Då var det kväll igen, känns som jag bara har typ 15 timmar på mina dygn!

Dagarna går så fort!

Efter att vi hämtat M på dagis åkte vi till BVC för att väga, mäta och få sprutor i låren :-(. Lilleman väger hela 8280 g :-).  Inte så liten. Första sprutan gick bra, andra var värre.
Efter det plockade vi upp mormor och åkte till Skövde och shoppade lite presenter inför helgens kalajs. När vi kom hem fick vi goda varma mackor med kantarellstuvning. Det smakade inte skit vill jag lova.
Annars har Tion troligtvis haft ont efter sprutorna eller kanske ont i munnen av gaddarna. Han har hur som helst vart arg.

Nu ska jag göra lite nytta innan ögonen faller ihop!

Kram och natta!

Tiden går så fort, kan någon trycka på stopp!

Just nu har vi en liten kille här hemma som håller på att bli stor. Nu händer det så mycket, två tänder på g, ligger inte kvar där man lägger honom, vill bara sitta upp och äter en massa god mat. Kan vi inte bara få trycka på stopp ett tag??


Gröt är gott mamma! Ska helst ätas med hela ansiktet.

:-)

Grattis Martina!!

Massor av grattiskramar till Martina som fyller 25 år idag!!

I lördags var vi bjudna på mysig fest hemma hos Martina och Pär för och fira denna vackra flicka. De hade gjort det så fint och lagat smaskig mat åt oss! Så bock och tack för en fin kväll!!

Här kommer lite bilder.


Ett gäng fina flickor tar för sig av den sjukt goda maten.




Match imorgon, ingen alkohol för grabbarna i BOIS :-).



   




Kristian och Per är ju inte riktigt kloka (som många vet) så dom fick för sig att dom skulle hoppa studsmatta. Dock klarade dom sig utan brutna armar och ben.

Sedan bar det av till Björnes för en massa dans innan det blev korv på torget och promenad hem i natten.

Kram J

Frisk men trött?!

Sitter i telefonkö till en kass bokklubb som heter pocketsmart.se. Gå inte med där! Först fick jag hem ett bokpaket som jag avbeställt så jag ringde deras kundservice och pratade med en trevlig tjej som skulle skicka en returlapp och det skulle ta en vecka innan den kom. Så långt var allt ok.
Ingen returlapp har kommit så nu har jag kommit fram och fick prata med någon kille. Jag förklarade mitt ärende för honom.

-Det kan ta 7-10 dagar för en sådan lapp att komma fram (Killen).

-Men det har gått det och mer (Jag).

-Ok, kan jag få ditt kundnr så ska jag kolla här. (K)

Jag ger honom mitt nr och det blir tyst för en stund.

-Nä, vi har inga sådan returlappar (K).

-Öööö nähä, men hon sa ju det (J)?????

-Kommer du ihåg vad hon hette (K)?

-Nä (J)!

-Hon var nog ny här (K).

-Jaha ööööööö!!!!!!!!!!(J)

-Men jag har skrivit av din räkning nu så du kan slänga den (K).

-Jaha (J)??????

-Ja du kan behålla böckerna (K).

-Ööööööö ja tack för hjälpen ööööööööööö (J)!!!!!!

Konstigt va?????? Hade ju vart bra om jag inte redan läst en av dom.

Ringde även till vadsbokliniken eftersom jag inte fått svar på mina prover som jag tog för tre veckor sedan. Men alla sjuhundrafemtioelva proverna såg bra ut. Så jag är frisk men jävligt trött ändå!!! Vad gör man??

Eftersom jag har en ringardag så ska jag ringa min frisör och erkänna att jag tappat bort min klipptid.

Kram J

God morgon världen!

Idag är jag vansinnigt trött! Troligtvis lördagens festligheter som hänger i. Jag och M är i alla fall vakna och snart är det dagistime.
Ha en bra dag!

SOLEN SKINER!

Kram J

Jag längtar!!

På lördag är det äntligen dax!! Nu har det gått lite mer än sex år sedan vi tog studenten och det är dax för vår reunion :-). Guuuud vad jag längtar efter mina fina, roliga, snygga och helt underbara esteter!!!

Nu blir det natta!

Kram J

Status!

Mamma: Bakistrött (men oj vilken trevlig kväll det var igår) och väldigt arg för att K köpt dumle till råttan (ja dom gillar ju det) som jag bara var tvungen att äta av :-(.

Pappa: Också trött men jobbar, redig som han är!

Storebror: Även han trött och sover ute i vagnen.

Lillebror: Inte det minsta trött men lite sur då första tanden är på G. 

Vi njuter av ljudet av en tvättmaskin igen :-).

Kram J

En trevlig sak,

Idag visade vågen 69,6 kg. Jag har med andra ord gått förbi min (del) målvikt som var 69,9 :-). Fy vad jag är glad! Minns inte när jag vägde under 70 kg senast men det måste vart någon gång på gymnasiet. Nästa delmål är att jag ska väga 65 kg på nyårsafton.
Ikväll ska jag och Carina på Friskis & Svettis danspass.

En annan trevlig sak är att Kristian, Melvin och Suraj är i Skövde och köper ny tvättmaskin.

Kram J 

Mitt hem är ett snuskigt zoo!!!!

Det blir bara värre och värre!!

Vi bor i ett hus byggt 1907 och har en fin liten torpargrund (ja den är i alla fall fin att se på). Husdjur som vi har är, silverfiskar, myror och bamsespindlar. Har haft möss som bodde i ett skåp i tvättstugan men dom utrotade K. I sommar har vi även hunnit med ett getingbo och nu, det värsta av allt en stor fet RÅTTA!

Igår vid 18-tiden låg jag med T i soffan och då hör jag hur K skriker typ, vad i helvete! Vad är det frågar jag.  Inget svar men jag hör hur han drar fram sophinken och springer runt. Då hör jag något mer som springer över hallgolvet och tillbaka ut i köket, råttskrället. Den smiter in där den kom ifrån, från ett litet hål bredvid diskmaskinen och K lyckas inte fånga den.

Vad som häder sen är att jag får panik, ska sälja huset och tar med mig barnen hem till mamma och pappa där jag tänker sova (K är tuff så han stannar kvar och riskerar att bli råttmat). Pappa och Andreas kommer ner hit, men vad kan dom göra? Nada!
Inget händer på ett par timmar för K har satt igen hålet den kom ifrån men sedan hör han den igen, i skåpet under diskbänken. K lättar på luckan och ser kräket men hinner inte ta den.
Kristian håller span, somnar på köksgolvet en stund :-), går upp och lägger sig i sängen, men då hör han den igen. Nu är den ute och springer i vardagsrummet, där lyckas i alla fall K ta den med händerna och har ihjäl den. Fy f*n vad han är modig min Kristian!!!!!!

Så kl 02.15 ringer han till mig och säger att han har tagit den. Vi flyttade hem igen och ok, jag ska inte sälja huset men fy vad vidrigt!!!!!!
Nu är jag bara rädd att frugan och barnen ska komma på begravning. Idag har vi haft en kille här från Inspektera eller vad det nu heter och han sa att det sannolikt bara en tillfällighet att den har sökt sig hit. Troligtvis har den blivit skrämd när dom har grävt här nedanför och smitit upp hit, sett våra goda äpplen på gräsmattan, krypit in i grunden och ja, resten vet nu ju.
Han tyckte i alla fall att vi skulle ha kvar fällan under diskbänken några dagar och ett insider tips, ost är värdelöst i fällan. Man ska ta någon seg kola eller knäck och sätta dit! Så nu vet ni det om ni skulle få husdjur någon gång.

Onsdag!

God morgon!!

Här är morgonen igång för idag blir det dagis innan Melvin gör helg. Jag och Tion ska möta upp Carina och Harry utanför dagis och ta en frukostfika innan vi traskar ut till Pärlan. Där är onsdagar mysiga med bara bebbar.
Jag gillar onsdagar för det känns lite som fredag eftersom Kristian alltid är ledig på torsdagar, ja ni fattar.

Nä nu får jag sätta fart!

Kram J

Nu blir det natta!

Nu tänker jag ta mitt trötta mammahuvud och krypa ner i sängen och läsa lite lättsmält chick lit.
Håller just nu på med den här boken,

Grevgatan 22
Så det får nog bli några sidor i den (ja dom få man orkar innan man somnar med boken över ansiktet) eller kanske några sidor ur Uppdrag: Mamma, läs den alla mammor den är bra. Ni pappor slipper inte undan, läs Uppdrag: Pappa!!
Har aldrig hållt på med flera böcker samtidigt förut men nu måste jag alltid ha två att välja mellan. Bara så ni vet :-)!

God natt!!

Att ha barn, ja det är som att ha barn helt enkelt.

Sitter i soffan med benen på bordet och dricker te ur min finaste loppiskopp och försöker varva ner efter en riktig småbarnskväll. Idag visade dom vad dom gick för vill jag lova.

Kristian skulle iväg och träna kl 19.00 men försåg M med välling innan han åkte och T somnade lite i soffan, så långt var allt lugnt och jag passade på att vika tvätt.
När jag skulle göra M redo för natten var han bara så där tvungen som jag tror bara barn kan vara att peta lite på lillebror. Ja, ni kan ju tänka er hur roligt T tyckte att det va!!! Han skrek, skrek och skrek lite till och jag svettades när jag kissade M och bytte till pj och borstade tänderna. Upp med båda barnen, läsa bok, ner igen med ett barn, upp igen (med T på armen) för att M ropar och vill att jag ska tända i hallen, ner igen, kommer på att jag inte har någon ren pj till T här nere så upp igen (med T på armen), måste även bädda i rent lakan i hans säng  för det hade jag självklart glömt. Under tiden skriker han som en stucken gris i vår säng. Ner igen för att göra en smakis med gröt, mata i gröt (mmmmmm gött) och ta på T pyjamas. Ja då kommer M ner och ska bajsa. Nybajsad och nöjd kunde han äntligen krypa ner i sängen och Tion kunde få en efterlängtad flaska med ersättning och somna gott på min mage så fort sista droppen var nere :-).

Ja så kan det se ut, men guuuuuuud vad jag älskar mina ungar!!!!!!!!!!!!!

Kram J

Skön musik i tisdagsmorgonen!



Kram J

När bara mamma är vaken!

Kristian har åkt till jobbet och smågrabbarna sover fortfarande. Det är tyyyyyyyyyst här! Själv sitter jag i lugnet och äter frukost. Ska snart fylla huset av underbara ljud igen genom att väcka grabbarna för det är ju dagis idag. Det blev lite sent i säng igår för jag hade med mig barnen på mysigt me&iparty hemma hos Johanna.
Det blev en fin jumpsuit till Tion och en mössa till storebror. Men jag höll på att falla när Melvin utbrast,
-Åhhh en sån önskar jag mig!!! Om en tröja med t-rex. Men jag beställde så mycket från h&m till honom i söndags så det fick bli en mössa.

Nu ska jag väcka snosegosedosingarna!

Kram J

Hög tid för en dusch kanske!

Ja, hoppade rätt i träningskläderna när jag klädde mig i fm. för strax innan 12.00 kom Ann för att va barnvakt en stund och jag åkte och hämtade mamma och Carina och vi åkte till F&S och körde dans och afro. Såååå kuuuuuul men gud vad jag svettades. Väl hemma var det dax att utfodra smågrisarna ;-) och när de var mätta och belåtna var det äntligen min tur att äta. Så nu ska jag äntligen hoppa in i duschen. Efter det ska jag och barnen åka och handla (även lite småflum tror jag).
Kristan då?? Ja honom har vi inte sett röken av då han åkte till jobbet strax innnan 07.00 och raka vägen från jobbet till match utanför Hjo :-(. Hoppas de vinner i alla fall så känns det lite mer värt.

En sak till, vår tvättmaskin har gått sönder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ni barnfamiljer vet att då är det kriiiiis! Får nog ta och åka upp och slänga in en i hög i mammas och pappas maskin innan vi åker och handlar.

Nu tar jag den där duschen.

Kram J

Snart i (del)mål!!!!!!!

Nu är det bara så lite som ett litet larvigt hg kvar till mitt andra delmål d.v.s. 69.9 :-). Så går jag på toa så kanske jag är där ;-). Väger med andra ord 70,0. Minns inte när jag vägde under 70 kg men det är ju garanterat 5 år sedan i alla fall. Nu är det bara att hålla det här också för jag vill aldrig väga över 70 igen!!!!! Nu j****r kör vi!

Kram J

Morgonpromenad i solen.

När jag och T hade lämnat M på dagis så tog vi oss en lång härlig promenad i solen. Just nu tänker jag och tänker och tänker lite till på vad som kommer hända efter min mammaledighet och jag blir inte klok på det!!! Jag har en ev. plan men jag känner mig inte 100 på den. Kan inte någon bara tala om för mig vad jag ska hitta på!!

Melvin har börjat på en ny avdelning på dagis för lite äldre barn, han har bara med två barn från Musslan och ingen fröken men igår när vi kom och hämtade honom (första dagen) lekte han med en tjej och ville inte följa med oss :-). Efter biblioteksmuta följde han med. Undra vad jag ska hitta på för kul att muta honom med idag....

Nä nu ska jag ta mig en skön dusch innan det är lunchdax för lillebror.

Kram J

Vad sönt att man ändå kan ändra åsikt om en människa!

Jag har alltid tyckt väldigt illa om Katrin Zytomierska när jag sett henne på tv eller läst om henne i tidningar men jag tar tillbaka detta!!! Hon är jävligt skön och smart också för den delen. Kan ju va så att hon blivit lite mer ödmjuk sedan hon fick barn!? Ödmjukhet är en bra egenskap som jag gillar!
För övrigt är hon sjukt målmedveten och ber aldrig om ursäkt för sig. Kan det vara den vanliga hederliga svenska navundsjukan som gjorde att jag inte gillade henne tidigare tro?

Hur som helst, läs hennes blogg HÄR!

Kram J

Lördag!

Gud vilken tråkig dag det var här hemma igår :-(. Melvin var helt galen hela dagen och bara bråkade och petade på Tion och jag förvandlades till en tråkig surmorsa. Vet inte hur många gånger jag sa förlåt till honom för att jag var så arg (det löser ju inte så mycket att va det). Jag tycker att det är viktigt att även mammor och pappor säger förlåt till sina barn!
Inte nog med att vi var sura, bråkiga och tråkiga hela dagen så när Kristian kom hem från jobbet vid 17.30 (efterlängtad då han jobbade 07.00-17.00) tog det bara två minuter innan han fick larm och var tvungen att åka ner till brandstationen och kom hem först 01.00 i natt :-(. Det spöregnade och han hade bilen och vi hade inget att äta för tanken var att vi skulle handla när han kom hem från jobbet.
Vid 20.00 övergav hoppet mig om att han skulle komma hem så jag letade fram lite potatisbullar som M fick med bacon till. Jag själv tänkte vänta tills K kom hem och äta med honom. Vid 20.30 när jag hade badat ett litet troll och lagt det andra i blöt ringde det på dörren!?? Jo, det var lilla mamma som kom.

-Har Kristian ringt till dig?? (Jag)
-Eeeee, hmmmmm nja, jag har inte sagt något i alla fall. (mamma)

Trodde han verkligen att jag inte skulle fatta att det var han som ringt hit henne??

Hon stannade i alla fall tills grabbarna var i säng. Då röjde jag upp här nere och slängde mig i soffan. Vid 22.00 gav jag upp och länsade skåpet på det onyttiga jag kunde hitta. Så min kvällsmat blev lite ostbollar och chips och några stackars kvarglömda godisar innan jag kröp ner i sängen.

Idag har mamma och pappa vart här på pannkaksfrukost och sedan tog vi en promenad.
Ikväll ska vi va barnvakt åt Felicia som ska sova över här.

Kram J

Gick i däck!!

Ja här ligger jag i soffan och är supertrött :-(. Å ena sidan vill man ju inte att dom ska hitta något galet på mina prover men å andra sidan är det inte normalt att va så här trött jämt.

Hade en mysig stund tillsammans med Martina, Tilde och Emma och jag tror T får beställa en lillebror ;-) för hon var så mysig med Tion hela tiden.
Jag och Martina upptäckte att vi hade lite samma önskan med vårt framtida yrkesliv :-).


Trollungar.


Goa mamma Martina.


Emma


Tilde matar Tion :-). Så liten men ändå så stor.

När vi kom hem hade jag och mitt "treårstrotstroll" världens diskussion om varför man inte ska hoppa i vattenpölar med gympadojor. Grrrrrrr säger jag bara.

Nä nu måste jag rycka upp mig för köket ser ut som ett bombnedslag eller ja hela huset för den delen men köket är värst. Svårt att hitta motivationen bara när man har en liten knort som sover på min mage :-).

Kram J

Ett litet snabbt hej bara!

Måste bara säga hej, se HEJ på er!

Nu måste vi äta frukost och springa ner och handla innan vi springer upp och leker med Martina och tjejerna :-).

Hej igen!

Kram J

Smakar!

Har ganska nyss börjat med smakportioner till Tion och han gillar det skarpt :-)


Attackerar skeden :-).

Just nu sitter han här och säger att han vill ha morots och palsternackspure så det ska han få :-).

Kram J

Paparazzi

Är det någon som kan se vem K var tvungen att smygfota när vi var på Astrid Lindgrens Värld??



:-)

God morgon torsdag!

Jag och Tion startade dagen kl 08.00 och chillar just nu och har det skönt. Tänkte jag skulle göra mig lite gröt till frukost och ta med mig Tion ut på promenad, ser ut att va skönt ute idag. Melvin stannar hos Ann och Nonne till efter lunch. Då ska jag och mamma ta med oss barnen och åka till Skövde för att hälsa på Emelie och Kirri.

Ha en bra dag!!

Kram J

Natta!



Så här trött och seriös var jag när det var dax att åka från Vimmerby och lika trött är jag nu så nu säger jag god natt och sov så gott!

Kram J


Vimmerby och Gränna!

Ja det var där vi hamnade på Tions första semester :-). Eller ja, så mycket semester det kan bli med fem små grabbar :-). Roligt var det i alla fall.

Först bar det av hela vägen till Vimmerby där vi hyrt en husvagn som fanns på campingen. Jag älskar husvagn så jag jobbar lite på att övertala K att vi behöver en :-).

  
När de tre vildaste somnat myste vi i mörkret mellan husvagnarna och njöt lugnet en liten stund.

När vi vaknat, ätit frukost och sanerat husvagnen bar det av till Astrid Lindgrens Värld.


Här kommer Pippi Långstump.......

   
Hos Pippi.




I Mattisborgen.


Jag och Ton vilar benen och väntar på Ronja och co.

   


Sjörövar Fabbe??


Hos Karlsson på taket.

  


Harrys barnvakt??


Tjillevippen!



Astrid Lindgrens Värld är roligt för stora som små och jag rekomenderar det för alla som har barn över tre år. Men stanna två dagar!!!
När det stängde åt vi och handlade lite innan vi åkte vidare till Gränna.


Trött Pappa och pigga barn i vår stuga i Gränna.


    
Besöket i Gränna avslutades med lite nöje för pappa :-) (ok jag testade jag med), trampbil.

I Gränna fikade vi på mitt älsklingsfik som är ett supermysigt retrofik, köpte polkagrisar och badade i Gränna lagun innan det bar iväg till IKEA i Jönköping på vägen hem.


Detta är det nya förstår ni, man ska sitta upp i vagnen när den står still. Det är nice tycker lilleman.

Kram J


Free Fallin'

Vi kör en skön låt så här på onsdagskvällen.





Kram J

Norrkvarn

Här kommer lite bilder på mitt sällskap på Norrkvarn :-).


Det var kallt men Melvin var ganska lycklig ändå som ni ser :-).

 


Söta Maria.


En trött lillebror som somnade bara några minuter senare.

Tack för en trevlig dag Maria!
Just nu slappar vi i soffan, K tittar på fotboll så jag ska roa mig med datorn en stunde med Spotify i lurarna.
Tror jag ska göra mig en kopp te.

Kram J


Hej hopp!

Ligger och softar i soffan med korven rätt över magen :-).
Idag har vi haft mys, startade dagen med en promenad med Erica och Ella. Vid 12.00 kom Maria hit och vi packade in barn och tillbehör :-) i bilen och åkte till Norrkvarn för att äta lunch. Melvin lekte lite i kanalerna men det var ju inte så varmt (bilder kommer senare) så han tröttnade snart och ville byta in båten mot glass.
På vägen hem åkte vi genom Lyrestad, Sjötorp, Hasslerör, Berga och ner till Snapen innan vi åkte hem och tittade på Alla vi barn i Bullerbyn :-).
Nu har K kört hem M till farmor och farfar för han ville sova över där och jag borde göra lite nytta men jag örkar inte!

Kram J

"Fruhippa"

Eftersom Camilla och Urban gick bakom ryggen på oss kunde vi ju inte ha möhippa för Camilla men självklart skulle hon inte slippa undan, he he! Så vid 09.30 samlades vi här hemma förra lördagen och åkte sedan hem till dom, stormade huset och kidnappade Camilla för en fruhippa :-).


Här har vi just stormat huset :-).




Det blev frukost och skumpa på gågatan.

Efter det fick hon:


Klippa tvättråden från kalsonger


och stå i mål.

  

Efter det bar det av till Skultorp för Laserdome och 5-kamp, sjuuuukt kul!

  







Efter det åt vi pastasallad i en park innan vi åkte tillbaka till stan och hem till Martina. Där fick Camilla ta baddaren i Melvins lilla pool med sin gamla simlärare :-). Sedan åkta vi ner till stan och åt gott på King Fisher. Efter det åkte hem till Martina igen och sjöng singstar. Kvällen avslutades på Björnes.



Det blev en riktigt rolig och trevlig dag/kväll/natt!

Kram J

Teknikens under!

Nu hade jag tänkt att jag skulle skriva ett inlägg om "Fruhippan" vi hade för Camilla förra helgen men då fungerar det helt plötsligt inte att stoppa in minneskortet i datorn. Grrrrrr jag hatar teknik. Vi får se om K kan fixa det när han kommer hem från jobbet.

Kram J

Ernst is king!!

Har just tittat på torsdagens avsnitt av sommar med Ernst och ni som inte tittar på det, ja ni missar något! Vilken man!!! Han skulle lätt kunna få flytta in här hos oss och laga mat och fixa :-).

Tänkte att jag skulle göra en beställning från H&M i veckan och då blir det lite till mig också.


 
 
Den här tröjan och västen vet jag att jag ska beställa men jag är även sugen på detta,

 

Skorna är nästan olagligt snygga.

Nu blir det sängen för min del.

God Natt!

Gött!!

Detta fick bli min middag då M redan hade ätit och K bara ville ha macka.



Det smakade bra och till det fick det bli ett glas vitt för imorgon är semestern slut :-(. Då är det dax att ta tag i kampen mot kilona på allvar igen!!
Imorgon ska jag till vårdcentralen och ta en massa prover.

Kram J

Det går aldrig att bli dum igen

När vi åkte hem från semestern lyssnade vi på Raymond och Maria, jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR!!!!!!!!!!!!

Här kommer två favoriter.



..

Det dom tänkt ge till oss imorgon kan vi ta redan idag....tänk på det!

Nu ska jag snyta mig och steka Halloumi bara så ni vet.

Kram J

Lite nytt på vardagsrumsbordet.

Förra veckan tog vi ju en sväng till Skövde för att köpa födelsedagspresent till Liam och mamma (hon fick för övrigt ett bigarråträd som tog upp hela bilden :-) ). Då blev det även lite annan shopping.


De små ljuslyktorna är från åhlens och den lite större kommer från IKEA.


Söta coasters från chilli. Där köpte vi även två tavlor som vi ska ha i sovrummet men de visar jag när de sitter uppe.

Fyndade en stor vit kruka också som jag ska plantera mitt olivträd i och ha inne i vardagsrummet under vintern. Tänker inte chansa och ställa det i brygghuset då det tog död på mina två fina träd i vintras :-( den var ju visserligen lite extrem.

Kram J

Lekstugan

Nu är Melvins lekstuga så gott som färdig så här kommer lite bilder.

Före:

 

 

Efter:



  



Nu saknar jag bara några fina tygblommor.

Kram J

Brunch!

Här har vi nyss ätit brunch så nu är vi ordentligt fett, salt och sockerbombade :-).



Jag stekte Amerikanska pannkakor för första gången och det var gött!!!
Nu ska jag gå upp och hjälpa K att sätta upp en hylla i grabbarnas rum.

Kram J

Vad är det för en dag?

Jo det är mammas födelsedag Hurra Hurra Hurra!!!

Idag fyller min lilla mammis 46 år så vi skickar en massa grattiskramar upp till Lövhagsv. innan vi kommer dit själva. Melvin ringde och sa grattis förut men när han började prata present med henne blev jag nervös att han skulle säga något galet :-) så då tog jag snabbt över luren.

Kram J

Träskor!

Jag bara måste ha dessa träskor från tessa & mimmi clogs. Annars finns det risk att jag döööööör!

Red Moa high heel flower

Visst är dom bara sjukt fina??

Kram J

Nu drar vi!!

Nu blir det fullt ös medvetslös och semester ett par dar :-).

Imorgon blir det farbror (eller tant) doktorn för min del så håll tummarna för mig är ni snälla. Ser inte fram emot det vill jag lova. Efter det hoppas jag att bilen står framkörd på parkeringen när jag kommer ut (ja ja, jag kan tänka mig att gå dom typ 100 meterna hem hit från vår vårdcentral) för då drar vi på SEMESTER!!!!!! Första för i år. Det ska bli gött! Så passa er Pippi, Emil och Karlsson för på torsdag kommer vi med 5 vilda grabbar (eller 3 vilda men dom räcker gott och väl). Sedan blir det Gränna efter det.

Så håll nu tummarna för mig vid 13.30 imorgon så hörs vi när jag kommer hem!

PÖSS

RSS 2.0