Helt färdig!!

Stackars lilla mig som är helt slut :-). Nu har jag äntligen min helg avklarad *pust* trodde aldrig den skulle ta slut. Efter jobbet har jag halvslappat i soffan, druckit Trocadero och skrivit brev till min syster yster. Har även läst alla bloggar som jag är totalt beroende av att hålla koll på. Ringer vikarieförmedlingen imorgon tror jag att jag får ett vansinnes utbrott. Det är min sovmorgon och jag tänker sova länge. Nu får det vara bra för idag.
God Natt!!

Tandläkaren och mammas nya blus.

Måste ju bara visa den fina blusen som jag köpte på H&M idag.


Lite skrynklig men ack så fin tycker jag.

Melvins tandläkarbesök idag gick bra och dom kunde inte se att det skulle ha hänt något med tänderna men han skulle få komma tillbaka om någon månad igen så vi kan vara säkra. Han fick ett fint klistermärke med en buss på :-).


Så här trött var han på fm idag, inte konstigt så som han levde rövare inatt.

Nu ska vi göra det samma, är så trött. Har redan krupit ner i sängen och ska nog bara läsa några sidor i Stieg Larssons bok, Luftslottet som sprängdes. En riktig tegelsten när den inte är i pocket men sååå spännande.
Imorgon ska jag jobba delad dag och detsamma gäller söndag :-( så det är nog dax att sova nu om jag känner mig själv. Har ju även fått en utmaning, får se om jag har tid att ta mig an den i helgen.
Sov så gott!!

Muuuuums!!

Gud vilken god mat vi har ätit ikväll på matfestivalen vill jag lova. Började med Barbequegrillad karré med rökt färskpotatis och djävulssås. Stark men asgod sås. Sedan åt jag en efterlängtad Langos,det typ bästa som finns. Kristian slösade en kupong på friterad banan med glass. Tycker inte jag är så gott. Sedan avnjöt vi grillad, marinerad kycklingfilé severad på en bädd av grönsaker med vitlökscreme och libanesiskt pitabröd GUD SÅ GOTT säger jag bara. Efter det åt vi kolgrillad entrecôte i nybakat bröd sallad och dressing, mmmmmm. Som om vi inte var mätta efter det köpte vi även minimunkar och proppade i oss. Men det är ju bara matfestival en gång per år. Vi shoppade även lite, det blev en pyjamas till Melvin, en söt blus till lilla mig, en till födelsedagspresent till Flisan och en ram. Ööö det var nog allt tror jag. Vi orkade inte titta mer.
Här kommer lite bilder från kvällen.


Ååååååå langos, jag njuter. Nu vill jag ha en till!


Busen med sitt fina svärd (som jag råkade trampa på så att den sprack).


Kristian äter Entrecôte.


Det är kallt och jag är trött, nu åker vi hem.

Kram!!

God morgon!!!

Fyyyyyy vad jag är trött. Somnade innan 22 igår men efter bara någon timma började Melvin skrika helt hysteriskt. Kristian tog med sig honom ner när han tittade på film så han somnade om. Men när Kristian skulle lägga honom så började han igen och karusellen började om. Kl 1.15 kom dom och la sig hos mig men Melvin vägrade somna och grät så fort vi släckte lampan. Det slutade med att jag fick sjunga, sjunga och sjunga lite till för honom. Hela repertoaren drog jag halft i sömnen. Kristian somnade och efter en stund Melvin också. Nu ligger dom där uppe och snarkar ikapp och jag ska gå till jobbet :-(. Sitter och slötittar på vakna med the voice, bra start på dagen.
Näpp nu är det dax och gör sig klar.
Ha en bra dag (i solen ser det ut som här)!!
Kram!!

Då var det kväll igen!






Inte klokt vad dagarna går fort. Har vart och tränat. Det var skönt och jag var nästan helt ensam och då går det fort då man slipper trängas vid maskinerna. Bokade in mig och mamma på Yogan på måndag. Är det tokigt att träna något annat efter Yoga?????

Melvin ramlade i köket när han sprang runt förut och slog i munnen så det började blöda. Stackarn!!! Han ramlar så mycket nu när han håller på och går och springer. Kristian ska ringa tandläkaren imorgon och se vad dom säger (har hört att man ska kontakta dom så fort barnet slagit i munnen),
Nä jag tror att jag ska gå och lägga mig. Imorgon ska jag jobba 7.30 - 13.30 och på kvällen ska vi åka till Skövde och äta gott på matfestivalen. Det har vi gjort några gånger tidigare och guuud vad mycket smaskigt det brukar finnas. Personligen är jag mest sugen på en Langos.
Natti Natti!!!

Hemma igen, igen

Nu har vi vart nere i stan, jag och Melvin. Där nere mötte vi upp Erica. Vi tog cykeln ner men det var inget vidare för då skulle ju Melvin gå själv och det går ju antingen väldigt långsamt eller så springer han iväg. Sedan har man ju ingen koll på vart han är i affären. För man kan ju typ dö av att bli buren :-).
En plattång blev det i alla fall och sedan handlade vi mat. Just nu håller jag på och gräddar paj i ugnen. Det blev köttfärspaj med bacon och fetaost. Tror att jag ska åka och träna efter maten kanske.

Kram Kram!!

Hemma igen!

Det blåste väldigt idag så det var inte någon jätteskön promenad kan jag inte påstå. Har just ätit en sen frukost här, smörgåsar med äggröra, te och färsk annanas. MUMS!! Melvin sover gott ute i vagnen så jag hoppas att det inte blåser på honom. Tror att jag ska ta och ringa till Erica och kolla om hon vill följa med en sväng ner till stan så kan jag ju göra ett nytt försök med plattången.


Melvin dricker smoothie i vagnen på promenaden. Det är mums det!!


Te smakar godast i min finaste kopp. Hittade den gratis på Jula BK:s loppis and I Löööv it!!

Måste bara fråga, om man är ledig vart befinner man sig då kl 6.17 på morgonen???????
Dom flesta ligger nog i sängen vilket jag också gjorde idag och när jag kom upp och satte på min mobil 7.10 så hade vikarieförmedlingen ringt till den 6.17 och 6.40 men inte ringt hem till oss. 7.15 ringer Strandgruppen till min mobil och undrar om jag inte kan komma och jobba med en gång för det var kris (det var förmodligen det som vik. förm. också undrade när dom ringde). Hade jag då haft en timmas förvarning så hade jag kunnat jobba men nu blev det VÄLDIGT kort varsel kände jag. Jag har ju för f*n en son att ta hand om också. Lite konstigt tycker jag att dom bara ringer till mobilen och inte hem när det är kris och dom har mitt hemnummer.
Så, nu känns det bra igen ;-). Inte första gången jag spyr galla över vikarieförmedlingen här. Men ibland så undrar jag vad dom får lön för. Då gör dom inte allt för att få tag i mig så får gruppen själva göra jobbet ändå. Jag tycker det är ganska logiskt att man är hemma 6.17 på morgonen när man är ledig (oftast i alla fall) Sköt ert jobb för F*N BLIPP BLIPP!!!!!!!!!! 

Nu är jag glad igen!!
Kram Kram!!

God morgon!!

Min son är ju gudomlig, idag när det var min tur att gå upp så vaknade han kl. 7.00 det har vart typ kl 6.00 det senaste. Just nu sitter han och leker här på golvet (har typ alla sina leksaker utspridda på golvet här) och jag ligger och tittar på vakna med the voice. Har verkligen saknat det i sommar. Dom har just haft besök utav Blondinbella.
Nä nu ska jag ringa till min mamma och se om hon är vaken och vill följa med oss ut på promenad.
Ha en bra dag!

Kram!

Rekomendation.

Jag måste rekomendera två nya bloggar i min närvaro. Den första är chocolatechippeanutbutter.blogg.se som är min vän Marias blogg där hon skriver om sitt liv borta i USA. Min söta vän vad jag saknar dig!!!!!!
Den andra är en helt ny blogg som heter vassadpenna.blogspot.com där Samuel skriver, full av ironi :-). Kul tycker jag. Ta en titt!!

Här har ni dagens köp


T-shirten är sååå snygg tycker jag!!

Nä nu blir det nog sängen tror jag.
God Natt!!


Snacka om oflyt.

Tennisen gick ganska bra men slutade lite tråkigt med att Melvin snubblade och skrapade upp ett litet sår i pannan, stackars lille bus!!
Tog min cykel och åkte ner till stan (i regnet) för att köpa mig en ny plattång men salongen jag skulle köpa den i var stängd idag och jag ska köpa den just där för jag har ett presentkort på 500 kr. Inte nog med det så var jag inne i sybehörsaffären för att köpa en kiltnål att fästa ihop min kofta med men då var den restnoterad i silver och fanns bara inne i guld. Hade vart helt kaos från leverantören hela sommaren sa han :-(. Men han hoppades att dom skulle kunna komma imorgon eller i övermorgon så jag håller tummarna.
Tröstade mig med att köpa en T-shirt och två skärp på Lindex :-). Bild kommer senare.
Nu ska vi göra hemagjorda hamburgare, på ren nötfärs ska det vara.

Kram!!

Lunch ala India

Nu har vi ätit lunch här. Det blev Tikka Masala. Gott men inte så nyttigt. Smaskens med Naan till.



Nu ska vi spela tennis, eller jag ska spela och Kristian ska slå bollar till mig :-). Så hej på en stund!
Kram

Ops!!

Nu blir det inget gjort här för nu kommer sommar med Ernst på tv:n.

God morgon!!

Sovmorgon till 9.15 idag, helt underbart. Sitter här i min ensamhet. Melvin sover och Kristian är och tränar. Men då hinner jag ju läsa bloggar i lugn och ro :-). Inte lätt att hinna med det ibland. Idag tänkte jag ge er lite bilder på vårt sovrum.








Här är vårt sovrum. Tapeten på fondväggen är den som satt här inne när vi flyttade in.

Nä nu ska jag diska och tvätta innan en viss liten kille vaknar. Ha en bra dag!
Kram!

Minigolfen slut för i år.

Jag, Kristian och Melvin skulle spela minigolf på Bäcken tidigare ikväll men dom hade stängt för i år :-(. Blev bara två rundor den här sommaren. Vi åkte hem till mamma och pappa och skulle hämta några böcker men det slutade med att vi blev kvar och åt varma mackor och glass. Kom nyss hem och slappar i soffan och dricker te ur min finaste muminmugg, den rosa.
Tror att jag ska gå och lägga mig och läsa snart och hålla tummarna för att vikarieförmedlingen inte ringer imorgon då det är min sovmorgon, men det gör dom säkert.

Ha en bra kväll och sov så gott!!
Kram!!

Huvudvärk!!

Gud vad trött jag är och ont i huvudet så det känns som om jag håller på att förgås. Kristian försöker få melvin att somna för han är så övertrött. Har ätit sallad från brödboden till lunch mmmmmmumma säger jag bara. Kanske ska gå upp o vila med killarna en stund.
Ska bara visa lite bilder från Melvins rum. Kom på att jag inte visat något av hur vi har det här hemma. Börjar med skruttungens rum:



            



Så här bor han vår lille prins.
Nu ska jag softa med ny nr av family living.
Kram

Norge - avklarat!

Kom hem ungefär kl 21.00 igår efter 8 timmar i bilen, lagom mör idag. Det var jobbigt att lämna Erica där vill jag lova. Världens ände kändes det som och hon känner ju bara Eleonor lite. Hon var så himla ledsen när vi skulle åka och mamma grät och jag grät :-(. Saknar henne redan!!! Men jag ringde Eleonor igår innan jag skulle gå o lägga mig och då jobbade dom fortfarande och första arbetsdagen hade gått bra. Alla som bor där Erica bor är sååå snälla och nästan alla är svenskar så det kommer nog bli bra när hon har vant sig. Men jag skulle inte vilja bli lämnade sådär mitt ute i ingentstans helt ensam långt, långt hemifrån. Jag tycker att hon är jättetuff!!!
Staden hon bor i heter Gol och ligger 20 mil norr om Oslo typ (tror jag) omgivet utav berg. Om jag inte minns fel så var det ca 3000 invånare. Hotellet hon jobbar på låg två mil upp i berget. Det var såååååå fint där uppe. Ett jättestort hotell var det verkligen. Resturangen tar i alla fall 600 gäster. Det dumma var att ingen utav oss hade med kameran dit upp så jag kan inte visa den magnifika utsikten från resturangen.
Här kommer lite Norgebilder.



Den här bilden hittade jag på hotellets hemsida www.storefjell.no men det är ju lite svårt att se ändå.


Här bor hon numera.






Jag, Erica och mamma sov gott i Ericas mjuka säng.


Här åt vi dyr men god och stor pizza.


Här är min systers tjusiga lägenhet :-) (nödvändigt att tala om att den var möblerad) Det var en skön säng.




Mamma städar badrummet.

När vi kom till Gol så mötte vi upp Eleonor vid huset där Erica skulle bo och sedan fick vi guidning genom stan och tittade även på Eleonors lägenhet. Sedan åkte vi upp och tittade på hotellet. När vi kom ner igen åt vi pizza. På kvällen var jag och Erica med Eleonor och dom andra som bor där Erica bor på kräftskiva, det var trevligt.
Och nu är hon kvar där borta :-(

God morgon (gäsp)!!

Guuud vad jag vill sova. Vaknade med ont i huvudet och lika mycket träningsvärk som jag hade igår. Ska snart till jobbet men jag skulle hellre vilja krypa ner i soffan och dra en filt över mig (gäsp) Jag fattar inte att man kan vara så här trött. Melvin har vart jätteledsen två gånger inatt och gråtit helt hysteriskt, tror att han drömmer för han är ju liksom inte vaken. Stackars Kristian fick ta hand om honom. Han kom och la sig först kl 2.00 och efter det har det vart lungt. Stackars liten, var nog helt utmattad. Nä nu ska jag göra mig klar för att gå till jobbet.
I kväll ska vi nog träffa Erica o Per för att äta något gott!!

Ha en bra fredag och en underbart skön helg!!
Kram

Nu blir det sängen för mig!!

Har just kommit hem från jobbet och känner mig bra trött. Pajen blev FAB. Äpplena passade super. Ask my sister :-) (godare än mammas sa hon). I morgon är det jobb igen. Kl 7.00-16.00 i strandgruppen. Satt en ledig tjänst på anslagtavlan på jobbet som jag funderar på om jag kanske skulle söka. Det var på Kolarebackens äldreboende. (Elin, du har inte haft någon praktik där eller??)
Näpp nu ska jag sova!
God natt!!

Mmmm det doftar paj!

Nu är vi hemma igen efter en sväng på stan och lunch på statt. Pajen är bakad men jag undrar om inte dom äpplena var lite sura till pajbak. Det märker vi. Snart ska vi åka hem till mamma och pappa. Hälsa på min syster som kom hem igår. Sedan är det nog dax att prata ihop oss om Norgeresan vi ska göra på söndag. Tur att vi har DVD att ha i bilen.
Nä nu ska jag leka med skrutten!!
Hej hej!!

God morgon!!(Ja för oss är det morgon)

Vi har just klivit upp hela familjen om man bortser från att jag och Melvin gick upp redan kl 5.45 och somnade om kl 9.00. Vi ska snart åka ner till stan och äta lunch. Ska bara gå ut o plocka äpplen till en paj som jag ska ha med mig till mamma och pappa när vi ska dit senare. Tänk vad gött å baka paj på egna äpplen :-) sådant som man får på köpet när man köper hus. Hoppas dom passar som pajäpplen.

Ha en bra dag!
Kram

Jobba kväll = super duper hungrig.

Jag kan inte fatta varför men när jag har jobbat kväll är jag så sjukt hungrig när jag kommer hem. Vill bara klämma en fet pizza och hur bra är det kl 22.00 på kvällen??? Är väll aldrig bra i och för sig men sämst så här sent på kvällen. Och gå och lägga sig så hungrig är ju aldrig kul. Snacka om dagens I-lands problem. Folk svälter ju för fan Jessica!!!!!

Pratade nyss med min kompis som jobbar på ett hotell i Norge där min syster också ska börja jobba. Vi ska köra dit henne på söndag jag, mamma och pappa. Eleonor var så vänlig att tala om för mig att det tar åtta timmar dit, ÅTTA!!!!!! Då menar jag tur och sedan ÅTTA timmar hem igen. Vi som hade tänkt åka på en dag men vi får nog kanske överväga att stanna över natten i Norge.

Aaaaaaah jag svälter!!!!!

Nä nu orkar jag inte sitta här mer, nu går jag olägger mig.
Natti Natti!!!

Körv :-(

Nu ska vi äta kokkorv med bröd, om Kristian själv får välja. Själv är jag inte något vidare förtjust kan jag inte påstå. Sedan blir det jobbet. Idag kan jag nog se vad jag får i lön. Den blir nog ganska bra, tror jag.

Idag kommer min lillasyster hem efter tre veckor i Spanien, lyllos!!!!
Ha en bra kväll!!

Svettas, svettas och svettas lite till!!!




Nu har jag gjort mitt duktiga för idag. Jag är helt slut vill jag lova. Jag såg att jag inte hade vart och tränat sedan i April, inte bra och snacka om att min kondition är i bott. Dom ska ha salsa på Nautilus fyra onsdagar framöver,
kanske skulle ta o gå på det. Salsa är ju sköj.
Nu ska jag ta o diska :-( minder kul men Kristian säger att jag inte har diskat på två månader (lite överdrivet, men längesedan var det). Så jag får ta o göra det så han slutar tjata. Jag HATAR att diska!!!!

Kram!!


Ok, jag älskar Ernst

Man får en riktig myskänsla när han är på tv. En riktig mysfarbror!!! Ernst är nog en sådan person som man antingen hatar eller älskar. Nyss var det repris av sommar med Ernst o kan det bli mer sommar än så???? Me like!
Bara att erkänna, jag älskar Ernst Kirchsteiger!!! Han är ju bra snygg för sin ålder också :-)


"I det enkla bor det vackra"
                                                     Ernst Kirchsteiger

                                                                               

God Onsdag fm.

Jobbade kväll igår därav blev det inget skrivet här. Jag och Kristian tittade på en dålig film när jag kom hem. Kommer inte ens ihåg vad den hette. Nu är han på rehab och Melvin sover. När Kristian kommer hem blir det lunch och efter det åker jag o tränar. Ska jobba lite o kväll, 17.30-21.30 är lagom det :-). Det blir samma tid imorgon.
Måsta skryta lite med lunchen jag lagade igår som jag hittade på helt själv :-). Den var riktigt god, Melvin älskade det!!


Mmmmm smakade mumma!!


Så här trött var busen innan han somnade förut.

Varför ska Melvin envisas med att gå upp kl 6 när han fortfarande är såååå trött????? Det är något jag inte kan förstå.
Nä nu måste jag göra något innan jag sitter och slöar till här.
När jag kommer till jobbet har jag förhoppningsvis fått ett mail om hur långt jag har kvar innan jag får min tjänst. Är så sjukt nyfiken!!!
Ha en jättebra dag!!
Kram

Soffsofta!!!

Gud vad jag är mätt!!! Har just ätit Rodos mat, mums!! Är helt ensam här förutom en liten kille som  ligger o sover gott i säng. Kristian ska till Måndagsklubben i Lidköping idag igen.  Ligger i soffan och slappar, läser bloggar, zappar på tv:n och läser Veckans NU. Blir nog sängen tidigt idag tror jag. Ev kommer Elin hit efter träningen och sover över.

Ha en skön kväll!

Lunch!

Hemma på lunch och sitter och äter CH Hermansson. Och Äppeljuice, jag älskar äppeljuce!! Ska snart knalla tillbaka till jobbet. Lagom att ha en promenadväg på 5 min till jobbet tycker jag. Slutar kl 16 så det är bara tre timmar kvar när jag kommer tillbaka. Är i strandgruppen idag men jag trivs bättre i Madlyckegruppen. Så det är lite segt. Det är lite tråkigt när man inte känner personalen och vårdtagarna så bra.

Näpp, nu ska jag slappa innan jag går iväg.
Kram!!

God morgon!!

Sitter just nu och äter frukost med tända ljus o regnet bara öser ner, mysigt just nu men jag vet ju att jag måste gå till jobbet i det :-(. Det är nog första gången som jag bloggar innan jag går till jobbet, Måste ju försöka kompensera att jag vart så dålig på den här fronten.
(Fattar inte varför jag inte kan få bort den feta stilen)
Igår var ju jag och Mamma på Mamma Mia och jag säger bara MAMMA MIA!!!!!! Vilken sjukt bra film, en riktig må bra film. Kändes som jag satt med ett fånigt flin hela filmen och nu gör jag det igen när jag tänker på den :-). SE DEN!!!!!!





   
Sjukt bra film!!!!

Nä nu ska jag äta upp min frukost och ge mig ut i regnet.
Ha en bra dag (så bra en Måndag kan vara vill säga).
Kram!!


Stackars lilla pippi!!

Det flög just in en liten fågel i fönstret här bakom mig. Vågade inte gå ut och titta så jag skickade ut Kristian och den stackarn andades. Vad göra??? Hoppas att den kvicknar till ´så den inte ligger där ute och lider och dör.

Hemma igen efter tennis med Erica. Vi är typ lika bra båda två :-) or not! Men för att vara typ tredje gången i hela mitt liv så är jag ganska nöjd ändå. Nu ska jag hoppa in i duschen. Kl 19.00 börjar filmen.
Inatt ska Elin sova över här.
Kristian var ute och tittade till fågeln och nu stog den upp i alla fall, Puh!!!

Kram!!

Mätt o belåten!!

Har just avnjutit en superb lunch här, jag är en riktig svagis för bakpotatis mmmmmmm!! Dock inte det minsta GI (eller hur Camilla). Men, men den här helgen har vart helt bedrövlig men det är ju bara att ta nya tag imorgon när det är Måndag (brukar ju va så).
Lillkillen sover fortfarande så snart får jag ta o väcka honom så han hinner äta för han ska nämligen följa med mg o Erica när vi ska spela tennis. Men nu vaknade han helt plötsligt, snacka om tankeöverföring. Nu ska jag byta om till träningskläder.

Hej hej!!

Kurr i magen!

Känner att det är lunchdax, ska snart börja med maten. Det blir bakad potatis med lite gott till. Just nu ligger jag i soffan o söndagsslappar lite o tittar på Poor little rich girls.
Melvin sover och Kristian är o handlar och jag har vikt världens största tvätt.
Nä dax att fixa lite mat här.

God morgon från sängen!

Min sovmorgon idag and I Love it. Sova måste va en av dom skönaste sakerna man kan göra. Snart ska jag gå ner till grabbarna o se vad dom har för sig. Idag har vi inget inbokat förutom att jag o mamma ska gå på mamma mia. Försökte ju en annan dag men då var det slutsålt. I Onsdags var jag och Elin på Sex and the city. Så sjukt bra film om jag får säga det själv.
Nu hör jag en ledsen liten kille där nere så det är nog dax att kliva upp. Idag är det en månad seadan han fyllde ett år. Det är inte klokt  vad tiden går fort, snart e det jul och sedan börjar han dagis. Min lille, lille plutt!!!


Här är han vårt lilla gryn för lite mindre än ett år sedan. Man glömmer så fort hur  liten han var. (om jag säger att han har storlek 44 på sin förstora body så förstår ni hur liten han var)


Här är han nu. Har lite svårt att fatta att det är samma lille pojk.

Ha en soft söndag!!!

Kräftkalas, Kräftkalas!!

Här kommer lite bilder från gårdagens kräftskiva ute i vårt brygghus.


Carina, Emil, Per och Erica

Hela gänget.


Elin, Samuel och Robert


Jag och Kristian


År det mästerfotografen Erica som vart i farten tro. Lite suddigt.


Camilla och Urban


Per och Erica


Karin

Tack våra kära vänner för en mycket trevlig kväll och för dom fina blommorna. Detta får vi göra om snart!! Ett extra tack till söta Karin som diskade och tog med sig soporna hem :-)
Tips, är det riktig kris så funkar det asbra att tina räkorna med hårtork!!!


Jag och Melvin tog oss en nästan två timmar lång middagslur idag efter att han kommit från mormor &. morfar under tiden så STÄDADE Kristian. Helt utan tvång. Han e så söt!!

Nu ska jag banne mig sova!!! God Natt!

Nu blir det sängen!!

Har överlevt två filmer utan att somna. Första var Dumpad och den var kul o bra men sedan tittade vi på Den man älskar med Rolf Lassgård den var en riktigt seg och deppig film. Ingen film som jag rekomenderar.
Lite fortsatt uppdatering:


Skruttungen vår fyllde ett år den 17 Juli. Det blev hela tre kalas för lille killen. Blev rädd när jag sjöng för honom på morgonen. Säger ett o annat om min ljuva stämma :-).


Noah på besök med mamma o pappa. Även Maria var här.

                   
Urban & Camilla                                Maria & Kristian


Kalas Nr 2


Kalaskillen!!

                     
Morbror Andreas, Farmor Ann, Moster Erica, Morfar Eine, Gammelfarbror Leif, Gammelfarmor Vivi, Farfar Nonne, Erica och Peter.


Melvin fick en Bobby Car utav Mormor och Morfar och Vagn utav Morbror, den var kul!!


Melvin & Kristian badar pool hemma hos Ann & Nonne.


Kalas Nr 3.


Melvin spelar på sin present från Niklas.


Det är jobbigt med kalas! Melvin försöker somna hos Samuel.

Dagen Efter:


Melvin och hans kusin Felicia badar hos farmor & farfar


Melvin och farbror Johan tar sig ett dopp.

Så, det var lite av det vi har pysslat med under min frånvaro. Mycket kalasande har det vart. Tack alla söta för alla presenter säger Melvin!!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa i säng. Bilderna från gårdagens kräftskiva kommer om en stund när jag har krypit ner under täcket.
Hej hopp!!

Vad har hänt i vårt liv den senaste månaden??

Tänkte att jag skulle uppdatera den senaste månadens höjdpunkter med lite bilder.


Kristian, Fanny och Johan på Marias avskedsfest för att fira att hon åker till USA :-) (skämtar vännen, saknar dig redan snyft).


Maria och Anna


Karin


Jag och Kristian när Lars Winnerbäck & co var i stan.


Peter och Robin


Snyggingen själv (om han nu bara kunde klippa kort igen).

Jag får återkomma senare (eller imorgon då jag troligtvis somnar i soffan) för nu ska vi titta på film, Dumpad heter den tror jag.
Ha en trevlig Lördagkväll!!

Oj, oj, oj

Exakt en månad sedan jag bloggade senast.....ja vad säger man om det???? Det är bara att skämmas. Här har det hänt mycket sedan jag bloggade senast, Melvin har fyllt ett år och lärt sig gå :-) min stora kille. Vi har lagt färdigt vår uteplats (eller Kristian har) Jag själv har jobbat, jobbat och jobbat lite till. Klar det hänt mycket mer men nämner inte det nu.

Just nu sover Melvin och Kristian är nog typ på väg till Måndagsklubben i Lidköping med sina jobbarkompisar. Jag själv sitter med blondering i mitt fruktansvärda hår (skulle bara vilja raka av det och börja om på nytt) :-( .
Ska nog ta en röjande här hemma innan jag ska gå in i duschen.
Imorgon jobbar jag kväll och sedan ska jag vara ledig i FEM dagar! Det längsta den här sommaren. Hoppas att jag är nära en egen tjänst snart. Ska kolla hur jag ligger till i slutet av månaden. Borde riktigt sniffa på den nu om jag har räknat rätt. Synd bara att man inte vet vart man hamnar i kommunen.

På fredag ska vi ha kräftskiva här hemma. Det ska bli riktigt sköj!!
Nä nu ska jag göra lite nytta men tänker inte hålla mig härifrån lika länge den här gången ;-)

Natti Natti!!

RSS 2.0