Buuuurp!

Jag är så mätt!! Har ätit massa kyckling i pita. Nu ska jag ta mig en riktigt varm dusch, det kommer nog min trötta, ajaj kropp må bra av. Efter det blir det soffan resten av kvällen.

Imorgon bär det av till barnmorskan, alltid lika trevligt.

Kram J


Aj aj aj

Mer förvärkar!!

By the way, Kristian har aldrig haft diskmaskin men har redan hunnit med att diska en ren maskin, MUPP!!! Ska man behöva sätta lapp på maskinen som på jobbet med rent/smutsigt???????

Melvin testar!!

Ja han testar väldigt mycket vart gränserna går just nu.

Som en dag när vi kom hem så ville han vara ute och skotta och det var så fint väder så jag hade dörren öppen för att kunna se och höra honom. Hörde hela tiden att han höll på ute på trappan och när jag efter en stund kom ut i hallen låg det en liten fint uppskottad snöhög I HALLEN!!!!!!!!!

Några dagar senare var han väldigt tyst inne i vardagsrummet och när jag kom in så hade han målat med bläckpenna på HELA våran vita snurrfåtölj, PANIK!!!! Han har aldrig målat på något tidigare och jag trodde nog att han var så stor så att man inte behövde gömma pennor men icke sa nicke. Som tur var gick det bort och jag tror att han fattade att han hade gjort fel för han sa förlåt till både mig och K och verkade väldigt ångerfull.

Ja så kan det vara med små troll. Det är tur att han är så söt ;-).

Kram J

Status

SNOR, SNOR, SNOR, HUVUDVÄRK, ONT I HALSEN OCH LITE FÖRVÄRKAR. BLÄÄÄÄÄÄÄ!

Köket före och efter

Före:


Gammalt kakel, kran och diskbänk.

 
Antika rör :-).

 

Efter:


Nytt kakel, kran och diskbänk.

 
Tobbe är ju sjukt smart och kom på att vi kunde fortsätta med kaklet bort under skåpet och bort mot kylen.


Min nya fina vän!!!!

Det som är kvar är att spackla och måla lite som ni ser då alla bänkar är höjda och lite mjukfog som ska dit. Annars är det helt klart :-). Tänk att det kan va så roligt att plocka i och ur en diskmaskin.

Kram J





Snyggt i Jeans.

Hjälp!! Någon som vet vart jag kan hitta den HÄR snygga tunikan från Serious Sally/ Rut mfl????????

Serious Sally by Rut m.fl. - Tulsa Denim Dress
Den här är också riktigt fin. Kommer från samma märke och finns på Nelly.com

Kram J


Fikat på stan!

Invigde mina nya fina gummistövlar som jag fick i julklapp (bra val idag) och traskade ner till stan med M i vagnen och mötte upp Josefin. Efter det gick vi till Mumma och fikade.


Melvin äter pannkakor som vanligt.


Melvin och Josefin på Mumma.

Sedan passade vi på att handla lite middagsmat och traskade hem i blasket igen. Sjukt blött ute.

Kram J

Gräs :-)

Jag vill se mer gräs!!!!


:-)

Ungdomsvakt eller vad ska man kalla det????

God morgon lördag!

Jag och Melvin har sovit gott nu på morgonen och vaknade kl 9.00 så nu är frukosten och en lång dusch för mamma avklarad.
K är iväg till Skövde idag för att göra mer tester hos brandkåren.
Ska klä oss och traska ner till stan (kan man gå med vagn på trottoarerna eller är det superslaskigt) för att möta upp K:s kusin Josefin som ska va hos oss idag, men jag kan ju inte säga att vi är barnvakt för hon är ju tonåring nu :-). Tänkte vi skulle ta en fika.

Ha en fin dag!

Kram J

En vacker syn!!!


Rinnande vatten i köket för första gången på två veckor, LYCKA!!

Vi har vart utan vatten i köket i två veckor nu och vart tvugna att diska i tvättstugan men nu har vi äntligen fått det inkopplat :-). Lyckan är total! Ska starta första maskinen med disk nu :-).

Kram

God morgon fredag!

Då var det fredag igen, det är helt galet hur fort veckorna går. Idag ska jag och M roa oss med att åka till öppna förskolan. Jag känner mig lika trött som igår men jag tror att jag behöver komma ut lite så får jag passa på att vila middag när M gör det.

Ha en bra dag!

Kram J

Farsan

Förlåt för att det vart så dött här inne idag men jag har vart zombi hela dagen :-(. Förkyld och trött.
Bakade supergoda matiga muffins till kvällsmat idag med skinka och basilika, mumma!
Ikväll har jag, K, Sofia och Tobbe vart på bio och tittat på farsan :-) den var bra.

Nu blir det snart sängen för min del.

Kram J

Kalasdax!

Det är så sjukt mycket kalas nu i feb-mars och ikväll ska vi på't igen. Hem till systeryster för att fira henne. Så jag och Melvin har dressat om och nu kliver K innanför dörren så nu ska vi snart åka.

Ha en trevlig kväll!

Kram J

GRATTIS!!

Grattis på födelsedagen världens bästa lillasyster som fyller 21 år idag!!!

Ont i magen!

Tog en promenad till dagis idag i den kalla men soliga morgonen. Skönt med lite frisk luft men nu har jag lite ont i magen så jag tror jag går upp och lägger mig i sängen en stund.

Kram J


Guuud så gött!

Vi har haft det så sjukt skönt på relaxen på Arena jag, Martina, Erica och Karin. Det var så fint, mysigt och skönt och nu är jag så mör i kroppen efter all värme. Känner mig så avslappnad. Tror jag kommer sova gott inatt :-).  Rekomenderar det varmt till alla. Mysigt att göra med sin partner eller med brudarna som vi gjorde (blev något flamsigare och lite mer skvaller, just som man vill ha det). Åt supergoda anabola räkmackor också, lätt som största jag sett.
Nu ska jag titta på halv åtta hos mig på datorn och sedan blir det sängen för min del.

Natti natti!!

Snart dax för Skövde.

Har ganska nyss vart och hämtat M på dagis med boben. Helt underbart väder ute. För första gången på länge har jag njutit av vintern. Nu är det i alla fall dax att packa och byta om för snart bär det av till Skövde.
Bloggar och berättar om kvällen när jag kommer hem.

Kram J

Underbara sol!

Har suttit ute i solen i nästan en timme och hade lätt kunnat sitta där en timme till. UNDERBART!!! Men nu måste jag fixa lunch.

Kram J

Gråter över spilld marmelad.

Usch vilken morgon, tänk att det kan va så synd om mig ;-). Vi vaknade (hela familjen i vår säng) strax innan åtta och mitt huvud kändes som det skulle sprängas. Låg kvar och vände och vred mig (och svettades, fan Kristian, skruva ner värmen) till kl 10.00 men det hjälpte inte mot något, fick bara ont i ryggen.
Släpade mig ner till köket och satte på ett efterlängtat ägg som jag legat och vart sugen på hela morgonen. När äggklockan ringde var det j***a ägget sprucket och då äter jag inte det för det tycker jag är äckligt och sätta på ett nytt var inte att tänka på för jag höll på att svälta ihjäl.
Jag rostade mig två mackor med ost och lite marmelad på för att trösta mig, la mig i soffan och tappar den ena mackan i soffan självklart med marmeladen först!!!!!!! Ni ser ju hur jag har det, är det inte bra synd om mig. Det tyckte jag så jag grät en skvätt över min spillda marmelad.

Från Asos

Nu ska jag ju inte vara gravido så länge till men hade jag vart det i sommar hade jag velat ha en hel del fint från Asos.com.

 
Sjukt söt klänning, finns även i svart.

ASOS MATERNITY Puff Sleeve Stripe Dress
Vidrigt snygg klänning!!!!

ASOS MATERNITY Side Adjusting Grey Blue Boyfriend Jean
Snygga jeans i boyfriendmodell. Me like!

ASOS MATERNITY Exclusive Kate Deepest Indigo Jegging
Snyggt linne!

Det finns mycket, mycket mer så väntar ni smått så ta en titt. Ni lär inte bli besvikna. Detta var i alla fall några av mina favoriter.

Kram J



Fint besök!

Ligger i soffan och har just tittat på familjen annorlunda. Vi har haft besök av Erica och Liam hela em/kvällen och dom åkte för en liten stund sedan. Liam har åkt sin premiärtur i pulka :-) vilket gick fint. Annars har vi lagat mat och tittat på Emil och griseknoen. Börjar bli trött nu så jag tror att det blir sängen snart.

Imorgon får vi ta och städa här nere för vi gav bara övervåningen en ordentlig omgång idag innan K åkte till jobbet.
Annars väntar ju trevlig egentid för min del imorgon :-).

Kram J

698 kr!!!

Igår var jag och M inne på jobbet en sväng för att jag skulle gå in och kolla min lön och den slutade på hela 698 kr!!! Det är inte alla som får så bra lön. Jag ljuger lite också när jag säger att det slutar på det för sedan drar dom ju fackföreningsavgiften också så då har jag nog 100 spänn kvar. Vad ska vi fira med tro, en korv med ärtsoppa kanske :-).

Bara hoppas på att försäkringskassan sköter sig så att havandeskapspenningen kommer som den ska (tror vi på det eller).

Nu ska jag och K städa, vi bara roar oss!

Kram J

Lätt och god efterrätt.

Festade till det med efterrätt efter Carbonaran som vi åt till lunch. Hittade ett ett recept i aftonbladet för någon vecka sedan som vi testade och det var superenkelt och blev riktigt gott.


Påminde lite om brulé. Det bruna är smält råsocker.


Melvin hugger in!

Det enda man behövde göra var att lägga frysta bär i ungsfasta små formar. Sedan blandade man kesella vanilj och kesella jordgubb/lime och la på ett lager över bären. Sedan stör man över råsocker och ställer in i ugnen tills det fått fin färg. Riktigt gott! Tror att det är Sarah Dawn Finers recept.

Kram J

Trött så ögonen svider!

Har nyss kommit hem efter en ganska snabb fika med Eleonor och Johanna. Det var trevligt, tur för mig att tågen står still :-). K har åkt iväg till Skövde för att spela match och jag och M tittar på Emil och griseknoen. Jag är såååå sjukt trött, det riktigt svider i ögonen på mig. Längtar till min säng!

Ikväll ska vi hem till fam Landqvist-Berg för att fira Alfons som fyllt tre, visserligen i januari men bättre sent än aldrig.

Kram J

SOL!!!

Ute är det sol :-) så nu ska vi klä på oss och gå ut en sväng!!

God morgon söndag!

Som jag trodde har jag mest sprungit och kissat hela natten :-) men det var det värt. Dagen är oplanerad än så länge. Vi får se om Eleonor kan ta tåget hon tänkt till Norge eller om vi hinner ta en fika. K spelar match i Skövde idag men det är ju heller ingen garanti med tanke på att många hallar har vart stängda p.g.a.rasrisk. Skönt att det har slutat snöa i alla fall :-).
Skulle behöva städa här hemma men det känns inte så motiverande innan köket är helt klart. Å andra sidan skulle det vara skönt att slippa börja veckan med att städa.....får fundera lite mer på detta känner jag.

Veckan som kommer bjuder på lite skoj i alla fall :-). På tisdag ska jag, Karin, Erica och Martina åka till Skövde och njute lite på relaxen på Arena. Det ska bli sååå skönt med lite vuxen, kvinnlig kontakt :-)!!!! På onsdag fyller systeryster 21 år så det blir kalas för henne.

Kram J

Portello

Är det någon mer än jag (och Johan Fäger) som tycker att Portello är något av det godaste man kan dricka??


Mmmmm!

Själv har jag druckit två 33 cl flaskor ikväll så nu vet ni vad jag kommer göra inatt. Men det är så gott!!!
Nu ska jag snart gå upp och lägga mig tror jag.
K är iväg och firar Matte som fyller år, tanken var att grabbarna skulle spela bowling men hela Vadsbohallen är stängd p.g.a rasrisk så det blev inget med det. Skönt att det snöar lite mindre så jag kanske slipper bekymra mig över att K ska köra fast på vägen hem.

God natt och sov så gott!

Skräll

Är det någon mer än jag som tycker att Timoteij till finalen var en riktig skräll?? Fast låten var ju inte dålig och fyra snygga blondiner kan ju behövas. Själv trodde jag på Darin och Alcazar. Måste erkänna att Darins låt var riktigt bra (men det tar emot).  



2010-02

Kram J


Pyret är välkommen hos oss!

Vagnen står redo i garaget, lite av Melvins små kläder är tvättade, vaggan är bäddad och jag har packat i alla fall lite kläder till pyret i BB:väskan. Så även om vi vill att den lill* ska stanna där inne i alla fall en månad till så är vi i alla fall lite redo.


Här ska pyret få sova!

Nu laddar vi inför Melodifestivalen!

Kram J

Traktorhjälp!

Just nu har vi en stor traktor ute på gården som hjälper oss att skotta bort snö, LYX!!!!

   

Mmmmmarabou

Egentligen har jag slutat äta godis för att förbereda min kropp inför nya livet som börjar när pyret tittar ut ;-) (vill ju inte att kroppen ska få en chock) men idag var jag tvungen att tröstäta lite p.g.a. det pissiga vädret. Köpte mig därför lite choklad när vi var och handlade och det visade sig vara inte vilken choklad som helst utan något djävulusiskt gott!!!

Löp och köp en Marabou Sensation Caramelized Almonds & Sea salt!!!!! Helt sinnessjukt gott

40 dagar till BF!!!

Tiden går fort nu! Vi är redan inne i v. 35 och har bara 40 dagar kvar till BF!!!! Nervös!!!!!
Har inte kännt av så mycket förvärkar men igår hade jag rätt så mycket både när vi kom till Äskekärr och när vi kom hem på kvällen. Då fattar man hur kort tid det är kvar innan pyret är här :-).


Lägg in mig på Falbygden någon!!!!!

Slutar det inte snöa snart så får ni lägga in mig på psyket!!! Är så trött på det här nu!

Igår var det ju i alla fall kalas ute i Äskekärr, trevligt men det fick bli att åka hem tidigt då fam Fäger kört fast på den vägen tidigare och det ville vi ju inte vara med om.
Idag kör vi en lugn hemmadag här, ska bara försöka ta oss ut för att handla lite.

Håll er inne i värmen!

Kram J

Alla har en namnsdag!

Grattis Ella som har namnsdag idag! Nu har alla som bor i Sverige en namnsdag även om det inte står i almanackan. Gå in här för att kolla när du själv har namnsdag. Så nu har Melvin gått från att inte ha någon namnsdag till att ha tre :-). Även om jag kanske tycker att Melvin är så vanligt så att det borde kunna finnas med i almanackan i stället för typ Malkolm. Kanske dax för uppdatering av namnen i almanackan??? Eller vad tycker ni?

Melvin 17/1
Eine 13/10
Nonne 29/9


God morgon fredag!

Tvingade K i säng redan kl 20.20 igår, hårt va ;-). Han är förkyld så jag ansåg att han behövde det och han protesterade inte så mycket så han var nog inne på det han med :-) dock inser jag nu att han missade när Anja tog brons eller??????
Jaja jag har sovit helt värdelöst inatt så jag känner mig lite halvdö men det skiter vi i! Jag och M vaknade kl 7.00 idag och ska äta frukost nu och åka till öppna förskolan, det var längesedan för min del (M var där med mormor, moster och Liam när jag och K var i Stockholm).

Ikväll blir det kalas i Äskekärr!

Trevlig Helg!!

Kram J

Slarvlunch

Jag och M har just ätit slarvlunch i form av våfflor, ingen riktig mat tycker inte jag men det var gott och vi blev mätta. Hade varken ork att hitta på någon mat eller laga något i köket som ser ut som kriget.
Melvin har just somnat och jag har lagt mig på sängen för att vila jag med för jag har sååå ont i mitt bäcken och i ljumskarna idag.
Har vart hos BM idag och det var lite svårt att känna sa hon men troligtvis har pyret inte lagt sig rätt än men hon var lugn så nu är jag med lugn :-). Annars var allt bra. Hon är så söt min barnmorska :-)!!

Nu ska jag vila!

Kram J

H&M Barn

Igår kom det en tunn katalog med barnkläder från H&M med posten och jag hittade mycket fint till skrutten.

 
Tuff jacka och sjukt snygga skor.


Klart tuffingen ska ha hatt :-). Passar fint till skorna.

Fin Pj.

 
Tuffa mjukisshorts, nice price!  Snygga jeanshorts.


Lite finare shorts till sommarkalas. Skjorta som även den passar till hatten eller skorna.

Kram J

Ha ha ha

Fan vilka roliga tjejer!!!
Ta en titt själva!!


Webb tv.

Har just lagt mig i soffan efter att ha stoppat ner skrutten i sängen och kört hem Sofia och Vincent (pappa Tobbe behåller vi :-) ). Så nu ska jag ta och titta lite på webb tv. Först blir det Glamourama, sjukt roliga tjejer som bjuder på sig själva = jag garvar!! Efter det blir det halv åtta hos mig och en varm dusch innan jag kryper ner i goa sängen.
Imorgon ska jag till barnmorskan.

Kram J

Grabbar

Så här sitter det två små grabbar just nu och tittar på Bompa!


Vincent och Melvin

Besöket.

Mitt förmiddagsbesök bestod av Eleonor, Camilla, Sofia och Noah. Eleonor är hemma från Norge den här veckan så det är bäst att passa på. Tror att jag glömt att skriva att jag och M var och fikade med henne, Angelika och lilla Lovis i måndags.

Vi fikade i alla fall mina och M:s muffins som vi bakade igår och han inte bara gillar att baka utan han är bra på det också :-).

Har vart och hämtat min trötte lille son på dagis och slängt i mig lite sen lunch nu så nu ska jag slita M från Lotta på Bråkmakaregatan så vi kan åka ner och handla.

Kram J

Chokladfondue

Chokladfondue är en såååå underskattad efterrätt!! Det är så sjukt gott. På alla hjärtans dag kalasade jag och K med det och alkoholfritt mousserat vin på kvällen när skrutt hade somnat :-). Vi kom på att vi hade ett dammigt fondueset långt inne i ett skåp som vi aldrig använt och guuuud så gott det blev.

Så ni som inte har använt era fondueset sedan 80-talet (var det inte då det var så modernt med fondue), damma av dom och ät chokladfondue till helgen!! Vårt kommer inte flytta längst in i skåpet igen vill jag lova.


Mmmmmm!!


Besök

Nu får jag snart besök så nu får jag lägga på en rem. Återkommer.......

När är det dax att bli stressad??

Jag börjar bli lite smått stressad över att pyret inte lagt sig rätt än (tror jag inte) är det någon som vet när barnet bör ha gjort det?? M hade gjort det i vecka 31 eller 32. Ska till barnmorskan på torsdag så vi får se vad hon säger då. Jag håller tummarna!!! Har hört att det kan göra riktigt ont om dom behöver försöka vända barnet.


Miljöbovar

Ja det är just vad vi är här i huset just nu med bristande diskmöjligheter.


Äter på papperstallrik och dricker ur plastmugg, inte bra!!! Det smakar ju inte lika gott heller.

Lillkillen!

Kolla in den här sötnosen :-).


Mosters goding, full med saliv :-).





Muffins!

Jag och Liam somnade gott i vår säng :-).

Efter att jag hämtat M på dagis kl 14.00 åkte vi och handlade lite middagsmat, det blir bakad potatis med baconröra och sallad och sedan har vi bakat chokladmuffins. M gillar att baka vill jag lova :-).
Borde gå upp till tvättstugan och slänga in en maskin tvätt och diska (får vatten i köket på torsdag hoppas vi) men hur kul är det eller?? Blir ju i och för sig inte roligare ju mer disken växer.

Ikväll ska K och göra fystest på brandkåren, det dumma är bara att han gått och blivit förkyld.

Ha en bra kväll!

Kram J

Liten Kille på besök!

Har en liten Liam här på besök som inte sovit inatt så hans mamma var supertrött. Det är vi också så jag tror att vi ska gå upp och vila i mosters säng en liten stund (tror vi på det eller??). M är på dagis och K jobbar.

Kram J

Ny vecka!

God morgon! Här är är vi uppe med tuppen (har snart vart uppe i en timma då M vaknade när K gick upp) men det gör inte så mycket då vi ska iväg till BVC på 2,5 årsbesök idag. Ska bli spännande. Så nu ska vi ta och äta frukst här.

Kram J

Happy Valentine's day!!!

God morgon och glad all hjärtans dag på er mina vänner!
Vaknade tidigt och tog mig en låååång dusch idag.
Grabbarna kom riktigt långt igår i köket så nu är det mest småfix kvar + lite vattenfix som inte dom kan göra.
Idag ska vi hem till Maria för att fira henne för hon har fyllt 25 år!!

Ha en bra dag!

Kram J

Fullt ös medvetslös!!!!

Ja i köket är det fortfarande fullt ös på K och T :-) och M ligger medvetslös på soffan ;-). Han har inte vilat middag idag så nu gick han in i väggen. Ska snart ta och stoppa honom i säng.
Det blir så fint i köket :-). Just nu håller dom på och kaklar.
Har haft Sofia och Vincent här också.
Nu ska jag gå ut i köket och se hur det går för dom!

Kram J

Lördag!

Ja då var det lördag igen!
Kvällen var trevlig igår och vi fick så sjuuuukt god efterrätt, det vad Chokladmousse på dumlekolor med hallon och kanderade nötter. MMMMMMMMM säger jag bara.
Idag blir det fix i köket av K och Tobbe. Dom ska höja alla bänkar, byta diskbänk och knacka ner kaklet och annat sköj :-). Före och efter bilder kommer!
Jag ska ner till stan med sis en sväng.

Ha en fin lördag!

Kram J

Bebis vill ha!!!

Lilla pyret i magen har sagt att den vill ha detta!!!!

Pärlsammetsfilt Rockabilly Dots i gruppen Prylar / Filtar hos Barnlycka.se (282430)
Skönaste filten i Pärlsammet! Heter Rockabilly dots och kommer från märket Elodie details och finns bl.a. att köpa hos Barnlycka.se Perfekt i vagnen till våren!

Snuttefilt Rockabilly Dots i gruppen Prylar / Filtar hos Barnlycka.se (282426)
Finns även som supergo snuttis!!! Den vill pyret också ha har jag hört ;-)

Jag älskar Elodie Details. Dom har så sjuuuuukt fina saker! Minns att jag bloggade om åkpåsen i Rockabilly dots när vi skulle köpa en till Melvin och jag ångrar verkligen att vi inte köpte den.

Nu hör jag att grabbarna är på gång där uppe.

Kram J


Nu ska jag njuta!

Nu har vi ätit lunch och M ligger och vilar middag och disken är avklarad så nu ska jag lägga mig på soffan och njuta av nya Family Living som kom med posten idag :-).

Kram J

Läser just nu.

Just nu är jag inne i en period då jag läser mycket (kan ju ha med att göra att jag är vaken ett par timmar om nätterna och då finns det ju inte så mycket att göra). Så igår läste jag ut Ur vulkanens mun av Helena von Zweigbergk och den var över förväntan. Riktigt spännande.
När jag la mig igår började jag läsa den här boken,

Rymmaren
Rymmaren av Thomas Bodström.

Inte riktigt min typ av bok men jag lite ger den en chans får vi se.
Någon som har ett boktips annars, helst inte chicklit för det är jag lite trött på. Då ska det va en riktigt bra i så fall.

Kram J

Äntligen FREDAG!!!

Härliga dag!!!
Vaknade tidigt idag både jag och M (7.40) och K jobbar. Vi klarade oss förbi gårdagen och idag går vi in i v 34 (33+0).
Idag fyller min pappis år så ikväll ska vi dit och fira honom, GRATTIS PAPPA!!
Vi har ny dator och K har inte kommit på hur man lägger in bilder på den här än så det kan hända att det blir lite bildfritt här inne ett tag, teknikens under!!
Annars ska vi hålla oss hemma idag för "rörkillen" kommer hit och fixar under diskbänken :-) han är välkommen!!
Nu ska jag och plutten äta frukost.

Ha en fin helg!

Kram J

Bara vi klarar oss förbi dagen så känns det lite skönare!!!!

Idag har vi nått den dagen i graviditeten (om man går efter det datumet vi fick efter UL) då Melvin föddes d.v.s. v32+6. Känns skönt att komma förbi den här dagen efter det är allt ett plus!!! Men jag känner på något vis att det kommer gå hela vägen den här gången! Hoppas, hoppas!!
Men jag ska i alla fall plocka fram vaggan och bädda den för att gardera mig.

Annars mår jag bra igen :-) bara trött men jag är nog förslöad då jag sov typ HELA dagen igår.

Kram J

Bläääää!

Jag har vinterkräksjukan! Behöver jag säga mer än så om läget?? *snyft*

Aj, aj, aaaaaaaj!

Nu tror jag att jag tar mina ömma revben och dumma, dumma, onda ryggen och går och lägger mig och läser. Håller på med ett relationsdrama som heter Ur vulkanens mun.

God natt!

Vi blir med diskmaskin!!!

Ja, stackars arma lilla mig har ju vart utan diskmaskin sedan jag och K flyttade ihop och jag haaaatar att diska men nu ser det ut som att det är dax för diskmaskinen att flytta in (bor just nu i garaget). Har haft en kille här nu som ska hjälpa oss med vattnet. Sedan blir det nytt kakel, höjda bänkar, ny diskbänk och ny blandare :-). Det ska bli så sjukt skönt med diskmaskin!!!!!

Kram J

Målat med fingerfärg.

Det var sååå skönt att simma idag men efter bara 20 längder började kroppen säga stopp så då var det bara att snällt kliva upp. Åkte hem och åt lite lunch och vilade en liten stund innan jag hämtade M på dagis. Då åkte vi ner till stan och köpte en present, tog en fika :-) och handlade mat.

Väl hemma har vi målat med fingerfärg, det är kul det!


Ett mästerverk :-).

Nu ska vi laga pastagratäng innan K kommer hem från jobbet.

Kram J

Bli inte rädda!!

Nä ni behöver inte bli rädda om ni ser en knubbsäl flyta runt i Mariestads badhus idag runt lunchtid för det är bara jag :-).


Kalaskulan idag i v. 33. Bjuder på vägkartan, den är ju inte såååå kul på stranden i sommar men vem bryr sig???

Valde bort att simma då det var morgonöppet mellan 7.00-9.00 och ska istället dit när dom öppnar kl 11.00. Såååå skönt!

Ha en bra dag!

Kram J

Mätt!

Blev en promenad för hela familjen förut, inte så lång men i alla fall en promenad :-). Gick först en sväng till jobbet och vidare ner till oxen för att handla. Väl hemma lagade vi god mat efter recept ur husmorsorna (såklart).


Anettes allt-i-ett kyckling med tzatziki. Gött!!!

Annars har jag lagt en beställning hos Oriflame och nu tror jag att jag ska gå upp och lägga mig på sängen en liten stund innnan skrutt vaknar.

Kram J

Nu saknas bara våren!

När vi var i Stockholm köpte jag nya vita fina sneakers, kan det bli mer vår än så?? Så nu saknas ju bara våren.


Vita och ROSA :-)!!!

Men jag hörde på radion i onsdags att nu var det bara 6 veckor kvar till våren :-). Åååå som jag längtar.

Kram J

God morgon nya veckan!

Det här ska bli veckan då jag orkar mer, jag lovar!!!!!! Dagen började kl 7.40 här och jag började med att avboka min tandläkartid då jag är heltäppt i näsan och det är ju inte så kul att inte kunna andas ordentligt när någon rotar runt i munnen. Behåller även plutten hemma idag då han var supersnorig och gnällig igår men han ser piggare ut idag :-).

Tror att vi ska försöka få med oss K ut på en liten promenad efter frukost för jag behöver FRISK LUFT!!! Hade hoppats på att jag inte var förkyld imorgon så jag kunde sticka till badhuset och simma för då är det morgonöppet mellan 7.00-9.00. Hade vart skönt.

Nu ska jag sätta på frukostäggen!

Ha en bra vecka!

Kram J

Wallander

Jag och K har just tittat på Wallander - Dödsängeln. Är det någon mer som sett den och såg att "Lotta på Bråkmakaregatan" var med?? Kan ju ha att göra med att jag och Melvin tittat på just Lotta på Bråkmakaregatan idag, TVÅ GÅNGER!

Nu blir det sängen!

God Natt!

Tänker aldrig ta någon förgivet!!!

Var inne och läste på den här bloggen om en familj och deras lilla dotters kamp som nu tagit slut. Gråter!!!!
Tänker på hur ofta vi tar våra nära och kära förgivet och mår illa över dom gångerna som jag innombords svär långa ramsor över Melvins trots. Jag älskar min familj och vägrar tänka tanken att det skulle kunna hända oss men varför skulle det inte kunna göra det???
Vi måste alla sluta med att ta våra familjer och vänner förgivet för redan imorgon kan någon av dom vara borta! Ta hand om varandra!
Tänker ge Melvin en extra stor kram när han kommer hem och aldrig, aldrig mer ta honom förgivet!!


Jag älskar dig mitt lilla troll!!!!!!

Krontunika

När jag hade mitt me&i party i Onsdags så beställde jag den här fina tunikan till mig själv.

krontunika mamma
Den är så söt och blir fin till våren/sommaren.

Just nu väntar vi på att K ska komma hem med pizza.

Kram J


Boktips!

På tåget hem igår läste jag ut en sjukt bra bok, nämligen den här:

Tarzans tårar
Tarzans tårar av Katarina Mazetti köpte jag mest billigt på Karlssons för att jag inte hade något att läsa. Hade inte så höga förväntningar på den men den var riktigt bra.

Den är VÄLDIGT lättläst så alla kan läsa den. Kanske gillas bäst av tjejer dock :-).
Nu ska jag lägga en arg liten gosse som behöver vila middag.

Kram J

Badhus, kalas, kräks i hela sängen och Stockholm.

Här kommer lite om vad vi har pysslat med torsdag, fredag och lördag.

Torsdag 4/2:

Dagen började med besök hos barnmorskan kl 10.00. Det gick bra, pyret växer och verkar må bra :-). Efter det packade vi in oss i bilen och åkte till skövde för att bada på nya badet på Arena i Skövde. Stället fick både plus och lite minus tycker jag.

+ Fin, stor barnpool
+ Lite djupare varmvattenspool bredvid barnpoolen med bänkar i där mamma kunde chilla :-).
+ Fint fik som får extra + för att det låg så bra (också vid barnpoolen).

- INGEN BUBBELPOOL????????? Hur tänkte dom här??
- Hela badet kändes lite litet, tänker mest på hur det skulle se ut en lördag eller på lov då många vill åka och bada.
- Dåligt med sittplatser (tänker även här på dom dagar då det är mycket folk som badar).

Vi hade det i alla fall trevligt och Melvin hade superkul (extra kul att Elias från dagis var där). Jag passade på att simma en halvtimma och det var sjukt skönt att slippa känna sig stor och osmidig för en stund.
Har inga kort att visa då det är kameraförbud på badet. En väldigt bra men lite tråkig regel tycker jag.
Sedan åkte vi hem för att vila en stund innan det blev kalas hemma hos lillebror som fyllde 23 år. Där fick vi smörgåstårta och kladdkaka :-).

Kl 01.00 vaknar jag och K av att M skriker och har kräkts ner HELA sin säng!!!!! Jag får panik då jag tänker vinterkräksjukan med en gång och ser framför mig hur vår Stockholmsresa är hotad. Bara städa upp och tvätta av alla sängkläder och en ledsen liten skrutt som däckade i vår säng. Men troligtvis hade någon bara svalt på tok för mycket badvatten på dagen för det blev inget mer. Puh!!!! Jag fick i alla fall testa fördröjningsfunktionen på tvättmaskinen :-). Supersmidigt!!

Fredag 5/2

Hämtade upp mamma kl 9.00 då hon skulle vara barnvakt åt M på dagen och köra bilen från Töreboda. Tåget kom som det skulle och vi tittade på Sommaren med Göran på DVD (se den om ni inte redan gjort det). Kom fram till Stockholm 45 min försenade p.g.a. stopp. Hittade ganska lätt till hotell Birger Jarl där vi skulle bo och tog ett bad och bytte om.
Hade bokat bord på Jensen's böfhus (som vi ääääääälskar) till kl 17.00. Där åt vi trerätters (samma som alltid :-) ). Efter det promenerade vi till China teatern för att titta på hairspray. Den var riktigt bra!!!! Efter det var vi trötta och tog bussen till hotellet.

Lördag 6/2
Startade dagen med att äta oss supermätta utav den goda frukostbuffen (lätt det bästa med hotell) och gav oss efter det ut på stan för lite shopping. Blev en tröja till M och ett snickarbälte (som han redan älskar och kommer bo i) och ett par sneakers till mig.
Tog tåget hem igen och var på stationen i Töreboda strax efter 18.00.
Väl i stan åkte vi till oxen och handlade lite ost och kex som vi mös med till Melodifestivalen (som var skit om jag får säga mitt) och fick hem vår lille skrutt stax innan 20.00. Han hade vart i Jönköping med farmor och farfar.
Jag somnade tidigt!!!!

Idag vaknade jag och M förkylda och trötta :-( och K jobbar. Vi har inte ens ätit frukost än (M har ätit välling) så nu ska vi äta lite sen frukost här.

Hoppas ni haft en bra helg!

Kram J

Jag zzzzzzomnar!

Jag är så sinnessjukt trött!!! Har haft massa fina tjejer här på me&i party och det var riktigt trevligt sällskap vill jag lova. Men nu är jag helt slut. Blev i alla fall ett par röda mjukisknickers till M och en söt tunika till mig själv :-).
Imorgon har vi fullspäckat schema med start kl 10.00 hos barnmorskan. Efter det bär det av till Skövde för bad på nya badet :-). På kvällen ska vi hem till lillebror som fyller 23 år imorgon.
Måste hinna med att packa också för på fredag åker jag och K till Stockholm :-).

Hade tänkt att jag skulle titta på halv åtta hos mig på datorn innan jag somnar men jag vet inte om jag orkar.

Tack för en trevlig kväll alla söta som var här!!

Zzzzzzzzzzzzzzzz!!

Rosor med bud!

På fm ringde det på dörren och utanför stod ett bud med en bukett med röda rosor :-) från söta K!!!! Hur glad blir man då? Känns alltid lite extra speciellt när det kommer med bud.


Nio :-) röda rosor!

Nu ska jag dammsuga och baka kladdkakor för ikväll blir det me&i party.

Kram J

För nio år sedan (ikväll)

Satt en tjej och en kille på en säng i ett pojkrum på Solhemsvägen och tittade på film (fyra bröllop och en begravning), höll handen och pussades lite osäkert :-). Det var kvällen då jag och Kristian blev ett par!!
Dagen efter gick vi på ishockey (här gick min karriär som hockeybimbo för alltid i graven :-) ). Inte trodde vi då att vi skulle vara tillsammans nio år senare och ha villa, kombi och (snart) två barn :-).

Tack för att du finns och alltid låter mig vara just mig!! Tack för att du älskar mig trots mina fel och brister (och ett uruselt morgonhumör). Jag är så lycklig över att det är just dig som jag får dela allt med både det roliga och fina men även tråkiga vägbulor som man stöter på på vägen.

Jag tror och önskar att (om livet vill oss väl) vi kommer sitta där tillsammans på ålderns höst och fortfarande älska varandra lika mycket som vi gör idag och även om vi både är döva och blinda kommer min händer men främst mitt hjärta alltid minnas hur du ser ut!!!!!!!

Jag ser fram emot många, många fina år tillsammans med dig!!!

Älskar dig av hela mitt hjärta! Din för evigt


Vi i Turkiet 2009.

Naturgodis

Det är gott!! Sitter i soffan och smaskar på det och tittar på bygglov (vilket hus, jag drömmer). Är sjukt trött så det får bli sängen snart. Måste komma ihåg att inte dricka för mycket för jag måste lyckas hålla mig i fyra timmar i morgon bitti då jag ska lämna ifrån mig blod och annat skoj på labb imorgon. Usch jag hatar att lämna prover, har jag tur så är det min morbrors fru som plågar mig för hon jobbar där och hon är duktig på att hitta rätt :-).

På salongen i morse satt jag och läste drömhem & trädgård och då hittade jag ett superfint golv från Bauhaus. Men när jag var ute på nätet och skulle titta på det kan jag inte se att man kan se något sortiment på hemsidan. Kan man inte det?? Någon som vet??

God natt!!

Ops!

Har just stoppat en liten gosse i badet för när jag kom till dagis och dom väckte honom hade han gjort både nr 1 och 2 i kalsongerna, stackarn!!!! Var sååå ledsen! Så nu blir det bad.

Själv lyssnar jag på den här låten och blir lite partysugen.



Kram J

Nya frillor!

Har nyss kommit hem. Började dagen med frisörbesök för grabbarna och det gick riktigt bra (Melvin har inte alls velat klippa sig tidigare). Första gången en frisör klippte honom, tidigare har mormor gjort det och då är det nog lite lättare att säga ifrån :-).


K, M och Jessica på Hos Oss.


M satt som ett litet ljus och när det var färdigt såg han sååååå nöjd ut :-).

Så nu är 2/3 av familjen fina i håret, själv behöll jag mössan på hela besöket på salongen :-). Längtar tills det är min tur att gå dit i början av Mars för klipp och SLING!!!!!!! Jag vill bli ljus nuuuuu!

Sedan körde vi plutt till dagis och jag och K tog med oss fika för att åka hem till Erica som hade en arg gosse som inte sovit så bra inatt. Sedan blev det god lunch på Statt innan K började jobba kl 13.00.
Nu ska jag snart bege mig till dagis och hämta hem mitt lilla hjärta!

Imorgon är det en speciell dag :-).

Kram J

Dagens I-landsproblem

Jag har så stor mage som sitter så högt upp så att bygeln på bh:n skaver på magen, inte skönt!!!!

Just nu sitter jag och K och småskrattar åt Bosse bildoktor, Kissie och Amir som är på besök hos Aschberg. Två av dom är ju rätt blåsta, ingen nämnd ingen glömd.

Själv är jag nyduschad och ska snart krypa ner i renbäddade sängen :-)!!
Kram J

Klotter

Jag och M har just ätit kvällsmat han åt pajrester från igår och jag åt omelett idag igen men det är ju så gott och enkelt!! Har storstädat både badrummet här nere och toan där uppe så nu är det snusket gjort. Toaletter är ju bra äckliga i alla fall.
Passade på att ägna mig åt lite "skoltoaklotter" på lilla toaletten där uppe :-), se här.


Hihi! Ska se om K har en lite tjockare spritpenna bara :-).

Nu blir det till att diska innan halv åtta hos mig.

Kram J

Disney Couture på barnensrum.se

Barnensrum.se har fått in fina smycken från Disney Couture inspirerade av nya filmen Prinsessan och Grodan och jag hittade två halsband som jag skulle vilja ha.

Halsbandet "Love always finds a way" och halsbandet "Mama Odie´s".

Ta en titt får ni se.

Kram J

Till lekstugan!

När våren kommer är det dax för att måla och pimpa Melvins lekstuga :-) det ska bli kul.
Detta fina bordet och stolarna skulle jag vilja ha där ute.

MINNEN Barnbord     MINNEN Barnstol
MINNEN stol och bord. 249:- för bordet och 149:- styck för stolarna. FINT!!!

Kram J

Snacka om blipp!!!

PANIK!!!
Skulle ha Me&I party imorgon (trodde jag) så jag skickar ett mail till Karolin som ska hålla i det för att dubbelkolla så det stämmer (man vill ju ha full koll). Till svar fick jag att det var den 3 feb det vill säga på ONSDAG och inte imorgon!!!!!! HJÄLP!!!!!!!!! Någonstans har det blippat i kommunikationen kan man ju lätt säga!!!!!
Men som tur är har jag otroligt flexibla vänner så det ser ut som dom flesta kan ändå.
Ahhh detta var inte bra för min nerver!!


Sanering!

Här ska städas vill jag lova (därav min snygga outfit)!!! Sanering skulle man kunna kalla det ;-).

Kram J

Med och tävlar!

Den här tävlingen på fotballfruens blogg vill jag självklart vara med i! Jag tävlar om den här fina blå fleecejackan i storlek 98 till skrutten då jag tycker att fleece värmer så bra på våren och är mjukt och skönt att leka i. Får ju inte glömma att den är sjukt söt med dom små fickorna på magen (Melvin älskar fickor just nu). Jackan kommer från märket Molo och kommer från babyshop.se.

Hoppas på tur!


Som alla andra bloggare!

Jag kan ju inte va sämre, så här kommer dagens outfit ;-).


Sport bh, lagom roligt grått linne och blommiga långkalsonger. Väldigt high fashion om jag får säga det själv  ;-)!!!

Detta toppar jag med,


Sjukt snygga tofflor och två råttsvansar i håret. Glamour på hög nivå.

Oh my, vad het jag är!!!

Kram J

RSS 2.0