Jag är på gång, jag är laddad, jag är tänd!!!

Ok, det kanske var att ta i lite för jag är dödens trött men jag är i alla fall så gott som frisk :) bara lite tjock i halsen men jag ger det ett par dagar så kan jag nog springa till helgen!!!!
Nu sticker jag till jobbet!

Kram J

Ba, ba, ba!!!

Tion 1,5 siktar med storebrors pickadoll på sin mamma och säger ba, ba, ba!!!!! Orolig, JAPP!!!

Kram J


Bästa, bästa!!!

Någon som är förvånad över att att den här presenten gick hem :)



Kram J

Klart han skall ha en fotbollstårta.

Mamma har just vart här och hjälpt mig med marsipanen på Melvins tårta och så här blev resultatet,


Inte helt skit för att vara min första prinsess.

Men nu är jag helt slut så nu ska jag vila mig så jag orkar med kvällens kalas, för vi kör ändå!!!

Kram J

Ojsan hoppsan, jag var visst lite modern!!!

Jag är låååångt ifrån något modelejon men nu när jag sitter här i min pyjamas med min family living inser jag att något på mig är modernt!? Nämligen mina tånaglar som är målade kleinblå, vilket är väldigt modernt i år om man liter på just family living (vilket jag gör, den är lite som min bibel).


Kolla, kolla, i´m modern ;).

Något mer jag har kommit underfund med är att jag är brutalt sugen på att måla våra trappsteg mintgröna!! Framsidan på stegen skall vara vita och själva trappstegen mintgröna. Vad tror ni?? Bra eller dåligt??

Kram J

Sovit läääänge

Sov till för en liten stund sedan (med uppehåll för att fira Melvin med massa paket på sängen) och nu försöker jag vitaminboosta mig med en smoothie på hallon, nektarin, apelsinjuice, filmjölk och kli. Till frukosten har jag sällskap av nyhetsmorgon och nyaste family living.



Kristian har kört iväg barnen till Ann och Nonne och han och hans kompisar håller just nu på att sätta ihop Melvins studsmatta som han får av mormor, morfar, farmor och farfar i födelsedagspresent :). När barnen kommer hem tänker jag vara fit for fight igen så jag får nog ta och vila lite till.

Kram J

Vad är det för en dag.....

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Melvins födelsedag, hurra, hurra, hurra!!!!!

Grattis på 4-årsdagen vår älskade lille Melvin!!!



Kram J

Blaha och skönaste, skönaste!!

Mina älskade små troll var ju sjuka som ni vet och vad fick jag som ett brev på posten ikväll??? Feber, ont i hela kroppen och fryser som en tok :( och imorgon fyller Melvin år och allt.....
Lyckades pina mig igenom kvällens arbetspass men insåg att det inte var något att ens tänka imorgon så jag ringde in en arbetskamrat. Nu färsöker jag bota mig själv med godis och den här,


Helt underbar!!!

Nu blir det sängen för min del men både K och M är ute och spelar fotboll för Melvin har kalas för K:s kompisar, ja ni läste rätt!!

Kram J

Sjuka barn och Körsbärssaft

Jag är ledig och vad händer då, jo båda barnen får feber :-(. Tion har dessutom fått en glasflis i foten, en rest från ett glas som han krossade igår. Han kan han! Så just nu är K iväg med honom till vårdcentalen för att få bort den då vi inte lyckats själva.
Själv har jag kokat mitt livs första körsbärssaft (dock har vi inte smakat på den än) på körsbär som jag roade mig med att plocka igår kväll.





Nu ska jag städa!

Kram J

Alfahanen

Ännu en arbetsdag väntar imorgon så nu får det bli sängen och mitt sällskap är den här,

Alfahannen
Spännande!

ÄNNU en bok ur mammas bokhög!

Kram och god natt!


Gammalt och nytt

Här kommer lite nya och gamla fynd,


Två nya kuddar i mjuk jeans fick jag med mig hem från Hemtex idag (det virkade överkastet har min morfars Birgitta virkat).


Denna söta potta fick tillsammans med mycket annat följa med hem från Jula BK:s loppis och bor nu under vår säng.




Denna underbara löpare ska bli två till imorgon nu när jag vet att det blir bra. Ska ha dem på tvären över bordet som "tabletter". Även den är fyndad på Hemtex.


Syltkruka från Jula BK:s loppis.

Kram J

Allsång

Ja, här har vi myst i soffan med allsång och äppelpaj hela familjen. Såg även Samuel som satt i guldsoffan och twittrade :). Var ju inte helt skit att både Sara Varga och Veronica Maggio var med heller!



Kram J

Tog med familjen på en runda

Efter donkenmiddag och kvällsdopp tvingade jag med mig grabbarna ut på en löprunda, barnen i vagnen såklart. Det var svettigt, gött och svinjobbigt! Nu ska jag ta mig en dusch och krypa ner i sängen för imorgon väntar ännu en arbetsdag, veckans sista!!!

Kram J


Nu ger jag mig för idag!

Nu har mina grabbar kommit hem och jag har fått kramats och prata lite med Melvin och snosat lite på en sovande, grillosande Tion. Imorgon åker grabbarna på "minisemester" till Segolstorp och själv ska jag ju jobba :(. Nu är jag i alla fall nöjd för idag kryper till kojs.

Bjuder på en vacker bild som jag har stulit av Sandra,



Kram J

Det blir mycket Veronica just nu and i löööv it!!!

Just nu spelar jag sönder (om det nu går, tveksamt) Veronica Maggios nya album, Satan i gatan!!


<3

Kram J

Vin på en tisdag, och det är inte ens semester!!

Tjoflöjt!

Ligger i soffan och är lagom mör efter en löprunda och styrkeövningar, ett straff för att jag skippade morgonpromenaden innan jobbet. Grabbarna är på Brommö och jag har just tryckt i mig en "ihopaslängdavvadsomfinnshemmasallad" som fick sällskap av en kvarlämnad slatt vitt vin.



Är riktigt trött men det är ju lite väl tidigt att krypa ner i sängen kl 19.00, eller?? Bara tre arbetsdagar kvar innan ledig helg och imorgon jobbar jag bara till 13.00.

Kram J


Kan vi inte bara stoppa tiden lite (eller spola fram fem veckor och stoppa där, det vore ju super)

Jag hinner inte med allt jag vill och bör kan man säga! Mitt liv just nu består av att jag jobbar MYCKET, resten av tiden går åt till både jobbig och underbart mysig vardagssörja. Här och där smyger det även in riktiga små guldkorn i form härliga kvällar med goda vänner! Blogga är inte prio ett i mitt liv just nu om jag säger det så, dock heller inte att ta hand om mig själv. Äter på tok för lite ELLER för mycket och tränar för lite men från och med imorgon får det bli ändring på det, jag har banne mig inte råd att slarva när jag kommit så här långt!!

(Lite pepp skulle sitta fint just nu blink, blink)

Nä nu ska jag sova så jag orkar ta en promenad innan jobbet.

Kram J

RSS 2.0