Tatuering

Ja mina kära vänner, tanken är att jag och K äntligen ska tatuera oss i maj och jag vet att att jag jag skall göra barnens namn på underarmen men riktigt vart vet jag inte och inte hur den ska se ut heller. Först hade jag tänkt att göra dem på handleden vända så att jag ser dem men guuuuuuud så tråkigt!!! Nu är jag inne på att ha dem nedanför armvecket och vända åt andra hållet, hänger ni med??

Vad tror ni??

Kram J


Fel vann!!

Har just tittat på sista avsnittet av stylisterna och jag måste säga att fel person vann!! Caroline borde ha vunnit!! Visst, hon är lite tramsig och slarvig men ohhhhhh så stilsäker!!

Tror att denna donnan kommer gå långt ändå!

Har ni tittat?? Vann rätt person??

Kram J

Kram, kram, kram, KRAAAAAM!!

Det är helt sjukt vad fina ni är som tittar in här fast det ekar tomt här. Känner att jag behöver landa lite i det här med att jobba igen. När jag kommer hem är jag så sjukt trött men det känns väldigt bra att vara tillbaka igen måste jag säga. Jag uppskattar det mer nu när jag vart borta därifrån och jag har väääääääldigt många fina kollegor ska ni veta!!
Så en stor megakram till er som är så lojala, här kommer den KRAAAAAM!!!!

Helgen bjuder på fullt ös medvetslös, jag ska jobba både lördag och söndag och vi ska tömma sommarstugan. Tror det får bli sovmorgon imorgon men då får jag välja bort bad med Kristian, Tion, Melvin, Flisan, Ann och Nonne. Den tåls att tänkas på vill jag lova.

Kram J

Go midda!

Hemma på lunch en timma och hade hoppats på att få umgås med grabbarna en stund men då åker de på fotboll :-(. Passar på att ligga lite på soffan men snart är det dax att bajka tillbaka till Björkgården igen för två timmars jobb till. Efter jobbet kommer killarna och hämtar mig för då ska vi köpa GODIIIIIIIIS!!!! Sedan blir det till att göra så lite som möjligt resten av kvällen!

Kram J

Jobbhelg

Går ut stenhårt med en jobbhelg första arbetsveckan och jag kanske inte känner mig supertaggad nu när det är helg men, men. Helgerna på jobbet brukar flyga fram. Idag har jag och barnen vart på Pärlan och lekt av oss lite och efter promenad dit, lek och promenad hem så blev jag lite trötter och har vilat på soffan en stund. K och grabbarna har just åkt iväg för att hämta en grävmaskin så nu ska vi ÄNTLIGEN få till vår grusuppfart, bye bye lervällingen!!

Nä nu får jag göra lite nytta!

Trevlig helg på er alla lediga (och självklart alla ni som jobbar också)!

Kram J

God morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt.....

Sovmorgon idag med, me like! Nu har jag just ätit frukost och sitter och suger på om jag ska ge mig ut och springa en sväng i solen. Men jag hör hur det blåser så det tar emot lite. Borde starta dammsugaren också...och städa toaletterna :(. Nä det får allt bli en runda först!
Ikväll blir det jobb i Madlyckan.

Kram J


Har ni hört????

Ja har ni hört de goda nyheterna??? Det blir en till säsong av Glamourama!!!!!! För er som missade förra, TITTA PÅ DENNA!! Tre sjukt snygga, framgångsrika och ROLIGA tjejer som bjuder på sig själva är vad ni får.

Ligger i soffan och lyssnar på Parken, bjussar på en favorit.



Kram J

Uppdatering

Efter en fin kommentar av Elin tänkte jag att jag skulle uppdatera er om hur det går med vikten. Det har stått lite still då jag inte har tränat på nästan en månad p.g.a. riktigt envisa förkylningar. Men jag har i alla fall lyckats hålla vikten och ta mig ner till 62,6 kg så nu har jag 2,6 kg kvar till midsommarafton och det borde ju gå lätt om jag kan börja röra på mig igen. Nu känner jag mig så gott som på banan igen så jag kanske springer en runda imorgon innan jobbet.

Kram J

Melvin sover i soffan

Melvin har ju haft en väldigt fin gammal säng som min gammelmorfar gjort men den har blivit lite för smal så att han slår i sig i kanterna när han sover så nu har han fått en "ny" "säng" i form av en gammal utdragssoffa som K har målat (han är så fin min K <3).

 


Här sover han nu och har till och med plats för en kompis om någon vill sova över :).

Kram J


Promenad

Fylld av energi efter en fika med fina Maria och lunch iform av rester ska jag och T nu bege oss ut på en promenad med Erica och Ella. När vi kommer hem får det nog bli lite styrketräning i form av stenmjölsskyffling så det blir lite ordning och reda ute i trädgården någon gång. Just nu ligger högen på garageuppfarten så att vi måste parkera på gräset, ni kan ju tänka er hur geggigt det är där nu :-(.

Gud vilken härlig känsla det är att vara ledig! När man är mammaledig så njuter man ju inte av det på samma sätt och när man pluggar är man ju ALDRIG ledig.

Nu blir det promenad!

Kram J

Ledig dag och soooool!

God morgon!

Jag har fått sovmorgon och vaknar upp till en solig dag, kan det bli så bra?? Nu har jag nyss ätit frukost och ska snart promenera ner och ta en fika med Maria på Lundis :-). Idag är jag ledig men jobbar kväll torsdag, fredag och dag på lördag. Kändes bra att komma tillbaka igår men väldigt ovant :-).
Nä nu ska jag göra mig klar för date med Maria!

Kram J

Born to fly

Underbara fina Sara Varga!



Kram J

Solskenspromenad och jobb!

God förmiddag!

Jag och T har ganska nyss kommit hem från en skön morgonpromenad i solen. Helt underbart ute! Känns så skönt att ha tid att lämna Melvin på dagis och ta en skön promenad. Inga böcker som skall läsas eller arbeten som skall skrivas :-). Ikväll gör jag mitt första arbetspass på över ett år så det ska bli spännande, dessutom är det på ett område som jag inte vart i på säkert två år. Det ska nog gå bra.

Tror jag ska ta med mig en bok och gå ut och sätta mig i solen innan det är dax att laga lunch!

Kram J

Jessica - avhopparen!!

Ja så är det gott folk! Jag har hoppat av mina studier och från och med tisdag är det norra hemvården som gäller för mig. Det känns som ett bra beslut ska jag tala om för er.

Hinner inte avhandla det här ämnet mer men jag måste bara säga,

Grattis på 1-årsdagen finaste lille Tion!!! Älskar dig!!

Nu blir det Moholm!

Kram J

RENT!

Hej mitt i lördagen!!

Jag är fortfarande dyngförkyld men skit samma, vi struntar i det nu. Snart kommer kusin Felicia hit och leker några timmar :-). Efter lunch tror jag att ska ta med mig barnen ut en stund och gå till lekparken kanske. Lite frisk luft skulle nog göra gott. När Johan kommer och hämtar Flisan så liftar jag med dem till Skövde för ikväll ska jag och sköna bönan Carina Berg gå på RENT! Trevligt med lite kultur och fint sällskap. Ska bli roligt att se Erica, min jobbarkompis som är med.

Kram J

Byxor från kappahl

Kappahl tycker jag har väldigt mycket fina byxor till små killar just nu och dessa vill jag gärna köpa till mina grabbar.


Dessa tuffa hängslebyxor till Melvin


Till M skulle jag även kunna tänka mig dessa jeans med sköna muddar.

Klart att lillebror också ska ha hängslebyxor


och megatuffa jeans.

Nu blir det sopplunch innan föreläsningarna börjar.

Kram J

Föreläsning från sängen

God dagens!

Idag var tanken att jag skulle ha haft en heldag i Lidköping med litteraturseminarium på förmiddagen och föreläsningar på eftermiddagen men jag är sjuk så det blev inget med det för min del. Även om jag känner mig något bättre idag så har jag fortfarande feber. Jag har i alla fall skickat iväg mina frågor som jag vill ta upp från boken till studiegruppen så får vi se hur det slutar....Föresläsningarna får jag ta och titta på live från sängen. Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa det sista i den här boken,



Ha en bra dag!

Kram J

Gissa barnet!!

Är det bara jag som tycker att Tion är fånigt lik Melvin när han var i samma ålder?? Vem är vem??









Gissa, Gissa!!

Kram J

Blahablaha!!

Har inget kul att komma med förutom en trevlig hälsorapport, så fort den envisa förkylningen gått över kom maginfluensan och dagen efter maginfluensan kom en ny trevlig förkylning och knackade på :-( buuhu!! Jag erkänner, jag tycker synd om mig själv (det får man faktiskt ibland, särskillt om man har en MASSA kurslitteratur att läsa samtidigt som man känner sig skruttig). Det händer faktikt en massa kul här hemma i vår vardag också men just nu är jag för trött för att skriva om dem och känner mig för mösig i hövet för att få fram något vettigt så jag tror jag ger upp det! Ville bara visa er trogna besökare lite respekt och tala om att jag lever. Tack för att ni ändå tittar in trots att det ekar bland inläggen!!

Puss på er!!

Kram J 

Här har ni dem!!

Mina fina, fina hörlurar som jag fick av barnen i födelsedagspresent!!



Kram J

The Hunter

Ligger i soffan med en sovande T på magen. Han är fortfarande inte riktigt bra i magen och idag ha även M kräkts :-( och har ont i magen. Melvin tittar på barnprogram så jag ligger i soffan och lyssnar på spotify i hörlurar. Här kommer en favorit just nu,


Helt underbar!!!

Men har jag missat något, var dom med i melodifestivalen med den här låten???

Kram J

I Lidköping

har just kommit till campus och passar på och tar mig en kaffe innan jag kastar mig över första uppgiften i nya kursen. senare ska ni få se vad jag fick av mina små troll i present nu på morgonen, så fint så :-).

kram j

Plåtar

Idag kör jag en pluggfri dag för att låta hjärnan landa lite så då kan man ju passa på att göra sådant som man aldrig hinner annars. Nu har jag t.ex. hängt upp två fina plåtar med walt disney motiv som Tion fick av Johan, Lizette och Felicia i julklapp.



Kram J

På lördag håller jag tummarna...

För de här snyggingarna!!

Älskar!!





Kram J

Nästan så jag skäms....men jag VILL ha en OnePiece!!

Jag har svårt att försetälla mig att det skulle kunna finnas något skönare plagg även om den är görmegasuperful!!

OnePiece Pink Chess
VILL HA!!

Nu blir det promenad till stan för att låna kurslitteratur. Det var inte en bok ska jag tala om för er, utan snarare 13....tur att jag i alla fall har 2!!

Kram J

Fiskkräks på armen......mmm, dusch kanske??

Hem ljuva hem!! Gud vad jag har längtat efter att få komma hem till mina grabbar, värst har det vart när jag skulle sova på kvällarna. Då saknade jag till och med en fot i örat eller en liten skalle rätt över näsan.
Nu är ju tentan avklarad och det gick bättre än jag hoppats men jag är ändå inte övertygad om att jag klarade den men jag är ändå nöjd!!
Vi har haft riktigt bra föreläsningar och måndagskvällen spenderades på Harrys med ett glas vin, god mat och trevligt sällskap innan jag lånade Elin och Samuels badkar i en tom och tyst lägenhet, just vad jag behövde efter en dag med tenta och föreläsningar till 17.30.

Som sagt är det skönt att vara hemma och det kändes ju inte sämre av att K hade städat hela huset <3. Dock är T magsjuk :-(. Han kräktes upp fiskpuré över hela köket och hallen hemma hos Ann och Nonne och över MIN ARM!! Ni kan ju tänka er hur det luktar!! Så när BB är slut så blir det en dusch innan sängen!!

Kram J

RSS 2.0