Shoppingbilder

Här kommer lite bilder på vad jag fick med mig i klädväg från Ullared.

     
Sött linne, kortärmad stickad kofta (eller virkad, vad vet jag) och chinos

  
Randig, kortärmad blus

Blev även fina underkläder men mina underkläder vill jag hålla för mig själv :-).
Nu ska vi ha lite morgonmys. Ha en underbar helg!

Kram J

Grrrr!

Kan man sälja en sambo ;-). Vaknade när K gick upp vid 6.30 men jag lyckades få M att somna om men vad händer, jo K kommer upp igen när kl är 6.50 grrrrrr! Självklart vaknade M och då var det lönlöst att försöka få honom att somna om. Jag är så trött!!!!!!
Vad händer igag då??
En sväng ner till stan för att köpa blomma till Maj-britt, K: gammelmoster som vi ska fira idag kl 14.00. Så långt är dagen planerad. Kvällen är fortfarande rätt så blank men vi har några alternativ. Maria undrade om jag inte ville följa med ut ikväll men jag inte sugen på att gå ut för fem öre. Erica ville att vi skulle komma upp till mamma och pappa en sväng och ev. ska vi hitta på något med Emil och Carina och grabbarna. Det är ju crusing här i stan idag så det blir mycket folk.
Men just nu är jag bara trött och har ont i skallen.
Tror att jag ska krypa ner under en filt en stund här i soffan.

Kram J

God morgon jäsp!!!

Är så sinnessjukt trött idag!!!! Gårdagens Ullaredsresa har satt sina spår kan jag säga er. Men trevligt var det och mycket fint blev det. bilder kommer senare.
Nu ska jag traska till jobbet snart.

Kram J

Välkomna hem

Erica, Per och lilla Ella! Hoppas ni sover gott hemma inatt!
Vi har nyss kommit hem efter kvällsmat hemma hos Landqvist-Berg o jag är trött. M sover just nu i sin säng så jag hoppas att det går inatt annars överväger jag att sätta dit spjälorna ett tag. Det är ju trist när han somnar så bra i sin säng.
Imorgon ska jag, K och Carina åka till Ullared :-). Emil var tvungen att vara hemma och jobba på sitt nya jobb.
Nu tänker jag krypa ner i sängen.

God natt!

Turkiet Shopping

Här kommer lite bilder på vad jag shoppade till mig själv när vi var i Turkiet.


Den här väsken förälskade jag mig i när vi satt och tog en öl. Älskar den!!!! Prada, äkta fejk :-).

  
Ballerina och Klocka.

Fanns hur mycket fint som helst kan jag lova men man kan ju inte köpa allt. Melvin fick också en hel del fint men det tar vi en annan dag.
Nu ska jag plocka här hemma (behöver egentligen diska men jag drar på det). Om en stund ska jag åka ner till stan och köpa något till lilla Ella :-). Gud vad roligt att få klämma på alla fina flickkläder/saker. Har vart lite mycket pojkar nu ett tag.
Kl 13.00 blir det lunch på stan med K. Ikväll ska jag jobba men bara 16.30-19.00 :-).

Kram J

Blåser halv storm ute.

Höll fan på att blåsa bort på vägen till dagis, gud vad det blåser.

God morgon onsdag.

Sovit med en liten kille i sängen hela natten. Tror att han håller på att få tänder för han ajajar sig i sömnen och uggar på tutten. På Melvins säng kan man ta bort ena spjälsidan vilket vi gjorde igår vilket nog gjorde sitt för det kändes som han fick för sig att det inte var hans säng. Vi tänkte att det vore bra om han vande sig vid att sova utan spjälor innan han får en annan säng, vi får se hur det går....
Annars håller vi på att göra oss redo för dagis.

Kram J

1 km lång cykeltur md fikapaus!

Jag och M skulle åka ut o cykla och fick med oss Camilla och Noah. Vi hoppade upp och började vår runda. Vi åkte först bort till C:s mormor och morfar för att titta på deras nya altan. Då bjöd Anita in oss på fika. Sedan började det regna så vi blev kvar där i säkert två timmar. Killarna busade för fullt. Sedan var det dax att åka hem o fixa middag :-). Så det blev nog ungerfär 1 km. Camilla, Urban och Noah stannade på middag så det blev ännu mera bus.

Nu ska jag bara hoppa in i duschen innan jag kryper ner i sängen.

Natti natti!

Världens finsate lilla prinsessa!

Grattis Erica och Per till lilla Ella! Världens sötaste lilla tjej!

Jo det är sant, jag har haft turen att redan få se henne :-). Jag var med en vårdtagare på KSS idag och när vi satt ute och väntade på taxin (som självklart var försenad som tur var) kom Erica och Per ut och skulle sätta på sina telefoner och med sig hade dom ELLA!! Hon var så liten o söt, ja helt perfekt helt enkelt! Ibland ska man ha lite tur, tänk om taxin kommit i tid.
Nu har jag just kommit hem från jobbet och dagis. Funderar på vad jag o M ska hitta på i em då K jobbar kväll.

Kram J


Nu blir det natta!

Nu är jag trött! Tror att det kan ha att göra med all frisk luft, sol och promenaden på 9,6 km.
Tror ni att fönstrena är renare än igår???? Näääää för typ lite innan jag skulle börja ringde lillasyster och tvingade mig :-)att komma upp till våra föräldrar och fika o sola och hon kan ju bli ganska arg så jag vågade nte annat ;-). Bränt mig har jag gjort också :-(. Efter dagis busade jag och M i trädgården tills K kom hem från jobbet, då tog vi en cykeltur med glasstopp i hamnen i solen. Ikväll har Matte o Käll vart här o grillat, mmmmmmm!
Nu ska jag krypa i säng (får se om jag kommer kunna somna :-) ). Imorgon har jag en lite konstig arbetsdag, jag börjar kl 9.45 och ska åka med en vårtagare till KSS och vet inte när vi kommer hem. Stackars dagispersonal med så besvärliga föräldrar ;-).

God natt och sov så gott!

Väntan!

Nu har dom åkt och jag hoppas det lilla livet vill titta ut ikväll. Jag är nervösare än när det var jag själv som skulle föda. Man vet ju hur jobbigt det är och jag kan ju inte påverka det på något vis. Men jag är säker på att det kommer gå superbra, Erica känns såååå redo!
Jag tänker på dom och hoppas att allt kommer gå bra!!

Kram J

Kom nu bebis!

Ja, min och Ericas promenad gjorde nog susen igår, verkar som den satte sprutt på det :-).
Hoppas att ert lilla underverk är här innan dagen är slut!! Lycka till!

Kram J

Måndag!

Ledig dag efter jobbhelg :-). Har just vart ute på en riktigt låååång promenad i det fina vädret. Nu tänker jag inte slösa tid på att sitta inne en sekund till utan tänker gå ut i solen en stund innan jag äter lunch. Sedan måste jag putsa fönster har dragit ut på det på tog för länge :-(.

Kram J

Semesterbilder

Här kommer lite bilder från Turkiet.

Onsdag 13/5

  
Melvin älskade att titta på alla flygplan när vi väntade. Kristian, Melvin och K:s bror (för er som inte ser likheten) Johan på väg till flygplanet.

   
Jag hade fönsterplats och det var strålande sol :-).

Vi åkte från Jönköping vid 17 tiden och väl framme i Turkiet väntade en två timmars bussresa innan vi var framme i Alanya och då väntade bara sängen. Flygresan med M gick över förväntan trots att han var vaken hela tiden. Men det var ett sjukt litet plan.

Tisdag 14/5

     
Farmor och Farfar




Lunch på stranden. Melvin, Lizette, Felicia, Uffe, Birgitta och Johan.

 

Första kvällen åkte vi på Hamam (stavas det så) turkiskt bad. Det var helt fantastiskt skönt men gud vad skitig man var ;-).

Fredag 15/5
Dagen spenderades på stranden och på kvällen gick vi ut och åt (blev en ganska sen middag då Uffe lyckades lura med sig killarna fel väg :-) och vi  brudar och barn höll på att svälta).


Fin strandpromenad. Innan grabbarna gick vilse.

      



  

Lördag 16/5

På lördagen åkte vi upp och tittade på en gammal borg i bergen med helt fantastisk utsikt.

     

      


Här nere badade jag och K från båten när vi var ute och åkte.

    


Birgitta, Melvin, Uffe och Felicia



När vi kom ner blev det poolbad och alla pappor gick och tittade på fotboll på resturang.
Efter kvällens resturangbesök gick jag, K, Johan och Lizette ut en sväng på öl och shoppingrunda.

 


Uffe, Melvins nya idol :-)

(För er som inte vet hur det ligger till, Lizette är Johans sambo, Felicia är deras dotter, Uffe och Birgitta är Lizettes föräldrar. Nu har ni fått lite klarhet i detta.)

   
I väskaffären bakom Lizette köpte jag en fin väska men det tar vi en annan gång.

Söndag 17/5

På söndagen blev det stranden, resturangbesök och kvällsmys på balkongen.

  


:-)

   



Måndag 18/5

Blev en snabbis på stranden innan vi skulle åka upp i bergen. Uffe sa att dom skulle komma och hämta oss med buss men när vi kom ut väntade oss en öppen Jeep som typ var 20 år gammal som vi skulle åka på flaket på, med barn!! Trodde vi skulle dö på riktigt. Små serpentinvägar med stuuuup. Vägen ner blev ännu värre för då tog han som körde en
safariväg med rullgrus. Måste jag säga att jag var rädd. Men jag ska inte sticka under stol med att det var vackert uppe i bergen och resturangbesöket var supermysigt.

  

   
På resturengen satt man på golvet i småhus och åt, myyyys!

   
Det syns lite dåligt på bilderna hur vackert det var.



  
Resturangen hade en smältvattenspool där bröderna Fäger badade, 8 grader varmt :-).

På kvällen gick jag och Kristian ut och shoppade.

Tisdag 19/5

På tisdagen åkte jag och Kristian ut med båt 10.30-15.30, mycket härligt och perfekt väder. Solade, badade från båten, åt mat och dansade :-). På kvällen var det turkisk afton på hotellet med god mat och dansare :-).


K badar från båten.

 
Kortet till höger vill jag egentligen inte visa men jag bjuder på detta för det ser så roligt ut. Jag med min blekfeta svennekropp bland alla Turkiska fjortisbrudar (var en hel bunt med på båten). Om ni undrar vad vi gör så dansar vi :-). Hon till höger har så jälva snygg bikini, den hade jag absolut velat ha om jag hade hennes kropp. (tanken på hur den skulle se ut på mig som jag ser ut nu bjuder på ett stort garv).


Sötisar!!

    

    
Uffe dansar magdans :-)

Tack för en trevlig resa alla som var med!

Kram J

God morgon Lördag!

Jag och M sitter i soffan och chillar, gick upp 7.20 (k:s sovmorgon :-( ). Igår jobbade jag 7.30-13.00 och 16.30-19.00 och efter det blev det kvällsmat hemma hos Emil och grabbarna. Är lite småförkyld :-(. Ikväll jobbar jag 15.30-21.30. Nu ska jag gosa med mitt lilla yrväder innan jag bjuder på lite semesterbilder.
Ha en skön lördag!

Och Erica, den 23 är inte slut på många timmar!!!!

Kram J

Grattis!!!

Stort grattis till Elin och Robert som blivit föräldrar till en liten tjej! Hoppas att hela familjen mår bra!
Kram!

Kan man bli hög på lycka?

En bit smörgåstårta i magen, en rask promenad i vårkvällen, solen skiner, syrenerna doftar underbart och den här fina låten i öronen. Kan det bli härligare??


Nu ska jag titta på bonde söker fru!

Kram J

Hemma i kalla Sverige!

Ja så känns det då vi haft en helt underbar vecka i Turkiet. Vädret har var perfekt, varmare än det brukar vara vid den här tiden på året fick vi veta :-). Synd bara att man inte kan sitta i solen hela tiden med en liten skrutt som måste vara i skuggan. Kunde haft mer bränna om jag säger det så men, men......Veckan har vart helt underbar!!!!

Återkommer med bilder på allt vi gjort senare för nu måste jag göra lite nytta här hemma.

Kram J

Hej Hopp!

Nu drar vi till värmen! Lyfter från Jönköping kl 17.00.
Ha en bra vecka!

Kram J

Och Erica Ek Boman, Kniiiiiip!!!!

Gud så skön!

Avslutar dagen med att tipsa om en sockersöt, supercool blogg som jag just hittat, Foki. Hur söt får man lov att bli. En blogg att bli glad av!! Den tänker jag absolut läsa mera!!!

Natta!

Fredagen

Här kommer bilder från vår personalfest i fredags (synd bara att halva personalen bangar).


Madde och May-Britt


Lisa och Liselotte

  
Mumsig knytismat och trevlig lapp som låg på min plats  :-) alla hade olika och May-Britt hade en fin en där det stog att hon skulle skåla för Intraphone då och då. Många asgarv under kvällen blev det vill jag lova.


Mor och dotter.

  
Mmmmmm! Förlåt Liselotte ;-)


Mami!!


Mamma och Kristina i badet

    
Kristina :-)

Vi hade en mycket trevlig kväll, tack för det!

Nu är det inte ens två hela dagar innan vi åker :-) och jag känner av lite resfeber.
Nu ska jag ta en lång dusch och fira att den här jobbhelgen är slut (jobbade 7.30-13.00 idag) och att jag är ledig i en och en halv vecka nu!
Ha en skön kväll!
Kram J

Lever jag?? För jag känner mig rätt dö!

Är så sjuuukt trött. Vi hade en mycket trevlig kväll igår jag och mina jobbarkompisar och åt MASSOR av gott. Bilder kommer! Men när vi kom hem strax innan tolv var mamma och Andreas tvugna att köra Erica till KSS för hon hade så superont i magen, tror ni att jag kunde sova då?? Självklart blir man rädd att det ska vara något med bebisen. Kl 03.00 ringde mamma (då hade jag inte somnat) och sa att hon och Andreas var på väg hem men att Erica fick stanna på förlossningen. Det var ingen fara med barnet men dom hade ingen aning om varför hon hade så ont så därför fick hon  stanna kvar. Men idag kom dom fram till att det var njuren som var svullen p.g.a. att bebisen ligger och trycker på den (jag har aldrig hört talas om att det kan bli så) och att det skulle gå över när barnet blev större och flyttar på sig. SKÖNT!!!
Så jag kollade på kl 3.30 innan jag lyckades somna och kl 6.30 var det dax att kliva upp :-( och sedan blev det jobb till 16.00. Därförär jag lite lagom mör.
Ikväll blir det ostbågar och sängen tidigt för min del och då K är ute och svirar ikväll kan jag gå och lägga mig med gott samvete ;-). Imorgon jobbar jag 7-13 och 16.30-21.30 blääääää!

Ha en skön kväll!
Kram J

Snart!!!!

 
Stranden från en balkong på hotellet vi ska bo på.

På onsdag åker vi till värmen. Jag och M har tittat på alla bilder över poolen och havet och han vill bada :-) säger han.
Nä nu ska vi städa undan frukosten här.

Kram J

God morgon fredag och arbetshelg :-(

Varför kan inte jag sova när plutt sover??? Vaknade av att K hade försovit sig (eller heter det försovit sig när han ändå kom i tid till jobbet?) så jag fick väcka honom 6.40. Efter det låg jag och vände och vred mig till kl 7.00 innan jag gav upp. Så här sitter jag nu och är trött men går jag upp nu och försöker lägga mig så väcker jag M och somnar jag här så så hör jag inte när han vaknar. Snacka om mammadilemma ;-). Idag jobbar jag 10-13 och har HLR 13-14. På mina tre arbetstimmar har jag social samvaro med en vårdtagare (tänker aldrig säga brukare för det är ett väldigt fult or tycker jag). Det verkar ju  i alla fall nu som att vi skulle kunna ta en promenad i det fina vädret.
Igår jobbade jag 11 timmar så jag är lite trött i huvudet utav det idag tror jag.
Kvällen bjuder på personalfest :-) men det får bli lungt för mig eftersom helgen bjuder på jobb :-(.
Tror att jag ska försöka smyga mig upp (ni som har smygit i min trapp vet att det inte går, säger bara gammalt hus gammal trappa så fattar ni).
Ha en underbar dag i solen och en härlig ledig helg för er lyckliga h***lar som är lediga. 
 
Nu vaknade plutt där uppe hör jag så nu har jag ett bekymmer mindre.

Kram J

En vecka kvar :-)

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Turkiet och jag längtar så himla mycket.
Efter att jag lämnade plutten på dagis gick jag, mamma och Erica ekuddenrundan. Efter det åt vi smaskiga mackor till lunch tillsammans med pappa hemma hos Erica. Nu sträcker jag ut mig på soffan en stund. Jag är ju en rätt så trött människa i vanliga fall men idag är jag extra trött :-(. Samlar lite energi just nu för kl 14.00 ska jag hämta yrvädret och vi ska knalla ner till oxen och handla och handla med honom kräver energi vill jag lova ;-).
Ska ta och slänga in en maskin tvätt för det är endel kläder som ska packas ner som behöver tvättas.
Ha en bra em!

Kram J

tre timmar blev till fem

När jag väl kom till jobbet så ville dom ha kvar mig till kl 15.00 så det var bara tänka om och ringa dagis. Så nu har jag och plutt nyss kommit hem från dagis. Jag behöver ringa till sjukhuset för både jag och personalen på dagis är inne på att M är allergisk mot något. för han blir så lätt röd om kinderna, får utslag och är väldigt torr.
Just nu sitter han så nära mig man bara kan komma.Han luktar dagis tycker jag :-).
Är det någon som har ett middagstips?? Har idétorka som vanligt.

Kram J

Hela nötter!

Jag måste bara säga att jag älskar hela hasselnötter i musli!!

God morgon!

Jag är vaken och grabbarna sover. Snart dax att väcka dagiskillen i alla fall. Sitter i soffan och tittar på vakna med the voice. Det är så skönt att få en liten stund för sig själv så här på morgonkvisten. Idag jobbar jag som sagt 10-13 och sedan vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på.

Kram J

Hemma i soffan!

Jag och Melvin har nyss kommit hem efter en heldag ute. På fm tog jag och syster en promenad i det fina vädret och sedan lunchade vi i solen här hemma. Vi hämtade plutten på dagis, åkte till bibblan, handlade och åkte hem till mamma och pappa och störde dom i friden :-). Grillade och åt glass. K jobbar kväll. Just nu ligger jag i soffan och tittar på färjan.
Här kommer bilder på vad vi hittade på loppisen igår bland allt skräp.

       
Stor trälåda till M:s leksaker 150 :-, bestick 17,50:- och balla solglasögon to me 20:- :-)

Blir tidigt i säng idag känner jag. Imorgon jobbar jag lite extra 10.00-13.00 :-) lagom det.

Kram o Natta!!


God morgon soliga måndag!

Börjar veckan med ledig dag :-). Helgen rusade iväg som alltid. Igår var vi i Tidan på Loppis med fam Landqvist-Berg. Bilder på vad vi köpte kommer senare :-) älskar loppis (även om det är MYCKET skräp) för nu ska jag ta på mig solglasögonen och gå ut på promenad.

Ha en bra vecka!
Kram J

Dagens shopping

Detta kom med hem idag.

    
Klänning att ha i Turkiet 149 kr på Lindex, nice price och sandaler att gå längre sträckor i även bra på jobbet i sommar.


Sommarkläder till plutten.

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund. Ikväll kommer Erica (lillasyster) hit och umgås med mig och M.
Kram J

Lite bilder

Här kommer lite bilder från Valborgskvällen och gårdagen.

Torsdag kväll:

Var vi ju hemma hos karin och invigde nya balkongen. Stor och fin är den. Det blev en riktigt mysig kväll som jag sent kommer att glömma. Melvin och Tilde lekte så fint (dom går på samma avdelning just nu) pussades och kramades :-).
Tack mina söta vänner för en underbart mysig kväll.

   
Godingarna, Tilde hon blir bara mer och mer lik sin söta mamma


Kram kram


K och Per

   
Pär, Tilde, Per och Robert


Erica och Karin


Hoppas att ni inta har något emot att jag blottar er här men ni är sååå FINA!!

 
Kram och puss på dig Tilde. Två tröttisar med röda kinder kl. är över 22.00


Finaste Karin med två små busiga godingar.

Fredag 1 Maj

Igår när jag och Liselott slutade jobba kl 13.00 stog ett helt gäng och väntade på oss på parkeringen och vi åkte till silverfallet för traditionsenlig majning. En mycket vacker plats för er som inte vart där. Åk dit!
Jag låter bilderna tala för sig själva.


     



 

Väl uppe grillade vi korv, fikade och njöt av solen.


Hilda, Conny och Liselott


Emil och Alfons 

   
Erika, Andreas, Mamma, Pappa och Erica

   


Sofia och Tobbe

   
Vincent och Sigge



Fredag kväll:

På kvällen var jag, M, K, mamma och pappa hemma hos Ann och Nonne och åt middag och tårta. Satt ute på altanen hela kvällen.


Ann och Nonne

 
K och pappa


M och Mormor läser bok

Det var helgen så långt.

Idag har vi som sagt vart nere en sväng i stan. Kommer snart lite bilder på vad som fick följa med oss hem.
Kram J

Jag vill ha!!!!!

Jag behöver en ny cykel!!! Verkligen BEHÖVER, inte bara vill ha. Idag hittade jag två såååå fina.
Den ena var en rosa Monark typ den här fast rosa då,

 

Men den här var rena rama drömmen :-),


 
Extreme Roxy, syns lite dåligt men den är mörkgrå med rosa blommor på :-)

Tror egentligen första skulle passa mig bäst för jag vill inte ha så många växlar och sedan är det ju bra med korg. Nästan ett måste om jag får välja. Dom kostade 3995 kr båda två. Det blir ingen just nu men kanske om ett tag, tror jag....


En sådan här skulle jag vilja ha på huvudet.
Drömma, drömma, drömma

God morgon soliga löradag och rosa bra eller a**s

Snart ska vi cykla ner till stan och kika in nya barnbutiken Imsa vimsa. Idag kör jag ROSA jeans men det känns så förra sommaren!!!! Vad tycker ni hit eller shit????


Jag gillar ju rosa!!!!!

Nu drar vi ut i solen!
Ha en bra dag.
Kram J

RSS 2.0