Onsdag, inte mer än så!

Helt vanlig Onsdag är det idag med allt vad det innebär, dagis, APT och kvällsjobb men det hindrar inte att vi lyssnar på lite bra musik. Själv lyssnar jag på den här och önskar att det fanns tålamod på burk när barnen just nu går bananas i vardagsrummet. Nu blir det frukost!



Kram J

Jag och Melvin har gjort Tibro

Idag har jag och Melvin vart i Tibro och hälsat på Angelica och Lovis i deras och Lars nya, mysiga hus. Det var mys och Melvin lekte bra med lilla Lovis :). Vi fikade och tog en sväng till mini zoo. Tanken var även att jag skulle ha med mig en mangel hem men jag och Angelica orkade inte bära upp den ur källaren och jag hade nog inte fått in den i bilen heller, så kan det gå :).


Två väldigt fikasugna barn :)


Melvin och Lovisen matchade varandra så fint idag.


På mini zoo

Tack Angelica och Lovis för en trevlig stund och för att vi fick komma och titta på ert fina hus!

Kram J

Dagis det är tuffa grejer det!!!!

Har en slagen hjälte på magen, en timma på dagis och han är helt däckad :). Det är inte lätt att bli stor, dagis det är tuffa grejer det!!

Kram J

Och här kommer en skopa skryt!!

Mammaskryt, en riktigt jobbig skrytsort men här skickar jag en skopa ändå!!!
Igår plockade vi bort stödhjulen på Melvins cykel och ungen cyklar som aldrig förr!!!! Mammas stora DUKTIGA (duktig är ett fult ord, men skit i det för han var superduktig) kille!!!!!

Kram J

Inte skit för en sommar!!

Ja det var ju längsedan ni fick någon uppdatering på vad vågen säger och det ska ni nu få veta, dagens vikt är 61,5 som ni ser (om ni nu kollar tillbaka annars kan jag tala om att jag vägde 61,8 sist jag skrev något om det) så har det ju stått tokstill. Jag missade därmed min förra målvikt som var 60 kg till midsommar :( fast jag deppar inte för det ska jag inte säga, jag är ganska nöjd med att stått still under sommaren med allt vad den innebär. Men det här duger inte, nu får det bli andra bullar (eller inga bullar alls såklart)!!! Förmodligen missar jag min nästa målvikt också, d.v.s. 57 kg till 19/7 men jag kan ju i alla fall jobba åt det hållet!

Kram J

Kan inte annat än älska!!

Blir så varm och berörd på alla andra tänkbara sätt utav denna människa!!



Har just tagit en skön kvällspromenad med Erica och Ella, den var välbehövlig! Nu blir det snart sängen så natti, natti!

Kram J

Super-Charlie

För er som inte vet har Camilla Läckberg givit sig in i barnboksträsket och skrivit boken Super-Charlie. En skojsig bok tycker både jag och Melvin (passar perfa om man som Melvin är i kiss och bajsåldern)

Super-Charlie

Köp den och läs den för era barn!

Kram J

Å här har ni den!

Min egengjorda lampa :).







Den pryder nu sin plats uppe i hallen.

Idag tog jag med mig Melvin och Tion till IKEA för att inhandla det viktigaste som typ ljus och servetter, livsnödvändigt ;). Om en stund blir det föräldramöte på Tions dagisavdelning och nästa vecka blir det inskolning, det kommer han att gilla!!

Kram J

Gött att va ledig!

Nu har jag kört morgonracet med allt vad det innebär. Tion sover och Melvin och Kristian ska sätta ihop ett skepp som Melvin fick i födelsedagspresent så nu tänker jag smita upp, krypa ner under täcket igen och läsa den här boken,


Askungar

Nu är det spännande vill jag lova!! Gud vad skönt det är att vara ledig!

Kram J

Sommarland

nu har vi packat in oss i bilen och är på väg till sommarland!!!!!!

Nu har han gjort det igen!!

När jag kom hem från Katja idag så hade jag ett nytt bord till min symaskin som väntade på mig :). Bordet kommer även det från sommarstugan och tanken var att det skulle slipas och målas men när K hade slipat det så stoppade han där och det var tur för så fick det flytta in.



Just nu sitter vi i soffan och dricker mousserat vin och äter praliner som även det väntade på mig när jag kom hem <3. Tror han försöker samla på sig så många + han bara kan ;). Rundar av för idag, imorgon blir det sommarland!

Kram J

Strippat!

Nu har jag äntligen hittat en lampa att "strippa", har letat ett tag.


Mycket, mycket ful!!!!


Lite mindre ful!!

Nu är tanken att den skall målas svart och pimpas med lila fåglar :) och få en lila textilsladd från NUD.

To be continued!

Kram J 

Nya tapeten

Ni har ju fått en närbild av nya tapeten men här kommer en helhetsbild på väggen.



Jag blir så glad av att titta på den så jag skulle vilja titta på den en hel dag! Jag älskar den så mycket att den nästan har gått om Kristian och barnen ;) (nu hoppas jag att ni fattar att jag överdrev men ändå förstår hur mycket jag älskar den).

Kram J

Småsaker som man aldrig hinner med!!

Här hemma har vi oändligt många småsaker som man vill göra och som egentligen inte tar så lång tid (var för sig, såklart) men nu har vi betat av två i alla fall.

Jag har tvättat av min svinsnygga och supermoderna ;) solsäng som jag fyndade på Jula BK:s loppis. Dock känns det lite osäkert om jag kommer få användning av den denna sommar :( men nästa sommar tänker jag vara ledig LÄNGE!!!!!




NICE eller vad säger ni????

Sedan har vi hängt upp en gammal spegel ute i brygghuset som kom med hem när vi rensade ur sommarstugan.


I den något oklara spegelbilden skymtar ni ett annat Jula BK fynd, ett par skridskor.

Kram J

God morgon mulna dag!

Här sitter jag i soffan och driker te ur min nyaste loppiskopp (fattar inte att det kan bli så mycket godare trots att man vet att någon annan troligtvis sliskat på den) och grabbarna sov till typ just nu för nu kommer de dundrandes hör jag :-). Idag åker som sagt jag och barnen till Lidköping för att hälsa på Katja, en fin tjej som jag träffade under min korta period på lärarutbildningen :-).

Kram J

Gjort Hällekis

Idag har vi haft en mysig dag i Hällekis!


Först blev det sol och bad på Hällekis camping


Sedan blev det fika på Utsikten.







Riktigt härlig dag!! Nu blir det duschen och sängen för imorgon skall jag och barnen åka till Lidköping.

Kram J


Hällekis

ligger just nu i solen på stranden på hällekis camping, riktigt gött! barnen leker i lekparken och det är behagligt i vattnet! snart ska vi packa ihop för att åka och ta en fika men det tar emot lite att åka härifrån när man inte vet hur många soltimmar semestern tänker bjuda på! kram j

Uddevalla

Ja hur gick det nu då????? Jo det, blåste, regnade och barnen var riktiga monster då och då men det fanns också flera riktigt underbara stunder! Som när barnen badade i havet (med kläderna på), vi klättrade i bergen, min och Ericas kväll i solen med vin när barnen somnat och morgonen i tältet när grabbarna sov och regnet smattrade på tältet (det var mysigt tills vi skulle packa ihop).















Kram J

Bilen full!!

Japp, ikväll har vi packat bilen full för okristligt tidigt imorgon åker jag, Melvin, Tion, Erica och Ella till Uddevalla och tältar!! Ja ni hörde rätt och ja vi är helt kloka ;). Detta kan inte bli annat än bra och hur trevligt som helst! Papporna drar till Otterbäcken så de får inte föla med :).

Nu måste jag sova så jag orkar med helgen, och......för er som har missat det, jag har SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!

Kram J

Min Kristian är bara helt underbar!!!

När jag kom hem på lunch så satt den här underbara tapeten på ena väggen inne i matrummet (ok jag kanske förstörde överraskningen lite när jag såg meddelandet från Colorama på hans mobil att tapeten kommit....ops, men jag visste ju inte att han hämtat den och satt upp den)



Jag blir så glad när jag ser den så jag vill helst bara stå och titta på den hela tiden :).

Nä nu blir det sängen så jag orkar mitt SISTA arbetspass innan semestern ;).

Kram J

Så då slog vi te!!!

Tada, vårt nya hus på hjul,



Nu kan min semester komma och det gör den ju snart!!!! Jippi!!!

Kram J

What's new???

Förutom att jag FORTFARANDE jobbar så njuter vi av det underbara vädret, äter gött (och dricker gött), packar badväskor, fikar för mycket, har vart på husvagnssemester, springer för lite (jag), skrapar knän och får mycket blåmärken (barnen)!! Vi njuter så mycket vi bara kan med andra ord och på fredag kl 16:00 är det äntligen dax....SEMESTER!!!!

Just nu steker jag pannkakor som jag ska bjussa mina gossar på imorgon på stranden då jag har en ledig dag!!

Kram J

RSS 2.0