:-)

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vad kuuuuuuuuul!!!!!!!!

:-)

Regn :-(

God morgon torsdag!

Efter två sköna dagar på stranden får det bli en innedag här hemma tror jag för det regnar :-(.
Tror jag ska baka massor av bröd och fylla frysen med.

Kram J

Varför??????

Varför är det ingen som kan ta en promenad med mig när jag har sjuk lust att promenera :-(?????? Carina, kom hem igen!!!!!! Jag behöver dig!! Någon som känner sig manad för en promenad typ snart, HÖR AV DIG!!

Håller just på att grilla kycklingspett i ugnen. GÖTT!!

Kram J

Måndag morgon!

Bara jag och Tion vakna än. Melvin kommer i säng på tok för sent nu när det är semester så han tar ofta sovmorgon :-).
Jag har i alla fall fått en läkartid i nästa vecka.

Nu ska jag smyga upp och hämta mina chinos som knappen sprätte iväg på i höstas när gravidmagen började komma. Dom borde passa mig bra nu så jag får nog ta och sy i den.

Ha en bra dag!

Kram J

Gårdagens kalas!

Igår var det som sagt dax för Melvins barnkalas och mycket barn var det och mammor och pappor också för den delen :-). Här kommer det lite bilder.


Ella och Vincent kollar in lekstugan.


Ann, Felicia, Tilde och Pär.


Pär, Martina och Per.


K grillar.


Noah


Urban, Tobbe och Emil.


Syster Yster


M, Sigge och Alfons.





Nu har mina fötter fått sig ett långt bad så nu ska jag ta mig en skön dusch.

Kram J

Promenad i regnet

Jag, Carina och Harry har vart ute på en skön promenad i regent och för stunden kände jag mig riktigt pigg men nu känns det bara värre :-(. Mina armar känns som spagetti :-(.
Skit samma, nu äter jag PEZ ur min fina Hello Kitty PEZgrunka som jag fått av K. PEZ är gött!

Snart kommer Carina och alla fyra grabbarna hit och äter lite korv med oss.
Senare tänker jag skämma bort min kropp med fotbad, hårinpackning m.m.

Ha en bra kväll!

Kram J

Ok, på måndag ska jag

ringa Vadsbokliniken och söka för min trötthet. Jag är en ganska trött person men det blir bara värre och värre. Jag sover ju bra, äter både vitaminer och järn så något annat kan jag inte komma på som jag kan göra så nu får jag helt enkelt söka hjälp. Kristian har tjatat på mig länge men ni vet hur det är, man täker att det ska gå över och så vidare. De senaste dagarna har jag dessutom kännt mig konstant bakfull (utan alkohol såklart) så något galet är det ju :-(.
Håll tummarna för att dom kommer på vad det kan va!


Man ser vad folk gör när det regnar!

Dom sitter vid datorn och läser bloggar :-). Trevligt tycker jag! Själv ligger jag i soffan med en sovande Tion på magen, MYS!! Vi fick trevligt fikasällskap av fam Cardell. Grabbarna hade lite svårt att sitta still :-). Sedan åkte vi allihopa ut till Karlssons (även där har vi något som folk gör när det regnar). Jag hade tänkt att jag skulle köpa konstgjorda pelargoner till Melvins lekstuga men dom va inte så fina och dyrare än levande så det kanske får bli det.
Skulle vilja ta mig en promenad men det regnar så :-( och jag fryser. Tror att jag ska städa skafferiet istället.

Kram J

Dop














God morgon regn och 13 grader :-(.

Jag och Melvin sov till 10.15 idag :-) hur skönt som helst. Nu ska vi snart packa in oss i bilen och ta en fika på Lundis. Ska bli kul att se hur det ser ut efter renoveringen.

Ska försöka lägga in bilder både från dopet och Melvins barnakalas idag.

Kram J

Bzzzzzzz

Passa er, jag sticks säger Tion :-).


Världens sötaste bi!! Overallen har mormor shoppat.









GUD VAD JAG ÄLSKAR MINA FINA KILLAR!!!!!!!


I kväll var vi sams!

Ja, jag och symaskinen alltså :-). Det händer inte så ofta och vi kom ihop oss en liten stund men det gick snart över. Så nu har jag sytt gardiner till lekstugan som jag och Melvin har hängt upp. Det blir så mysigt! Lyckades även få till en matchande lampskärm.



Bilden blev kass men ni ser ju i alla fall hur den ser ut. Stommen och foten (säger man fot när den sitter på väggen eller heter det typ lamparm?) kom jag över på Jula BK:s loppis (såklart) för typ nästan inga pengar alls. Den ska i alla fall få sitta på väggen inne i lekstugan.

Nu belönar jag mig själv med lite soffslapp och ett glas vin men snart blir det sängen för jag är lite mör för vi har haft barnkalas idag :-).

Kram J

Puh!!!

Gud vad jag är trött, har ganska nyss kört hem Erica och en supertrött liten kille. Dom och lillebror har vart här och haft fredagsmys med oss :-).
Nu ska jag bara göra något så tråkigt som att diska nappflaskor (tror att K väntar ut mig ;-) och jag försöker vänta ut honom men han är en hårding så jag får nog göra det) tycket att det är såååå tråkigt.

Här kommer en fin bild från i lördags.


En varm men glad lillebror hos tant Elin.

Natti Natti!

3 år!













Imorgon blir det barnkalas :-).


Underbart......

Att Melvin just hällde ut nyponsoppa i soffan och Liam spridit ut alla tidningar på golvet!!!!

71,4

Kom på att det var längesedan jag skrev något om hur det går med vikten. Det segar sig lite nu när det är sommar och har vart mycket kalas och trevligheter men det pekar fortfarande nedåt. I måndags visade vågen 71,4 så då har jag 1,5 kg kvar att gå ner till 31/8.


Kram J

Ska bara.....

Måste bara låta den här underbara bilden avsluta dagen!



Kram J

Hej mitt i sommaren :-)

Måste jag säga att jag njuter????
Jag skyller bristen på inlägg på den härliga sommaren.
Är så trött i kroppen att jag knappt orkar hålla i mitt glas med iskall päroncider :-) jag har nämligen ägnat em/kvällen åt att skyffla stenmjöl och bära svintunga stenar till mitt stenröse som jag jobbar på. Gissa om jag kommer ha träningsvärk imorgon. Men det blir fiiiint, surt bara att stenarna snart är slut.

Nu ska jag ta mig en sval dusch och tvätta bort dammet innan jag kryper ner i sängen (på tok för sent som vanligt) och läser lite.

Är det någon där?
Håller på med den här just nu, riktigt bra. Men inte lika bra som.....

Dyngkåt och hur helig som helst
Min "strandbok" som jag lånat av Carina. Helt underbar!!! Man känner bara att ALLT är ok och hur normalt som helst!!!!

Nä, nu sveper jag den sista skvätten och tar den där duschen.

God natt!

Till lekstugan.

Som jag kanske redan skrivit så håller vi på med Melvins lekstuga. Kristian gick just ut för att måla lite. När han roar sig med sådant så bestämmer jag hur det ska se ut på insidan :-).

De här stolarna från IKEA skulle jag vilja ha där inne.

FÄRGGLAD Barnstol flerfärgad Bredd: 32 cm Djup: 35 cm Höjd: 57 cm Sitsbredd: 29 cm Sitsdjup: 32 cm Sitshöjd: 32 cm


Kram J

3 år i morgon!

Hej hopp!

Här hemma städas det och bakas mest hela tiden för imorgon fyller Melvin tre år och på söndag bli det dop för lillebror :-). Melvin har längtat efter sin födelsedag sedan Affe fyllde år i januari :-) så det är skönt att det är dax nu.
Igår var vi hemma hos fam Landvist-Berg och åt smaskig mat och tog oss en titt på lille Harry, SUPERSÖT!! Men gud vad stor Tion blev :-).

Nu ska jag fixa fyllningen till tårtorna till imorgon.

Kram J

Mys!!

Gud vad jag älskar när det åskar!! Det är så mysigt.
Nu ska jag baka.

Kram J

:-)

GRTTIS EMIL OCH CARINA TILL LILLKILLEN :-)!!!!!!!!!!!!!

Svett!

Har just kommit hem från en skön men klibbig kvällspromenad. Trodde att regnet skulle lätta lite på det kladdiga men icke sa nicke. Nu ska jag ta mig en lång kall dusch innan jag kryper ner i sängen och sover för denna vecka har jag möe att göra!!

Natti natti!

Gött!!

Vad skönt det är att slippa få hela handen full med hår så fort man kammar sig eller duschar :-). Känns så rätt att en BRA bit åkte av igår :-) när jag var hos söta Jessica på HOS OSS! Var bara tvungen att säga det innan jag däckar.
 
Nu blir det natta!

Kram J


God morgon onsdag!

Idag är det sol så då väntar stranden :-).

Ska klippa mig 09.40 bara. Tror att hon får ta av en bra bit för det är fruktansvärt just nu. Blir jag nöjd kommer det en bilde senare.

Ha en bra dag i solen alla lediga (och alla andra också såklart)!

Kram

Hylla i hallen!

När vi möblerade om i Melvins rum och ställde in den STORA byrån så fick vi inte plats med en hylla som han hade. Frågan var ju bara vart vi skulle göra av den. Jag och Kristian skulle bära in den i matrummet men på väg genom hallen kändes det rätt att ställa den där så där blev den kvar och så här blev det.


Dom två kullamustbackarna passade som handen i handsken i hyllan så där i har vi nu barnens mössor och dyl.



Nu ska jag gå ut och plantera om en blomma och vattna lite innan jag går in i duschen. Imorgon ska jag klippa mig. Skäms för att erkänna det men det är fyra månader sedan jag klippte mig senast. Så det är välbehövligt. Jag fäller så mycket också :-( så jag har snart inget hår kvar så hon får nog ta av en bit så det får lite näring. Köpte även tabletter på hälsokosten som ska va bra så det hoppas jag på.

Kram J

Underklänningar

Den här underklänningen från Ellos bara måste jag ha!!! Helst både i vitt och svart! Tänk vad fint med den lilla spetskanten som sticker fram under en tunika.





Kram J

Loppisfynd

Ja i söndags var vi ju på Jula BK:s Loppis and I Lööööööv It!!!!!! Det är lite som en årlig högtid :-). Självklart blev det lite fynd.

Här kommer några av mina favoriter som fick flytta hem till oss.


Ett nyckelskåp.

 
Tre söta kaffekoppar. Tanken var att dom skulle va ute i lekstugan men jag blev så såld på dom så dom fick bo kvar i mitt kök. Synd att det bara var tre stycken :-(.


Två krukor i vitt glas som jag ska plantera hjärtan på tråd i och ha i vardagsrumsfönstret.


En söt liten skål i samma vita glas.

 
Chips- och dippskål och en liten glaskanna.

Det blev en hel del annat också, bl.a. två större glasskålar, fyra mindre glasskålar, två par örhängen, en ram, glasassietter m.m. Till lekstugan hittade jag små koppar, små glas i olika modeller, en lampa, en hylla och en liten strykbräda.

Jag gillar begagnade saker (om man låter bli att tänka på vem som haft dom) det känns bra att inte alltid behöva köpa massa nytt hela tiden och det känns på något vis som det är mer "liv" i saker som redan använts av någon.
Jag var med och budade på ett superfint retrodockskåp på auktionen men jag tyckte att det blev lite för dyrt, men riktigt fint var det. Det hade vart något för grabbarna att leka med när dom blir lite större.

Vad tycker ni om loppis? Hit eller Shit??
Lätt hit för mig om det var någon som inte redan fattat det :-).

Kram J

Så onödigt!!

Ja som ni vet struntade jag i min skönhetssömn så jag kunde åka och simma men väl där ute var det stängt!!!??? Jag brukar ju simma kl 07.00 på tisdagar. Det fick bli en låååång runda på cykeln istället. När jag kom hem kröp jag ner i sängen och läste tidningen.

Kl 09.30 tog jag och Camilla med oss grabbarna ut till öppna förskolan på bäcken. Lata papporna tog bilarna dit. Där ute mötte vi Carina, Alfons och Sigge. Efter fika och lek drog vi hem till fam. Cardell och grillade och hade det mysigt. Dock slutade det lite tråkigt med att Noah brände armen på grillen :-(. Dom skulle åka ut till sjukhuset så att dom fick ta en titt på det. Hoppas det går bra!

Nu ligger jag och Tion i soffan och jag tror att jag ska blunda lite.

Kram J

God morgon tisdag.

Sitter just nu och äter frukost och ska snart cykla för att simma. Somnade på tok för sent men jag kan ju alltid hoppas på att det är kallt i vattnet så jag vaknar till.

Ha en bra dag!

Kram J

Fullt ös medvetslös!

Ja idag har det inte vart något soffslapp vill jag lova. Kl 09.30 hoppade jag och Melvin på bussen (K och T åkte bil med Erica och Liam) ute vid sjukhuset för att åka på en dagstur ut till Segolstorp. Där har vi haft det mysigt och blivit serverade både fika, lunch och fika en gång till. Det är lyx det. Jag och Kristian tog en sväng i kanoten det gillar jag. Dock gick dagen på tok för fort så grabbarna han inte fiska som vi hade lovat dom. (Glömde kameran :-( ).

Det blev bara att åka hem och ge T lite mat och ladda kylväskan med korv och packa in oss i bilen och åka iväg och fiska. Det var jag, grabbarna, Emil, Carina, Affe, Sigge, Stefan (Carinas bror), Amanda och Tuva. Men inte en enda liten fisk blev det bara några musslor :-). (Glömde kameran igen :-( ).

Väl hemma strax efter 21.00 tog jag på mig promenadskorna och tog mig en skön kvällspromenad. Ni sover både T och K i soffan så nu är det nog dax för sängen.

Natti Natti

Lååååång dag!

Känner mig lite smått mör vill jag lova för jag hade så svårt att komma till ro i natt när vi kom hem och kl 08.30 kände någon mupp i kvarteret för att testa hur högt han kunde spela med sin bilstereo. Det lät som han spelade INNE i vårt sovrum!! Så jag gick upp och tog en låååång och skön morgonpromenad.

Strax innan 12.00 åkte vi till Jula BK:s Loppis (nästan lika viktigt som julafton :-) ). Där var vi kvar till efter 16.00 och kom hem med en hel del fina fynd :-) (om ni frågar mig).
Efter det pizza hemma hos Ann.

Nu måste jag ta och packa lite för imorgon ska vi åka på minisemester till Segolstorp med Pärlan. Ska bli så skönt att inte behöva tänka på mat eller något och bara få va.

Avslutar dagen med en bild från när vi var och grillade korv på Snapen en kväll förra veckan.


Tion med mormor och morfar.

God Natt!


Så lurade vi blev!!

Ja vi kom ju till Snapen i tron om att det var Camillas 25-årsfest vi kom till men icke sa nicke, efter en stund insåg vi att vi blivit lurade och att det skulle bära av till Leksbergs kyrka där det vankades bröllop. Det blev en mycket fin och rolig kväll!
Här kommer lite mer bilder från kvällen.


Det fina, nervösa paret på väg in i kyrkan.

  


Tion hade klätt upp sig dagen till ära (dock åkte det av så fort vi kom från kyrkan då det var VARMT).

  
Eftersom festen (vi trodde att vi skulle på) hade glamourtema så drog K till med frack :-).


Camillas pappa håller tal och avslutade med de tänkvärda orden somna aldrig osams!


Urban får snart en puss på kinden utav prästen. Självklart passade vi tjejer på när Camilla lämnade rummet :-).


Från vänster, Lisa, Lotta, Jennie, Mia, Camilla, Sandra, Jag, Karin, Martina och Malin.



 
Kristian lånade bruden och tog sig en kram.


Noah!

  


Så här roligt tyckte Tion att det var med bröllopsfest. Med undantag för en och annan kort lur gav han upp först kl ett på natten :-).

Självklart blev det lite dans också.

  

  

Tack för en oförglömlig kväll och lycka till med allt!

Kram J









From This Moment........

Camilla & Urban
2010-07-03




















För Kärlekens Skull


RSS 2.0