Tidigt i säng!!

M ligger redan i sängen och snarkar och K är i Skövde på bio med Peter och kommer nog hem när klockan är närmare ett. Känns mindre kul att han ska köra hem mitt i natten och det kanske snöar (Peter bor i Skövde). Jag tror att det blir sängen för min del snart också.

Idag har det ju vart en riktig bakdag här hemma och jag är lite trött i ryggen efter allt knådande.


Grova frallor.


Hjärtformade tekakor :-).

Nu blir det sängen!

God natt!


60 dagar till BF!!!

Ja nu känns det som nedräkningen börjar på riktigt för nu är det verkligen inte långt kvar och om man ser till allt kul som väntar t.ex. vår Stockholmsresa och en massa födelsedagskalas så lär det ju gå ännu snabbare.
Kroppen känner också av att det börjar närma sig vill jag lova. Tog mig en liten promenad för en stund sedan. Bara ner till stan och tillbaka men benen var som spagetti och ryggen, revbenen och magmusklerna kändes som dom hade velat sitta på en annan kropp. Helt slut!!!! Minns inte att det kändes så här tungt med M men det är lätt värt det när det väl är färdigt :-). Vill bara till att tänka så.

Nu ska vi snart äta köttfärspaj!

Kram J

Detta gör mig glad idag!!


Mina fina rosa tulpaner som jag fick av K för flera dagar sedan är fortfarande sååå fina!


Owl City-Fireflies på radion, sjukt bra låt!!

Nu ska jag baka!

Kram J

Söndag och zombiiii!

Konstigt, trötthet som är ett så sällsynt tillstånd hos mig, not!!! Hoppades att jag skulle kunna sova ut ordentligt idag men inte då. Vaknade kl 7.40 och kunde bara inte somna om. Men låg i alla fall kvar i sängen och mös till kl var 9.00 (8.30 kom en liten kille traskandes). Idag blir det hemmadag för min del men M har åkt med mamma, pappa, Erica och Liam till Skara för att bada och K ska titta på innebandy. Ska baka bröd idag tänkte jag, både tekakor och grova frallor.

Igår var vi ju på Torsö för att fira morfar. Där blev det smörgåstårta och tårta :-).


Tog så dåligt med kort igår men två söta grabbar fastnade i alla fall. Kolla in Melvins frill!!!! Tur att han ska klippa sig på tisdag.


Trött lite sötis i fin muminpyjamas.

Nu ska jag plocka lite här (läs plocka ihop alla Melvins bilar som ligger över hela vardagsrummet) innan K kommer hem med det som behövdes för att baka.
Tror att jag ska ta mig en liten promenad idag också.

Kram J


Vill ha från Ikea!!

Har är fyra saker som står högt upp på min Ikeaönskelista!!!


HAMPEN Matta, lång lugg
Gröna mattan Hampen till skruttens rum.

MALM Byrå med 6 lådor
Malm byrå till Melvins rum (som även kommer bli pyrets rum så småningom) för den rymmer så mycket!!
VEJMON Soffbord
Vejmon soffbord

Och Fredrika metervara, den med snygga färgglada blommor till nya köksgardiner (då mina krympte i tvätten).

Nä nu ska jag göra välling till skrutten!

Kram J

Kissie är ju bara sååååå smart!!!!

Ibland när jag har lite tråkigt (typ som nu när jag vaknar kl 7 en lördagmorgon och grabbarna snarkar gott) går jag in på Kissies blogg och stör mig lite (visst känns det lite skönt att få störa sig på någon som man aldrig kommer behöva träffa) och idag slog hon nog rekord i hur begåvad man jan vara!!
Läs hennes fina lilla inlägg om unga mammor här får ni se. Tänk att man kan bli så smart!!! Hemskt att säga det men det känns ju ganska så tryggt att hon inte vill ha några barn för tänk er dom generna (läs iq) i ett stackars litet barn.
Tror jag måste sluta gå in där för det är nästan så att jag blir rädd för att få en dotter när man får se ett skräckex. som Kissie.
Dock får jag medge att det är lite roligt när hon lägger in bilder på Donatella Versace och skriver att det är hon som gammal!!! För hur klockrent känns inte det??? Kolla bara håret, tuttarna, läpparna och brännan!!! Ha ha ha!!

Nä nu får jag ge mig innan jag blir på dåligt humör. Nu ska jag i stället kolla in Fotballfruens blogg. Där har vi en sund, snygg, rolig tjej med supersöta barn. Bra mycket trevligare läsning!!!

Är det någon mer som läser bloggar just BARA för att man stör sig på den som skriver????

Kram J

Ny säng och fredagsmys!

Har just krypit ner i sängen då jag får så ont i ryggen av att sitta/ligga i soffan om kvällarna. Dock inte så roligt för K.
Ikväll har Ann och Nonne vart här och hjälpt oss byta säng i Melvins rum :-).
Den blev fiiiiin! Den är lite smal men kan ju bli riktigt lång så den ska nog gå att ha ett bra tag. Melvin somnade gott i den (skönt, då han hela tiden sagt att han INTE vill ha någon ny säng när vi pratat om det).
Sängen har min gammelmorfar snickrat ihop (tror jag) och den är gammal, den som sov i den senast var syster yster då den var ute i sommarstugan (men med tanke på att hón snart fyller 21 så var det några år sedan).
Och nu sussar skrutt i den :-).


Nya sängen!!

Annars har vi haft fredagsmys här hemma framför Let's dance. Var det någon mer än jag som gillade Solsidan?????


Grabbarna dansar med :-).

Imorgon bär det av till Skövde för att hämta barnvagnen och på kvällen blir det 75-årskalas för morfar. Nu ska jag läsa lite innan jag somnar och inatt tänker jag soooova!!!!!

Natti Natti


Fortfarande i pyjamasar!

Ja det är helt sant!!!! Både jag och M slarvar runt i pyjamas här hemma trots att kl är 15.00 hihi!!! Kl 12.00 var M trött trots sovmorgon så han fick vila middag innan lunchen och jag passade på att stäcka ut mig en stund på sängen jag med. Under den stackars lilla halvtimmen jag låg där ringde TVÅ telefonförsäljare!!!!!! Jag hatar telefonförsäljare!!!

Idag är det kallt ute och då vi fortfarande har pyjamasarna på oss så hade jag ingen lust att åka och handla så det fick bli att slänga ihop lunch av det som gick att trolla fram här hemma. Det gick att skarapa ihop till omelett med paprika och ost, bacon och morotsstavar. Melvin åt mest bara morot och lite bacon då han blev besviken då omeletten inte var pannkaka men, men.
Om en stund ska vi äta fruktsallad till mellis Mmmmmmmm! Skulle kunna leva på fruktsallad!

Kram J

Jag ska sy!!

Ja jag kom på en smart sak. Just nu är det stor brist på kläder som jag kan ha i garderoben. Kom då på att när jag väntade Melvin (sommar) så hade jag ett par fina hängsleshorts (det är ju enbart när man är gravid som man kommer indan med något sådant) men det är ju inte riktigt väder för shorts. Men då kom jag på att jag kan ju sy om dom till en hängslekjol :-). Så nu har jag lyssnat på Melissa Horn och sprättat, sprättat och sprättat lite till.
Nu ska jag nåla ihop den så får vi se hur det blir. När jag ger mig på att sy kan det gå lite hur som.....mamma kanske får rädda den ;-).

Kram J

TGIF!!!

Och vi har ledig helg :-) eller jag är ju i.o.f.s alltid ledig just nu (in your face) :-) men K har också ledig helg. Känner mig dock som en Zombi efter mycket vaken tid inatt :-(. Kunde säkert fått världens sovmorgon idag men vid 9.00 vaknade jag av att jag såg ubåtar och var tvungen att gå upp på toa och då hade M fortfarande inte vaknat. Han vaknade 20 min senare av att jag höll på i tvättstugan.

Har ju inte talat om för er att M sover i sin säng igen nu sedan typ en vecka tillbaka :-) så skönt att det har vänt. Men han måste ha lampan över sängen tänd så jag vet inte om det är att han är lite mörkrädd. Idag blir det nog att plocka in Melvins nya säng :-) som blivit sååå fin nu när K har målat den.

Igår fick M provåka brandbilen med farfar och jag sa åt K att ta med sig kameran men då han (som jag) har teflonminne så fick han inte med sig den ner. Spännande var det i alla fall, dom satte till och med på blåljusen :-). Vad är det med småkillar och brandbilar/polisbilar??

Melvin håller just på att öva inför sin roll som storebror på sin docka :-). Han ger den välling ur flaska och rapar den hahaha!!

Ha en skön helg nu!!

Kram J

Mitt i natten!

Här ligger jag i soffan och tittar på andra avenyn och är klarvaken :-(. VILL SOVA!!!!!

Country dreams

Hittade lite mer fint inne hos Country dreams som jag skulle vilja ha.

                                                     
 
Fina örhängen från OXXO DESIGN


Rosa läderarmband från Humanity

 
Snygga Uggs, UGG Australia.




           

Sista dagen på jobbet :-)!!

Ja idag har jag som sagt jobbat sista dagen :-) så nu ska jag bara vara hemma och vänta, längta och ha det väldigt lugnt och skönt tills pyret vill titta ut (trodde dock aldrig klocka skulle bli 16.00 idag). För att fira åt vi min favvomat som dom flesta nog redan vet kommer från Rhodos. Så nu är jag mätt och trött. Har vart vaken sedan kl 4.20 idag då jag inte kunde somna om efter toabesök :-( så det få bli tidigt i säng idag.

Nu har grabbarna just gått ut för att titta när farfar kommer med brandbilen :-).

Ha en skön kväll!

Kram J

Då skulle jag kunna bo på toa!!

Hade jag det här badrummet så skulle jag flytta in där, lätt! Kolla bara in det fina skåpet och ursöta kaklet med blommor ME LIKE!!! Hittade det inne på bloggen En mammas dag. Titta in där!

Kram J

Odd Molly

Jag gillar Odd Mollys kläder och har hittat en hel del som jag skulle vilja ha. Så fina färger!!!
Här är några av dom plagg jag gillar bäst.


Mysig rosa klänning i velour. Kan knappast bli bättre :-).

Rea på REA 20% Lovely knit jacket pink
Fin rosa jacka. 20 % rea hos country dreams


Voile short dress chalk
Sjukt söt tunika.

Odd Molly
Fin sommarklänning i bomull

Kram J

Grattis!

Grattis på födelsedagen Maria som fyller 25 år idag och Morfar Lennart som fyller 50 år mer (d.v.s 75 för er som är morgontrötta som jag) GRATTIS, GRATTIS!!!

Nu har jag hela köket fullt av hackade polkagrisar och ska snart gå till jobbet för att klara av min sista dag :-)!!!
Ha en bra dag!

Kram J

Pannkaksrullar!

Receptet kom från en förpackning med frysta pannkakor som jag rev loss när jag jobbade en kväll. K gillade det väldigt, jag tycker det var ok och M tycker att det var mindre gott.
Det här behövs:

Kalla Pannkakor
1 stor Avokado
½ dl Sweetchili sås
1 dl creme fraiche
salt
1 vitlöksklyfta
paprika i små bitar
Grillad kyckling

Mosa avokado och blanda i chilisåsen, creme fraichen, pressad vitlök och salt. Blanda även i paprikan. Lägg lite lagom med röra i mitten på en pannkaka och på med bitar av grillad kyckling, rulla ihop och ät med en sallad.

Lätt som en plätt (eller pannnkaka hehe, gud vad rolig jag är ;-) ).

Sugen på en kväll utan barn/sambo någon??

Längtar efter att gå ut och äta något gott utan barn och sambo någon kväll nu innan pyret vill titta ut. Några goa flickor som vill följa med??

Just nu sitter jag och K i soffan och tittar på Robinson men jag tror att det snart blir sängen för min del för jag är så trött!! Körde lite mer bakning ikväll så att skrutt kunde få vara med. Det blev choklad och banan muffins. Tänkte att grabbarna skulle få något gott imorgon när dom ska iväg och åka pulka (roar sig när mamma jobba och sliter).

Nä jag längtar sååå efter säng och bok nu!!

En god människa
Håller just på med den här boken så den ska jag läsa när jag kryper ner i sängen. Ganska seg men man vill veta hur den slutar så lite bra måste den ju va.

Kram J

Gjort Cheesecakes!

Slutade 13.00 idag men passade på att äta lunch i matsalen på jobbet och vila benen lite så Melvin skulle kunna få vila färdigt på dagis. Sedan tog jag och plutten våra raska ;-) ben och gick hem. När jag kom hem gjorde jag två cheesecakes som jag ska ha med mig till jobbet imorgon då det är min sista dag!!!!
Nu är jag trött och vi väntar på att K ska komma hem från jobbet.
Vi ska äta pannkaksrullar med avokadoröra, grillad kyckling och paprika till kvällsmat.

Ha en mysig kväll!

Kram J

trött mamma = donken.

Ja det fick bli ett litet besök där ikväll då jag hade lite brist på energi.
Nu ska jag ta mig en varm dusch. Imorgon blir det jobb (näst sista dagen) 7-13.

Natti natti!

En son fattigare.

När v vart hos Erica och Liam en stund fick vi med oss dom till Oxen för att handla och skulle sedan köra upp dom till mamma och pappa. Melvin tyckte inte det var rättvist att inte han fick va hos mormor och morfar så jag fick åka hem själv, snopet.
Så nu sitter jag i soffan och njuter lugnet och har ätit på tok för många riskakor.
Ha en mysig kväll!

Kram J


Jag boar!

Ja det är helt sant, jag har redan börjat "boa" för fullt här hemma men med tanke på att det är knappt två veckor kvar av graviditeten innan vi är vid datumet där M är född så börjar jag bli lite stressad :-). Tvättmaskinen går varm med Melvins små 50 kläder och lite av hans 44 för att gardera oss. Till helgen ska vi till Skövde för att hämta vagnen och ganska snart åker vaggan fram också. Jag inbillar mig att om jag är färdig redan nu så kanske pyret vill stanna kvar tiden ut :-).

Idag är M på dagis några timmar och när han slutar ska vi köpa med oss semlor och åka hem till Erica och Liam en sväng.

Kram J

Värker i mammahjärtat.

Skrutten vaknade just och var helt tokig och har ont i benen. Känns som det skulle kunna vara växtvärk men han har klagat mycket för ont i benen det senaste så man blir ju orolig. Får ta och söka för det snart känner jag. Nu har han i alla fall fått alvedon så jag hoppas han somnar om hos pappa snart. Gör aj aj i mammas hjärta. Någon annan som har erfarenhet av växtvärk på så små barn??

Annars har jag och M inte haft så rolig kväll då trotsmonstret satt klorna i honom, tror inte att jag behöver säga mer än så.

Kram J

Nervsammanbrott!

Ja det är just vad jag fick tidigare idag. Var så trött på alla papper från försäkringskassan och lönekontoret, var hungrig som en varg och maten blev aldrig klar och jag skulle samtidigt baka ut mina frallor. Då brast det och jag bara grät och skällde på stackars K som inte hade gjort något fel. Den stackarn fick åka till jobbet med en tom mage och en sur sambo muttrandes i köket. Men jag har sagt förlåt och när M vaknat från sin på tok för sena lur ska vi ta oss en promenad ner till oxen med matlåda till K som han kan äta ikväll.

Kram J

Rosa lotuslyktor :-)

God morgon nya veckan (min sista arbetsvecka). Här har vi startat lungt och har inte gjort så mycket mer än ätit frukost :-). K har åkt iväg för att handla lite och jag tänker gå in i duschen för att se om jag kan vakna till lite. Annars tror jag att jag och M ska ta en skön hemmadag idag (K börjar jobba kl 14.00). Det enda som jag med säkerhet vet att jag ska göra är att baka bröd. Den här gången blr det kruskabullar.

Den här veckan jobbar jag bara ons och tors som det ser ut just nu så det blir ett skönt avslut på jobbet. Måste baka något gött till mina fina arbetskamrater också, det kan dom behöva (för vi fikar så lite ;-) ).

Helgen bjöd mest på jobb men även på lite trevligt också. På lördagskvällen bar det av till Äskekärr för att fira Kristians kusin Johanna som fyllt 19 år. Det blev en trevlig kväll (som alltid när man är där ute) men jag var bra trött.
Igår åkte jag och M med mamma och pappa till Snapen för att gå tipspromenad (var lite lagom mör efter dåligt med promenader den senaste tiden). Lyckades kamma hem 9 av 12 rätt så helt värdelöst blev det inte. Efter fika åkte jag och M hem och kröp ner i vår säng och vilade middag :-) och på kvällen blev det jobb.

Måste ju visa vad snälla Elin och Samuel hittat i Karlstad.


Rosa lotuslyktor :-)!!!!! (kom just på att K inte har betalat dom så det får jag inte glömma att göra idag). Massor av tack för omtanken!!!!

Nu får ni ha en bra vecka!

Kram J

Jobbat till 16

och nu bär det av till Äskekärr på kalas :-). Har inte träffat plutt sedan igår kl 15.00 så mamma längtar nu vill jag lova.
Ha en trevlig lördagkväll!

Kram J

Startar fredagen med en "snygglåt"!!

Ja för den som inte vet vad en snygglåt är ska jag förklare det lite lätt. Det är en låt som gör att du känner dig som en riktig puma :-) på dansgolvet (ok drömmer lite). Man blir bara så snygg av låten och jag har några få och det här är lätt en :-).


Känner ni vad snygga ni blev nu :-)??

Nä nu ska vi äta lite sen frukost här för vi tog sovmorgon idag :-).
Njut era lediga helger nu (både jag och K har jobbhelg)!

Kram J

Ännu en bra film från 90-talet.

Måste ju passa på att rekomendera ännu en av mina älsklingsfilmer, nämligen Kärleksfeber eller Mermaids som orginaltiteln är. Med skådespelare som Cher och Winona Ryder. Den bör ni också se om ni inte sett den.

Mermaids
Bra, bra, bra!!


Ååå jag måste se den snart!

Nu ska jag gå in i duschen så nu säger jag god natt!


Aj, aj, aj!

Ligger i soffan och är trött i rygg ch revben :-( hur ska det här sluta??? Men snart kommer i alla fall K hem från jobbet. Tror jag ska diska det lilla som är kvar i köket så blir han glad.



Blir man inte glad??

Såg dom här fina skorna inne på Picchu.blogg.se och blev kääääär. Blir så sjukt glad när jag ser dom och hade gärna haft dom på fötterna i vår men dom var slut i min storlek :-(.


Kommer från H&M (barn) och kostar bara 149 :- och finns i lila, svart och turkos. Jag vill ha dom lila.

Kram J

Lunchen avklarad.

K har nyss vart hemma på lunch och åkt tillbaka till jobbet igen och jag ska snart bege mig till dagis för att hämta plutten. Först hade jag tänkt att ta en promenad men då brödet har jäst färdigt kl 14.00 så tar jag bilen så går det fort att hämta honom.
Vet inte vad som hände med min färs idag för den blev så blöt så det fick bli pannbiffar utav det. Har aldrig vart med om det och jag vet att jag inte hade förmycket vatten i i alla fall, knepigt.

Kram J


Vimplar

Degen står på jäsning och jag ska snart börja med köttbullarna.

Jag älskar vimplar och skulle vilja ha några fina över Melvins säng men jag kan inte bestämma mig för riktigt hur jag vill att dom ska se ut. Är det någon som vet vart jag kan hitta några fina???? Vill inte ha några med prinskronor eller blå med stjärnor på, sååå tråkigt!!
Den här kommer från myfirstroom.se.
Vimpel-sleep tight - blå och grön
Kram J

Heidi Klum

Bloggade för ett år sedan om den snygga t-shirten med Heidi Klum som jag ville ha och efter tips från Johanna hittade på Colorez.se. Det blev aldrig att jag beställde den då men jag är fortfarande väldigt sugen på en så nu funderar jag på att beställa den. Men jag är lite osäker på vilken färg jag vill ha.

Heidi Klum says, Fuck Off!  Heidi Klum says, Fuck Off! Heidi Klum says, Fuck Off!
Grå, rosa eller vit?? Vad tycker ni??

Colorez Retro Watches  Item Modern Watches Colorez Classic Watch
Vill fortfarnade ha den rosa retro klockan men skulle även kunna tänka mig någon av dom andra.

Nä här kan jag inte sitta, ska i riktig hemmafrusanda ;-) både baka bröd och rulla köttbullar.
Ha en bra dag!

Kram J

Stekta gröna tomater

Det är lätt den bästa film jag vet!!!!

Stekta Gröna Tomater
Har ni inte sett den så se den!!!

Har försökt få tag på den hur länge som helst men kan inte hitta den någonstans varken att köpa eller ladda ner :-(. Aaaaaaaaaaaaaaaaa jag hittade den just på CDON.COM för 49:- är det sant???????????? Den tänker jag köpa nu eller med en gång!!!!!


Se den!!!!! Jag lovar att ni inte blir besvikna!

Det tipset får avsluta kvällen.

God natt!

Hyllan

Här kommer en bild på nya fina stringhyllan.


Jag älskar stringhyllor, dom är sjukt snygga!

Just nu ligger jag i soffan och slötittar lite på en film som heter Huset vid sjön. Har inte riktigt hängt med men den verkar riktigt bra. Någon som sett den??
Snart blir det sängen tror jag. Imorgon ska jag försöka mig på en liten promenad tror jag.

Kram J

Lillfredag :-)

Ligger i soffan och tittar på Trinny och Susannah. Imorgon är det ju lillördag så idag måste ju bli lillfredag ;-) så jag äter ostbågar aja baja!! M har just lagt sig och K åkte iväg för att titta på handboll med grabbarna. Imorgon är jag ledig och det ska bli så gött!
Ha en bra kväll!

Kram J

myCinnamonGirl

Jag älskar den här fina klänningen som prinsessan har på sig! Den kommer från myCinnamonGirl som har så sjukt fina kläder till både mamma och barn.
Slälv skulle jag vilja ha den här fina rosa som är gjord i mysig fleece. Det fina är att man kan matcha med sin dotter om man har en, så gulligt!!
Hur fin är inte den här jackan eller den här kappan till lilltjejen? Min egen prins skulle kunna få ha den här eller den här :-). 

Titta in i nätbutiken och njut!

Kram J  

God morgon tisdag.

Jag tror den här veckan kommer släpa sig fram :-(!!!! Sitter här idag igen och grabbarna ligger där uppe och sover, vart är rättvisan i det här?? Jo den kommer imorgon då Jag är ledig och K börjar sju moahahahah!!!
Men imorgon ska M till dagis en sväng så vi måste i alla fall gå upp ganska tidigt (men det finns ju inget som säger att jag inte tar med mig tidningen och kryper ner i sängen när jag lämnat honom). Imorgon ska jag baka mer tekakor också för dom är så gott som slut redan.

Kram J

Slagen hjälte :-)


Så här såg det ut när plutten däckade i soffan tidigare ikväll.

Nu har jag lagt plutten och städat undan kojan :-) och alla leksaker. Nu är jag mör!
Sitter just nu och tittar på familjen annorlunda och tänker snart gå in och ta mig en varm dusch :-).

Kram J

Du har plats 147 i kön!

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!
Fick sluta lite tidigare idag så jag gick från jobbet strax efter 15.00 för att hämta plutt på dagis. Affe var där så självklart ville han inte följa med hem så jag fick släpa honom fram underifrån ett bord och tvinga på honom ytterkläder (inte så roligt för en trött, varm tjockis som jag).
Kom ut från dagis och började gå (till fots båda två, brukar gå bra men o nej inte idag) men M var snusko och ville bara äta snö (blääää) tills jag talade om för honom att en hund kunde ha kissat där. Men då kunde man ju inte gå på snön för då gick man ju i kisset!!!!
Väl framme vid STORA granen inne på Johannesberg var vi tvugna att pulsa i snön för att gå under den. Väl ute på stockholmsvägen började han tröttna men vi kom till vår gata innan han fick spagetti i benen och la sig ner och bara skrek (suck) kom i alla fall hem efter en promenad på 40 min (borde ta typ en kvart).

Väl hemma behövde jag ringa till försäkringskassan (något jag hatar) för att fråga en sak om min havandeskapspenning och vad säger dom??????? Du har plats 147 i kön!!!!!!!! (Nu gråter jag snart en skvätt) Melvin sitter bredvid mig vid bordet och ska rita till K och lyckas måla med tuschpenna (stavning?) på mina nya gråa mjukisar som jag lever i just nu GRRRRR!!!!! 

Inte nog med det, han har inte vilat middag idag så ni kan ju gissa hur go och gla han är!

Någon som vill byta plats???????

Ja ja, jag ska inte klaga för lite roligt har vi haft i alla fall för vi har bakat chokladbollar (det gjorde jag inte igår) som vi ska fika i en koja som vi ska bygga efter kvällsmat :-). Så när jag tänker efter så väntar jag nog med att byta plats ;-).

JAG ÄLSKAR MIN SON!!!!! (Men inte försäkringskassan) Oj nu snarkar han bredvid mig i soffan!!

Kram J

God morgon nya veckan!

Sitter här och äter gröt i soffan och det är sååå tyst här hemma då grabbarna ligger kvar där uppe och har det skönt :-(. Ska snart göra mig klar för att gå till jobbet. Ska försöka att njuta av jobbet och tycka att det är roligt dom två veckorna som är kvar men det är banne mig inte lätt.
Det blir en låååång jobbvecka då jag avslutar med jobbhelg men, men.

Ha en bra dag!

Kram J

Jag vill ha en apelsin!

Nu har våra kvällsfikagäster åkt hem och jag har badat plutten och ligger just nu i soffan. Ska snart stoppa M i säng. Många tekakor åkte ner i magarna så jag tror dom var goda :-). Är sugen på apelsin så jag tror jag ska ta mig en snart.
Imorgon blir det jobb 7.00-16.00.

Idag har vi hängt upp string hyllan. Den fick hänga i vardagsrummet men bild kommer en annan dag.
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen!

Kram J

Bakat mammas goda tekakor

Eller ja, inte min mammas utan någon annan mammas :-) receptet hette så.


Lite grövre tekakor med havregryn och kli i.


Receptet kom ur den här boken som man kunde köpa med Aftonbladet. Jag har alla dom som kommit ut än och dom är så fina och mycket gott finns det i dom (farligt).

Senare kommer mamma, pappa och Erica (ev. Ann och Nonne) hit på lite kvällsfika.

Kram J


God morgon söndag! (eller snarare middag)

Här blev det lång sovmorgon till 10.00 idag för hela familjen (men tror ni jag är piggare för det, ååå nej) och Melvin sov hela natten i sin säng :-). Det har ju vart lite si och så med det ett tag men några dagar nu har det vart bättre med undantag för natten mellan fre och lör då han vaknade vid 2.00 och ville komma in till oss. Känner att jag sover något bättre när jag inte har en liten knatte bredvid mig i sängen som råkar dra mig i håret, sparka mig i ryggen eller slänga ut en arm i ansiktet på mig :-).

Nu är det bara två veckor kvar på jobbet och det ska bli så skönt att vara hemma och fixa och fylla frysen med bröd och bullar :-). Idag har vi rensat ur båda frysarna (välbehövligt) och ska äta ur dom lite så här i slutet av månaden.
Jag och K ska göra ett litet test, våra personkonton är tomma så vi ska inte ha några pengar på dom så får vi se hur länge vi klarar oss :-) (fast lite fusk blir det för K tog pengar till att tanka bilen idag och vi har lite pengar på icakortet också om vi behöver krishandla) nyttigt tror jag!

Idag ska jag baka brödet som jag tänkt att baka i två dagar men inte hunnit med.

Igår åkte vi en sväng till stan och efter det hem till mamma och pappa. Andreas och pappa fixade en sak på bilen och efter det köpte vi smaskig thaimat. Melvin lekte massor med "Andreas" Erika hemma hos mamma och pappa så när vi skulle åka hem ville han att hon skulle följa med oss hem så vi åkte och köpte en massa godis (det var ju i alla fall lördag) och efter det följde Andreas och Erika med oss hem och vi hade det mys och tittade på Robinson (M Kom sent i säng :-) ).

Nä nu ska jag göra lite nytta här hemma!

Kram J

God morgon LÖRDAG :-)

Här har vi tagit lite sovmorgon hela familjen men jag har sovit så sjukt dåligt hela natten så jag känner mig inte alls utvilad. Just nu håller K på och bakar scones till frukost (första gången i hans liv tror jag så vi får se hur det går) och efter frukost tänker jag ta en låååååång dusch.

Igår var vi ju och tittade på K när han spelade match och det blev storvinst :-). Missade dock två av hans tre mål p.g.a en liten kille som inte kunde sitta still :-). Efter det åkte vi hem och softade och tittade på slutet av Let's Dance.

Idag blir det en ganska lugn dag med en liten sväng på stan och hem till mamma och pappa för pappa ska fixa en sak på bilen.

Ha en bra dag!

Kram J

Tre blondiner på besök!

Här kommer lite bilder från när Martina, Tilde och Emma var här på fm.


Martina och lilla Emma (och närbild på mjölkpaketet, fint Jessica). Martina var så söt och hade fika med sig som hon bakat så det behövde jag ju inte tänka på. Ja har man två barn så vet man hur man gör en trött gravido glad ;-).

Så här kan det se ut när två små busfrön fikar och delar stol :-).



    
:-) Busungarna våra!! Tilde visar oss sitt partytrick - att slicka sig på näsan.

Oj vad mörkt det blivit, tror jag får ta och tända upp lite och väcka plutten snart.
Ha en mysig fredagkväll!

Kram J

Blommor

Efter mysigt lekbesök åkte jag och M ner till stan och köpte stringhyllan som K lagt undan (vart jag nu ska ha den). Efter det en snabb sväng in på oxen för att köpa tulpaner och blomma till en tom kruka i vardagsrummet.


Rosa och vita tulpaner till vardagsrummet. Ser lite tråkiga ut innan dom slagit ut lite. Hoppas dom är finare imorgon.

 
Lila till matbordet och en rosa Ranunkel till vardagsrummsfönstret. Ranunkel är sååå fina.


Väl hemma åt jag och Melvin sen lunch i form av rester och nu tar han sig en på tok för sen middagslur och jag slappar i soffan. Hade ju tänkt att jag skulle baka bröd idag men det hinner jag nog inte så det får vänta till imorgon.

Kram j

Halsband.

Idag har jag på mig mitt fina halsband som jag fick av K i julklapp. Det kommer från Dazzling och föreställer en älva.


Lite svårt att fånga på bild men jag blir så glad av det!!!!

Kram J

God morgon efterlängtade fredag :-)

Här tittar vi på Emil och griseknoen (det gör vi ju aldrig annars ;-) ). Har längtat efter den här helgen sedan ja ungefär i söndags :-). Ikväll ska vi gå och titta på K när han spelar match, det har M längtat efter hela veckan :-).

Nu på fm ska vi få finbesök som sagt. Melvin tycker det ska bli så roligt att leka med Tilde. Nu ska vi ta och ta tag i den här dagen. Får inte glömma att köpa tulpaner som vi kan njuta av i helgen, ROSA!!!!!!

Kram J

Stringhylla.

Jag äääääälskar stringhyllor!!! Det är typ den snyggaste möbeln genom tiderna (typ). K hade vart inne på Estrade Living idag och hittade en stringhylla som han la undan som jag ska åka och titta på imorgon men som han beskriver den så låter den lite liten så jag vet inte..... och jag vet inte riktigt vart jag skulle kunna få den att passa in här hemma. Men jag gillar dom verkligen. Får helt enkelt ta mig en titt.

Nu tänker jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i goa sängen :-) lätt det bästa på hela dagen (om jag kunde sova ordentligt vill säga).

Så natti natti!!

Äppelkräm med grädde gör mig glad!

Har kommit hem från jobbet för bara en liten stund sedan och har just satt mig i soffan med en skål med äpplekräm (heter det äpplekräm eller äppelkräm??) för det blev jag så sugen på när en av våra brukare fick det av mig och mamma ikväll så jag var tvungen att smita in på oxen och köpa kräm (är man gravid och supersugen så kommer man nog undan med att göra det på arbetstid eller ;-) ). Kräm är något som vi aldrig haft hemma sedan vi flyttade ihop vad jag kan minnas men gud vad gott det är!!!

Så nu ligger jag här med fötterna på bordet och tänker titta på dagens avsnitt av halv åtta hos mig på tv4 play.
Imorgon får vi mysigt besök av Martina och hennes söta tjejer :-).

Kram J


Ändrade planer

Skippade vilan i soffan och tog en snabbis ner till stan i stället.


Köpte två fina plädar på Hemtex rea som mamma hade lagt undan åt mig tidigare idag. Just vad jag letat efter och det fanns bara två kvar :-). Nice price var det också!


Hämtade även ut Melvins kläder från Me&I. Jag älskar korv med bröd tröjan :-).

Nu blir det snart jobb så ha en trevlig kväll!

Kram J

Dö mus i vårt hus :-(

För ett par veckor sedan började det lukta bäver i Melvins rum och först trodde vi att det kom från elementet men för några dagar sedan lyckades K lokalisera det till att det kom från en springa mellan golvplankorna nedanför elementet. Nu började vi misstänka att det var ett litet "husdjur" som luktade.
Idag hade vi en skadedjursbekämpare här som luktade på det och mycket riktigt, en dö mus var vad han sa!!!! Den ligger någonstans där under golvet eller i väggen kanske :-( hur snuskigt är inte det??? Men, men inte så mycket att göra något åt. Det är bara vänta kanske ett par veckor till så försvinner lukten. Så snuskigt!!!

Här har vi nyss ätit smaskig sopplunch. Vitlökssoppa med köttfärs blev det (självklart recept ur husmorsorna) efter det våfflor mmmm! Tur det för soppa är inte Melvins grej om man säger det så.
Nu ska jag ligga och dra mig i soffan en liten stund innan jobbet.

Kram J

Grattis!!!

Stort grattis säger vi till Alfons som fyller 3 år idag!!!!!

God morgon torsdag!

Jag och M har vart vakna en stund och K ligger fortfarande uppe och sover den latmasken. Idag tror jag att vi kör en lugn fm här hemma och ikväll ska jag jobba 15.30-21.30. Som det ser ut är jag ledig imorgon (och i helgen) men vi får se för jag har sagt att jag kan jobba extra. Men det är ju bra skönt att vara ledig :-).
Nu ska jag sätta på frukostäggen.

Ha en bra dag, snart är helgen här!!!

Kram J

Mateus

Jag älskar Mateus porslin och skulle vilja ha en hel servis. Det underbara är ju att man kan matcha med olika tallrikar och färger för allt passar ju ihop. Men själv skulle jag nog vilja ha mina delar i ljusrosa och offwhite.
Här i stan kan man inte köpa det någonstans vad jag vet men i Skövde vet jag att dom har Mateus i butiken Edvins Corner.






Här är några delar som jag skulle kunna tänka mig fast i rosa och vitt då.

VILL HA!!!!!!

Kram J



Matkoma!

Pizzan var god men nu är jag i matkoma :-).
Nu blir det halv åtta hos mig i soffan med min fina rosa mössa på mig som M tycker jag ska ha inne :-).

Alanis Morisette

Dom spelade just en av världens bästa låtar genom tiderna på radion, nämligen den här:


Såå bra text!

Nu ska vi äta pizza!

Kram J

Ops!

Idag slutade jag kl 13.00 och hämtade upp en trött liten kille på dagis som inte hunnit sova färdigt så väl hemma kröp vi ner i vår säng. Tror vi somnade något runt 15.00 :-). När jag vaknade så var det mörkt i rummet och kl var 16.30 :-). Ja, frågan är när lilleman kommer i säng ikväll. Spelar ju inte så stor roll då vi inte behöver kliva upp tidigt imorgon, K och M är lediga och jag jobbar kväll.

Börjar bli lite hungrig här men snart kommer K hem från jobbet och då ska vi göra hemmagjord pizza, Mmmmmmm!!

Ha en mysig lillördag!

Kram J

Hemma!

Kom nyss hem från jobbet och har redan tryckt i mig på tok för många chokladkolor så nu mår jag lite illa. Jvällen var lugn men jag är trött ändå. Det går trögt på jobbet just nu men idag har jag fått hem papper från försäkringskassan att jag blivit beviljad havandeskapspenning från 1/2 så det känns skönt.
Nu blir det sängen!

Kram J

Nu ska jag nog bli pigg!

Smaskig hemmagjord pytt med fetaost och en semla :-) i magen och nu ska jag ta mig en varm dusch så ska jag nog snart känna mig som en människa igen.

Kram J


Huvudvärk :-(

Vaknade med ont i huvudet idag och är så sjuuukt trött. Vi hade ställt klockan för att åka ut till coop bygg för att titta på kakel men jag hade verkligen behövt ligga kvar idag :-(. Ligger i soffan och vilar lite just nu så snart ska jag ställa ifrån mig datorn och blunda lite innan jag lagar lunch. Blev i alla fall nytt kakel till köket :-).

Idag jobbar jag kväll 15.30-21.30.

Kram J

Lite shopping från igår.

Här är lite av det som fick följa med hem från Jönköping igår.


Köpte en ny fin vit matta (ja, ja, ja det är inte så smart med vit matta när man har barn men den var billig och fin) till vardagsrummet. Det behövdes eftersom jag slängt ut den vinröda :-).


Fina prydnadshjärtan från Åhlens som jag förälskat mig i.

Nu ska jag plocka lite här hemma och diska så jag kan krypa ner i sängen med gott samvete :-). Snart kommer K hem från jobbet!

Kram J

Familjen Annorlunda.

Ligger i soffan och äter vindruvor och tittar på familjen annorlunda. Blir trött bara av att se hur dom har det! Ja några 10 barn blir det inte här det säger jag bara. Inte ens 8. Hur gör dom för att få ihop vardagen?????
Jag har alltid trott att jag bara vill ha två barn men med tvåan i magen känner jag att det kanske kan få bli en liten trea om ¨några år :-)!!!! Barn är myyyyyyyys! Men ibland blir man lite trött :-)!!!!
Nu ska jag slappa och njuta av lugnet!!!

Kram J

Fingerfärg och leklera!

Ja idag har vi testat två av Melvins julklappar från farmor och farfar. Så kreativa :-)!


Först ut var fingerfärgen.

 
Roligt var det och fint blev det!


Efter det testade vi lekleran.



Jag tror att vi alla var ganska överens om att fingerfärgen får högst betyg! Vem gillar inte att kladda??

Kram J

Kick off!

Igår var vi ju iväg på kick off med Oriflame och det blev en trevlig dag på Elmia. Vi fick massor av bra info om företaget och nyheter, massa skratt (rolig ståuppare), smaskiga mackor till lunch och en goody bag med oriflameprodukter.
Vi fick bl.a. ett läppstift (jag använder aldrig läppstift) som jag testade idag och det var sååååå fint!!!! Det heter Oriflame Beauty Power Shine och det gnistrade verkligen!!!!! Färgen heter Sexy plum och på mina läppar syntes inte så mycket färg utan dom gnistrade mest = jag gillar.
Läppstiftet har ett 3D-glans och består av återfuktande nyponkärnsolja och Evitamin. Detta kan jag rekomendera varmt till er som inte är några stora läppstiftsfan (jag tror att jag kommer vara ett från och med nu och ska se om jag hittar någon mer färg som jag gillar).

Efter kick offen kom K och M och hämtade oss och vi åkte till a6 och ikea för lite snabb shopping och gud vad vi hittade mycket bra på den korta tiden. Jag kom bl.a. hem med ett par välbehövliga gravidmjukisbrallor som jag kommer leva i resten av graviditeten :-) sjukt sköna!!

Idag har vi vart hos barnmorskan och M var med för första gången. När vi lyssnade på hjärtljuden så frågade Agneta M om han trodde att det var en häst i mammas mage och det höll han med om :-).

Om en stund ska jag väcka plutt om han inte vaknat och lite senare ska vi åka hem till mamma och pappa och hälsa på.

Kram J

Mätt och trött!

Var tvungen att lägga mig raklång på soffan för jag blev så sjukt mätt. Här blev det lite av en favvomat idag, nämligen pannbiff, med ädelostsås (mmmmmmmmumma) och (ja vad ska vi kalla det) hmmm rostat potatismos. Det e gött det!


Vi får ju inte glömma saltgurka!!! Det är ju sinnessjukt gott. Rostat potatismos är just vad det låter som, mosad, kokt potatis som rostas i ugnen med massor av olivolja (inte nyttigt men gott) och flingsalt.


Melvin säger Hej från bordet!

Nu ska jag hänga tvätt och ta mig en dusch innan vi ska hem till Camilla, Urban och Noah.

Kram J

God morgon helgen!

Här är vi lediga och jag känner mig riktigt bra just nu. Det här är dagen då jag tänker vara frisk!!! Jag och M sov till 9.00 och K jobbar till 14.00. Nu ska vi äta lite frukost och sedan drar vi nog ner till stan en sväng. I em ska vi fira Noah som fyllt 2 år. Det är så mycket som vi har planerat idag, skööönt.
Imorgon blir det ju en fullspäckad dag, kick off i Jönköping 11.00-15.00 och efter det lite shopping på a6 och ikea tills dom stänger. Så den dagen går nog åt.

Vart är solen som var så fin igår när jag låg här inne???????

Ha en bra lördag!

Kram J

Mys!

Här pågår fredagsmys för fullt :-).


Ostbågar och Mer det är kalas det!


:-) Melvin ska ha sin fina morgonrock som han fick av mormor och morfar i födelsedagspresent.

Tror att en viss liten prins börjar bli trött nu!

Kram J

H&M en besvikelse!

Ja min personliga åsikt var att det var mycket skit (rent ut sagt) i vårkatalogen från H&M men här är lite som jag fastnade för.

 

Här är tre plagg som jag verkligen gillar men som INTE skulle funka på min kropp. Den rosa blusen och klänningen har jag nästan sorg för att jag inte kan ha. Tänk dig den rosa blusen till ett par lagom slitna jeansshorts (och ett par bruna ben såklart) eller en söt liten kofta över och jeans till sommarkvällen me like!!!!

Till det som jag skulle kunna ha hör:


Ta dom lagom slitna jeansshortsen (och dom bruna benen) och ett par snygga sandaler till den vita toppen. Den är fin men jag är lite tveksam på om den passar på mig. Men gillar den det gör jag, skarpt!

 
Söt cardigan med fina knappar och snygga jeans i "boyfriend" modell. Skitsnygga att ha upprullade.



Här har ni dom lagom slitna shortsen :-).




Dom här skulle jag behöva ha nu eller med en gång tack!!!!!!

 
Spetsdetaljen på sjalen är såå söt och halsbandet skulle jag heller inte tacka nej till.




Mina vita tygskor gjorde sitt förra sommaren så ett par nya ska det bli.

Ok då, det fanns lite ändå men det är fortfarande en besvikelse.
Nu blir det dagishämtning och ostbågsshopping i kiosken!

Kram J

Grrrr!

Mina köksgardiner har krympt i tvätten!!!!! Det gjorde dom även förra gången jag tvättade dom men inte så mycket men nu har dom gjort det igen!!!!! Vad arg jag blir.
Just nu sitter jag och äter sen lunch som blev rester från igår och det smakade bra idag med och det är ju ett stort plus (fråga bara K vad jag tycker om microvärmd mat). Tror att jag och M får äta samma ikväll för jag har en lagom portion till honom och K glömde sin matlåda så den kan ju jag äta upp. Skönt för jag orkar inte laga något.

Om en timma ska jag hämta honom på dagis men det får bli med bilen för något annat orkar jag inte.
Ikväll tror jag skrutten ska få vara vaken med mamma och titta på Let's dance och äta ostbågar :-) (K jobbar och han gillar inte ostbågar så nu passar vi på för det gillar både jag och skrutt). Tur att vi har kiosken här utanför ;-).

Ha en riktigt mysig kväll!

Kram J 

Tävling!

För första gången tänker jag köra en tävling här på bloggen :-). Priset har jag inte klurat ut än men tävlingen kommer hålla på ett tag så det kommer ska ni se. Självklart måste det finnas ett pris :-). Vad går tävlingen ut på då??

Jo, jag vill att ni ska gissa på vilket datum pyret tänker titta ut! Vill även att ni skriver om ni tror att det blir en kille eller tjej :-).

Den som prickar rätt datum vinner och har du dessutom prickat in rätt kön slänger jag in en bonus :-). BF är 1 april. Ni kan tävla ända tills jag antingen skriver att vi åker in eller att pyret tittat ut men bara en gissning per person. LYCKA TILL!!!

(Själv tror jag på 25 mars och att det blir en pojk).

Kram J

Me&I - me like!!!

Var inne på Me&I:s webshop och tittade lite och dom hade vinterrea med 60% så det blev lite till Melvin.



brandbilar orange  korv med bröd kobolt
Dom här två tröjorna blev det. Den i orange känns i och för sig lite väl höstig men den fanns bara i turkos också och det har han så mycket av. Den med korv med bröd har jag klämt på dom senaste två partyna jag vart på så den var given :-)
plyschbyxa med fickor i sidan svart
Ett par svarta mjukisar i plysch med fickor fick det bli. Han har två par i olika storlekar (båda i turkos) sedan tidigare och jag äääääälskar dom! Mjuka och i superfin kvalitet som barnet kan ha läääänge på grund av den bra mudden och att man kan dra åt dom i midjan. Hamnar ni på ett party så kööööööp!!!!!


Kram J

-19 och sol!!!

Det ser så fint ut ute, skulle bara vilja klä mig riktigt varmt och gå en lång promenad men där stöter vi på några små hinder, fortfarande förkyld som attan och har sjukt ont i ryggen :-(. Skulle nog orka runt halva kvarteret som det känns just nu. Mycket gnäll här på bloggen just nu men det är just så det känns just nu. Det onda kan jag ta för där ur kommer det ju komma något fantastiskt men förkylningen är jag såååå trött på.
K har just vart iväg med M till dagis så han får vara där och leka några timmar, roligare än att vara hemma med tråkmamma som bara vill ligga i soffan/sängen hela dagen :-).

Ha en underbar helg och klä er varmt!

Kram J

Jag har en slav.

Japp, K är så gullig att alltid knäcka skalen på mina nötter för det är jag kass på. Just nu sitter vi och tittar på ett gammalt avsnitt av Ugly Betty. Men snart blir det nog sängen för min del.

Kram J

Country by mail.

Är inne på Country by mails Webshop och har hittat en hel del som skulle kunna få flytta in hemma hos oss. Jag drömmer!!!

Stor metallbokstav, 30 cm
Ett K för Kristian och ett J för Jessica i denna rostiga plåt skulle lätt kunna få stå i vårt sovrum. 30 cm höga och superfina.

Linnepläd i lappteknik, vit, 195 x 115 cm
Den här fina linnepläden skulle jag jag vilja ha i fotändan av sängen.

Lantlig ram i fil de fer
Behöver jag ens säga något om ramen. Hur vacker som helst.

Silverhalsband, börs med emblem och blå quartzsten
Det här vintagehalsbandet i silver är så fint och jag VILL HAAAAAAAA! Den lilla börsen går att öppna för att stoppa i ett litet foto el. dyl. Kan bli mitt för 1295 kr. Får nog drömma lääääänge om den ska slå in. Finns även bra mycket billigare i mässing men då är inte den lilla blå stenen och emblemet med fransk text med.

Stryka-på-bild, franskt kuvert från 1891
Dom har så fina stryka-på-bilder och den här skulle jag vilja ha på en fin vit linnekudde.



Korthållare, hjärta i trådslöjd
Fin liten korthållare där jag skulle sätta ett par fina kort på Melvin och pyret.

Ja min familj, snart är det Mars och då är det någon som fyller år! Tips Tips!!

Snart kommer grabbarna hem och jag har gjort smaskigaste, kalla äggröran som vi ska äta till kvällsmat. Bara ägg, creme fraiche, kaviar, gräslök och lite citronpeppar. Gott på både knäckebröd eller något gott mjukt bröd med sallad.

Kram J


Boxas!

Ligger i sängen och har nyss vaknat ur min dvala, ute är det mörkt nu! Njuter utav Melissa Horns underbara röst.


Lyssna på Melissa Horn på Spotify det är lite vardagslyx för mig :-).

Tror jag ska gå ner och äta något snart för jag är riktigt hungrig.
Ligger i sängen och tittar på min mage som putar ut lite märkligt här och var ibland :-) tror det är någon som går en rond där inne :-).
Längtar just nu efter att våren ska komma och jag kan gå långa promenader i vårsolen med barnvagnen :-). Om allt går väl såklart. Det kan man ju aldrig veta men jag vägrar tänka i dom banorna :-(. För mig finns det redan en liten Tion eller kanske en Maja här hos oss :-). Gud vad jag längtar! Men nu ska pyret stanna där inne och växa sig stor och stark. Jag sa till dom på förlossingen att nu vill jag komma dit i mitten av Mars som tidigast :-).

Nä, någon trycker på min blåsa och jag är superhungrig så nu går jag ner och tänder en massa ljus!

Ha en bra kväll!

Kram J

I sängen.

Jag har just krypit ner i sängen och här tänker jag stanna lääääääänge! Huvudet känns tungt och jag är lite småyr hela tiden :-(. Har nyss ringt till jobbet och sagt att jag stannar hemma imorgon med för som det känns just nu orkar jag inte. Det var jobbigt att bara laga lunch och gå ner till brevlådan. K jobbar och M är på dagis (farfar hämtar honom när han slutar och tar med honom hem till sig en sväng) så nu ska jag nog kunna vila ordentligt. Maten smakade i alla fall gott (det lilla jag kände i alla fall) så det kan jag rekomendera om man gillar pasta, skinka och ost.


Pastarullar med skinka, ostblandning och spenat. Receptet kom ur min nya bibel ;-) husmorsorna. Väldigt gott men tar lite tid då tomatsåsen ska koka en timma men den gjorde jag ju igår och den var väldigt enkel.

Nu ska jag blunda och vila!

Kram J

Suuuuur!

Jag berättade ju igår att jag försökte göra en beställning från Ljuva ting men att det inte gick att betala så idag när jag försökt då var kuddarna slut :-(. Hur sur blir man då eller!!! Nu ska jag försöka mig på att få till lite lunch men jag mår så sjukt illa :-(. Blääääääää!!!!


Snor!!!!

Ja vad säger man, nu är jag i alla fall ren, len och luktar gott för att inte glömma väldigt mätt också. Nu tänker jag borsta tänderna och ta min snoriga näsa och gå upp och krypa ner i sängen som K har bäddat med våra nytvättade sängkläder i satin som vi fick i julklapp av mamma och pappa. Hur gött är inte det?????

Gud vad det har snöat idag!

Natti natti!

Som i dimma!

Ja så har min dag varit idag. Nu har jag just stoppat M i sängen och K åkte nyss till Skövde för lite bio med sin kusin Niklas.
Husets trötta gravido fick välja fast food till kvällsmat idag (gissar att husets andra vuxne var trött han med) så självklart blev det grekiskt :-).
Lite nytta har jag i alla fall gjort, jag har lagat en entimmas tomatsås till morgondagens lunch och rensat bort allt rött från vardagsrummet (redo för rosa :-) ).
Nu ska jag sätta mig på en pall i duschen :-) och där tänker jag sitta läääääänge! Skrubba mig, slänga i en hårinpackning och kanske raka benen (blir ju inte för ofta nu när kalaskulan är ivägen). Kleta in mig med hudcreme och en ren pj så kanske jag känner mig något piggare.
Tror att jag ska ta mig lite nyponsoppa med vispad grädde efter det :-).

Kram J

Ljuva ting

Försöker just nu göra en beställning från Ljuva ting men det fungerar inte att betala så jag får nog försöka igen lite senare :-(. Hoppades på att lite shopping kunde få mig att må lite bättre ;-) just nu känner jag mig för bedrövlig.
Det jag skulle beställa var i alla fall det här.

   
Bilden på kudden suger men den är rosa med vita stjärnor från Gripsholm. Tre stycken ska jag ha. Hittade även rosa lotuslyktor som jag efterlyste för ett tag sedan så två sådanna skulle det bli också.

Kram J

Hemma igen!

Jo då jag tog mig till jobbet, väl där var jag kallsvettig, anfådd och mådde såååå illa (gör lätt det nu när jag anstränger mig eller stressar) så mina fina jobbarkompisar sa åt mig och gå hem igen (Kristina frågade om jag hade choklad hemma:-) ). Så jag gick hem och la mig och gick upp ur sängen först kl 11.00. Nu har mamma och pappa vart här och slängt ut granen med K, på tok för tidigt men den hade snart inte ett barr kvar så det var dax. Även om jag gillar julen känns det så befriande när man städar bort den för då kan man börja vänta in VÅREN!!!! Och vi har ju dessutom en fin hållplats på vägen mot våren :-).

Kram J

Bläääää!

Den här dagen har inte ens börjat och jag vill redan att den ska vara slut, så bra mår jag just nu. Men det är bara klä sig och ge sig ut för att frysa rumpan av sig :-(.

Kram J

lång dag

Det blev några långa timmar på förlossningen idag men dom kunde inte hitta något som såg konstigt ut så det känns bra. Det onda ska nog ge med sig. Nu vet jag i alla fall att det inte är något fel. Väldigt gullig personal och en snäll läkare fick vi träffa idag och det kändes verkligen som dom tog min oro på allvar. Men nu är jag helt sjukt trött så nu blir det soffan resten av kvällen.

Kram J

Ahhhh!

Jag blir tokig av det här!!! Kl 12.30 har vi i alla fall fått tid inne på förlossningen för kontroll så nu känns det i alla fall lite bra. Jag tror inte att det är något men jag blir så sjukt orolig och kan verkligen inte bara tänka bort det om det skulle vara något.
Hade nog inte reagerat så här om det inte hade vart så att Melvin var för tidigt född. Fy, jag bara lipar och Melvin blir självklart orolig och undrar vad det är.

Håll tummarna för oss!!


God morgon trötta tisdag!

Ja halv 6 hade jag inte somnat än inatt men jag lyckades nog somna strax efter det. Sitter i soffan och väntar på att dom ska lägga på luren på förlossningen. Har haft lite molande värk ett par dagar och känner att jag behöver fråga någon om det och på MVC har dom inte telefontid. Det är ju inga sammandragningar men jag blir så orolig :-(.
Nu ska vi ta lite frukost här.

Kam J

Hej mitt i natten!

Jag kan inte sova :-( så jag sitter här i soffan och dricker te och äter knäckemacka. Blir tokig på att om jag vaknar så kan jag inte somna om! Nä nu ska jag göra mig en macka till och gå upp och lägga mig snart igen.

Kram J

God morgon vardag!

Ja då var helgerna slut då och vardagen här igen. Jag är ledig men M är på dagis några timmar och leker av sig. Han blev så glad när han kom dit sa K. Han har nog längtat efter kompisarna. Jag är så sjukt trött trots att jag sovit nästan 11 timmar inatt. Ont i ryggen och revbenen har jag också :-(. Nu tänker jag inte gnälla mer, nu blir det snart sen frukost här. Annars bjuder veckan på ganska mycket jobb men en trevlig avslutning i form av kick off med Oriflame i Jönköping på söndag.
Nu ska jag bara jobba en månad till, känns helt sjukt men skönt då det börjar bli lite tungt på jobbet med alla städ och annat tungt.

Ha en bra v.1!

Kram J

Årets första grillning :-)!

Var en snabbis i backen och åkte lite med fam Landqvist-Berg men vi frös allihopa så det blev bara några åk och lite fika i snön innan vi gav upp och gick hem till oss. Här hemma tände vi grillen och grillade årets första korv :-).
Just nu håller jag på att baka en kladdkaka med polkakross i som vi ska ha med oss hem till mamma och pappa och fika innan vi lämnar kvar sonen där för att gå på bio kl 17.00 :-). Vi ska gå på göta kanal.
Nä nu ringde klockan så nu får jag ta ut kakan.

Kram J

Gör ett nytt försök!

Nu går jag upp till sängen igen och försöker få mig en lur!

Kan inte sova!

God morgon säger jag från soffan. Är helt sjukt trött men kan inte sova :-( så nu ligger jag i soffan och äter knäckemackor (svinhungrig också) men det finns verkligen inget kul på tv så här dax så jag tror att jag ska försöka krypa ner hos grabbarna snart igen.

Kram J

Nyårsafton!

Som sagt hade vi en trevlig kväll hemma hos Martina och Pär och här kommer lite bilder från kvällen.


Erica, Per och Karin.

 
Förrätten som Erica gjort, till huvudrätt blev det exotisk planka som Pär och Martina gjort och efterrätten var som sagt min polkagrischeesecake. När vi skålat in nya året bjöd Karin på ost och kex. Inte konstigt att jag inte kom upp ur soffan när vi kom hem :-). Ella håller koll på vad som händer.


Pär, Martina och Kristian mupp.

 
Tilde och Melvin är ju stora och kan sitta vid eget bord och förse sig själva :-).


Emma och Ella.

   
Vid tolvslsaget gick vi ut för att skåla.


Per och Pär


Trött kille som däckade under bordet strax efter 24.00 :-).

Kram J

JÄSP!!!

Kl 18.00 vaknade jag och M efter en två timmars middagslur så nu har vi nog en kille som är vaken MÅNGA timmar till idag. Vi har vart på Johannesberg och åkt bob med Elin och Samuel :-). Eller dom åkte och jag satt på ett fårskinn under en filt och hade det mys :-) och tittade på. Vi drack varm choklad och åt lussekatter i snön. Efter det åkte vi hela gänget till donken för lite sen lunch. Jag har längtat efter El Maco och nu har vi som sagt vilat.
Elin och Samuel är tillbaka och vi ska ha myskväll så gårdagens och dagens bilder får komma senare eller imorgon för nu ska jag vara trevligt sällskap.

Kram J

God morgon nya året!!!

Ja då var det 2010 då! Igår hade vi en väldigt trevlig kväll hemma hos Martina, Pär, Tilde och Emma. Med oss hade vi även Erica, Per, Ella och Karin. Vi åt så mycket gott så när vi kom hem och jag hade satt mig i soffan kom jag inte upp igen :-). Många skratt blev det under kvällen, tack för det! Melvin hade världens energi och somnade under bordet strax efter att 2010 börjat :-). Åkte hem vid 02.00 då alla började bli lite trötta (och lite onyktra i pappornas fall ;-) ). Idag blev det sovmorgon till 09.40 och nu tittar vi på Emil och griseknoen för tusende gången sedan julafton :-) (och våra fina nyårsvänner, det ser ut som det är från Emil som Melvin fått det fina ordet vi fick höra flera gånger igår).
Nu ska vi vakna till lite här så kommer det bilder lite senare.

Kram och gott nytt år på er!

Kram J

RSS 2.0