Kissenödig, trött och frusen.

Ja det är jag det. Baksidan med att träna på kvällen är att man fär springa på toa så mycket när man ska sova. Ligger i soffan och ser ubåtar men jag orkar bara inte resa på mig för jag är så trött så snart måste jag tvinga mig själv så jag kan gå och lägga mig. Är det bara jag som tycker att det är så segt med Idol. Jag fattar inte varför jag tittar på det. Lars är så konstig, på ett negativt vis tycker jag. Det blir en tjej som vinner i år tror jag. Anna eller Alice tror jag på. Men vad håller Lars på med är det en fars jag tittar på???? Nu stänger jag av!!
Jag håller på att fryser rumpan av mig så....

God Natt!

God kväll!

Här ligger jag i soffan och ingen utav mina grabbar är hemma :-( snyft!!! Synd om lilla mig!!!! Melvin ska sova hos farmor och farfar inatt för både jag och Kristian börjar jobba tidigt imorgon och vill inte behöva släpa upp honom så tidigt men jag saknar honom redan :-(. Ska jobba hela helgen med start imorgon med en delad dag.

Idag har det vart en fullspäckad dag. Lite efter nio åkte vi till öppna förskolan på sjukhuset och lekte och busade till kl 12.00. Efter det blev det lunch med Carina på stan, alla grabbarna sov så det blev lite vuxentid. Vi åt smaskiga sallader på Brödboden. Sedan följde vi med dom hem för att leka ett par timmar. På vägen hem hamnade jag på Lindex för att dra mitt strå till stacken och köpte två rosa bandet t-shirtar var ju tvungen och passa på för imorgon är ju rosa månaden slut.
En snabb sväng hem för att packa och efter det åkte vi till Ann och Nonne. Åkte och körde afro power dance efter det och nu ligger jag helt slut i soffan och har just ätit sallad. Det var den dagen det.
Tror att jag ska ta och titta på ett avsnitt  av Grays innan det blr tidigt i säng.
Ha en underbar helg!

 
Blev en A och B för min del. Hade velat ha en D men den var slut :-(.

Nää det blir nog lite Idol tror jag..................och världens minsta påse naturgodis.
Kram

Give me Bebis!!!!

Ja, jag blir sugen på en liten då det skaffas bebisar både här och där nu :-). Alla skaffar smått känns det som. Men jag måste tänka lite realistiskt nu. Det blir inga fler barn innan jag har en fast tjänst. Men det är ju så mysigt. Under tiden får vi njuta av vårt lille busfrö. Han blir så stor att jag får ångest. Guuuud, han var ju bebis igår känns det som och idag är han en stor kille med världens starkaste vilja :-) och en kropp full med BUUUUUS! Mamma älskar dig min skatt. Vad gjorde vi innan han kom????
Nu ligger han och sover och jag äter frukt och dricker te. Kristian är ute och äter med jobbet, grekiskt!!! Gissa om jag är avis. Tror att jag ska krypa ner i sängen och läsa Mossvikenfruar.

Idag har vi vart på öppna förskolan med Sofia och Vincent. Det var mysigt och Melvin fick en ny kompis. Eric 5 år :-). Dom lekte bra trots att han var äldre. Blev en extra promenadrunda efter öppna förskolan men det blev mörkt tidigt. När jag kom hem åt jag smaskiga vama mackor med skink/champinjonstuvning och rödlök *MUMMA*!!
Imorgon ska jag jobba tre timmar (12-15) på Grangärdet. Får se hur det går för jag har inte vart hos dom och jobbat sedan typ Maj 2007.
Imorgon kväll kommer fam Landqvist-Berg hit på middag och mys :-) det ska bli trevligt.
Tittar på Äntligen Hemma och dom är i Töreboda och kollar när dom gör limträbalkar. Där har min pappa jobbat för 1000 år sedan. Och Martinas pappa så klart.

Sigges Dop.

Hemma igen efter dop i Odensåker och efter det blev det blev det lunch i Ekby. Serverades tre olika sortes soppor och supersmaskig äppelpaj med vaniljsås, MUMS! Nu är vi trötta hela lilla familjen. Melvin sover och jag och Kristian ligger i sofforna och slappar. Tror att jag äntligen ska ta tag i att slipa stolarna som vi ska ha till vårt matsalsbord. Vore skönt att ha det klart innan jul. Men först ska jag läsa några sidor i Mossvikenfruar Chansen av Emma Hamberg. Sjukt bra bok, den rekomenderar jag verkligen (likaså Brunstkalendern av Emma).


Alfons, Emil, Carina och Sigge.


Sigge med den fina frillen!


Kevin och Melvin spelar piano.



Ha en skön kväll!
Kram

Öppna förskolan.

I fredags var jag på BVC med Melvin kl 8.00 för att dom skulle kolla på Melvins kula på halsen. Vi stannade kvar där för att gå till öppna förskolan kl 9.00 och där lekte vi ända till kl 12.00. Melvin tycker det är så kul där. Här kommer lite bilder.


Noah leker på Pärlan.


Melvin leker med bilar.

Efter Pärlan åkte vi och hämtade mormor på jobbet och vi åkte till Skövde och en riktigt trött liten kille somnade i bilen.


Det är jobbigt att leka en hel fm.

I skövde så ramlade Melvin inne i en affären Förr och blödde MASSOR ur munnen. Stackarn!!!!! Personalen var så snäll och vi fick låna pesonaltoaletten och tvätta av honom på och efter det fick han en liten bok :-) av tjejen i kassan. Hon var verkligen gullig.
Nä nu får jag nog göra mig fin i håret (så gott det går) :-)

Kram

Vilken natt!

Ja inget vidare vill jag lova. Kristian skulle ha två jobbarkompisar här igår kväll men detta resulterade i att dom till slut var tio pers här hemma. Och jag som hade en sovande Melvin på övervåningen och inte alls skulle festa tappade tålamodet och tog med mig Melvin upp till mamma och pappa för att sova där. Kl 3.00 på natten ringde syster yster och ville bli hämtad på jobbet för det regnade och blåste en massa och mamma och pappa hade druckit vin så det var bara för mig att åka och hämta henne. Sedan sov hon, jag och Melvin alla tre i hennes 120 säng, inte så bekvämt. Kl 7.20 vaknade Melvin så vi åkte hem för att inte väcka alla andra på Lövhagsv. 4. Nu ligger jag i soffan och känner mig som ett lik.

Idag är det dop för lille Sigge!
Ha en underbra söndag.
Kram

God morgon, god morgon!

Idag har jag haft sovmorgon ända till 10.15 och det var mycket skönt. Solen skiner och jag känner att det kommer bli en bra dag idag.
Pratade med Maria på MSN igår kväll ååååååå gud vad jag skanar henne. Man tänker ju inte så mycket på det men när man "pratar" med henne så blir det så uppenbart hur långt borta hon är. Gud vad jag saknar dig vännen!!!! Jag vill att du ska komma hem NUUUUUUUUUU!!
Nä nu ska jag hjälpa Kristian med städningen och sedan får det nog bli att kratta lite löv i det fina vädret.
Ha en underbar Torsdag i solen!
Kram

Sugen

År så sjukt sugen på en sådan här tavla.

Keep Calm poster
Denna rosa skulle jag vilja ha i hallen här nere (tror att jag stöter på ett hinder - Kristian)

Keep Calm poster
Denna blå skulle jag vilja ha i sovrummet.

Dom här affischerna kommer från petrified in pink och finns i 31 olika färger. Hur fina som helst.
Give me!!

God kväll.

Jag är hemma igen och är är sådär lagom skönt trött i kroppen. Det var så himla kul :-). Riktigt befriande. Jag hoppas och har fått för mig att detta är ett pass som dom kommer fortsätta med. Idag var det bara en gästinstruktör från Örebro som ledde det.
Just nu sitter jag och tittar på bonde söker fru och jag måste säga att Magnus är socialt inkompetent och vet inte hur man pratar med en kvinna. Inte konstigt att han är singel.
Imorgon blir det stora städdagen här hemma för vad vi vet så är vi lediga båda två och eftersom Melvin är så rädd för damsugaren så går det ju aldrig göra det när man är ensam hemma vilket resulterar i att det håller på att gro igen här hemma.
Tror att det ska bli en tidig kväll i säng för mig idag.
Ha en bra kväll och so så gott när det är dax.
Kram

Träna!

Nu bär det av på Afro Power Dance!

Vilken skur!!!

Det kom världens störtskur utanför nyss. Sådär så det riktigt smäller i taket. Melvin har just somnat och jag måste diska.
Har vart ute på promenad med min syster vi gick vid vattnet och det blåste halv storm. Vi tog en liten sväng på stan och jag köpte ett par vantar till Melvin för dom blå var ju inget vidare snygga till hans nya vinterjacka :-). Efter promendaen följde Erica med oss hem och vi åt hemmalagad Spagetti Carbonara *Yummie*.


En trött liten kille på väg ut på promenad.

Nä nu måste jag diska innan plutten vaknar. Ha en bra eftermiddag.
Kram

Perls for girls.





















När jag hade vart i Skövde med mamma och Erica så skrev jag om ett halsband som jag ville ha i julklapp som jag hittat på Sisters. Det var just det här halsbandet fast med vita pärlor. Det kommer från märket Perls for girls. Det är sååå fint. (Kristian det finns ett armband till också). Finns även i butiken Xact här i stan.
Vil ha, vill ha, vill ha!!!!!!!


Kvällsmat.

Så här såg det ut när vi åt kvällsmat igår.


Mmmmm gott!

Kladd, kladd, kladd.

Det blev tunnbrödsrullar med kycklingröra efter Camillas mormors recept. Tack Anita!
Kladdigt och trevligt var det.....och gott!

Kram


God morgon Onsdag.

Idag vaknade jag och Melvin 7.30 det var en lite mer lagom tid det tycker jag och idag kryper vi inte ner i sängen igen :-). Sitter och tittar på vakna med the voice. Dom hade besök av Linda Rosing tidigare och jag kan inte förstå mig på hennes läppar. När blev det snyggt att se ut som en anka för jag har nog missat detta!!!!! Ser helt fruktansvärt om jag får säga vad jag tycker.

Igår var vi ute på öppna förskolan och det var mysigt. Melvin leker så bra nu och han har inte bitit någon mer och detta känns väldigt skönt. Han har lärt sig säga titta och moster tror att han har lärt sig att säga Erica också då han gick runt och se Eaa Eaa en dag :-). Kanske mest önsketänkande moster!!! Vore ju inte så konstigt i och för sig eftersom han känner tre stycken Erica.
På vägen hem blev det en te på Ströget med Camilla, Noah och Louise. På kvällen var jag och tränade lite maskiner och bastade såklart. Det är det bästa med hela träningen.
När jag kom hem tittade jag och Kristian på Desperate Housewives, wow vilket avsnitt! Men är det någon mer än jag som är lite fundersam på hur kul dom kommande avsnitten blir???? Jag är inte säker på att jag kommer tycka om det.

Jag tror att jag och Melvin ska ta oss en låååång promenad för solen skiner ute idag :-). Synd att det blåser bara.
Ikväll blir det Afro Power Dance. Det ser jag fram emot.

(Sedan en sak för mina vänner från Högstadiet!!!! Såg en tjej som gick i vår klass sitta utanför MVC idag med sin kille. Kanske en bäbis på G :-). Nu blev ni lite nyfikna va. Camilla får inte gissa vem för hon var med.)
 
Ha en underbar dag i solen!
Kram


God morgon igen :-)

Melvin somnade kl 9.00 och då kröp jag ner i sängen hos Kristian igen och somnade gott (Kristian klev upp hi, hi) sedan vaknade jag när Melvin vaknade kl 11.00 :-). Hur skönt som helst men dagen blev lie kortare. Men nu känner jag mig riktigt pigg. Kl 13.00 kommer Camilla och Noah och då ska vi gå ut till Pärlan.
Nu måste jag försöka försonas med mitt hår (la mig med blött hår, inte bra).
Hej Hej!

God morgon, gäsp!

Ligger i soffan och är seg. Kl 6.10 ville hjärtat gå upp :-( lite väl tidigt för mammas smak. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Tror att vi ger oss iväg till öppna förskolan en sväng. Det var väldigt längesedan. Camilla pratade ju om att hon och Noah ev. skulle dit. Får nog bli en promenad ut också så mamma får motion på köpet nu när kampen mot kilona tagit fart igen. Jag ska gå ner 4,7 kg innan Jul. Det är första delmålet. Sedan skulle jag vilja gå ner 10 kg till midsommar men det är ett senare bekymmer.
Inatt kommer min söta vän Erica hem från sin semester. Hoppas att ni har haft det såååå bra!!

Ha en underbar dag!
Kram

Yoga = Gött

I kväll har jag vart på Yoga och det var hur skönt som helst. Börjar kunna låta bli att tänka på annat nu. Slappar i soffan och tittar på Design: Simon & Tomas. Jag brukar inte tycka att dom lyckas något  vidare och jag vet inte riktigt om jag gillar det idag heller, hmmmm inte säker. Fyyyyy jag tycker i alla fall inte om tapeterna i matsalen. Inte på alla väggarna!!!!!!
Nä nu ska jag ta mig en lång varm dusch.
Ha en bra kväll och sov så gott!

Jobbat!

Vaknade 6.30 lite yr i pärat av att vikarieförmedlingen ringde och ville att jag skulle komma och jobba. så det blev jobb 7.00-13.00. Idag började vi med Intraphone . För er som inte vet innebär det att varje gång vi kommer in till en vårdtagare måste vi knappa in oss på deras telefon och slå vår personliga kod och få bekräftat vem det är som är där. När vi ska gå därifrån måste vi knappa in oss igen och knappa in en kod för varje sak man utfört och sedan logga ut sig. Ja ni hör ju hur det låter och detta kar kommunen lagt massa pengar på att köpa in. Det tar jättel ång tid + att man måste förlklara för vårdtagaren vad man gör.
När jag kom hem hade Kristian lagat jättegod mat.
Nu har det slutat regna så jag tror att jag och Melvin ska ta en promenad. Ska gå ner och boka in mig på Yogan till ikväll.
Ha en bra eftermiddag!
By the way, jag har på mig mina nya jeans och det var typ dom skönaste jeansen jag haft på länge om man bortser från mina mammajeans :-).
Kram

Sur och tråkig.

Här ha ni en som är riktigt grinig. Har vart ute på en mindre trevlig promenad runt beckarundan. Vi fick ta med oss melvin ut för Kristian vägrade ta med sig honom på sina oerhört viktiga ärenden (eller inte). Melvin tjurade hela vägen och ville inte sitta i vagnen. Var bara nöjd när han fick gå själv och ni kan ju gissa hur fort det gick. På köpet skulle Kristian hitta på någon kvällsmat och valde så klart något som jag inte tycker om. Kan det bli roligare.
Nä nu ska jag rycka upp mig!
Snart ska jag titta på Ensam mamma söker om jag inte hinner svälta ihjäl först vill säga ;-) för riktigt hungrig är jag. Hoppas er kväll är trevligare än min.
Kram!

Golden Pralin.

Jaha då var man mörk i håret igen då (eller mörk o mörk, mörkare i alla fall) tycker inte om det men det var nödvändigt. Mitt hår går verkligen inte att blondera hemma. Ska ta och göra det på salong någon gång, snart hoppas jag. Så nu ser jag ut som en golden pralin (som det så fint heter). Mamma hjälpte mig att lägga upp två par jeans och nu lagade jag ett par så nu har jag några stycken. Känner mig lite pysslig men jag vet inte vad jag ska hitta på. Borde plocka ner tvätt och sortera i garderoben men hur kul är det då.
Gick bra på tipspromenaden, blev 10 rätt och det var inga lätta frågor vill jag lova. Ska ta och gå ut och gå en sväng senare med mamma. Riktigt fint höstväder ute idag.
Ha en bra söndagskväll.
Kram!

Tillbax!!!

Nu var det bajsfritt här igen :-)


Här är min lille pyjamaskille nu med sina gosiga tofflor. Blåmärket  på kinden lommer från IKEA :-(

Så klart kom vi inte ifrån Örebro enbart med tråkigheter. Jag fick med mig ett par jeans hem och det behövdes det. Men dom är för långa så jag ska be mamma hjälpa mig med det. Det är lättare när man har någon som nålar upp dom i rätt längd tycker jag och hon ska ändå komma hit och slänga i en färgning i mitt hår och befria mig från mina slitna toppar efter tipspromenaden.
Kristian hittade en snygg skjorta som fick följa med hem. Så klart fanns det mycket mer som kunde fått följa med hem men är det ebb så är det och snart är det ju dax att köpa julklappar också.
Det blev en hel del på IKEA också.
Ha en bra söndag!
Kram

God morgon söndag.

Då var nästan hela den här helgen borta, vart tog den vägen?? Sitter i soffan och det är en riktigt trött morgon idag. Melvin tyckte att vi skulle gå upp 6.30 idag och det var inte riktigt vad jag önskade mig. Kristian jobbar idag och jag och Melvin ska åka till Snapen och gå tipspromenad. 
I fredags var vi ju i Örebro för att Krstian skulle kolla sitt knä och det såg inte riktigt bra ut ändå :-( ledbandet är förmodligen av och sjukgymnasten sa att om han skulle kunna spela handboll och fotboll igen så måste han operera sig igen (det blir tredje gången) det känns som en riktigt dålig skiva som har hakat upp sig. Jag tycker så synd om honom men det känns lite som att även om han opererar sig en gång till så får han nog inse att det kanske inte blir någon mer sport.

Nu tror jag att det är någon som har bajsat så hej för en stund!

Ingen Step up :-(

Det blev ingen step up ikväll för det var bara jag och mamma som kom men träning blev det ju ändå så klart (men det hade ju vart skönare att åka hem och slänga sig på soffan och äta praliner :-) ). Blev styrka på maskinerna och power walk på bandet.
Efter smörgås och te är jag redo för sängen tror jag. Lyssna lite på snabba cash på mp3:n. För övrigt en bedrövligt tråkig bok, ett riktigt sömnpiller. Vi ska upp tidigt i morgon för vi ska vara i Örebro kl 9. Kristian ska träffa en sjukgymnast. Efter det blir det en sväng på stan och IKEA.
Natti Natti!

Tack för att vissa gör sitt jobb!

Spydde ju lite galla över vikarieförmedlingen tidigare idag men jag måste även skriva det att det finns en där som gör ett extra bra jobb, nämligen Ann-Charlotte. Hon är alltid trevlig, håller på turordningen och blir aldrig sur om man inte kan ta någon dag (jo då det finns dom som blir det). Tack för att det finns någon som sköter sitt jobb. Borde nog säga det till henne när hon ringer!!!

Regnet bara vräker ner

och jag ligger i soffan och har tittat på bonde söker fru. Jag och Melvin har vart ute en sväng bl.a. på jobbet och handlat. Åt smakig lunch i form av bakpotatis med skinkröra *MUMMA* och nu vilar han middag. Han var så övertrött. Nu ska jag passa på att diska och slänga in tvätt och plocka in allt som Melvin har plockat fram:-).
Ikväll ska jag och mamma på step up.
Ha en underbar em och hoppas ni slipper bli blöta

Ååå gud så fin!


Den här enormt fina väskan lottar Kelly ut på sin blogg just nu. Den är bara så snygg.
Den kommer från Modekungen.se som hon har ett samarbete med. Blir så himla glad utav den. Skulle kännas bra att få lysa upp vintermörkret med denna skönheten!! Så jag håller tummarna på att den blir min :-)


Snyft,

Jag är lite depp idag på grund av brist på jobb :-( och när det väl dyker upp jobb så är det när alla andra jobbar så jag inte har någon som kan ta Melvin. Det blir ju ännu mer skit när man får höra att vikariförmedlingen ger bort dagar till ett vårdbiträde som inte har jobbat på evigheter och här sitter jag och är utbildad och får inte höra något om dom här dagarna. Det är ju nästan så man känner att någon har talat om för vikarieförmedlingen att jag snart måste anställas så att dom inte ska ringa mig *SNYFT*!! Kanske dax för ett samtal med facket. Jag är trött på att ringa och skälla på vikarieförmedlingen också men vissa av dom kan verkligen inte sköta sitt arbete.
Nu tror jag att jag och Melvin ska ta en promenad i stället så jag får tänka på något annat en stund.

God morgon Onsdag!

Jag är redan vaken med det som är riktigt konstigt är att Melvin fortfarande sover. Hur dum är jag då som inte ligger kvar i sängen. Men jag tror att jag bara skulle bli trött om jag låg kvar fast jag blir nog mest trött av att ligga här i soffan också. Får nog ta och sätta igång och göra något här hemma. Tror att jag och Melvin ska ta oss en promenad när han vaknar.
Ikväll blir det kryddparty hemma hos Carina.
Ha en bra dag!
Kram

Skövde.

Dagen har jag och Melvin spenderat i Skövde med mamma och Erica (hon har fått lön och pengarna bränner i plånboken). För mig blev det bara ljus och ett par vinterskor till Melvin. Nu kan vintern komma för nu har han två par vinterskor, overall och termobyxor med vinterjacka. Bara en åkpåse som behövs och det vet jag ju vilken jag vill ha.

Jag hittade ett par så fina jeans som jag ville köpa men det är lite ebb i kassan den här månaden så det får vänta.
Jag hittade ett helt underbart halsband på Sisters som jag VERKLIGEN skulle vilja ha i julklapp. Mamma och Erica vet vilket det är (en liten hint till min kära sambo)

Nä nu ska jag och Melvin laga köttfärsås och ris till middag och kl 18 kommer systeryster hit och vi ska ta oss en kvällspromenad.
Kram!

Kånken.

Som jag kanske tidigare skrivit ska Melvin få en mini kånken att ha till dagis när det är dax men jag vill ha en kånken jag också fast en rosa!!!


Denna står högt upp på min önskelista fast inte en mini såklart.

Vill ha!!!!

Sitter och tittar på Färjan.

Är det bara folk utan någon som helst IQ som åker färja????? Dock ganska kul att se på :-D. 
Har tränat i em och det var hur skönt som helst. Skulle ha Yogat ikväll men instruktören var sjuk och skulle komma tillbaka först den 23. Så om jag tänker rätt så blir det inget på måndag heller. Börjar äntligen kunna låta bli att tänka på en massa annat och det är ju bara helt underbart. I början funderade jag mest på vad jag skulle laga för middag dan efter, om jag hade tvätt i maskinen eller hur Kristian jobbar i veckan och andra mer eller minder viktiga saker och det är ju inte meningen. Det är skönt att bara släppa allt för en stund.

Vikarieförmedlingen ringde idag och undrade om jag kunde jobba på juldagen, HJÄLP! Det är verkligen inte lång kvar till JUL!!!!!!! Dax att börja köpa julklappar. Sedan blir det 2009 och busen ska börja börja dagis och jag får en tjänst hoppas jag. Ska bli så skönt att få ett schema att gå efter och slippa bli inringd på morgonen. Hoppas att jag får något kul, skulle vara roligt att jobba inom LSS:en ett tag kanske. Ja vem vet vad det är som väntar mig.
Nä nu ska jag fortsätta titta på dårarna på färjan.

Kram!

Inget ljud grrrrrrr!

Sitter i sängen och skulle titta på Debatt men det är inget ljud på ettan här uppe av någon konstig jävla pissanledning :-(
(Konversation med mig själv)
-Moget Jessica, Moget!!
-Ja men titta på Debatt är väll ganska moget????
-Ja men inte bara för att Blondinbella.
-Nähä, jävla skit tv!!!!!!!

Ok jag erkänner att det är enbart för att blondinbella var med som jag skulle se på det, jag bjuder på det!!!

Kvällen på jobbet har gått bra. Jag och Siv va, vilket team :-) Men någon smart person har kommit på att en ska gå till 22.00 i varje grupp och så klart var det jag. Roade mig med att läsa någon gammal veckotidning och dricka te så nu får jag springa på toa hela natten. Jag skyller allt på Mariestads kommun. Det känns rätt gôtt faktiskt :-)
Nä nu får jag nog gå och lägga mig innan jag somnar här.
Sov så gott mina vänner!

Så kan det gå.

Blev en väldigt sen frukost här för jag och Melvin gick och la oss för att mysa med Kristian och jag somnade :-). Det var skönt men nu är hela dagen borta eftersom jag ska jobba 13.30-22.00 idag.
Nu ska jag ta den där duschen.

God morgon torsdag.

Ligger i soffan och tittar på vakna med the voice med en liten trött kille på magen. Det finns nästan inget så underbart som att ligga och pilla honom i det lilla fjuniga hår han har och sniffa honom i nacken, min gullesnutteplutt!!!!!!! Om det nu är tredagarsfeber så ger det sig tills i morgon hoppas jag. Hade ev tänkt att vi skulle gå till öppna förskolan imorgon om han är frisk. Vill gå in och ta en varm dusch känner jag men Kristian ligger fortfarande och sover, jag fryser! Har tänt lite ljus för att få lite mys. Tror att jag ska sätta på Grays.
Nu närmar sig helgen med stormsteg men vad spelar det för roll när man ändå jobbar *snyft*. Ännu pissigare är det ju att det är Kristians lidiga helg.
Depp Depp!!!!


Näpp!

Nu blir det nog krypa ner i sängen och läsa bok i stället, är riktigt trött.  Grays får vänta.
Bonde söker fru är ett riktigt mysprogram :-). Hoppas dom finner kärleken det är ju så härligt att se (trots att det i flera fall inte blivit någon längre).
Näpp nu ser jag på K att han vill ha datorn :-)


Me in action!! Rosa klot ska det va :-)

Natti Natti!
Kram

Bonde söker fru.

Har just kommit hemfrån mamma och pappa. Var ute en ganska lång sväng i skogen det var skönt. Sedan kom vi hem och åt mumsig äppelpaj, kan det bli bättre????
Melvin är fortfarande långt ifrån pigg :-( troligtvis är det nog tredagarsfeber.
Väntar på bonde söker fru nu. Är det inte typiskt att den snyggaste killen är bög men men det är ju lite ögongodis i alla fall, vare sig han är bög eller ej. Lite ostbågar blir det också.
Ha en mysig kväll.

Kram!

Fredagen.

Här kommer lite bilder från fredagens bowlingkväll med start hemma hos Lisa.


Hemma hos Lisa. Sofia, Liselott, Kristina och May-Britt.


Monica och Madde


Kristina och Sonja


Mammis


Smaskig mat serverades det på Bowlinghallen.


Madde och Sofia, mna lagkamrater.


Mikael (vår BOSS), Lisa och Annelie


Vinnarna! Sara, May-Britt och Kristina


Jag, Sonja och Monika


Lisa, inte det minsta onykter ;-)

Sedan vandrade vi vidare till Buffalo. Tack för en trevlig kväll mina kära kolegor!
Nu åker vi till Lövhadsv.
Kram!

Det var långt!!!!

Gräset var väldigt långt och vi har mycket mossa i gräsmattan men nu är det äntligen klart.


Så här ligger min lille skrutt nu.  Slappar och tittar på Top Model :-)

            
Mormor och moster var här och busade med Melvin när jag klippte gräset.

Om en stund ska jag och Melvin åka upp till mamma och pappa en sväng och äta paj :-) Sedan ska jag, mamma och Erica ta en långprommenad. Melvin får stanna inne med farfar.

Kram!

Klippa gräset!

Gud vad segt det är att bara sitta hemma. Vill inte ge mig ut med min lille sjukling. Håller på och lagar lite mat av det vi hade hemma typ kyckling, bacon, paprika annanas, smaksatt creme fraiche, lök o.s.v. blir ris till och kanske banan och jordnötter. Man tager vad man haver.
Busen sover och när mamma kommer ska jag gå ut och klippa gräset har jag tänkt. Då blir Kristian glad.
Är det som jag tror, att bonde söker fru börjar ikväll??? Hoppas hoppas!!
Gud tittade på kl inte ens två och jag tycker att det känns som kl är fem eller något sådant. Gud vad seeeegt!
Kanske ska ta en sväng med mina stavar ikväll när Kristian slutar så jag får göra av med lite energi.

Kram

Liten pigg kille!


Här har vi Melvins pigga jag för ett tag sedan. Åka bobbycar är kul :-)
Hoppas att han snart blir frisk.
Den snygga klädseln beror på att när man väl har tagit av honom kläder är det en kamp att få på dom igen :-D

Nu ska jag gå upp och se om han vill leka lite!

Äntligen frukost!

Nu har jag äntligen fått i mig lite frukost för Melvin har somnat. Han hade 39,1 nu på morgonen stackarn. Han är inte alls pigg vill bara sitta eller ligga hos mig i soffan. Så hade vi det hela em igår så det blir verkligen inget gjort här hemma. Nu ska jag nog ta och diska så jag har det gjort innan han vaknar.
Melvin har sovit hos oss inatt och jag har verkligen kommit ifrån det där för jag kan inte sova när han ligger där. Kan ju bero på att han snurrar runt i sängen, ligger på bredden och sparkas :-).

Kom på att jag inte har visat bilder från bowlingen men det kommer. Får låna mammas kamera för batteriet var slut i min just då. Så det kommer. Åt väldigt god mat, pubplanka var det.
Jaha nu vaknade han där uppe så nu blir det inget gjort på en stund :-(

Ha en bra dag! Kram

Grrrr!!!

Ibland tror jag på riktigt att män och kvinnor är från två olika planeter, jag blir helt galen. Mer än så tänker jag inte utveckla detta..........

God natt!!!

Mammas gobit!

Melvin har 39,4 ikväll och bajsade ner hela sig :-(. Han har inte ätit någon ordentlig mat bara banan, lite fruktpuré och massor av barndryck. Han som brukar glufsa i sig så ordentligt :-(. Detta är lite ovant för oss då han aldrig har haft över 38,0 tidigare under sina 14 månader. Hoppas att det är bättre imorgon.
Nu är jag hungrig så det är nog dax att fixa lite kvällsmat.

Skickar en tanke till min stackars jobbarkompis som ramlade med sin cykel och slog sig ganska ordentligt :-(. Inte mycket kul idag.

Feber!

Hej,
Ligger här i soffan med en liten sjuk kille på armen. Han har 39,3 i feber stackarn. Väntar på telefonsamtal från vårdcentralen för jag hittade en liten kula på sidan av Melvins hals som jag vill kolla upp.
Idag har vi börjat höststäda lite ute i trädgården. Det är lite befriande och få bort halvruttna äpplen och döda blommor.

Nu ringde dom från VC och hon trodde att det var en svullen lymfkörtel men det har jag haft och det kändes inte så.....
Men så är det väll med sjukvården, gissar lite hit och lite dit. Ja, ja vi ger det några dagar.

I em har vi haft besök av Carina, Alfons och Sigge som hade chokladmuffins med sig :-) Det var trevligt. Nu ska jag mysa med sjuklingen jag har här hemma.
Kram

Gör ditt!!

Gör en bra sak idag och gå in här och skriv under!!!!!!!!
Kram!


Regn!!

Det bara vräker ner ute och Kristian ska ta sin cykel och åka till jobbet just nu. Har vart och tränat och jag tog i riktigt ordentligt idag så jag är fortfarande ganska trött i kroppen. Måst börja ladda inför bowlingen.
Nä nu ska jag sträcka ut mig på soffan en stund!
Kram

God morgon fredag!!

Ligger i soffan och tittar på Gynning och Berg hos vakna med the voice.Jag ÄLSKAR dom av hela mitt hjärta. Gynning berättar att hon använder en creme i ansiktet gjord på sperma. What?????????????????
Lite trött i kroppen efter min step up igår. Ska träna när Kristian vaknat men idag blir det maskiner.

Nu blev det en liten pause för Melvin vaknade just och var hungrig.
I kväll blir det som sagt bowling med jobbet och jag tänker slå dom hela bunten (jag fantiserar).
Ha en underbar helg!!
Kram

Pappa!

Pappa, pappa, pappa paaappa..........det är det enda som kommer ur vår sons mun numera och jag försöker,
-Kan du säga Mamma?
-Pappa.
-Nej mamma sa jag!
-Pappa
-Nej mamma heter det!!!!
-Pappa, pappa, paaaaappa

BUSE!!!!!!! :-D


Pappa, pappa, pappa!

Nu ska jag åka o träna!
Kram

Träna!

Har haft syster yster här på middag, hade lagat smaskig wok om jag får säga det själv och jag tror varken hon eller Kristian säger emot. Ska göra lite nytta här hemma innan jag åker och tränar. Det blir step up i kväll. Just nu är Agnes On and on på tv. Den är ju helt otroligt bra. Den bästa låten med henne.
Melvin har något tok i sin mage. Bajsar hur mycket som helst idag :-( hoppas det ger sig snart. Tycker synd om honom.

I morgon ska vi bowla med  jobbet. Det ska bli hur kul som helst, synd bara att jag ska jobba på Lördag :-(. Vet bara inte vad jag ska ha på mig???????????
Näpp här kan jag inte sitta längre.
Kram

Lördagen.

Här kommer lite bilder från Lördagens fest!


Karin J, Anna och Camilla


Erica och Martina


Fick grabbar på besök (tills vi låste ute dom) Emil och Kalle.


Robin


Pauline


Karin och Martina


Jag och Camilla


Karin från hennes bästa sida (gör dock inte det man kan tro att hon gör) :-)

Tack för en underbar kväll mina vänner detta hoppas jag att vi gör om snart!
Kram

God morgon!

*GÄSP* Nu ska jag snart ge mig iväg till jobbet.
Vi hade en trevlig kväll igår hemma hos fam Landqvist-Berg. Vi smaskig mat och paj mums! Killarna lekte så bra tills alla var trötta. Nu kom mina grabbar upp också.
Ha en bra dag!
kram


Nu är det verkligen höst.

På riktigt. September känns ju ändå som en liten förlägning på sommaren. Även om det inte vart så i år.....
Melvin sitter på golvet och lägger knoppussel, men inget vidare resultat. Han försöker i alla fall :-). Mycket roligare att åka bobby car. Idag har vi vart i skövde med Erica och strosat runt lite och ätit lunch på Gräddhyllan.
Nu är det någon som är på väg upp för trappan. Busunge!

I kväll ska vi hem till Emil, Carina, Alfons och  Sigge och hälsa på,  Det ska bli trevligt för det var ett tag sedan vi sågs (om man bortser från en väldigt onykter Emil i Lördags). Har ju inte blivit något bloggande dom senaste dagarna men det kommer festbilder senare, kanske idag.

I går var jag på Ullared och jag hittade VÄLDIGT mycket fint. Så nöjd!

Nä nu ska jag byta om.
Kram!


RSS 2.0