Värmeslag!!

Jag tror jag går under av all värme......men jag klagar inte för det är underbart. Har suttit ute i solen och haft det skönt men nu svalkar vi oss inomhus en liten stund. Ska göra oss redo för stan om en stund. Det är ju nämligen cruising i stan idag. Vi ska åka i karavanen med mamma och pappa kl. 15.00. Jag känner mig som en oansvarig mamma för att jag låter min son åka bil utan bälte men han måste ju få vara med på något kul också. Kryper ju bara fram med bilen. Men fyyyy vad jag är i valet och kvalet. Känner mig verkligen oansvarig.
Ja ja nu vill M ha lite uppmärksamhet.
Drick massa vatten och njut.

God morgon soliga dag :-)

Gu vad underbart detta är, antingen är det sommaren som är här på riktigt eller så är det världens bästa vår. Hur som helst så njuter jag. Gick upp när K gick till jobbet imorse så jag och M har redan hunnit med en lååång morgonpromenad. Gick vid vattnet och köpte jordgubbar på torget. Så till frukost åt jag jordgubbar med vaniljyoghurt. Nu ska jag passa på att sola en stund för snart vaknar nog M efter sin lur.
Ha en underbar dag.



Kram!

Solnedgång!

Vilken underbar kväll. Sitter här i solnedgången och väntar på att K ska komma hem från jobbet. Idag var det vart jobb, promenad och en massa, massa tvätt som gällt. Är trött i huvudet känner jag. Ska ta o ge mina blommor i trädgården lite vatten och ta mig en dusch tror jag.
Ha en underbar, solig helg alla mina vänner.
Kram.

Fötterna på bordet.

Är så trött i mina stackars fötter för vi har vandrat runt i skövde hela dagen. Blev en hel del handlat. Hittade äntligen väggampeln som jag har letat såååååå länge efter, Vi hade med oss K:s mamma idag. Vi åt god mat på Gräddhyllan och hade det trevligt. Försökte hitta några skor till M idag men vi hittade inte ett enda par som var bra, inte ens på stadium och heller inga Kavat skor i hans storlek. Det slutade med ett par skor på Maxi :-). Dom var la inte supersnygga men får duga. Hade i alla fall riktig sula. Många skor i hans storlek har inte det eftersom han är så lien men man kan ju inte lära sig gå utan skor med ordentlig sula.


M:s nya pjuck

Annars blev det kläder till K och M ett nytt parasoll, en liten inflyttningspresent till lillebror och present till Stinas lilla skrutta. Själv köpte jag nytt tyg till vår sänggavel och den här söta stenen till trappan.


Söt sten i porslin från Åhlens.


Den här söta medicinlådan hittade jag i en butik i skövde idag och den skullle jag vilja ha på hyllan uppe på lilla toaletten när det blir klart där uppe. Kommer från Dixie.

Ikväll har vi grillat hamburgare. Jag skulle kunna grilla varje dag på sommaren. Nu ska jag slå in paket och byta tyg på sänggaveln men efter det blir det sängen för mig för jag ska jobba 7.30-13.30 imorgon. Det blir en tråkig dag då jag slutar 13.30 och K jobbar 14.00-21.15 :-(. Aldrig kul.

Sov så gott inatt!!


Jag slappar i min fina rosa hängmatta igår kväll. Härligt med egentid ibland.

Var e mina killar!!

Vad konstigt det känns när bara jag är hemma, helt ensam. K tog med sig M på fotbollsmöte och sedan skulle dom åka hem till hans mamma och pappa en sväng och hjälpa dom med något.
Idag har jag och M vart på öppna förskolan och det var trevligt som vanligt. Men det märks att sommaren närmar sig för det var dåligt med folk. Bara två onsdagar kvar nu innan sommaren och sedan får ju M inte gå på onsdagar mer för det är ju bara för barn under ett år. Med oss hade vi Camilla och Noah på vägenhem åt vi Indiskt till Lunch, gött!
Nu ska jag gå ut och lägga mig i hängmattan och läsa :-).
Ha en underbar kväll.
Kram!


Mina killar på stan i Lördags

Trött!!

Guuud vad jag är dålig på att uppdatera här. Har jobbat hela helgen och firat morsdag. Igår var det full rulle hela dagen  med två långpromenader, rensning av rabatter och grillning på kvällen. Maria var här och RAKADE av K:s hår!!!!!!! JAPP så e det. Var mycket starkt emot detta men det blev ganska bra måste jag säga.
Idag har jag jobbat 7.30-16.00 och sedan gick jag och hämtade M hemma hos farmor och farfar eftersom K började jobba kl 14. Sedan mötte vi upp min mamma och syster på stan där jag köpte mig en klänning till min systers student. Jag och Melvin åkte sedan med hem till dom och åt kvällsmat och här är vi nu....plutten har gått och lagt sig och snart kommer K hem och vi ska titta på dom desperata husfruarna. Guuuud vad jag är törstig, det bara dammar i min mun.
I morgon tror jag att jag och M ska ta en promenad ut till öppna förskolan. Det var ju ett tag sedan.
Åt föresten en himla god glass idag, Cornetto med citronsmak *mumma'.
Nu kommer K så hej för ikväll!!

Vill ha!!

Ett sådant här eller liknande linneskåp skulle jag vilja ha.



Det här är mina svärföräldrars men jag skulle verkligen vilja ha ett i vårt sovrum. Ska sätta ut en köpes annons på blocket. Det kanske är någon där ure som har ett att sälja. Går mycket bra med ett vitmålat också men det är den här modellen jag vill ha.

Ja vill, jag vill, jag vill!!!!!!

Fredag : -)

Idag har vi haft fullt upp men ändå inte gjort någon nytta känns det som :-).
Igår tog vi en cykeltur hela familjen. M:s första.


Så här såg det ut.

Idag har Maria och Milton vart fär på fm och i em har vi vart på stan med min bror. Han köpte morsdagpresent och vi tog en fika på mumma han, jag och M. K jobbar till 17 idag sedan ska vi grilla. Mums!!


Melvin och morbror på mumma.


Det är kul att fika men mindre kul att ha keps på sig.


Lillebror.

Torsdag!

Hunnit titta på både frusna män och gray's nu på morgonen medan K hade sovmorgon och M sov hos mig i soffan. Nu måste jag göra mig iordning för vi har massor att göra idag.
Hej så länge!

Nu vill jag sova!

Har just kommit hem från jobbet, satt mig i soffan, slängt upp fötterna på bordet och sörplat i mig en smoothie. NICE!
Ganska lugn kväll på jobbet men det har ändå rullat på hela tiden. Idag har vi tagit pottvänjandet  till en ny nivå då han gjorde nr2 :-), Hur sjukt är det att jag sitter här och skriver om kiss o bajs. Trodde jag inte innan jag fick barn men mycket kiss och bajs prat är det.

Blev en lååååång promenad med Erica förut så jag kommer somna som en stock. Ska bara ta en dusch först. Imorgon blir det jobb 18.30-21.20 igen annars får vi se.
Nu ska jag skutta in i duschen.
God Natt!!

Onsdag!

Har inte kunnat blogga idag på grund av att jag har flyttat bloggen och det var kö. Idag har vi mest vart hemma om man bortser från en långpromenad på fm. Tvättat, diskat och annat kul. Snart ska jag och M gå på promenad med Erica. När K slutar jobba kl 18 idag så går jag till jobbet, det e ju kul (inte). Jobbar i och för sig bara 18.30-21.30 idag.
Är så fruktansvärt godissugen men jag ska banne mig låta bli idag, så det så!!!!
Nä nu är det snart dax för oss att knalla iväg.

Hej hej!


Mmmmmmm ge mig något sött någon.........

Sängdax!

Det har vart en trevlig kväll här. Karin och Erica har vart här och vi har grillat och tittat på Gossip Girl. Supermysigt! Tack ska ni ha sötnosar. När K kom hem från jobbet så åkte vi tjejer till Donken och köpte MC Flurry ahlgrens bilar. Den var god men väldigt söt. Nu blir det sängen för min del.

Bilder från ikväll

image73
Karin, Melvin och Erica

image75
Melvin


image76

God Natt!!







Kvällsmat och blogg

Sitter just och matar i M kvällsmat och försöker blogga samtidigt. Har jobbat en sväng 12.30-16.00 och tog sedan en promenad för att hämta M hos farmor och farfar. Nu ska vi snart ta ett bad och sedan kommer Erica hit. V ska grilla och titta på Gossip Girl. Tur att det har slutat regna. K jobbar ikväll så det b lir bara brudar och M så klart. M tycker nog att matningen går lite trögt så jag får nog lägga ner det här.
Hej så länge!

image72
Bilden som jag inte lyckades vända på en annan dag, nu har K gjort det.

Sovmorgon med stort S!!

Idag sov jag ända till klockan 10!!! Sedan låg jag kvar till klockan 11 för jag var bara tvungen att läsa ut min bok och den var verkligen spännande på slutet. Blocket heter den, seg i starten men super på slutet. Saknar tiden då man orkade ligga och tokläsa ett par timmar på kvällen. Numera orkar jag typ läsa två sidor innan jag däckar. Har just ätit en mycket sen frukost och börjar jobba kl 12.30. Så nu måste jag passa på att krama lite på K för han jobbar kväll.

SOLEN SKINER!! Kram

God Natt!!

Nu tänker jag gå och lägga mig i sängen och läsa och i morgon mina kära vänner, är det min tur att få sovmorgon :-)
Natti Natti!

Mumin

ÅÅÅÅÅÅÅÅ vilken söt. Har ganska många muminmuggar men jag vill ha alla. Dom är helt underbara och detta skulle vara en ny:

 mymlan moomin 2 221






Den här har jag och den är min absoluta älsklingsmugg. Blir så glad av den!!

Kamin.

Har även hunnit göra rent och montera ihop kaminen idag. Den har stått ute i vår stuga i flera år.

image70

Doftar underbart

gör det här i vårt vardagsrum för jag har plockat in syrener. Härlig sommarkänsla tog dom med sig in.
Så har den här dagen gått också. Tog en promenad vid elva och på vägen hem gick vi förbi hemma hos mamma och pappa. Fick med mig min syster hem på en fika. Har hunnit med att lag taket i M:s rum, det var långt ifrån lika mycket spickor som i vårt sovrum.
Ikväll har vi haft Erica här på besök och vi har grillat korv och myst.
Nu slappar jag i soffan och luktar på syrenerna, helt underbart.
Ha en bra kväll. Kram

image68
Kompisarna Melvin och Algott kollar in diskmaskinen hemma hos mina föräldrar. Mycket
spännande.

Ny halvmulen dag!!

Solen tittar bara fram korta stunder. Vi har sovit bra idag. Gick upp när K gick upp vid halv sju och åt frukost men sedan kröp vi ner igen och sov till nio :-). Nu har M ätit mellis så jag tror att vi ska ta oss en promenad.
Förkyldningsstatus = FORTFARANDE FÖRKYLDA!!!!!
Idag har jag tänkt att jag ska pyssla lite här hemma när K kommer hem vid tre bl.a. ska jag göra rent min lilla söta rostiga kamin och ställa in den och sedan kanske jag ska ta och börja med taket i M:s rum nu när det är innomhusväder för då kanske vi blir färdiga där inne innan den riktiga sommaren kommer (om det nu blir någon sådan i år vill säga).

Näpp nu ska vi klä på oss.
Hej så länge!

Lite kort från i Lördags:

image64
Lilla söta Flisan.

image67
Kusinerna.

Aj, aj, aj!!

Kristian kommer just innanför dörren. Ligger i soffan och tittar på sanningens ögonblick. Jag fattar inte att folk ställer upp i det. Vill man blotta sig så inför hela svenska folket????

Idag har vår lille kille blivit lite större på olika sätt, Han har kissat på pottan två gånger :-) gissa om vi blev förvånade. Vi hade bara tänkt att han skulle få börja få vänja sig vid att sitta på den men han passade på att göra sina behov också :-).
Det andra sättet var lite mindre skoj, Han har fått sin första fläskläpp :-(. Slog i läppen när han skulle klättra upp i sin lära gå vagn och det gjorde aj, aj, aj. Kan man inte bara låsa in dom i ett vadderat rum??? Det gör så ont i mig när han slår sig.
Nä nu ska jag titta färdigt på tv:n och ta mig en dusch och sedan blir det bok i sängen tror jag.

image63
     Melvin inviger pottan med gott resultat :-)                                                          

God natt och sov så gott!!

Hej söndagskväll.

Har nästan inte vart hemma på hela helgen därav dåligt med bloggande och sedan kan jag inte fatta hur alla dessa småbarnsmammor vars bloggar jag är en stadig läsare utav hinner med. Kanske blir bättre när jag inte behöver "övervaka" M hela tiden. Just nu är han ju på g hela tiden och klättrar och har sig så då är det inte lätt att få ro i kroppen att sitta ner vid datorn. När jag väl sitter där så prioriterar jag att läsa andras bloggar framför att ägna mig åt min egen.
Just nu sitter jag framför datorn hemma hos mamma och pappa för M har somnat i soffan hos mamma. Men jag ska ta och börja i rätt ände av helgen.
Igår förmiddag passade jag på att städa lite hemma när K var på jobbet och M var på stan och fikade med mormor, morfar och morbror. Det är så skönt att få hålla på och pyssla helt ensam hemma. Sedan gick jag och M hem till K:s föräldrar (även han kom efter jobbet) för där var K:s bror och hans dotter Felicia på besök. Med sig hade dom även Uffe och Birgitta, Lizettes föräldrar. Stackars Lizette fick stanna hemma i Jönköping och jobba. Så där spenderade vi hela em och början av kvällen. Väl hemma slappade vi i soffan med pizza och film. Senaste Irene Huss filmen vad den nu hette. Den var ganska bra. Spelar ju inte i Becks liga men ändå.....

Idag har vi vart hemma på fm. och vid ett åkte jag och M med mamma, pappa och Andreas till Skara för att köpa säng till Adde. Lillebror ska ju nämligen flytta hemifrån nu. Där tog vi en fika på ett nytt cafe´ innan vi åkte hem. jag och M åkte med hem hit eftersom K ändå jobbar hela kvällen och här är vi nu......
Snart ska vi ta och åka hem och stoppa lillplutten i säng i stället.
Ha en fortsatt bra söndagskväll så får vi se vad veckan har och bjuda på sedan.

Kram!

Talang 2008

Sitter här och tittar på Talang. Svenska folket skickade vidare Zara, snacka om lillgammal tjej. Jag tycker att barn som är det är lite scary måste jag säga.
Förkyldningsstatus = fortfarande snoriga både jag och plutten.
Idag har det vart en ganska händelselös dag här. När K åkte till jobbet kl 14.00 så gick jag och M ut och gick en sväng. Gick och handlade och hälsade på kolegorna på jobbet.

image61
Busen och Sara på jobbet. Kanske har en framtid i hemvården...

Ikväll har jag och M bara vart hemma och myst och busat tills han somnade. Elin och Samuel har vart här ikväll för att lämna 26 trasmattor som dom köpt på IKEA åt oss. Dom ska vi ha på golvet i brygghuset.
Nu sitter vi och tittar på Berg flyttar in hon är så jävla rolig!!! Nu börjar det igen.
Ha en underbar helg!

God kväll, snart natt!!

Jag eeeeee så trött!! Har jobbat med min lilla mammis ikväll :-) och vi rodde det här skeppet iland. Fortfarande förkyld och har hela huvudet fullt med snor känns det som. Är nog dax att skutta i säng i fall vikarieförmedlingen får för sig att ringa i morgon. Måste ju i och för sig sova snart ändå eftersom det är min tur att gå upp med skrutt i morgon. Han slår la upp sina blå kl 6.30 *snark*. Kanske skulle offra mig på en morgonpromenad, hmmmmm kräver närmare eftertanke känner jag. Nu blir det sängen.

God natt!!

God morgon!!

Ligger fortfarande i sängen :-) min sovmorgon. Vikarieförmedlingen ringde nyss och frågade om jag kunde jobba ikväll,skönare än att dom hade ringt på morgonen ovh typ tyckt att jag skulle komma bums det är ju aldrig sköj och dessutom får jag ju jobba med lilla mammis.
Idag har vi så mycket att göra kl tio kommer mamma och hämtar mig för vi ska åka till stan och köpa födelsedagspresent till sofia som har namnsdag idag (firar henne idag för hon fyller år på julafton) Sen vid lunch ska vi åka och hälsa på henne och lille Vincent men jag får inte kramas *snyft* jäkla förkyldning. Vi hade tänkt att åka till Coop bygg också idag för dom har ju just öppnat här i stan. Hade ju tänkt att jag skulle städa idag med men det får la va då det blir jobb nu då.
Ha en bra dag!!

Skruttunge!

image60
Mammas älskling på picknick ute på Torsö.

Aaaaaaaaaaaj!!!

Mitt huvud känns som om det håller på att explodera *suck*. Plutten ligger ute i vagnen och hostar, han hade svårt att komma till ro så vi tog oss en liten promenad och då gick det bra. Jag hoppas att han sover en stund så jag hinner diska och plocka in tvätt. Bäst att jag sätter igång....
Hej hej!

God snormorgon!!

Här ligger vi två snoriga bredvid varandra i soffan, M sover och jag känner mig halft död. Lyckades få M att sova till kl 8.00 i alla fall i morse men jag hade nog kunnat sova bra mycket längre än så för jag kom i säng på tok för sent igår. Nu visar dom klipp ur filmen Angel på tv, den vill jag verkligen se. Jag älskar Helena Bergström!!!
Nu tror jag att jag ska sova en stund jag med så kan jag göra några knop här hemma sen och kanske ta en promenad innan jag ska till jobbet. Jobbar 15.30-21.30 idag.

Kram!

Varit i lekparken.

Nu är vi hemma igen. Plutten vägde 8380g idag, han kämpar sig sakta men säkert sig upp mot sina jämnåriga. Tog en promenad hem i det fina vädret och passade på att gunga i lekparken. Det var skoj det.

image57

Tog fler bilder men datorn vill inte vända på dom, vet inte vad jag gör för fel. Nu ska vi busa för M har lite tråkigt. Får passa på att kramas nu för sen ska jag till jobbet.
Hej hopp!!

God morgon eller fm!

Är inte ens klädd än idag guuud vilken slödag. Gick upp med M kl 6.50 för att göra välling (K:s tur att få sovmorgon). Blev en lycklig mamma när jag märkte att M var supertrött när han ätit färdigt så vi smög oss ner i sängen bredvid K och somnade om. Kl 9.00 vaknade vi men låg i sängen till 9.30 då grabbarna tyckte att det var dax att kliva upp och jag SOMNADE om och gick upp 10.15. En lång dusch och tid framför datorn så var den här morgonen borta. Så kan det gå....
Vi tänkte gå och gunga men vi kanske inte hinner det innan BVC då vi måste hinna få i oss lite mat först.
Här skiner solen men har en känsla av att det är kyligt ändå men passa på och njut ändå.
Ha en underbar tisdag!

Mindre sur, bara lite....

Mycket trött...har en härlig man på jobbet som ligger på larmet. Jag är såå trött på mitt jobb, kanske dax att sadla om??? M ligger och snarkar för fullt här utanför och hela näsan är full med snor låter det som. Min stackars lille prins.
Ha ha ha....var inne på www.bloggvarde.se och värderade min blogg. Den var värd hela 4118 kr. Det ni, det är några bugg det :-).
Imorgon blir det BVC och jobb i tre timmar igen, lagom det!! Får se vad dagen bjuder på annars. Jag bjuder i alla fall på en bild på skruttiplutti.
Sov så gott för det tänker i alla fall jag göra. Natti Natti

image56
En glad M på Noahs dop.


Jag är suuuuuuur!!

Varför kan inte den där förbannade vikarieförmedligen sköta sitt jobb??????????????
Ringde och försökte skälla men jag är så dålig på det så det blev nästan så att jag ursäktade att jag ringde .  Jävla helvetes idioter säger jag bara.....vågar ju det för jag tror inte att dom får veta det :-)

Har en supersnorig son här hemma som just nu leker med en bil här på golvet. Lite feber har han också.
Orkar inte skriva nu när jag är arg. Ikväll ska jag jobba tre timmar och nu ska jag gå på toa så det så!GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!

Hungrig!!

Nu sover skrutt igen, får se hur länge det varar. Dom sa på BVC att dom råder att man har barnen i egna rum just eftersom man stör varandra annars men M:s rum är ju det rummet som inte är påbörjat än men han fick det mysigt ändå.
Nu är jag hungrig, man glömmer totalt bort att äta i värmen men nu ringer K och beställer två sallader i alla fall. MUMMA!!
Ikväll har vi haft många här K:s föräldrar var här och planterade en björnbärsbuske som vi fått utav dom och mamma och pappa kom promenerandes och sedan har Elin och Samuel vart här.
Ha en undrebar kväll för nu är det snart Måndag igen.
Kram

Trött i armar och svid i ögonen.

Gud vad vår lille kille är ledsen där uppe det gör ont i mig men K är där uppe  redan måste lära mig att inte lägga mig i då känner jag. Han har vart riktigt snorig ikväll så det är nog det som spökar.
Idag har det vart en utedag igen (mycket skugga för mig om man säger det så). Jag har vart riktigt pigg i trädgården idag och plockat upp maskroser med svärfars fina maskrosupptagare :-) och trimmat bort en j*la massa kirskol (har inte en aning om hur det stavas ska jag säga men fula är dom i alla fall!!!) Därav dom trötta armarna och svidande ögonen.
Annars har vi gjort en liten mysig hörna i hallen där uppe åt M och burit ut hans säng dit på grund av att vi stör honom när vi ska lägga oss och läsa på kvällarna.
M är fortfarande ledsen så nu ska jag göra mitt!!

God afton mina vänner!!

Har inte blivit nägot vidare skrivet här men jag skyller på det fina vädret. Datorn har helt enkelt inte vart på under några dar nu. Enda anledningen till att den är på nu är att K har vart ute och letat efter plattor till vår blivande uteplats :-).
Idag har det vart mycket på schemat. Jag tog en lång promenad ut till Ekudden där jag mötte upp grabbarna och resten av min familj där vi grillade korv i solen (och nu ser jag ut som en kräfta). Tog en promenad hem med syster yster. Väl hemma kom min bror hit och passade M så jag och K kunde börja städa i brygghuset. Kl 18.30 började jag jobba. Det blev tre ganska händelserika timmar. Det var typ blodbad i ett trapphus där en utav våra brukare bor, det måste vart någon som trillat och ambulansen hade vart där på em fick jag veta av en dam. Man får ju hoppas att det gått bra men mycket blod var det. Sedan fick vi finbesök utav ett gäng med brandmän då vi hade en man (modell större) på golvet och honom fick vi inte upp själva. Så kan det va.....
Nu ska jag gå och lägga mig men det blir nog svårt att sova med brännan.
Måste passa på att säga grattis till Stina och Klas som har fått en liten tjej. Hoppas att ni mår bra hela familjen!!

God natt!!

God morgon världen!!

Här ligger en trött mamma och en trött busunge på soffan. Skillnaden är att mamman vill sova mer men det vill inte bus!!! Tack gode gud för vakna med the voice säger jag bara.
Gårdagen spenderades som sagt i Örebro. Kristian träffade en läkare med sitt knä och jag och Melvin tog en mysig, solig promenad i stan. Sedan blev det shopping för hela slanten (nääää det var ganska dåligt och jag som var så sugen kom endast hem med ett linne) blev som vanligt mest kläder till plutten och småkrafs på Ikea. Kristian ska ju tillbaka för operation och då fundrar jag på om jag skulle försöka skaffa barnvakt och köra en riktig heldag. Dagen innan midsommarafton kanske skatten har kommit ,hmmmm.
Idag skiner solen ute, undrar vad vi ska hitta på idag tro. Kanske en promenad till öppna förskolan.
Nu tror jag att skrutt håller på att somna men nu är ju jag pigg ju!!!!
Undra om det är en liten kille som ligger här och bajsar.

Ha en underbar dag i solen!!!!

Soffsofta!!

Har intagit ryggläge i soffan efter en dag som sprungit iväg.  Började bra när jag mitt under vår frukost kl 10.15 :-) kom på att vi skulle träffa föräldragruppen  kl 10.00 JIPPI. Det var bara att byta om och slänga sig iväg och 10.35 var vi på plats hela familjen, inte dåligt va????
Idag har det blivit hela fyr maskiner tvätt tvättade och två promenader promenerade. Njuter så otroligt hela dagarna nu när det är så här åååååååååååååå varför går våren och sommaren så fort???
Nu snarkar det från andra soffan :-). Det är nog dax att vi går upp och gör vår son sällskap. Imorgon blir det Örebro.

God natt!!

Ny blogg!!

Har hittat en ny blogg att läsa, underbart. Det är sköna Josefin Crafoord som numera bloggar för veckorevyn. Älskar, älskar, älskar! Hon är sååååå rolig. Har rensat upp lite i mitt bloggträsk nu när jag inte har kunnat läsa dom på ett tag men vissa kan jag inte låta bli och Josefins kommer vara en utav dom. Nä nu blir det sängen. Måste bara göra lite sit ups först. Så är det med det!! 

Här Igen!!!!

Då var jag tllbax igen. Åntligen har vi fått vårt nya bredband och jag kan läsa alla bloggar igen :-). Har vart på gränsen till bananas utan internet. Det är ju inte klokt.
Idag har vi vart ute i mammas och pappas stuga och hämtat massa fina saker bl.a. en barnsäng som min pappas morfar har snickrat ihop, superfin. Den ska Mellebus sova i när han blir större.
Nu känner jag att det är dax för sängen tror jag. Mycket frisk luft.

Natti Natti!!

RSS 2.0