Jag vill rymma en liten stund!

Idag har barnen (främst Melvin) vart helt överdjävliga. Melvin är på Tion hela tiden, vrålar och testar mina nerver gång på gång. Jag känner för att rymma en liten stund. Så fort K kommer innanför dörren är barnen hans för en stund. Dagar som den här vill man bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. Jag tänker i alla fall rymma till friskis kl 16.00.

För övrigt har vi vart ute på en skön promenad med Erica och Ella och efter lunch gick vi ut i trädgården och bar sten. Nu är det bäst att jag slutar för Tion försöker resa sig vid tv bänken och det behöver jag nog övervaka lite.

Kram J

Tidernas snyggaste transa.

Ja vad var det nu vi hade på trappan igår? Jo här får ni se.


Emil, Hilda, Tobbe, Carina och Sofia.


Det här måste ju va den snyggaste transan ni sett ;-).


Gårdagens födelseagsbarn.

Mina barn måste ju vara lättlurade, de senaste dagarna har ju grabbarna vaknat mellan 07.00 och 07.40 och idag vaknade dom 07.30 men då hade vi ju ändå sovit en timma längre. Ha ha in your face kids!!! Nu ska vi äta frukost och gå ut på promenad.

Kram J

Vad hade vi på trappan??

Jag är helt sinnessjukt trött just nu och tänker släpa mig till sängen så fort jag skrivit sista bokstaven i detta inlägg. Ikväll har vi vart utan storebror här hemma för han vägrade följa med hem från Ann och Nonne där K och grabbarna va när jag var ute och sprang (K har jour så han kan inte va med barnen när jag inte är med) så han blev kvar där hela kvällen.
Jag och K har lördagsmyst med club sandwich och godis. Har tittat på så mycket bättre och med risk för att låta mycket äldre än vad jag är så måste jag säga att det är ett väldigt trevligt program.
Imorgon ska ni få se bilder på vad vi hade på trappan tidigare ikväll :-).

Kram och god natt!


Mässa i Töreboda.

Nu har vi kommit hem från mässan damernas dag. Mässan var ok men jag hade velat ha lete mer variation och det kändes lite mer som den var riktad till något lite äldre kvinnor än mig själv. Men det var trevligt. Vi gick och tog en smaskig fika på Hembageriet också.


Mamma och Melvin fikar krämbullar.


Tion hade inte en aning om vad han missade och var nöjd med sin burkmat :-).


Blek och på tok för råttis i håret men det ska vi snart råda bot på!! Längtar till tisdag.

Nu ska jag snart ge mig ut i spåret en sväng.

Kram J


Lördag!

Grattis på födelsedagen Carina Berg!!!

Idag hade Tion ställt kl ännu tidigare och var på G redan 07.10. Så nu har trollen fått välling och vi har chillat i soffan med tända ljus en stund. Nu är jag hungrig så nu får det bli frukost.
Tänkte att jag skulle försöka få med mig mamma på mässa idag.

Kram J

Fredagsmys ala Svenne!

Ja idag har vi kört en riktig Svenssonfredagskväll d.v.s.  tacos, Idol och för mycket chips och dipp. Det enda som saknades i svenssonlivet var pappan som har vart och kört paintball med fotbollen. Han var utbytt mot syster yster och det är inte skit det. Hon har nyss traskat hem och jag har stoppat en trött storebror i säng så nu sover båda små trollen och så fort idol är slut ska jag också krypa ner i sängen.

Natti natti!

Liv Swedish Design

Halsband från LivSwedishDesign är något man sett mycket på olika bloggar och jag vill också ha ett! Dom är så fina och jag älskar skrivmaskinstext.

Image of Halsband med egen text
Självklart vill jag inte att det ska stå valfri text :-).

Julklappstips till mamma, syster, farmor, mormor, en vän eller helt enkelt till mig ;-)

Kram J

TGIF!!!

God morgon!!

Mina barn är som två dåligt ställda veckarklockor! Både igår och idag slog dom upp sina blå kl 07.40 på sekunden trots att vi alla är lediga. Så nu ska vi äta frukost innan vi försöker få med moster ut på promenad. Fick stränga order om att inte ringa innan kl 09.00 så jag tror jag ska ringa fem i bara för att ;-).

Kram J

Härlig kväll!

Kl 18.00 var det som sagt dax för avslutning på knyttarna och eftersom K var och övade med brandkåren lämnade vi T hos farmor och farfar. Kul att göra något bara jag och M. Vi behöver det för oftast tycker han nog att jag är tråk och surmorsa. Det är baksidan med att vara hemma, den som jobbar (d.v.s. K) är den roliga och snälla. Åter till skogen, vi tog våra ficklampor och gick reflexpromenad i skogen och målet var korvgrillning.







Kallt och mörkt men mysigt!
Efter korvgrillningen fick vi med oss mamma och pappa ner till Lundis på spökfika. Det var spökkväll i stan idag så affärer och fik var öppna längre. Lite depp för att jag missade spökvandringen i stan med zombieesteter :-).








Spöket och elaka bagaren (snälla Mia :-) eller Fia och Pia som M kallade henne ).

Gissa om Melvin kom snabbt in under bordet när spöket kom ut :-).

Usch jag luktar sjukt mycket grillrök nu!

Kram J

Måste testa

jag måst bara testa att blogga från mobilen och det ser ju ur att fungera förutom att jag inte kan skiva med stora bokstäver?????

God morgon torsdag!

Nu har jag två lediga dagar med hela min familj (eller ja, Kristian är ledig men ni fattar). Jag fick en sjukt behövlig sovmorgon, känner mig som en ny människa. Snart ska vi ta en promenad till oxen för att handla. Vi behöver handla MYCKET. Annars bjuder dagen på städ och knytteavslutning med reflexkväll.

Kram J

Sunk!

Träningen var skön, jag tog i som f*n och svettades därefter. Kom på att jag inte kunde dusha där som jag brukar eftersom Kristian skulle träna efter mig. Bara slänga på sig jackan och köra hem fort som attan. Väl hemma skulle Tion ha välling och tog god tid på sig att somna. Så här sitter jag fortfarande i mina snuskiga träningskläder. Är det mammaliv eller vad?? Sunk! Nu ska jag i alla fall duscha. VARMT! Vet ni hur kallt vi har det här hemma?? Jag fryser snart ihjäl i alla fall.

Kram J


Drar och tränar

Nu sticker jag iväg till Friskis och kör ett medel duo pass. Ska bli intressant.

Ha en trevlig kväll!

Kram J

Maia Hirasawa



Skön låt! Nu mellis.

Kram J

Vad gör jag med parmesan???

Jag fullkomligt älskar parmesan men mina användningsområden begränsar sig till att jag har det på sallad och pasta i olika former. Nu har jag kommit med i en kampanj hos Buzzador  för ZETA där jag har fått hem två ostar med olika lagring. Frågan är bara vad jag ska göra med dom utöver det vanliga. Någon som har något bra recept med parmesan?



Kram J

Söndagens dop.

I söndags var det ju som sagt dax för lille Harrys dop.




Lägg märke till hur fint alla namnen är broderade på de som döpts i klänningen.

Kram J

Dagens lunch för första och sista gången!

Till lunch idag testade jag den här som Kristian hade med sig hem som prov.


Kelda soup in a cup med thaismak, 3 dl pina (eller jag åt i och för sig bara halva).

Smakade skit rent ut sagt. Smidigt var det ju, det kan jag inte klaga på. Det var bara att ställa in burken i mikron och värma i 2 min. Men trots att soppan var så varm att det bubblat över i mikron :-( så blev ändå inte nudlarna mjuka (skulle läggas i efter att soppan värmts).
Smaken då, smakade bara lime och starkt och då menar jag inte kryddstarkt utan bara allmänt starkt. Utseende, ja vad ska jag säga ljusgul soppa med ljusgula nudlar. Inte ens några små röda chilibitar fanns det som kunde rädda utseendet något.

Skärpning Kelda! Vet att det finns med smaken grön sparris också men jag vet inte om det finns fler smaker. Den här skulle jag i alla fall inte äta igen även om den var gratis. Tur att jag hade spisbröd i frysen som kunde lyfta denna kulinariska upplevelse.

Kram J

God morgon tisdag.

Här hemma kör vi en lugn morgon jag och T men nu är det dax att pälsa på sig för en liten promenad. T är lite surfis så jag tror han är trött. Bäst att klä sig varmt idag för det ser kallt ut. När jag kommer hem ska jag ägna mig åt lite styrketräning i form av att bära sten.

Ha en bra dag!

Kram J

Danmark tur, bad och retur.

Helgen bjöd ju på en tripp till danmark. Mysigt och trevlig på alla sätt och vis om man bortser från båtresan dit som var en fruktansvärd pina (sjösjuka).

Ditresan:


Pannkaka till frukost är nice tycker grabbarna.

  



 
Så här mådde vi vuxna på resan dit :-(. Jag somnade på golvet i lekrummet. De fula åksjukearmbanden gjorde ingen nytta.

På hotellet:

Efter en massa bad åt vi hotellets karibisk buffé och gick på knattedisco.



  




Vem sitter I pallen??


Chillar i barnpoolen.



Efter frukostbuffé och bad andra dagen tog vi en sväng på stan innan det var dax att bege sig tillbaka till båten.

Hemresan:

På vägen hem var det dax för buffé igen (inte bra för vikten men gott). Hemresan bjöd även på bl.a. dans med Nicke Nyfiken eller nickifiken som han heter om man frågar Melvin.







Kram J




Vill ha dem så sjukt mycket!

När jag, mamma och Erica var i Skövde så hittade jag ett par stövlar som jag kärade ner mig i men några 1099:- har jag inte att lägga på stövlar just nu.

Warm lined high boot

Jag döööör!

I spegeln!

För första gången på väldigt många år tycker jag att det är lite kul att se min kropp i spegeln. Det är en undebar känsla vill jag lova er. De här tio kilona som numera är borta gör ändå lite skillnad.
Nu ska jag åka och träna för första gången på länge på grund av förkylningar som avlöst varandra (eller samma som vart väldigt ihärdig) det ska bli sjukt skönt.

Kram J

Hjärnan full med blaj så här sent på kvällen.

Så här sent på dagen fungerar inte min hjärna. Den stänger av någon gång runt 21.30. Men just nu tittar vi ändå bara på Kungarna av Tylösand, lättsmällt!
Imorgon åker jag, mamma och Erica till Skövde en sväng. Annars bjuder morgondagen på packning för på fredag drar vi till Danmark med fam Cardell. Det ska bli skönt att komma ifrån vardagen om än bara för ett dygn.
På söndag blir det dop för lille Harry.

Natta!

Man ska inte säga att barn är duktiga.

Men Melvin kan ju inte läsa så jag kan ju skriva det här, fy skruttsingen vad Melvin är duktig. Vid frukostbordet idag sa han att han ville ge sina tuttar till tandläkaren (han gillar inte tomten så det var trevigare med tandläkaren :-) ) och det skulle han göra IDAG. Så det var ju bara att ringa och se om vi kunde få komma och det var klart att vi fick. Så vid 15.30 fick vi tid.
Vi plockade ihop alla tuttar vi kunde hitta och la i en påse. De två sista var han tvungen att suga lite på. I bilen började han tveka lite men väl där gick det super och det var en stolt liten kille som kom ut och hade fått åka i tandläkarens stol och fått en liten presentpåse med sig. Självklart blev det en liten tur till leksaksaffären och vi kom hem med en radiostyrd bil, modell mindre.
Det var först när han skulle lägga sig ikväll som det kom över honom på riktigt och han fällde några tårar och självklart sved det i mammahjärtat och samvetet spökade så pass att jag bra gärna skulle vilja plocka fram en tutte som jag vet att vi glömde men han somnade ändå. Jag är stolt så jag snart spricker :-).

Min duktiga, duktiga ,stora men ändå så lillla kille! Mamma älskar dig!


Min älskade lille kille lite mer än ett år gammal. (Bara jag som tycker att han och Tion är sjukt lika?)

Kram J

Tror ni det själva eller??

Tror ni att jag har kommit in i duschen än eller?? Nopp, sitter fortfarande i trädgårdsbrallorna och dricker te och tittar på New York fruar. Men snart ska jag släpa mig in i duschen.

Kram J

Bröderna Brothers


Gosegrisarna premiärbadar tillsammans igår.

Gud vad jag älskar mina ungar!

Stolt, men lång väg kvar!

Idag visade vågen 68,5 så det går sakta åt rätt håll. Ett av mina mål var att komma i min klänning från studentbalen och det klarade jag för ett tag sedan :-).



Så stolt har jag inte vart över mig själv på länge (om man ine räknar sekunderna efter att jag klämmt ut Tion :-) då var jag rätt stolt). Helt underbart! Men det är en låååååång väg kvar. Tanken är att jag ska väga 66 kg när Karin och Erica har 25-årsfest den 6/11.

Håll tummarna för mig!

Kram J

Bära sten.

Idag har jag burit sten till mitt lilla projekt vid brygghuset och nu är det snart klart. Saknades bara typ 10 stenar.


Jag älskar sten! Just nu funderar jag på om det ska bli sten eller grus runt huset. Tror det få bli sten så att det gifter sig med stenarna vid uteplatsen

Nu försöker jag njuta lite med nya Family Living men grabbarna härjar och jag borde vika tvätt och ta mig en dusch, jag sitter fortfarande i lortiga trädgårdsbrallor.



Kram J

Sköööööönt!

Nu har jag sökt mitt första jobb som jag på riktigt vill ha :-). Det känns kul men gud så jobbigt det kommer kännas innan jag får veta om jag får det!!! Har lite dåligt med erfarenhet just inom detta området så jag får bara hålla tummarna. Jag viiiiiiill ha!!!!

Kram J

I rymden finns inga känslor

Gud vilken fin film! Helt underbar.

Igår var jag och K på date :-). Först var på på after work på statt och åt massa mat och tog en öl och efter det blev det bio. Det var mysigt. Kan verkligen rekomendera er att se I rymden finns inga känslor för den var riktigt bra. Riktigt bra filmmusik var det också.







SE DEN!!!

Nu ska jag vika en massa tvätt.

Kram J

Melvin tre år spekulerar.

Bergslagen säger David Hellenius, bajslagen funderar Melvin. Det måste vara intressant att vara tre år.

Bjuder på en till,

Efter gymnastiken för ett par veckor sedan:

Melvin -Jag pussade en tjej på gymnastiken idag.

Jag -Jaha?

M -Hon heter Harry!

J -Nej men det kan hon ju inte heta?

M -Jo!!

J -Var hon söt då?

M - Ja (glatt)

Jag funderar på vad en tjej kan heta som kan låta som Harry.
Veckan efter är jag ju självklart nyfiken och frågar Melvin i omklädningsrummet vilken tjej det var och då pekar han på Harry (Emil och Carinas).

J - Men det är ju ingen tjej?

M - Jo.

:-). En sak hade han ju i alla fall rätt i, Harry är söt.

Kram J

Äckel!!!

Jag känner mig så där snuskigt flötig inne i kroppen som man bara kan göra när man har ätit en massa bröd, fika och donken till kvällsmat. Vidrigt men ack så gött för stunden. Nu bara äckel. Sitter här och skämms över min dåliga karaktär och det är inte mer än rätt. Skämmes ta mig fan!

Burp!

Klart slut varulvstjut

Hösten är vacker!

Det är sä skönt att andas. Vet inte om det har med ålder att göra men jag njuter mycket mer nu än vad jag gjort förr. Njuter av den kalla luften, solen och löven på marken. Känns härligt att behöva ta på sig mössa och vantar på morgonen.



Älskar mossa mellan plattorna, det ser så levande ut och det tänkte K ta bort. Aja baja!

Vi har haft mamma, pappa, Erica och Liam här på fika. Jag testade att baka Cheesecake Brownies, det smakade bra.


Melvin "hjälpte" till.

Just nu sitter vi i soffan och chillar och väntar på att K ska komma från träningen. Tion ligger och snarkar på min mage och Melvin leker spindelmannen. Egentligen borde jag gå ut i köket och plocka ur och i diskmaskinen men det känns inte så motiverande. Funderar på om jag ska slänga iväg ett meddelande till Berg och se om hon vill ta en promenad när alla troll är i säng.

Kram J

Ha ha, såg just att Bert går på barnkanalen.

Spisbröd

Jag bakade spisbröd till dagens sopplunch och det är sjukt gott. Tänk er fortfarande lite varma med vitlökssmör på!



Jag hoppas att dom blir lika goda om man fryser in dom för det blev mycket över. Rekomenderas!!! Det farliga är att man lätt äter för många.

Snyggingar

Snyggt par sjunger en sjukt vacker låt.



Kram J

Mammas monsterbebis







Ser ni hornen ;-).

Tion har horn i pannan!!!

Ja stora vassa horn!! Tion har ända från födseln vart ett mycket glatt, nöjt och väldigt snällt barn (ja dom säger ju så folk, hur man nu kan säga att en bebis är snäll), väldigt tillfreds.
Det får vi igen lite nu ska jag säga er! Dels drar han fram som ett ångvält och river fram allt i sin väg, kräks ner hela huset och tuggar på sladdar med sina sylvassa små tänder (hur farlig som helst).
Inte nog med det, han SKRIKER och då menar jag SKRIIIKER!!! Får han inte som han vill tar han i för allt vad han är värd och skriker så att glaset i fönstren hotar att spricka. Blir han övertrött så vrider han sig som en mask om man försöker söva honom och SKRIKER. Nyss skrek han mig i örat så jag fick världens huvudvärk. Jag har aldrig hört ett så vasst och olidligt skrik.

Det är tur att han är så söt för han kommer undan med allt det andra och när han inte skriker, river fram alla blöjor eller spyr på skorna (som han självklart rivit ner från skohyllan) så är han bedårande :-).

Nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett.

Kram J

Vad händer när man blir mamma och pappa????

Är det några fler som glömmer bort att kramas???? Då menar jag inte krama sina barn för mina barn får massor utav kramar utan jag menar krama sin sambo/man/fru/kille/tjej, ja ni fattar vad jag menar. Då ska vi inte glömma pussarna. Innan vi fick barn pussades vi alltid god natt men när jag väntade Melvin rann det på något vis ut i sanden.
Älskar vi varandra mindre nu?? Nopp, absolut inte. Men det försvinner liksom lite bland nerspydd tvätt, borttappade nappar, skrapade knän och snoriga näsor. Tänker jag efter tror jag inte att jag och Kristian har varken pussats eller kramats idag :-(.
Jag får nog schemaläga det. Kanske kan klämma in det mellan disk och bebisbad på tisdag kväll ;-). Nä skärpning nu alla mammor och pappor där ute som är som vi, nu får vi banne mig börja kladda på varandra igen ;-).
Jag ska i alla fall boka in en stor kram efter att jag har hängt tvätten, så fort greys är slut och jag har diskat nappflaskorna ;-).

KRAMAS NUUUU!!!!

........

Fötterna fryser, huvudet värker, disken väntar och tvätten svämmar över och jag ska fan i mig söka jobb!

Sa jag att golvet är kallt och att lillebror skriker????????

Frisk, jag vill va frisk NUUUUUU!

Jag vill gå ut och andas lungorna fulla av kall, ren luft. Jag vill bädda rent i alla sängar och öppna alla fönster så det blåser korsdrag genom hela huset. Jag vill utrota varenda liten envis baskilusksnusk. Jag vill inte snora och slemma en sekund till :-(. Helgen bjöd på maginfluensa för min del och nu får det f*n va bra! Nu tänker jag bli frisk! Börjar med sängarna och korsdrag!

Kram J

2 mammor + 5 barn = 1 kaos????

Snart kommer Carina och barnen hit och umgås med oss och idag får vi klara oss utan pappor. Hur ska detta gå???? Antingen kommer det gå helt galant eller så får vi lägga in oss på Falbygden imorgon ;-).

Wish me luck!

Kram J


Jag, morgonen och Pernilla Andersson.

Soft morgon!
Sovmorgon, varm dusch, frukost och nu lite te och Pernilla Andersson på Spotify i Lööööööööv. Det som ändå grusar min morgon är att mamma ringde för en liten stund och sa att Görans kropp gjort ett bortstötningsförsök av njuren. Dom ska ändra hans mediciner så vi håller tummarna för det.



Nu ska jag klä på Tion så vi kan promenera ner till stan och ta en fika med mamma och pappa. Melvin och Kristian har lite egentid på fotbollsavslutning.

Kram J

Mer Tilda.

Jag är såld på Tildaserien hos panduro. Har en fin ängel ur serien som mamma har sytt åt mig (det är ju det lilla kruxet, man får ju sy ihop dom själv).


 



De söta änglarna skulle jag vilja ha i sovrummet och tomten kunde lätt få bo i köket till jul.






Massor av fina burkar.


Sååååå söt burk, dock slutsåld.

Dekorfigur Tilda ängel/Noël  Dekorfigur Tilda Stor julängel
Dessa fina dekorfigurer skulle jag vilja ha och sätta på julklapparna.
Ta och kolla in Panduros hemsida om ni inte gjort det!!!

Kram J

Jag behöver nog lite hjälp.

Jag behöver köpa nytt tyg till fönstret i ytterdörren för det andra har blivit så solblekt :-(. Synd för det va så fint.
Det vi har nu är det här från Panduro Hobby.

Tilda tyg 140 cm turkos rosor'

Det tråkiga är att det är slutsålt. Annars hade jag kunnat tänka mig det igen. Har i alla fall bestämt mig för att det även denna gången blir ett Tildatyg från Panduro. Men det finns så många fina så jag behöver lite hjälp att välja!!

1. Tilda-tyg rose on light Blue  2.Tilda-tyg rose on BlueGreen  3.NyhetNyhetTilda tyg 140 cm Mumflower Tea

4.Tilda tyg 140 cm Oval Rose Tea  5.Tilda tyg 140cm Oval RoseGreen

Dessa fem är mina favoriter och som ni ser så lutar det lite åt rosa blommor på turkos botten :-). Hjälp mig är ni snälla. För er som inte vart här är det mest vitt och grått i hallen.

Kram J

Kiss i sängen och ha det bra......

När jag tänker på min säng om kvällarna så är det oftast en helt fantastiskt, underbart inbjudande möbel men idag känner jag bara trötthet!!! Tion har nämligen kissat i den och jag drog bara ur lakanet och glömde bädda i ett nytt så det är vad som väntar mig nu när jag är aptrött :-(. Täckena ligger i en röra med kuddar, tuttar och snuttar i fotändan!

Något mer som är lite pissigt är att jag tog mig en varm, skön dusch men är för trött för att torka håret. Gissa hur snygg jag kommer va imorgon.

Nä nu är det dax för positiva klubben att gå och knyta sig märker jag, efter att jag bäddat sängen då. Suuuuuuuuuuuuuuuck!!!!!

Sov gott!

Kan ta en väska också!!!

Den här väskan sätter jag upp på önskelistan också ;-). Även den kommer finns hos Creative Lounge.



NYHET! Charmant of Sweden Väska Grön
Kommer från Charmant of Sweden.

Nu väntar jag på att K ska komma hem så vi kan beställa hem lite mat. Ja för idag får det bli take away för jag känner mig riktigt risig nu. Får bli tidigt i säng idag (efter bonde söker fru såklart). Får banda Greys, för det börjar idag eller??? Kan man säga banda nu för tiden :-).

Kram J

Ester Elenora

Finast sjalarna kommer från Ester Elenora och finns bl.a. att köpa hos Creative Lounge. Jag vill ha alla och det menar jag verkligen men två favoriter är ändå de här två.


Ester Elenora sjal Hedvig Rosa

Ester Elenora sjal - Skullsilk svart

Stora och mysiga nu i höstkylan och sjukt snygga!!

Kram J

Japp, så får det nog bli!!!

Jag ska söka en högskoleutbildning som känns så rätt!!!! Säger inte vad för det fanns inte så många platser så jag vill ju inte locka någon att söka ;-). Gud vad jag hoppas!!!!!!

Idag har jag och Tion vart på Pärlan och efter det var det drop in fika på dagis. Melvins fröken Annika hade bakat smaskig äppelkaka som jag inte kunde låta bli :-). Men jag tog den minsta jag kunde hitta och gav halva till Melvin :-). Mysigt att se hur de har det på dagis.

Dagens i landsproblem: Tion har somnat på min mage i soffan och jag är så kissenödig så jag snart dör!!!!

Kram J


Pink Collection

Gud vad jag vill ha den HÄR klänningen ur Lindex pink collection. Tänk att köpa något så snyggt och skänka pengar till rosa bandet samtidigt.

Nu blir det Cougar Town, gud så jag har längtat!

Kram J

Vilken kväll framför tv:n!!

Satte mig här kl 19.30 och kommer flytta mig först kl 23.00 :-).

Nu vet ni vart jag är!

Kram J


Aaaahhhh!

Igår ägnade jag säkert två timmar åt att trä min symaskin. Jag var helt säker på att jag gjorde rätt men ändå blev stygnen fula :-( så tillslut sket jag i det.
Så idag tvingade jag K att göra det när jag läste i instruktionsboken. Men det blev lika fult det. Efter många om och men såg jag att någon hade skruvat på ratten vid spännplattorna!!!!!! Förmodligen någon människa i mindre storlek :-). Det var därför det blev så fult, dom blev ju för slappa. Så efter det kunde jag både laga en kjol och sy om en tunika till blus :-).

Idag kommer mamma hem!!!!!!!!!

Vi ska även på läkarbesök med Tion. Ska bli roligt att se hur stor han är för det var ett tag sedan vi var på BVC. På tal om Tion, när jag satt där vid symaskinen så låg han på mage på golvet i hallen där uppe och helt plötsligt satta han upp. Jag såg inte hur han gjorde det och han har inte gjort det igen. Men kryper för fullt gör han :-). Gud vad tiden går fort.

Kram J

Sportamore.

Var inne på sportamore.se för att se om jag kunde hitta några träningsskor men inte det......Men annat fanns det :-).

Längta Tretorn Stövlar Rosa Dam
Fina rosa stövlar från Tretorn (nej tack till Hunters för min del).

Fifi Björn Borg Skor Svart Dam
Svarta mockastövlar, Björn Borg.

Kram J

Sorg......ingen kanelbulle för min del.

Hårda bud i Mellerud men ska man gå ner i vikt så ska man!! Har stått lite still i min viktnegång och till och med gått upp något kilo (skyller på en herrans massa kalas och annat trevligt).
Så jag kände att det var dax att testa något nytt för att putta på lite. Jag är egentligen emot ALLT vad dieter heter men jag har hört så mycket bra om lchf så varför inte......Jag har hållt på en vecka nu och vågen visade i dag 68,8 vilket är 2,2 kg mindre än för en vecka sedan :-). Så vi får se hur det går. Jag tänker i alla fall ge detta en chans. Kan det ta bort lite sötsug så är jag nöjd.

Så ingen kanelbulle för mig idag :-(.

Kram J

4 av 4 sjuka :-(.

Kristian har vart magsjuk i helgen och är fortfarande risig i kistan om jag utrycker det så.
Melvin är förkyld och startade morgonen med att spy ner vår säng (skönt att det i alla fall var dax att bädda rent).
Tion snorar, hostar och slemmar men är ändå rätt så nöjd.
Jag själv har ju ont i bröstet plus att grabbarna har delat med sig av förkylningen :-(. När jag måste hosta vill jag helst gråta en skvätt.

Nu ska jag i alla fall bädda ner mina grabbar i soffan en stund för att gå och lämna tillbaka en bok, gå till apoteket och handla lite mat på vägen hem så att vi i alla fall inte svälter.

Ha en bra dag!

Kram J


Lördagkvällen bjöd på ekg och prover på KSS :-(

När jag och pappa kom hem igår så fick jag så ont i bröstet. Det gjorde ont när jag andades och högg lite mot ryggen. Vid niotiden ringde jag sjukvårdsrådgivningen och han tyckte att jag skulle åka in så dom kunde ta sig en titt på mig.
Så vi fick ringa hit pappa och åka till Skövde. Där tog dom en massa prover och körde ett ekg. Sedan fick vi vänta, vänta och vänta lite till. Men varken prover eller ekg visade något så det är troligtvis en muskelinflammation. Så jag fick med mig tabletter och kunde åka hem och krypa ner i sköna sängen :-).
Idag har det kännts något lite bättre men det gör fortfarande ont.
Så kan det bli!!

Nu ligger jag i soffan och väntar på ensam mamma söker.

Kram J

Göteborg tur och retur!

God kväll!

Idag har jag och pappa vart i Göteborg och hälsat på mamma och Göran. Det kändes skönt att dom ändå mår rätt så skapligt.
Nu ska jag bara ta det lugnt här i soffan innan jag kryper ner i sängen TIDIGT!!

Kram J

RSS 2.0