Dax för ett inlägg kanske....

Då var det typ en vecka sedan jag lämnade spår här....standard.....typiskt mig. Har så mycket att göra känns det som men är ju ändå ledig den här veckan. Sedan jag var här inne senast har ju jag och K hunnit åka till Örebro där han opererade knät (vilket verkar ha gått bra). I Örebro bodde vi på hotell och var ute och åt supergod mat bara han och jag. På torsdagen följde jag K till Capio blev en skön morgonpromenad för mig då han skulle vara där 7.15. Gick tillbaka åt frukostbuffe och kröp ner i sängen igen och somnade om :-), tog en lång dusch och lyckades köra bilen till sjukhuset. Sedan blev det stan för mig tills jag trodde att mina fötter skulle trilla av. Blev en hel del shopping. Så skönt att bara vara jag, utan en enda annan vilja. Förutom en hel del kläder så blev det en hel del småsaker till huset också. Sedan blev det bilen hem med en spyfärdig K.
Midsommarafton blev lugn eftersom K var trött och hade ont. Jag jobbade till 16.00 och sedan åkte vi hem till mamma och pappa och åt god mat. Kvällen spenderades i soffan med en film och vi la oss tidigt, en mycket spännande kväll :-).

I Tisdags var jag och simmade på morgonen...gud så skönt. Det var nog 1,5 år sedan jag gjorde det. På kvällen var jag hemma hos Angelica tillsammans med Eleonor, Lisa, Lizette och Johanna. Mina söta tjejer från gymnasiet. Avgudar dessa underbara människor och saknar dom massor :-(. Dom har betytt så mycket för mig och har absolut vart med och format den människa jag är i dag. Tack för att ni finns!!! Synd bara att inta alla sötnosar kunde komma Det blev dod mat i massor och väldigt blött om jag säger det så :-) vilket jag inte är riktigt van vid nu för tiden :-). Kladdigt blev det också då Eleonor lyckades trampa barfota i hundbajs HA, HA, HA!! Tittade på dansfilmer och hade kul åt våra klumpigheter. Promenad hem med Eleonor och Johanna kl 2.00.

Klev upp ur sängen kl 11.30 igår och åt frukost i form av taibuffe. Fikade med Eleonor, Camilla och Noah på Mumma.
Även idag har det blivit ett besök på Mumma med Eleonor, Stina, och Johanna. Imorgon åker Eleonor till Norge *snyft*.
Ikväll har jag och Erica tagit en promenad (här har du ett inlägg).

Här kommer lite bilder från veckan som gått:


Här var jag och Kristian och åt mat i Örebro. Helt sjukt gott och vi var så mätta så vi knappt
orkade gå hem. Verkligen att rekomendera.


Kristian njuter (lite stressad av att fotbollen börjar snart ;-) )

       
Sjukt god avslutning på en underbar middag.


Johanna, Lizette och Lisa hemma hos Angelica i Tisdags.


Angelica


Puss på dig Noah!! Melvin bjuder på en puss inne på Lindex igår :-)


Melvin och Eleonor fikar på Mumma.


Noah.

Nu ska jag hänga tvätt och sedan blir det sängen tror jag. Håller på och läser Brunstkalendern av Emma Hamberg, mycket bra bok än så länge. K ligger och snarkar i soffan så han behöver nog inta sängen han också.

God Natt!!

God morgon onsdag!

Här har jag och M just ätit frukost/mellis. Gårdagen var jobbdag 7-16 och sedan åkte jag för att hämta M hos farmor och farfar.
igår kväll var jag ute och åt grekiskt med mina söta vänner och klasskompisar från gymnasiet, Eleonor, Johanna och Angelica. Det var gott och mysigt. Efter det blev det Buff till dom stängde vid elva. Tack för en trevlig kväll tjejer. Vi planerade ihop en grillkväll på Tisdag och då lyckades vi även få med oss Lisa och Lizette :-) Är så kul att träffa mina underbara tjejer från gymnasiet. Saknar dom massor och vi får passa på nu för snart drar vissa vidare igen (lilla jag stannar kvar). Idag åker jag och Kristian till Örebro eftersom han ska operera sitt knä tidigt i morgonbitti. Kommer vara ifrån M i ett helt dygn (känns piss helt enkelt) men jag känner att det är nödvändigt för det skulle bli aldeles för lång väntan för honom imorgon. Han har det bättre med sin mormor och morfar då. Så nu ska pussa och krama på honom extra mycket idag!!

Nä nu ska vi packa och göra oss redo för Onsdag!!
Kram

Sängdax...snart!

Idag har vart arbetsdag för mig för jag har jobbat 7-16. Efter jobbet åkte jag och hämtade M hemma hos farmor och farfar där han vart ett par timmar sedan K Började jobba. Sedan åkte vi ner till stan och fikade på Mumma med Eleonor, Stina och henner söta lilla dotter (6 veckor) Elicia. Glömde kameran, typiskt! Men himla söt va hon.
Imorgon ska jag jobba 7-16 igen och K jobbar kväll så vi går om varandra igen, inte så kul. Ska ev. gå ut och äta med brudarna imorgon kväll.
Har tittat på CSI här men nu ska jag krypa ner i sängen bums!!
Sov så gott!!

God kväll!!

Ligger här i soffan och väntar på att K ska komma hem från fotbollskväll (nu e han utanför dörren) ikväll har jag softat i soffan och kollat på dom frusna grabbarna från norr, Blev ingen vidare Love om man lyssnar på eftersnacket. Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag. Idag har jag och mamma vart och hjälpt min bror i lägenheten och sedan har vi hämtat plattor. Har även vart på Torsö och firat min kusin som även hon tog studenten igår.

M har haft svårt att somna ikväll. Somnade bara om jag satt vid sängen och sträckte in handen mellan spjälorna och klappade honom på ryggen :-), min goe lille plutt.
Nu har jag läst alla bloggar och kan lungt krypa ner i sängen :-).
Sov så gott!!





Vår lilla familj.

Ooops

Under bilden med min syster vid den gula bilen ska det stå Erica och utkastarna. Ett fenomen som bara finns i vår lilla stad. Mycket kul att va ska jag tillägga. Är man när man går andra året.

Vilka dagar!!

God Lördagmorgon! Här har vi lämnat två toktrevliga dagar efter oss. I Torsdags blev det en heldag i Göteborg. Först lite shopping. Fick med mig lite hem (kors i taket), ett par ROSA jeans, svarts shorts och en bikini (ännu större kors i taket). Måste säga att den inte var så jätte smickrande på min kropp men den var så fin och ingen bikini är bra på mig ändå  :-(  en svart  sopsäck vore nog bäst :-). Men, men nu ser jag ut så här den här sommaren och det är inte så mycket att göra åt det just nu utan ge gärnet inför 2009 :-). Åter till Göteborg.

Sedan blev det Liseberg. Lagom varmt, lagom kö = perfekt dag på Liseberg. Modiga jag åkte Balder men det vet jag inte om jag gör om. Melvin var hur glad som helst hela dagen och vi hade jättekul. Hade även sällskap av Elin och Samuel.


Sagoslottet var mysigt.


Vem är du??


Melvin åker bil med pappa.


Melvin och Elin



Igår tog min lillasyster studenten. Synd ara att vädret i Skövde var helt bedrövligt igår, regn, regn och åter regn. Men vi hade en trevlig dag ändå.  Något som gjorde min dag ännu bättre var att min söta vän Eleonor helt plötsligt stod på mammas och pappas altan. Hon har vart på Nya Zeland sedan i September och skulle inte komma hem förens tidigast i September vad jag hade hört men nu är hon äntligen hemma (för ett tag) :-). Saknat henne massor!!


När kommer min monster moster???


Min söta syster.





arna.


Erica och Michelle.

Nu ska vi göra oss redo för en ny dag här. Ska troligtvis bl.a. åka och hämta plattor till vår uteplats. Ha en underbar helg.
Kram Kram!!

God morgon!!

Idag regnar det lite ute (äntligen får man nog säga) och det är någon j'la bil som står med larmet på sedan klockan sex typ grrr.
Melvin ligger på mattan och sover. Idag ska vi nog ta en promenad till öppna förskolan för nu stänger dom för sommaren.

I helgen som var sov Melvin borta för första gången vilket gick jättebra.  Jag och K passade på att gå ut på Björnes båda två, trevligt. På söndagen var det dop för lille Vincent.

I morgon blir det Liseberg och på Fredag tar min lillasyster studenten.
Ha en jättebra dag!

(Skulle visa bilder på Melvin och hans söta kompisar på öppna förskolan och bilder från dopet men det fungerar inte av någon anledning)

Sängen ropar!!

Tror att jag ska gå och lägga mig snart, bara te en dusch först. Idag har vi haft en fullspäckad dag här. På fm var vi på öpna förskolan och det var mysigt som vanligt.
Efterdet promenerade vi tillbaka till stan och åt sallad på Bistro, jag, M, camilla och Noah. Efter en sväng på stan gick vi hem till Erica en sväng för lite mellis för killarna. Sedan gick vi hm till oss allihopa och myste i solen. I kväll tog vi våra cyklar ner till hamnen för att äta glass. Det var jag, K, M och Erica.
Ikväll har jag legat på sängen och tittat på frusna män söker kärlek.
Nu ska jag skutta in i duschen.


Melvin och söta lilla Astrid leker på öppna förskolan idag.



Melvin och Noah på Bistro.

God Natt!!

God Onsdag morgon!!

Ännu en underbart solig dag utanför fönstret :-). Har verkligen inte haft varken tid eller lust att sitta och blogga dom här fina dagarna. Sitter just nu och tittar på vakna med the voice. M ligger och sover en liten fm. nap. Idag tänkte vi gå till öppna förskolan en sväng eftersom dom snart stänger för sommaren. Helgenoch början av veckan har vart mysig med cruising, middag hos mina föräldrar och flera besök på stranden. Har jättesöta bilder från när vi var på snapen men dom tänker jag inte visa här eftersom det är en liten nakenfis med på bilderna och det finns ju sjuka människor där ute som faktist tänder på sådant. Men himla söt är han. Har även jobbat kväll söndag och måndag. Igår var jag och tittade på min brors lägenhet och även min söta vän Erica har flyttat in i sin lägenhet i veckan....blir sååå mysigt!!
Nu ska jag göra ett ryck här hemma innan vi ska knalla iväg.
Ha en bra dag i solen!!


Grabbarna på cruising


Jag plockar blommor på en härlig promenad vid ån.


Chillar!

RSS 2.0