Vackert så man går åt!!



Älskar att äntligen få lyssna på massa fin julmusik!!

Kram J

Glad första advent

God morgon!

Idag blundar jag för regent och tänker adventsmysa så mycket jag kan, kör julmusik på hög volym! Snart åker vi hem till mamma och pappa för det årliga pepparkaksbaket.



Här kommer en av de bästa jullåtarna om ni frågar mig,



Ha en fin dag!

Kram J

Ja det blev två kuddar.

Kvällens julpyssel blev ju som sagt två soffkuddar av kökshandukar. Här har ni en något (väldigt) suddig bild av resultatet.



Kram J


Någon som ska till IKEA?

Ja vi var ju på IKEA i söndags när vi var hos Elin och Samuel men då visste jag ju inte att jag idag skulle bli sugen på ett grått fårskinn.

LUDDE Fårskinn, grå

Hojta!!!

Kram J

Årets första

När jag krattade löv tidigare idag så hittade jag en rostig marschall som fick följa med in och tillsammans med mossa från gräs(moss)mattan fick bli årets första julpyssel.



Har även börjat plocka bort allt rosa lull från vardagsrummet, nu får det bli rött ett par månader! Imorgon tänkte jag försöka mig på att sy kuddar utav kökshandukar!? Hur kan det bli tro? Det vet man ju inte innan man har testat :). Nu vill jag ha jul, mycket jul!!! Drog till och med fram sparken som stått bakom brygghuset hela sommaren och tänkte ställa den på framsidan men det såg lite avigt ut på barmark.

Kram J

Älghorn över sängen!!

Älghorn eller ja horn överlag är läckert!!! Jag kanske har nämnt det tidigare men jag vill ha älghorn över sängen så är det någon som har några horn som ligger och skräpar så hör av er!!

Älghorn / Älgkrona

Kram J

Värsta pojkvänsakademien

Ligger i soffan och tittar på Nickepickepäronpung :)!!!

Kram J

Fjäril på burk

Såg något så fint inne hos Lars som Angelica hade beställt, fjäril på burk.

Kolla här,



En sådan vill jag också ha, lägger till den på min önskelista. Snälla tomten... den finns att köpa här.

Kram J

Det är vackert och det är.......Lena Ph!?

Som en port som har öppnats på glänt
Släpper genom ljus som gryningen tänt
Så ser mina ögon en värld
Så börjar tanken sin färd
Som att vakna upp ur en evighets sömn
Stå mitt i livet och behålla sin dröm
Så växer en känsla i mig
Jag vet jag får den av dig
För du väcker nånting inom mig

Om, om igen, ger du mig en tro på kärleken
Så stark, på säker mark
Att den som söker finner sanningen
Så älskar jag dig om och om igen

Som att se när is blir till vågor på sjön
Att hitta blommor som har växt under snön
Förflyttar jag berg med min tro
Att det som spiras ska gro
Över vida vatten finns en bro

Om, om igen, ger du mig en tro på kärleken
Så stark, på säker mark
Att den som söker finner sanningen
Så älskar jag dig om och om igen

Du låter längtan födas, ännu en gång i mitt liv
Och du vände var sten där det finns något gömt
Gör verklighet av det jag bara drömt

Om, om igen, ger du mig en tro på kärleken
Så stark, på säker mark
Att den som söker finner sanningen
Så älskar jag dig om och om igen
Så älskar jag dig om och om igen




Kan vara så att jag vill ha en sådan här!!


Nikon 1 J1, en rosa!! Give me!

Kram J

Tapastips

Det bästa man kan ha när man skall äta tapas måste vara färskostfyllda röda peperoni! Gud vad snuskigt gott det är!! Tog just två som var kvar efter fredagens tapasmys med mamma, pappa, Erica och Liam, mumma!


Ahhhhhhh, give me tapas!

Kram J

Kronjuvelerna

Igår tittade jag och Kristian på Kronjuvelerna när skruttarna somnat. Kristian (djup som en vattenpöl) tyckte att det var en två timmar lång pina men jag tycker att den var fin. Tragisk men väldigt fin!

Kronjuvelerna Poster

Den unga Fragancia anhålls för mordförsök på direktörssonen Richard Persson. Under polisförhöret rullas hela hennes fantastiska och märkliga livshistoria upp. Vi följer henne igenom den fattiga uppväxten, via mötet med den stora kärleken, ishockeystjärnan Pettersson-Jonsson, fram till den ödesdigra natten där historien tar sin början.

Se den!

Kram J

Vägra paketkalender

I år tänker jag rådissa paketkalender till Melvin, ja ni vet en sådan där när barnen får något skräp varje dag fram till julafton. Ren skit, det är vad det är och mina barn har redan fullt med skräp rent ut sagt!! Istället tänker jag hänga up en lapp för var dag med en rolig aktivitet vi kan göra eller en upplevelse. De flesta dagarna kommer det ju bara bli något litet som att baka eller spela ett valfritt spel men det kan hända att jag smyger in något biobesök, badhusbesök och korvgrillning i skogen!!

Våga vägra paketkalender!

Kram J


Trasig

Älskar Linda på svenska!! Ge mig mer!!!!!!!!



Kram J

Nu blir det lite mord

Efter att ha läst Bingos bok har jag återigen dykt ner i mammas bokhög (nja nu är det inte så många kvar så det räcker att plaska lite för att få tag i något) och nu håller jag på med en kriminalroman av Mari Jungstedt, nämligen den här,

Den mörka ängeln

Beskrivning:

Vårvindar viner över Gotland när Visbys nya kongresshall invigs under stort kalas med över femhundra gäster. Festfixaren Viktor Algård står för det glittriga arrangemanget, men det ska bli hans sista fest. Dagen därpå hittas han mördad i byggnaden.
Kommissarie Knutas letar motiv bland en grov tonårsmisshandel, en introvert fårbonde, en hemlig älskarinna och en försmådd konkurrent. Utredningen ställer honom inför tuffa dilemman, både som tonårspappa och polischef.
TV-journalisten Johan Berg drar i egna trådar och ahns nyblivna fru Emma Winarve hamnar mitt i händelsernas centrum och riskerar livet.
Samtidigt pågår i en lägenhet ett samtal med djupa psykologiska bottnar.

Den mörka ängeln är en gastkramande psykologisk thriller och en skildring av den ödeläggelse ett föräldraskap kan leda till.

Imorgon blir det jobb igen, synd att säga att jag är fit for fight men det ska nog gå bra ändå!

God Natt

Kram J


Glad tapet

Gladaste tapeten just nu måste i alla fall vara den här från intrade.se. Den hade jag lätt velat ha i grabbarnas rum om jag inte vore nöjd med de tapeter de har. Fiiiiin!! Den kommer från deras kollektion kompis.



Kram J

På plats

Nu har jag hängt upp vimplarna i grabbarnas rum och de har dessutom fått tillbaka sina gardiner som jag stal till matrummet för ett par månader sedan, japp de har vart helt utan (egomorsan) men jag tror inte att de fått några men.



Kram J

När hjärnan och kroppen har vilat två hela dagar...

Ja då blir man lite rastlös även om man känner sig som ett vandrande lik så ikväll var jag tvungen att hitta på något, som dock inte krävde så mycket energi. Det fick bli lite pyssel, gjorde vimplar som jag ska hänga i grabbarnas rum.



Nu har det parkerat sig tre extra gossar i soffan och fotbollen är på så nu tror jag banne mig jag går och knyter mig!! Stannar hemma imorgon med och sover mig riktigt, riktigt frisk men på torsdag ska jag nog vara fit for fight igen! Hoppas jag!

God Natt!

Kram J

Synd om lilla mig!?

Jag är så nedrans förkyld och då menar jag riktigt förkyld inte bara lite snorig. När jag blir blir förkyld så förvandlas jag till en man eller ja, i alla fall bilden vi har av en förkyld man (är det någon som inte förstår vad jag pratar om?). Jag blir så dödssjuk och tycker så oerhört synd om mig själv!! Men är det inte ok att tycka lite synd om sig själv när man är förkyld och väldigt, väldigt, väldigt trött? Jag kräver ju i alla fall inte att någon annan ska tycka synd om mig (eller jo, Kristian får gärna tycka lite synd om mig).

Kristian tycker att jag blir väldigt gnällig och sjuk när jag blir förkyld men jag har en liten teori till varför, jag tror att när jag blir förkyld så släpper jag fram den där enorma tröttheten som jag har hamstrat på mig under ett tag då man inte har tid att släppa fram den och det är därför jag blir så trött! Jag ger mig själv med andra ord tillåtelse att vara riktigt dödens trött ett par dagar och passar  också på att tycka lite synd om mig själv.

Nu ska jag blunda en stund och hamstra energi så jag har tills nästa gång jag blir sjuk!

Kram J

Sugen på nästa tatuering!

Jag har några tatueringar på lut som jag verkligen vill göra och den (eller de) som jag tror skall få komma först ut är ett gäng med fjärillar på min överkropps högra sida, d.v.s. från armhålan och ner till skinkan. Det är jag riktigt, riktigt sugen på!!!!



Tänk er ett gäng sådana här skönheter fast lite större!!!!

Vill nu!!!!!!!!

Hund på rymmen?

Hej hej!

När jag var på väg hem från jobbet förut så sprang det något stort över vägen framför mig, större än en räv! Någon som hört något om en hund på rymmen??

God Natt!

Kram J

Utan dina andetag...



Underbar version av Kents, Utan dina andetag.

Kram J

God morgon helt vanliga tisdag!

Sovmorgon för min del, det gör inte ont vill jag lova!

Idag kör vi en helt vanlig tisdag, som skall få toppas lite med en fika med Maria. Ikväll blir det kvällsjobb för min del för första gången på länge, jag har ju bytt bort alla mina kvällspass ett tag då K har opererat sitt knä och inte kan vara själv med barnen så länge. Men mamman med huvudet under armen glömde bort att byta bort kvällspasset både idag och imorgon :(. Jaja det fixar sig på något vis!

Nu blir det frukost för oss och ni får ha en fin dag!

Kram J

Kvällspromenad

God Afton!

Har tagit en lång och skön kvällspromenad med fina Maria! Varje gång jag träffar henne känner jag så väldigt att hon är en person som fattas mig i min vardag!! Hon är så fin och allt är så enkelt med henne! Jag önskar att livet hade fler timmar att fylla med massa fina vänner!!


<3

Om kvällarna kryper jag ner i sängen med en skandalernas man.

Och då är det inte Kristian jag pratar om utan Bingo Rimér och hans bok, En flickfotografs bekännelser. Fick den i julklapp förra året men har haft en massa andra böcker och läsa men nu kunde jag inte hålla mig längre och den är spännande vill jag lova, mycket smaskigt gömmer sig innanför omslaget på den! Jag tycker att Bingo är en väldigt facsinerande person, det är ju få "skandalmänniskor" (får man väl ändå lov att kalla honom) som lyckas skapa ett så stort och respekterat varumärke som Bingo ändå är.

En flickfotografs bekännelser

Beskrivning:

Bingo Rimér är Sveriges mest kända och ökända fotograf. Strippor, motorcykelgäng, överdoser, stämningar och ogenomtänkta bröllop i Las Vegas är några av ingredienserna i Bingos liv. Men trots att den kontroversielle fotografen alltid strävat efter att leva så extremt som möjligt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa.

Det är en spännande livsresa han bjuder på: bonnpojken med rampljuslängtan, som med en nästintill vettlös ingenting-är-omöjligt-inställning lyckades bli berömd flickfotograf med stående inbjudan till Hugh Hefners dekadenta fester i Playboypalatset. Bingo har varit ihop med flera av vår tids största sexsymboler och han har fotat och festat med några av världens största stjärnor.

I En flickfotografs bekännelser bjuder Bingo på den ocensurerade versionen av sitt liv så här långt. Vi får veta hur det gick till när Carolina Gynning, Victoria Silvstedt och Hannah Graaf upptäcktes, hur kronprinsessan Victoria och Hells Angels gick om varandra, och varför Bingos kärlekssemester med Tilde Fröling slutade med krossat hjärta.

Jag tycker att ni skall läsa den, helt klart värd att krypa ner i sängen med!

Kram J

Återigen gryr dagen.....på tok för tidigt!!

God morgon!

Jag lider av sömnbrist, nä kanske inte sömnbrist men i alla fall brist på bra sömn!! Orsaken sover i min säng allt som oftast och stavas Tion. Jag fattar att jag egentligen inte borde klaga för det finns ju barn som är vakna hela nätterna och skriker eller börjar sin dag kl 05.00 eller tidigare men jag är så trött!!!!
 
Vi är ju alla väldigt olika vad det gäller sömnbehov, Kristian behöver inte sova så mycket medan jag har ett stort sömnbehov eller i alla fall ett stort behov att få sova ostört. Det gör man inte med Tion i sängen skall jag tala om särskilt inte som han dras åt mitt håll och BRER UT SIG väldigt mycket! Jag överdriver inte när jag säger att jag vaknar 30 gånger per natt.

Jag vet att detta är mer regel än undantag under småbarnsåren, att jag ändå inte har det så farligt och att det går över! Blablabla, jag är trött nu!!!!!
Som grädde på moset så är mina barn olagligt osynkade i sin sömn, sover någon gång Tion efter kl 06.00 så vaknar alltid Melvin istället. Hur ställer man om klockan i sina barn???????

Jag ska i alla fall vara ledig, alltid något! Hoppas ni andra får en fin dag idag, min kommer bestå av förhoppningsvis sista lövkrattningen (läs jag vill ha snö) och date med en stor och två små töser!
Nu ska jag göra kaffe och sätta på Lalehs version av Ängeln i rummet för andra gången idag, lovar att det blir fler för den är ju helt fantastisk.

Ha det gott!

Kram J

När hon är som bäst!

Jag vill dansa mig svettig på borden eller springa tills jag får blodsmak i munnen!!!!



Rihanna när hon är som bäst, det spritter i min kropp!!

Kram J

På tal om hjärta

God morgon på er!

På tal om hjärta har jag just börjat läsa en bok som en man från Mariestad vid namn Bo Wallin har skrivit. Boken heter Trasig som jag blev....eller blodet som bara försvann och är en sann berättelse om när Bo, en vältränad man mitt i livet drabbas av brusten Aorta. Boken består bl.a. av drömmar från intensiven och en lång kamp tillbaka. Läs den om ni får tag på den!!

Kram J


RSS 2.0