Kroppen vill sova nuuuu!!

Jag är sååå trött men jag vill verkligen åka till bokrean ikväll så jag härdar ut. Har just nu en liten paus i diskningen eftersom jag hatar att diska. Blev en blåsig promenad med Erica förut brrr!!

Är så trött på min vikt och vet inte vad jag ska ta mig till med mig själv. Kan verkligen inte låta bli att småäta och snaska godis. Jag skäms så fruktansvärt för min superdåliga karaktär.
Försökte hitta en vårjacka idag men helt hopplöst var det. Vil bara gråta högt i affären, klä mig i en säck och gå hem och krypa kångt ner under täcket.

ÅÅÅÅÅÅ vad min säng ropar på mig!!! Men disken ropar högre.
God natt!!

Måndag o trött!!

Idag har det vart full rulle hela dagen som vanligt. Ägnade som sagt fm åt lite trädgårdsarbete och em spenderade vi i skövde. Vi fick sällskap av Maria där, trevligt. Blev smaskig men sen lunch, en söt jacka till Melvin och lite annat sköj! Kom nyss hem och ska snart gå på kvällspromenad med Erica. I natt ska jag och Maria gå på bokrean hur jag nu ska orka det....hoppas dom rear ut brunstkalendern av Emma Hamberg.

Jag har börjat jobba lite extra när Kristian är ledig så imorgon ska jag gå bredvid i en ny grupp som ska slås ihop med vår hemvårdsgrupp i April. Får se hur det blir. Dom hade ont om vikarier och jag har ont om jobb när jag kommer tillbaka.
Nu disk, blääää!!!
Hej hopp!!

God Morgon Måndag!!

Idag är vi lediga hela familjen men vi ska åka till Skövde vid ett för Kristian ska göra ultraljud på sitt förbaskade knä som aldrig blir bra (han skadade sig på fotbollsplanen i Maj 2007). För övrigt är jag på ett uselt humör idag. Dels för att min kära sambo totaldissar att jag skaffat mig en blogg. För en hobby som inte innefattar en boll kan ju aldrig vara något att ha. Men jag skiter i den surfisen :-). Nä på sämst humör är jag för att jag vaknade med huvudvärk då både jag och skrutten är förkylda, kan därför inte träna med min mamma på fm som jag hade längtat så efter.

Ska nog ta och idka lite trädgårdsarbete i solen istället. För den som inte vet blev vi nyligen med hus. Vi har därför en trädgård som längtar efter lite omvårdnad. Men först ska jag äntligen hänga upp gardiner i vardagsrummet.

Gå ut i vårsolen och NJUT!!!
Hej svejs!

LSS

Nu har jag och Kristian tittat på "I en annan del av Köping", helt underbart program. Varje gång jag ser det känner jag att jag vill jobba inom LSS istället för inom äldreomsorgen vilket jag gör nu. Får se vad som händer när jag börjar jobba igen.

Nu sängen!! Natti Natti!!

Behöver en hobby!!

Är just nu hemma och är mammaledig med min underbara och högt älskade son men  är i desperat behov av en hobby. Något som kan utövas på hemmaplan, den tiden på dygnet man hinner med (läs även orkar) och som bara är mit,t hmmmmm! Jo men varför inte en blogg.
Har tidigare lovat mig själv att jag jag aldrig skulle skaffa mig någon blogg för det är bara för folk som inte har något bättre att göra med sitt liv men jag tar absolut tillbaka den tanken. Och okej, okej jag erkänner jag är en bloggknarkare.  Har fem bloggar som jag måste läsa dagligen och några till som jag kollar då och då. Har nu antligen fattat att det verkar ganska kul.
Testade facebook men nappade inte...
Så här tänker jag nu skriva av mig lite varje dag (eller nästan) och skänka små bitar av mitt liv.
Men nu sängen, eller i alla fall snart.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0