Kvällen så långt.

Nu är tvätten tvättad förutom en maskin som jag ska hänga nu, sängen renbäddad, disken diskad, leksaker inplockade, maten i magen och Melvin nattad och mamma trött :-).


Vill krypa ner i rena sängen nuuuu!!!


Mammas goding.

  
Mmmm varma mackor med champinjon och skinkstuvning med rödlök, det är gött det.

Nu ska jag göra mig en kopp med te och titta på mammas pojkar på datorn.

Kram J

Soffmys

Jag och M sitter i soffan och myser. Melvin tittar på Hurra för Kalle och jag ägnar mig att bara softa :-). Har tänt ljus  (bl.a. med mint och choklad doft mmmmmm blir riktigt godissugen här) och har det mysigt. Ska snart hänga lite mer tvätt, bädda rent i vår säng, diska det lilla som finns och göra varma mackor med stuvning på till kvällsmat.

Ha en myskväll!

Kram J

I Love Lisa Ekdahl!

Hon har så sjukt vacker röst den människan och även om jag gillar henne bäst på svenska så är det här en väldigt bra låt tycker jag. Hon är ju såå söt, som en liten docka!


Gillar hennes nya album "Give me that slow knowing smile".

Nu ska jag hänga tvätt och slänga in Melvins nya gardiner i maskinen. Dom han hade blev helt snea och konstiga när jag tvättade dom efter fönsterputsen plus att dom krympte fem cm på längden (skitgardiner) så nu har jag köpt nya söta med grodprinsar på. Han får med andra ord inga julgardiner. Blev även en julklapp när jag var nere på stan tidigare idag så nu är en till persons klappar klara :-).

Kram J

Julpynta nu, nej tack men adventsmysigt, ja tack!

Jag håller stenhårt på att julpyntet kommer fram dagen innan julafton och granen klär man kvällen innan julafton. Så är det bara!! Men advensmys är nice så det har det självklart blivit här hemma.


Fick bli vita gardiner i vardagsrummet då jag inte gillar julgardiner (eller gillar å gillar, vill inte ha det här hemma helt enkelt) tycker det är svårt att få julgardiner att passa till tapeter och inredning. Tror att jag tagit ett stort kliv in i vuxenvärlden när jag låtit en julstjärna flytta in (blomman menar jag) för dom har jag hatat tidigare :-).
Den fina god jul kudden fyndade jag på Karlssons och den gillar jag skarpt!


Kulorna som hänger framför gardinerna är i glas och dom har jag köpt på Village i Skövde.


Ok köket får julgardiner i alla fall, det kan jag gå med på men inga tomtar på dom tack! Våra röda skåpsluckor gör sig bra så här års :-)

Lagom är bäst för annars har jag tröttnat innan Julafton.

God morgon nya veckan!

Sitter här i soffan och lyssnar på regnet som smattrar utanför :-( och grabbarna sover fortfarande. Själv sov jag 11 h inatt så jag borde vara utvilad. Har jobbat helgen och har ledig dag idag :-). Idag är det hög tid för mig att ta tag i mina pappaer om havandeskapspenning. Måste få iväg dom nu för dom är ju inte så snabba på försäkringskassan och nu blir det ju så mycket helger och så. Tanken är att jag ska sluta jobba 1/2. Det ska bli skönt för det är inte kul på mitt jobb just nu. Mycket stress och tungt arbete.

Ha en bra vecka!

Kram J


Det var den helgen det...

Den gick på tok för fort och jag har sovit på tok för dåligt inatt men, men det skiter vi i för nu har vi en ny vecka att se fram emot :-).
Kvällen blev mys med skönsång i kyrkan och en Johan Falk film med K (och M som vaknade när jag kom hem och lekte med bilar hela filmen :-) ).
Nu är magen full med havregrynsgröt med banan så nu ska jag snart ge mig av till jobbet.

Ha en bra vecka!

Kram J

Redan Söndag = jobb imorgon :-(

Mina lediga söndagar är riktiga sorgedagar :-( har svårt att njuta av att vara ledig. Den här helgen har rusat iväg väldigt fort.
Igår var jag och K i Skövde och beställde barnvagn och köpte en hel del julklappar :-). Jag älskar att köpa julklappar, mycket roligare än födelsedagspresenter. Sedan var det bara hem och byta om för att åka till Moholm och fira min kusin Caroline som fyllt 13 år.

Idag sov vi till 9.30 hela familjen och nu har jag vart på Me & I party hos Angelica, Martinas syster men eftersom jag nyss handlat från Me & I så blev det inte så mycket.
Nu ska jag plocka ner gardiner och blommor så att fönsterputsaren kommer fram imorgon :-). Vad skönt det ska bli och komma hem från jobbet till ett hus med rena fönster. Det tråkiga är att jag vill inte sätta upp julgardinerna riktigt än så jag får vara utan gardiner några dagar men då blir det extra kul när julgardinerna kommer upp i slutet av veckan.
Ikväll funderar jag på om jag ska gå och titta på Martina när hon sjunger i Marieholmskyrkan. Vi får se om dagen räcker till.
 Njut den lediga söndagen nu (jag ska försöka)!

Kram J

Stor raaaap!

Är så sjukt mätt!! Mammi fick välja och då blev det självklart grekiskt :-). Jag åt Saganaki (friterad fetaost) och Falafel (kikärtsbiffar) och det var gott vill jag lova. Nu ska vi snart stoppa lilleplutt i sängen och titta på Johan Falk.

Ha en myskväll!

Kram J

Huvudvärk :-(

Jag har så sjukt ont i huvudet.

Erica och Ella har nyss åkt och det blev i alla fall ett avsnitt av Gossip girl. Hade två smågriniga barn här.





Snart kommer K hem och vi ska ha en soft, mysig hemmakväll med tv och skräpmat :-).

Kram J

Julklapparna på posten = smidigt!

Fick en leverans från Oriflame idag och där fanns lite hudvårdsprodukter som jag köpt till mig själv som jag hoppas passar mig bra. Hade även beställt schampoo, balsam och inpackning till mig själv med cocosdoft men det bar bara balsamet som kom idag så jag hoppas jag får resten med nästa beställning men det luktade sjuuukt gott :-).



med i leveransen var även en julklapp men jag säger inte till vem :-). I brevlådan låg ytterligare två julklappar, hur smidigt är inte det eller?? Me like! Så nu är tre julklappar till avklarade till. Tror att vi snart är färdiga till M men Tilde hade en dator som han gillade och den var ju bra för man kan lära sig bokstäver och siffror med den så jag tror att vi ska leta efter något liknande i Skövde imorgon. Jag älskar att köpa julklappar!!

Snart kommer Erica och Ella hit och vi ska titta på Gossip.

Kram J

Trevligt!

Nu är vi hemma igen efter mys och bus hemma hos dom sötaste brudarna på Hasslegatan :-) det var riktigt trevligt.
Dom hade fått det så fint och det är inte mycket (inte något) som är sig likt (bara på gott) sedan Britt bodde där.
Det har busats massor och vi fick gott fika :-).
Här kommer lite busbilder.


Söta mamma Martina

   
Busar!


Lillasyster Emma

   
Fika


Tilde

Tack för en trevlig fm tjejer!

Kram J

V. 22

Idag går vi in i vecka 22 :-) känns alltid roligt när man går in i en ny vecka för då vet man att man närmar sig belöningen :-). Men den här gången vill jag att pyret stannar till v. 36 minst.

Äntligen är fredagen och min tredagarsledighet här.
Nu ska äta frukost och göra oss redo för date med Martina, Tilde och Emma :-)

Ha en mysig helg nu
(tror att jag ska sätta på lite julmusik)

Kram J

Jag överlevde!!!

Den här arbetsveckan har slääääpat sig fram men nu är den slut och jag överlevde :-).

Nu ska jag gå och lägga mig!

Natti!

Kristian slängde 5000 i sjön :-(

Ja det är helt sant!!! Vet inte om jag skrivit det tidigare men K tappade sin förlovningsring i sjön när vi var och badade en dag och idag var vi på stan och kollade efter en ny. Vi hittade just den ringen som vi har (eller jag har eftersom K:s ligger i Vänern) och den kostar idag 5000 kr + att gravyren tillkommer :-(. Vi hoppas att vi kan få ut något på försäkringen annars får vi nog köpa en i en tuggummiautomat ;-). Nä men vi skulle inte kunna köpa en nu när alla julklappar ska köpas och vår förlovningsdag är ju på julafton och då hade man ju velat att han skulle ha en.
Nu ska jag åka till jobbet :-(.

Kram J

God morgon torsdag!

Dagen började inte så kul tycker inte jag. Jag hade längtat efter en riktigt lång sovmorgon men vaknar kl 8.00 av att en liten kille pillar mig i ansiktet, jag blev pigg och kunde inte somna om så jag blev putt och gick upp och tog mig en promenad i stället. Nu ska jag äta gröt.
Tror att jag ska ta och städa på övervåningen idag och skulle behöva ta en sväng ner till stan också.

Kram J

Jävla Grey's

Varför tittar jag på en serie där barn föds i v. 30 med hjärnblödning och små pojkar dör??????


Lyx

På måndag ska vi unna oss lite lyx. Vi ska nämligen få hem en fönsterputsare som ska ta sig an alla våra fönster :-). Det tar emot att erkänna att vi aldrig har putsat dom och dom var inte putsade när vi tog över huset heller för vi skulle ju renovera så ni kan ju tänka er hur dom ser ut. Ska bli så härligt att få rena fönster till advent.


Nu var det gjort :-)

Har haft medarbetarsamtal med chefen i em och det gick sjukt bra :-)!!!! Det här är ju min blogg så därför passar jag på att skryta :-). Nä, men det gick väldigt bra och det är skönt att det är gjort så man vet var han står och det känns ju alltid skönt att få höra att man gör ett bra jobb.

Just nu sitter jag och M och softar i soffan och jag tror kvällen kommer se ut så här. Ute regnar det :-(. Imorgon jobbar jag 16-22 och efter det blir det tredagarsledighet :-). Den här veckan har släpat sig fram. Helgen bjuder på en tur till Skövde för att handla lite julklappar och beställa barnvagn. På lördag kväll blir det kalas. 
På fredag ska jag och M hem till Martina och tjejerna och leka som det ser ut nu. Det ska bli trevligt och kul att se hur dom har det (dom har köpt K:s gammelfasters hus) för jag har inte vart där sedan dom nyss börjat renovera (dåligt av mig) så det har nog hänt lite.

Nu ska jag ta mig en dusch och snart kommer K hem från jobbet.

Kram J

Nu blir det natta!

Trött som vanligt efter en arbetsdag så nu blir det sängen för min del (men där ligger redan en liten kille och snarkar). Har haft så sjukt ont till och från idag, måste vara fogarna. Kunde knappt ta på mig skorna efter att jag legat i soffan på jobbet på lunchen :-( inget kul vill jag lova men helt klart värt det :-).
Imorgon blir det jobb 7-16 och medarbetarsamtal (nervös).

Sov så gott (för det tänker jag göra).

Kram J

God morgon Tisdag!

Bara tre arbetsdagar kvar innan jag får vara ledig (låååååååångt). Idag jobbar jag 7-16. Imorgon ska jag ha medarbetarsamtal med min chef och det är ju lite nervöst måste jag säga. Men han är ju så snäll så jag överlever nog det med.

Kram J

Lussekatter och julmust i soffan :-)

Jag njuter!!!
Melvin ligger i sängen och sover nog gott nu och Kristian jobbar och jag njuter lugnet.
Lovade ju bilder på Liam så här kommer dom.


Jäsp säger en nyvaken liten kille.


Mosters goding!!!

Ikväll blev det slarvmiddag här hemma, kycklingpytt till M och bacon, avokado keso och macka till mig. lussebullar på det :-). Jag känner mig lite mör efter dagens jobb men imorgon är det dax igen 7-16. Jag får tänka på att jag är ledig fredag-söndag :-).
Funderar på om jag ska orka plåga mig så pass att jag tittar på Mamma till en mördare.

Nu tänker jag slappa!

Kram J

Måndag morgon!

Har just smulat ner soffan med knäckebröd :-). Snart ska jag ta och ge mig av till jobbet. Jobbar extra idag mellan 7.30-16.30. Lika bra att passa på att dra in lite extra när man orkar men jag ångrar mig alltid när det väl är dax och jag fattar att jag skulle kunnat ligga i sängen. Men jag tror att mina fogar börjar spöka lite för det gör aaaaj ibland. Hade inte ont utav det med M så jag hoppas inte det blir så farligt.
Ni får i alla fall ha en bra dag och ikväll lovar jag att Liam kommer på kort här inne för nu har jag äntligen lyckats komma ihåg att passa att fota när han inte sover, äter eller är arg :-)

Kram J

Hemma igen!

Ja kvällen blev ganska kort för min del men väldigt trevlig! Har ont i ryggen och är trött. Dom flesta hade redan förfestat innan vi kom till Mumma (ja där vi var med andra ord) kl 19.00 och mingla med en massa fulla människor som jag känner lite smått eller inte alls det var mer än vad jag orkade kände jag. Men trevligt var det. Vi började kvällen hemma hos en jobbarkompis till K som heter Linda (ca 25 pers i en liten 2:a :-) ) gick vidare till nästa port där Eva bor och där blev det mingel och glögg (som jag längtat efter första glöggen).

Vid 19.00 gick vi vidare till Mumma där vi åt sjukt god paella (stavnig?) och hade det trevligt men strax efter 22 kände jag att soffan lockade mer :-). Nu är jag hemma, har tvättat bort sminket, kastat bh:n och dratt på mig mjukisar :-).
Sitter i soffan och äter popcorn och tittar på mammas pojkar.
Det tråkiga är att jag tycker det är mindre kul att vara hemma helt ensam i huset :-( inte ens Mellebus hemma :-(. Känner mig inte riktigt trygg här ensam. Glad att vi har grannar så nära inpå som är hemma och vakna.

Nu tänker jag slappa!

Natti natti!

Vilat middag.

Nu har jag och M vilat lite middag här. Hittade ett lila linne på stan som jag hoppas blir bra ikväll. Jag ser ut som barbapappa med magen putandes åt ett håll och rumpan åt det andra men, men. Nu ska jag snart kliva in i duschen.

Kram J

Vart är snön???

När jag gick och la mig igår låg det snö på marken men nu är den borta :-(. Jag som ville att M skulle få se det. Igår hade vi fredagsmys i soffan och jag och K tittade på första filmen i Johan Falk serien. Gud vad bra den var!!
Idag blev det sovmorgon för mig och M till 9.00 men det var inte sådär skön sömn utan ganska orolig så jag känner mig trött ändå.
Nu ska vi göra oss färdiga för en sväng på stan med mamma, pappa, Erica och Liam. Behöver lite hjälp att hitta något att ha på mig ikväll när vi ska på fest med Kristians jobb :-).

Ha en bra lördag!

Kram J

God morgon fredag ÄNTLIGEN!!!!

Den här veckan har vart låååång (och med tanke på att jag ville ha onsdag i tisdags så blev den ju ännu längre). Trodde aldrig att den här arbetsveckan skulle ta slut. Just nu sitter jag här och fryser och skulle vilja gå upp och krypa ner hos killlarna igen. Sängen är nog fortfarande varm :-(. Men det tänker jag inte göra, idag ska jag jobba extra på grangärdet så jag får tänka pengar, pengar, pengar!!!
Helgen bjuder på fest med Kristians jobb men vart vet vi inte än :-).

Ha en skön helg!

Kram J

God morgon ONSDAG ;-)!!!!

Ja idag är det onsdag på riktigt. Här har jag och M nyss vaknat och ska ge oss iväg till dagis men ute är det grått och tråkigt idag :-(.
Annars ska jag passa på att få in lite extra pengar och har tagit en extratur på jobbet ikväll 15.30-21.30.
Nä nu får vi nog göra oss färdiga.

Ha en fin dag!

Kram J

Fy på mig!

Känner mig lite otrogen mot Lars så här kommer mina favvisas från nya skivan "Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen".





Lilla livet sprattlar i min mage - det är lycka det!!!!!!

Kram J

Hur kan jag ha missat Melissa Horn?????

Hur kan jag ha missat denna underbara röst och hennes vackra låtar?????? Att man ska behöva hitta något så bra inne hos blondinbella :-). "Jessicamusik" på hög nivå!!!!
Lyssna och njut!







Jag gråter en skvätt!!!! Det är nästan (bara nästan) så att hon drar om Lasse! VACKERT!!!!

Ha ha ha!!

Ja vad säger man?????? Nu är Tisdagen snart slut i alla fall :-)

God morgon onsdag!

Sitter i soffan och äter frukost och är så trött. Jag sov riktigt djupt när klockan ringde :-(. Det är ingen höjdare att börja 7 när man jobbat kvällen innan men, men. Tröstar mig med att jag bara jobbar till 13.00 idag :-).

Ha en fin dag (så fin som en tisdag kan vara när man bara tycker helgen är såååå långt borta)!

Kram J

Magen full av korvstroganoff

Ja har nyss ätit mig mig mätt på god korvstroganoff gjord av min kära sambo medan jag stog uppe i tvättstugan och strök. Här delar vi lika på hushållsarbetet :-). Plutten vilar middag och jag tänker ta en låååång dusch.

Kram J

God morgon nya veckan.

För min del blev det sovmorgon till 10.15 :-). Idag har vi inget planerat förutom att jag ska jobba 15.30-21.30.

Har ju glömt nämna att vi var och badade i Skara med mamma, pappa, Andreas, Erica och Liam i lördags. Det var skönt och Liam njöt :-). Jag och Andreas passade på att simma och jag njöt :-). Älskar att simma men det tråkiga är att badhuset här i stan är stängt för renovering. Vet inte när det öppnar igen. Det hade ju annars passat mig ypperligt att simma nu när jag är gravid.

Nu ska vi ta tag i dagen här!

Kram J

Farsdag i trötthetens tecken.

Ja det säger jag bara, vilken trött dag. Anledningen, sju timmar på KSS med K igår kväll/natt. Kristian har haft ont i hela kroppen, frossa utan feber och ingen kraft i armar och händer i flera dagar.
En ev anledning kan vara att han sprang in i en kille med huvudet före på handbollsträningen i tisdags. Igår åkte vi i alla fall till akuten då det inte vill bli något bättre.
Vi fick vänta i sju timmar innan vi fick träffa en läkare (visserligen väldigt trevlig och han gjorde vad han kunde) men han kunde inte svara på vad det var. Hade inte vart med om dom symptomena förut och kunde inte fatta vad det kunde komma ifrån men sa att det ev kan vara något litet i nacken som gör det. Så det var bara åka hem och nu väntar han på att få komma på MR i veckan (om vi har tur).
Vi åkte från Skövde vid tre och klockan var i alla fall fyra innan vi somnade så idag har vi vart trötta helt enkelt.

Nu tänker jag krypa ner i sängen!

Natti Natti!

Sköj!!!

Det är roligt att se att det nästan är rekord på besökarfronten här inne ikväll :-) då blir jag glad!!!!
Nu ska jag ta min lilla arm och krypa ner under täcket där det för övrigt redan ligger en liten kille. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för Melvin har sedan han var ett bara vart att lägga i sängen och han har somnat själv utan problem men nu vägrar han sova i sin säng på natten. På dagen är det inga problem. Kanske dax för "stora killen" sängen nu???? Det är så jobbigt när det inte vart några problem tidigare.

God natt i alla fall!

Kram J

Aj i armen och brrrr!

Äntligen hemma efter en låååång dag. Som sagt har jag vaccinerat idag så just nu känns det som om någon fått in ett ordentligt slag på min arm. Känner mig rätt så ruggig också, fryser och har lite ont i skallen så det är bara hålla tummarna för att det är väck imorgon när jag vaknar.
Ikväll tänker jag bara ligga i soffan och titta på tv och äta naturgodis och dricka julmust (ja ja vet att det är tidigt, det tycker jag med men säg det till en gravid kropp) är så sjukt sugen på lussekatter, glögg, julmust och skinkmacka med stark senap.

Imorgon måste jag bara härda ut 7.00-16.00 innan det blir ledig helg :-)

Ha en mysig kväll!

Kram J

God morgon torsdag!

Idag står det vaccinering på schemat för min del :-(. Så strax innan nio måste jag smita från jobbet. Annars blir det jobb fram till 16 och sedan är jag nog helt slut som vanligt :-).

Ha en bra dag och håll tummarna för mig idag!

Kram J

Nu blir det natta!

Nu är jag riktigt trött och tänker krypa ner i sängen. Imorgon jobbar jag 7.00-16.00.

Kvällens tips: Lyssna på Dina Gröna Ängar med Sara Löfgren, fiiiiiiiin!!!

God Natt!

Varför smakar mat alltid bättre hos någon annan?



Ok maten smakade bra men den smakade bättre när mamma hade lagat den, den smakade mer på något vis. Varför är det så att maten alltid smakar mycket godare när man själv slipper laga???


Halloween

I Lördags var vi hemma hos Karin och Robert på lite Halloweenmys och här kommer lite bilder från en tevlig kväll.


Erica, Ella och Melvin

   
Karin, Robert och Per :-)


Mina fina spindelgrabbar!!

   
Mmm gröt är mums :-). Gos på dig Ella säger Melvin (kolla in Ellas söta, röda skor).



Tack för en mycket trevlig kväll!!

Nu ska jag titta på halv åtta hos mig.

Kram J

JÄSP!!!

Kom hem för drygt en timma efter en lååååång dag på jobbet och är trött i ryggen då jag haft en tung tur idag :-( så jag känner att jag lever. Här ska vi äta smaskig mat till kvällsmat. Bjuder på receptet för det här tycker jag verkligen att ni ska testa.

Kycklingpasta med marinerad vitlök

En riktig vardagslyx är denna härliga kycklingpasta. Den lagas till lätt och snabbt och smakar härligt efter veckans slit. Mafaldini är en typ av pasta, och den kan självklart ersättas med en annan sort. Rucola är en god, lite pepprig sallat som kan ersättas med basilika eller färsk oregano. Marinerad vitlök hittar du i delikatessdisken. 

 Antal portioner: 4

300 300 g mafaldini-pasta
1 1 grillad kyckling
1 1 dl marinerad vitlök
140 140 g tärnat bacon
1 1 knippa rucolasallat
3 3 dl grädde
3 3 dl kycklingbuljong
1 1 tsk paprikapulver
salt och malen vitpeppar
olivolja

Gör så här

1. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet.

2. Ta loss kycklingköttet från benen och skär i mindre bitar. Fräs kyckling och bacon med vitlöksklyftorna i olivoljan. Häll över grädde och buljong. Låt koka ihop i 5 minuter. Krydda med paprikapulver, salt och peppar.

3. Häll i den nykokta pastan och rucolan och blanda


God morgon onsdag!

Ja då var det lillördag.
Jag är hur trött som helst men ska snart traska till jobbet och idag tänker jag gå hem kl 16.00 om jag så ska kedja mig fast :-).
Funderade på en sak, K hade tagit små yughurtar för barn med sig hem från jobbet då dom hade skadad förpackning. Jag vill inte att M ska äta dom så jag tog mig ett par nu själv till frukost, vilken sockerbomb!!!! Jag riktigt känner hur det klibbar på tänderna och smaken var riktigt konstgjord. Är det sånt våra barn ska åta???? Nej tack vet ni vad, inte M i alla fall. Ett litet + för den söta burken som är rosa med små vita moln på men varför fyller de dom inte med fil eller "riktig" Yoghurt???

Nä nu ska jag traska till jobbet och hoppas på att jag är hög på socker så jag får riktigt mycket gjort ;-)

Kram J

Ålandskryssning.

Här kommer lite sena bilder från kryssningen som jag, Kristian, Emil och Carina var på förra veckan.


Här hade vi inte mer än kommit på båten och grabbarna ser redan ut att va bra i gasen (i alla fall Emil) men det var inte riktigt så farligt :-). Sitter och väntar på att få komma upp till hytterna.


Carina

   
Vi äter middagsbuffén. Fri öl, ja tack sa grabbarna vill jag lova :-).


Ja, e man på kryssning så e man. Grabbarnas ögon var lite små vid 20.00 men dom blev snart pigga igen :-).

 
Blev ett par goda alkoholfria drinkar för min del.


Kristian och Emil drar till sig konstigt folk! Det här var en konstig Norsk Sjötorpsbo som drack oavbrutet från det att vi gick på bussen till det att vi klev av när vi kom hem (då han tappade byxorna när han klev av). Den fina skjortan hade han köpt i Gullspång för 49 kr sa han :-). Vilket kap!

    
Vi njuter av Stockholms skärgård.



Trevligt hade vi det!!!

Bilder från Halloween hemma hos Karin och Robert får det bli imorgon för nu är jag trött och tänker krypa ner i sängen och läsa. Just nu håller jag på med Så Dumt! Mia Törnbloms självbiografi.

Natti Natti!!


V.19

Ja det är där vi befinner oss just nu och jag tycker att tiden släpar sig fram just nu :-(. Det kan ju ha att göra med att jag längtar till jul i och för sig :-). Längtar efter att få se vem som bor där inne. Men denna gången har jag inget emot att gå över tiden, i alla fall gå tiden ut (för den som ev inte vet det redan så är M född sju v. för tidigt). Den här graviditeten är jag mycket oroligare av någon anledning.
Har i alla fall kommit fram till att jag ska vaccinera mig mot svininfluensan. Ett beslut som jag inte känner mig riktigt 100 över men jag har tänkt och tänkt och kommit fram till att det nog blir bäst så. Detta kommer säkert göra att jag blir ännu oroligare för pyret men jag får lita på forskare och sjukvården känner jag. Så på torsdag är det dax :-(.


Lilla bulan i v 19. Om ni funderar över vad jag har på koftan så misstänker jag Melvinsnor :-)

Nu ska jag göra välling till skrutten.

Kram J

Hemma igen!

Jag och M har vart i skövde en sväng och fikat med Eleonor och Angelica. Eleonor är hemma en sväng från Norge så då får man passa på :-) tur att det snart är jul så hon kommer hem snart igen :-) och jag får passa på att tacka hennes pappa Åke som fyllde år så hon var tvungen att komma hem nu (trodde inte hon skulle komma hem innan jul). Angelica hade fått en så fin mage så :-) nu längtar jag ännu mer till 1 April!!!!
Passade även på att köpa farsdagspresent från Melvin till hans pappis.
Det tråkiga är att jag har fått världens huvudvärk.
Nu ska vi nog åka och handla snart.

Kram J

Grrrr!

Är lite grinig idag känner jag och nu ska ni få höra varför. Klev upp strax efter 6 för att traska till jobbet. Ut i regnet med gummistövlar som läcker in :-( och gå till jobbet i regnigt mörker. Kommer dit och det visar sig att jag är LEDIG idag!!!!!! Det är felsrivet på mitt schema där det står att jag jobbar 7-16 tis, ons och tors men på det riktiga schemat jobbar jag inte idag utan på fredag. Så det var bara traska hem i regnet igen. Hur kul är det eller???

RSS 2.0