Mys!

Nu går vi över till Karin (på andra sidan gatan)
Vi tänker ha en trevlig kväll så det önskar jag även er.

Kram J

Luncha

Nu ska jag dra ner till stan för att luncha med K.
Helt sjukt vad solen är stark. Blev ingen lång stund men jag är redan härligt grisrosa på bröstet och armarna.

Tjao!

Bilder från igår.

Här kommer lite bilder från kvällens födelsedagsfika hemma hos Andreas och Erica.


Stora barn? ;-)


Födelsedagsbarnet.

  
Så här ser det ut hemma hos dom


Så här fin var Melvin när vi skulle åka hem :-)

  
Nu drar jag pappa!!

Nu måste jag ta hand om kvällens fläskfile´ som står i ugnen.

Kram J

God morgon!

Idag känner jag på mig att det kommer bli en underbar dag :-)
Solen skiner idag med, jag jobbar bara 16.00-18.30 och ikväll blir det mys hemma hos Karin.
Vaknade av mig själv när kl var 7.30 och var superpigg. Grabbarna soverfortfarande.
Nu ska jag diska så blir K superglad ;-).

Puss puss

Tack för en trevlig stund!

Blev en trevlig lunch med Erica på statt. Just nu sitter jag och Melvin i soffan. Han är nyduschad då han lyckades kleta ner hela sig med blöt jord när jag gav mina blommor vatten, han kan så bra han :-). Nu ska han få lite mellis tänkte jag. Kl 16.30-19.00 jobbar jag och efter det blir det kalas för "Andreas Erica".


Tack för att du finns min söta!!!

  
Försök låta bli att titta på dubbelhakan och min vita hud :-).

Nu får vi lägga på ett kol här så vi hinner med det vi ska göra innan M ska upp till mormor och morfar.

Hahaha, jag bjuder på det.

Efter att jag lämnade M på dagis tog jag och syster yster en promenad runt ekudden i det fina vädret :-). På vägen hem hämtade jag ut mitt pass och jag ser inte riktigt klok ut. Bjuder på detta här,


Jag ser helt psyko ut, som om jag vill ta dö på någon. Ha ha ha. Dom kanske inte släpper iväg mig ;-).

Nu ska göra mig i ordning  för en date med Erica.

Kram J

Och dagarna går!

Helt sjukt vad dagarna rusar iväg. Snart redan 1 Maj!!! Imorgon är det två veckor kvar tills vi åker till Turkiet :-) jag har nog inte fattat att det är så kort tid kvar. Idag har jag jobbat 7.30-13.00 och 16.30-19.00 och timmarna i mitten blev det inget nyttigt gjort. Just nu ligger jag i soffan och latar mig men jag tror att jag ska krypa ner i sängen tidigt idag för K kollar på fotboll och är tråkig. Jag tänker drömma om sol, ständer och smaskiga drinkar..........

Nu blir det dusch!

Har just kommit hem från jobbet, ätit en halv pan pizza (bläää men jag är alltid så hungrig när jag jobbat kväll) och slängt mig på soffan. Kvällen idag började väldigt bra med att jag var hos chefen  och fick veta nya lönen, trevligt. Första halvan av kvällen flöt förbi myyyyycket lungt sedan hände en sak så resten av kvällen blev helt galet stressig. En mindre trevlig sak som säkert gjorde mycket mycket ont.
Nu tänker jag hoppa in i duschen och krypa ner i sängen LÄNGTAR!!!!

Kram och god natt!

Kvällen igår!

Igår var vi ju hemma hos Emil, Carina och grabbarna och hade det mysigt. När jag kom vid sju var grillen igång och alla satt ute och Emil kom med ett glas kallt vitt till mig.
Det bjöds på smaskiga hemmagjorda hamburgare med massa gott till och varm frukt med glass till efterrätt Mmmmm!!!
Här kommer lite bilder från kvällen igår.


Snosegoseungen min.

          
Affe, Siggis och pappa Emil

    
Carina och Jag


Så här slutade kvällen. M i tomte PJ.

Tack för en trevlig kväll!

Nu ska jag ta och gå ut och sätta mig i solen en stund till, den bränner på bra.

Kram J

Heeeelg!

Just nu ligger jag i soffan med nymålade tånaglar för jag tror att jag tänker köra öppna skor idag :-) för det är så fiiiint väder :-).


Syns lite dåligt men det blir en mörklila färg.

Vi ska dra ner till stan snart så det är bäst jag lägger på ett kol innan grabbarna blir tokiga på mig. Kanske jag kan hitta en klänning till Turkiet :-).
Igår blev en myskväll men den slutade ganska tidigt för vi var trötta hela bunten. Bilder kommer senare. Tror jag ska försöka hinna med att steka mig lite också idag för jag är så sjukt blek.

Bjuder på en bild av mig stylad av Melvin


It's the new shit! Jag lovar  att ni kommer se det på alla Hösten 2009 ;-)

Kram J

jäsp!

Gud vad det är farligt att sätta sig ner en stund när man har vart igång. Ikväll ska jag jobba igen men bara 16.30-19.00 sedan bär det av hem till fam Landqvist-Berg på lite fredagsmys :-), jag gillar mys! Sedan blir det ledig helg för både mig och K. Imorgon behöver vi åka och köpa jord så jag kan plantera om olivträden. Det skulle var någon sorts citrusjord. Sedan hoppas jag på att dom inte förfryser under nätterna. Imorgon ska vi fira Erica (Andreas Erica) som fyller år på Måndag.
Nu, soffslappa en stund!!

Ha en skön kväll och en underbar helg.
Kram J

Vad glad jag blir!

Har ganska nyss kommit från jobbet, bara hämtat M hemma hos mamma och ätit sallad till lunch. Blev så glad när jag satte på datorn och såg att jag hade fått den här av söta Anne-lie. Den vill jag skicka tillbaka till henne!



Nu är jag kissenödig!

Kram J

Jag ångrar mig!

Den förtjänar banne mig 5 av 5!!! Så god var den!

Mina fötter vill avlägsna sig från min kropp!

Dom är trötta efter jobb vil jag lova (hade inte riktigt arbetsvänliga skor) men kvällen gick bra. Imorgon jobbr jag 7.30-13.00 och 16.30-19.00.
Innan jobbet gick jag och grabbarna och åt glass i solen och jag tog en Magnum Temptation Caramel & Almonds. Mmmmmmm!


4,5 av 5 poäng om jag får säga mitt. Ät den!!! Det blir många i sommar vill jag lova.

Nu hoppar jag in i duschen och sedan blir det natta!

Kram J

Mätta och belåtna!

Nu har vi ätit och är så mätta så. M åt i och för sig nästan ingenting :-(. Tycker så synd om honom, det ser ut som koppan blir större och då sa snälla Annika som vi var hos och fick vaccinet att vi måste söka för det så det tror jag att vi får göra imorgon. Han kan ju inte låta bli att pilla på den heller.
Sitter här och har dåligt samvete för K håller på och städar där uppe fast jag sagt att jag ska göra det både i förrgår, igår och idag men det känns inte så kul när jag vet att jag ska städa en hel lägenhet ikväll på jobbet :-(. Då är det inte så motivernade att städa innan man går iväg. Jobbar 16.00-22.00 idag.

Kram J

Stick i armen :-(

Nu har vi vart och blivit stuckna i armen hela familjen, inte skönt. Men nu kan vi åka på SEMESTER!!! Att det är en spruta kvar kan jag försöka glömma för det är ju inte än på ett bra tag. Vi belönade oss med att åka ner till Brödboden och fika goda mackor. Sedan åkte K för att träna och jag och M gick och handlade och det är alltid lika "roligt" nu när M vägrar sitta i vagn utan ska ha en egen liten vagn att köra, nästan nervsammanbrott vill jag lova.
Nu ska jag ta och slänga ihop en pastasallad till lunch men jag fick en akut liggapåsoffanochslappalust. Har sovit helt skit inatt då M har sovit i vår säng och tryckt ut mig så att jag fick ligga med rumpan utanför. Tur att det går långt mellan gångerna men nu har det ju vart två nätter på raken.
Nu kom K hem så nu är det dax att göra lite nytta.

Kram J

Jag gör en Erica för jag vill också veta!!

Jag tänker göra som erica! Jag vill också veta vilka som besöker mig! Så skriv gärna vilka ni är och vet jag inte vem du är så skriv gärna en rad om dig själv!

Kram J

Morn morn!

Eller vad säger man Melvins nya morgontid verkar vara lite efter 6 :-(. Jag ligger i soffan under täcket och i andra soffan ligger M och nu tror jag han SNARKAR!!! Varför ska man gå upp så tidigt om man ändå ska somna om?? Det var likadant igår då ville han somna kl 8.45 och skulle vara på dagis kl 9.00, Tokstolle! Idag är han ju dagisledig men vi ska åka och ta vår andra vaccindos kl 10.00.
En tråkig sak är att M har fått en svinkoppa :-( blä inte nice. Så nu måste jag eller K vara hemma från jobbet imorgon för man får ju inte vara på dagis förens den är läkt. Hemma för en liten koppas skull. KUL!
Något trevligt är i alla fall att solen skiner utanför.

Hallå är Katrin (jävla) Zytomierska och Bingo Rimér ihop????? Eller ja hon står ju och säger det.

Ha en fin dag!

Kram J

18,2 km by bike.

Ja så lång blev min runda och ont i rumpan fick jag :-). När jag kom hem åkte jag till Netto och köpte mig två olivträd (som var väldigt billiga men vi får se hur länge dom lever) och handlade på Coop (men säg inte det till K bara ;-) ). Nu har jag lagat pannkakor för det ville K ha ikväll till mig själv har jag en crepes med stuvning på g i ugnen. Efter lunch blir det städning av övervåningen och en snabb dusch innan jobbet.
Är det någon som vet om det är för tidigt att ha olivträd ute än???



Nu ska jag äta.

Kram J

God morgon!

Nu är vi trötta både jag och Melvin för han slog upp sina blå kl 6.15 och ville att mamma skulle göra det samma. Just nu sitter jag och äter min gröt och fryser om tårna. Snart ska jag och M klä på oss och åka bort till dagis. Efter det tror jag att jag ska cykla en ordentlig runda för dagens motion. Annars ska jag städa övervåningen som sagt. Ikväll blir det jobb 15.30-21.30.

Kram J 

Buuuurp!

Jag är proppmätt, det fick bli städkvällsmat på Donken för vår del. Jag skulle kunna leva på chilicheestops!! Det är typ det godaste som finns. Nu är i alla fall nedre plan sanerat :-) så imorgon tar jag övre när K jobbar och M är på dagis för det tar så lång tid att städa med en liten skrutt som ska hjälpa till att dammsuga, kör runt, runt, runt med bilen vid fötterna på mamma hela tiden och stoppar händerna i mopphinken. Nu sk vi rensa ur M:s byrå för att få plats med det som passar, just nu är det mest kaos.
Ha en skön kväll!

Kram J

Här sitter vi och äter.

Har ju inte visat vår "matsal" ;-) ordentligt men nu när mina stolar är helt färdiga kommer några bilder här.


Jag älskar mina gröna stolar!!!



  
Leksakerna kommer man ju inte undan då M har sitt rum där uppe och han måste ju få ha lite att roa sog med här nere också.


Här sitter jag och M just nu.

Här äter vi alltid mat eftersom vi har slängt ut vårt bord från köket och det här rummet ligger vägg i vägg med köket. Det som inte är färdigt här inne är taklamporna för vi ska ha två av den som redan hänger där och självklart ska dom hänga över bordet. Bordet kommer från mammas och pappas sommarstuga (men det kanske jag redan sagt?) och mina älskade stolar är loppisplock och dom har min undera sambo målat likaså bordet.
Nu har M ätit färdigt sin mellis så nu blir det att fortsätta med städningen.

Kram J

Dagis nu!

Blev en skön promenad runt Ekudden med lillasyster. Nu ska jag hämta plutten på dagis och sedan blir det att städa färdigt här hemma.

HiHi jag vet inte vad ni tror men det får ni klura på en stund för jag säger inget Mohhaaaha!

Kram J

Morgonpromenad

God morgon tisdag. Sitter just och äter frukost och ska ta en morgonpromenad med lillasyster. Har sovit så sjukt djupt i natt = väldigt skönt. Idag blir det städ i alla fall. Jag lovar och svär.
K har just ringt ett trevligt telefonsamtal så nu smäller det :-) eller inte nu men snart........hihi haha! Jag blir glad! Nu får ni något att bita i men jag säger inget :-)
Ha en bra dag!

Kram J

Det var inte meningen att vi skulle cykla helt enkelt!

Ja, jag och plutten skulle ju ut på en cykeltur det började bra med att jag halvt döade mig på att försöka få på barnsadeln som min kära sambo plockat bort och jag säger bara det att den passar inte på min cykel egentligen.......
Bredvid står en liten kille som har blivit lovad en cykeltur. Efter många om och men och många, långa ramsor inom mig (ett telefonsamtal till mamma och ett mindre utbrott på K i telefon) lyckades jag i alla fall med våld få skiten på plats och allt var frid och fröjd (trodde jag). Glada cyklar vi iväg jag och M men när vi är på andra sidan stan händer något.....
Den förbannade j***a kedjan går av, och där står jag. Men snäll pappa som jag har kom han och åkte och köpte ett nytt kedjelås för det var det som var trasigt. Sedan kunde vi åka vidare och med stopp på Apoteket och Oxen kom vi ända hem.


Kommer du inte snart Morfar??


Dumma skitcykel!!

   
Melvin lagar mammas cykel.

 

Magnolian bakom teatern blommade i alla fall fint, alltid något. Jag älskar Magnolia.

Ikväll har vi haft mys med Erica. Åt grillad kyckling med smaskig pasta och Hallon och Blåbär med honung till efterrätt. Tittade på två avsnitt av gossip.
Nu ska jag hänga tvätt och sedan blir det nog sängen tror jag.

Natti natti!

Tror vi ska cykla en sväng!

När K kom hem från träningen strax efter 11.00 gick jag ut på promenad på 8,6 km och det var gött. Väl hemma åt vi grillrester från igår (mamma, pappa, Ann och Nonne var här på lunch) och en liten bit tårta från Nonnes kalas och den var kalasgod vill jag lova. Det blir nog ingen städning idag för nu har K åkt till jobbet och när jag och Melvin är hemma blir det inte många knop gjort på städningsfronten. Men tvättar gör vi på löpande band. När nästa maskin är färdig tror jag att jag och M ska åka ut och cykla en sväng. Behöver till Apoteket bl.a.
Ikväll kommer Erica hit och vi ska titta på Gossip och laga kvällsmat.

God morgon ny vecka!

Mitt huvud är tungt idag och skulle vilja krypa ner i sängen igen. Jobbade till 22.00 igår och det blev superstressigt på slutet och jag kom i säng på tok för sent. Därav huvudvärken skulle jag tro. Dagen bjuder på städ här hemma i alla fall.
Nu orkar jag inte skriva mer så nu kryper jag ner i soffan i stället.

Kram J


Feeeeeeet

Ja jag är ju lite fet jag!!! Är det ingen som har något tips på hur jag ska kunna ta tag i mitt liv. Dom säger att klarar man inte att gå ner i vikt så vill man det inte tillräckligt mycket men inte fan vill jag ha 15 kg extra på kroppen. Klart jag vill........ Herregud folk går ju ner 30-40 kg varför kan då inte jag göra mig av med min 15 kg som jag har i bagaget.
Ligger just nu och tittar på du är vad du äter och det är just då man blir påmind om hur kass man är och hur man misshandlar sin kropp.
Tips (och pepp) mottages gärna!!!

När familjen är borta så äter mamma räkmacka :-)

Ja det blev ingen frukost för min del förut när jag sa att det var dax för frukost utan jag kom bara till att göra frukost till Melvin (helt värdelös på att göra frukost till mig själv). Så jag traskade bort till Väsgötabagarn och köpte med mig en räkmacka till brunch som lätt slank ner så nu är jag mätt och belåten. Håller på och tvättar våra täcken och kuddar nu när det är fint väder för vi har ingen torktummlare. Just ligger jag i soffan och slötittar på Made på MTV.

Nä nu ska jag slöa vidare :-)

Oj, jag är lite kär i Måns Zelmerlöv!

Var inne på Stina-Lees blogg och hittade den här versionen av Måns Hope and Glory och detta är något av det vackraste jag hört så stäng ute resten av världen för en stund och njut!


Snacka om gåshud! Jag har tyckt att Måns är helt ok att lyssna på men inget jag höjer volymen på radion för men det här var helt otroligt. Jag saknar ord.

Lördag :-)

God morgon världen (eller jag och M har vart vakna sedan 7.00 :-( ). Idag får det bli hemmadag fär min del då jag ska behandla mig mot en otrevlig åkomma som alla på mitt jobb ev kan ha dragit på sig (i tjänsten). Inga symtom, men ska i alla fall behandlas :-(. Mer om detta tänker jag inte skriva.

Igår va vi på kalas hemma hos Ann och Nonne för att fira Nonne som fyller 50 år.
 Trevlig kväll med god mat och smarrig tårta. Här kommer lite bilder.

  
Nonne i sin fina t-shirt. Han fick även en fotbollsresa som han ska åka på med sina söner.


Josefine, Linda och Andreas.


Johanna, Nicke och Linda

   


Vilgott och Tilda


Elin och Johan


Ulf

   

Blev inga kort tagna på dom som satt inne men så går det om man överlåter kameran till K ;-).
Nu ska vi äta lite frukost.
Ha en fin dag!

Kram J

Lilla lilla hjärtat!

Avslutar dagen med lite bilder som jag hittade som visar hur liten Melvin var när han föddes.

 



Body i storlek 44 på tok för stor :-).



Han både ser ut som en liten fågelunge och är gul som en kyckling ;-).

 
Med mössa, fårskinn, filt och täcke mitt i sommaren med 27 grader i lägenheten och ändå inte riktit varm :-(.

Tänk att den där lille skrutten har blivit så stor, går på dagis och fyller snart två år. Sjukt vad tiden går fort.


Stora killen!!!

Nu blir det sängen.
Natti natti!


God morgon Torsdag!

Blidde sovmorgon idag till 8.00 :-) skönt med det mitt i veckan. Nu ska jag snart klä på mig och M och traska iväg med honom till dagis. Sedan får det nog bli en promenad. Det blir en liten knepig dag idag för vi har möte på jobbet 12.00-15.30 och sedan jobbar jag 16.30-19.00. Egentligen har jag jobbhelg men jag ska vara föräldraledig fredag kväll och lördag så det blir bara jobb på söndag kväll :-).
Nä nu blir det stressigt här!

Kram J 

Hemma en sväng men nu drar jag igen.

Blev gott resultat på bilen :-) så nu kan vi sälja den med gott samvete. Mamma var med för jag hadu ju Melvin med mig också. Efter besiktiningen bliev det frulle på McD. Det är sällan det. Sedan lämnade jag plutt på dagis körde hem bilen och traskade ner till syster och hon, jag och mamma gick en runda runt ekudden. Väl tillbaka hemma hos sis blev det fika. Nu har jag tagit en dusch och ska ge mig iväg och hämta skatten på dagis.

Idag (och imorgon) tycker jag att vi skänker en tanke och håller tummarna för vimmelmamman (och självklart alla andra som har det som hon) och njuter av det vi har för livet är så oerhört kort och i visa fall ännu kortare.

Älskar er mina killar!
Kram J

Katrin (jävla) Zytomierska.

Snacka om att vara en bitter människa!!! Jag hyser ett väldigt avsky mot henne så fort jag tvingas se henne (det är konstigt att man kan avsky någon som man bara ser på tv men jag gör verkligen det). Hon är ju med på vakna med the voice som arge snackarn (bitterf***a kan vi även kalla henne för det är just vad hon är). Hon är ju inte det minsta rolig är hon står där och vräker ur sig skit både hit och dit. Var det någon som såg henns stand up nr då??? Jag skrattade inte en enda gång, hon trodde verkligen att hon var rolig. Hon är inte bara bitter utan både tråkig och bitter. Jag tycker att vakna gör ett stort misstag när dom har med henne.
Anledningen till att jag är arg är att hon la upp ett inlägg på sin blogg där hon skrev att Blondinbella vart otrogen mot Nils.

Ok nu ska vi få lite ordning här, jag tycker att blondinbella verkar ganska så blåst och det skulle säkert kunna vara sant (även om jag inte tror att hon är så osmart så att hon skulle vara otrogen då hon är en såpass känd och omtalad redan) men vad har Katrin med det här att göra??? Hon kanske borde jobba lite på sitt eget kärleksliv istället för hennes äktenskap gick ju inget vidare (fy fan för att leva med Katrin) inte så konstigt om jag får säga mitt.
Visst är det ballt och roligt med människor som kör sitt race och står för det men hon är inte KUUUUUUL!!!
Är så trött på henne nu. I och för sig visar ju mitt inlägg här bara hur bra Katrin är på det hon gör för hon vill ju bara uppröra och driva folk till vansinne. Hon erkände ju till och med att hon gillar bloggbråk häromdagen.

Nä nu har jag inte tid med det här längre för jag ska besiktiga golfen.
Kram J

Alanis

Orkar inte blogga men jag bjuder er på en låt. En av dom bästa jag vet,

Alanis Morissette - Ironic (just som livet känns ibland)

Tror att jag ska ta en promenad när K kommer hem.

Kram J

Soffsoftar!

Nu ligger Melvin sedan en stund i sin säng. Det är så skönt att bara kunna lägga honom i sängen och se hur mysigt han tycker att det är och somnar gott själv. K är iväg och gör något med Matte och co och jag tror att jag ska krypa ner i sängen tidigt idag och läsa, håller på med Mina hemligheter av Sophie Kinsella. Mycket bättre än En shopaholics bekännelser. Just nu tittar jag på Wipeout.
I em tog jag en långpromenad, 8,2 km för att vara petig. Det var så sjukt skönt och jag njöt av att bara få vara jag en stund. Är ju inte så ofta man är det nu för tiden sedan lillplutten kom in i vårt liv. Inte för att jag skulle byta mitt hjärta mot mer egentid. Brukar undra vad man gjorde med all tid innan man fick barn.

Den här låten hittade jag på min Ipod och den får bli dagens låt. Tycker den är jättefin.



Hello Saferide med låten Anna, NICE!

När jag kom hem pysslade vi lite i trädgården och jag försökte fixa lite vårfint på trappan.


Behövs lite blommor.


Älskar söta små Bellisar.


Vårt brygghus. Funderar på om jag ska skriva till bygglov. Det skulle vara kul om dom kom och hittade på något bra med detta.

Nä nu blir det snart sängen!
Natti natti!

Tipspromenad på snapen.

Det var helt underbart väder ute i skogen idag. Varmt och skönt. Lyckades kamma hem 8 rätt av 12 inte fy skam om man ser till hur svåra frågorna var. Dom som gick i vårt lilla gäng var jag, K, M, Mamma, Erica, Conny, Hilda, Emil, Alfons och Siggis. Efter blev det fika ute i solen :-).



   
Två av dom små grabbarna.

    
Mamma och Erica

   
Så här fint var det i skogen idag.


Melvin fikar smörgås.

   
Emil, Conny, Erica och mamma.


M, Alfons, Sigge och Hilda

  

 

Nu ska jag natta skrutten så jagåterkommer om en stund.

Kram J

Åååå vad jag älskar solen!

Det är ju helt underbart att få vakna till det här fina vårvädret. Om en timma ska vi åka till Snapen och gå tipspromenad. Igår var vi hemma hos mamma och pappa hela kvällen.
Här kommer lite påskaftonbilder.







       





      

Nu är det dax för frukost säger K så det är nog bäst att kila ;-)

Kram J

God morgon Påskafton och SOL!

Hur glad blir man inte när man slår upp ögonen (ok ganska ofrivilligt men plutt ville gå upp) 7.30 och solen skiner :-). Jag blir inte mindre glad över att det bara är lördag för det känns som om det är söndag och att jag ska jobba imorgon. Men nu har jag ju en hel ledig dag kvar :-).
Just nu sitter jag och Melvin i soffan och tittar på Lotta på bråkmakaregatan. MYS :-). Jag älskar Astrid Lindgrens alla filmer så jag tror att det är dax att börja samla på dom.
Dagen igår bjöd på en hel del shopping :-) (jo då tjejer Comerce och Elins Esplanad var öppna). På em kom mamma, pappa, Erica och vovvarna hit med vår nya bil :-). Vi har ju tagit över mammas och pappas nu när dom köpt ny så ska min morbror ha vår bil. Så för oss blev det typ byte rätt upp. Den nya bilen är mycket större (det är passat och vi hade ju en golf), har starkare motor och är dessutom inte gubba beige som vår golf :-) så det blir bra. Vi tog en fika i solen, det är nu man blir extra glad över att man har hus (men det är mycket som behöver göras, helst i sommar) och egen trädgård.
På kvällen åkte vi till Ann och Nonne och åt grillat och hade det mysigt. Kass som jag är hade jag kameran med mig hela dagen men tog ändå inga kort :-(.
Idag blir det Påsklunch hemma hos mamma och pappa, och påskamaten har jag längtat efter lääänge, typ sedan Annandag Jul ;-).
Här kommer lite bilder på det som fick följa med mig hem igår.


(dålig bild men) Jacka från H&M och matchande sneakers från Stadium. Det syns ju inte på bilden men skosnörena är röda med vita prickar. Jag blir så glad.


Tre par skor från Skopunkten.


Tre par skor till Melvin, två från stadium och sandalerna från din sko.

Självklart kom K hem med lite han också men inga skor ;-) och jag köpte även bikinibyxor på Åhlens, en skjorta på H&M (herr) och en bh för mitt presentkort på Twilfit som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent. Så jag är nöjd :-).
Nu ska jag och Melvin ta en dusch.
Ha en fin dag!

Kram J

God morgon Långfredag!

Det här kommer bli en lååång fredag med tanke på att Melvin ville att hans mamma skulle gå upp redan kl 6.00. Inte så vänligt tycker jag så nu ligger vi här i sofforna och tittar på barnkanalen. Gud så trött jag är. Jag jobbade ju till 22 igår och sedan tar det ju en stund innan man kommer i säng och kan somna för man är ju så uppe i varv och efter vår kväll igår behövde jag verkligen varva ner. Det var den värsta kvällen på väldigt länge. Jag kom in 21.45 och då hade jag ändå blivit av med fyra av mina besök + att tre var inlagda på min tur så där gick fyra besök bort så jag hade åtta besök mindre på hela kvällen. Tänk om jag hade haft dom också. HJÄLP! Och då är jag ändå ganska snabb, gick ut en kvart efter jag började och fikade en kvart.
Jaja nu har jag beklagat mig lite så nu måste jag berätta vilken snäll chef vi har som hade gjort fint på bordet på jobbet (ser nästan alltid ut som kriget) med blomma, frukt och MASSOR av godis. Han är bra snäll han! Han är alltid noga med att berömma oss och tala om för oss vilket bra jobb vi gör. Synd bara att vi inte är så bra på att göra detsamma. Vi får hålla hårt i vår chef för vi kan aldrig få någon som är lika bra och mån om sin peronal!
Idag ska vi åka till skövde en sväng för lite shopping :-).
Nu ska jag gosa med skrutten som börjar bli lite trött.

GLAD PÅSK!!

Det här måste bli dagens låt.


Den här tänker jag köra på hög volym när jag ska ta itu med disken nu.

God morgon torsdag!

Här blev det lite sovmorgon idag. Lillkillen slog upp dom blå strax innan 8.00 (inne i sin säng idag). Jag hade hoppats på att vi skulle kunna åka tii Skövde idag men eftersom det är Påsk och alla ska äta så mycket mat och godis så måste K jobba idag 7-15 och jag jobbar 16-22. Vi behövde åka dit för att bl.a. köpa skor till skrutten men det får bli efter helgen. Så vi får vara hemma och göra lite nytta i stället.
Har en väldigt kramig kille hos mig här i soffan su nu ska vi kramas lite :-)
Kram J

Natti Natti.

Ikväll har Erica med stora magen vart här (inte lillasyster utan den andra tjockisen hihi) och vi har slappat och tittat på två avsnitt av Gossip girl. Just nu har jag just krypit ner i sängen och tittar på diagnos okänd.
Jag är astrött så nu tänker jag sova gott och håller tummarna för att plutten tänker sova i sin säng inatt för det gjorde han inte natten som var.

Natti Natti!

Mmmuffins!

Nu är våra muffins färdiga och Melvin har redan godkänt dom ;-).



      


Så här såg det ut  när Melvin bakade :-).

Kram J

Helt fel skor!!

Det hade passat mycket bättre med gummistövlar med tanke på att det regnar ute *grrr*. Vart tog det fina vädret vägen??? Men som Maria sa, det är ju April. Då får man räkna med lite regn. Tänk att det snart bara är en månat kvar till Turkiet :-) det ska bli så skönt att få lite SOL!! Det betyder ju dessutom att det snart bara är en månad kvar till Erica och Pers bebis tittar ut (en liten tjej tror jag) ååååå jag längtar! Älskar bebisar!!! Måste göra nya pass kom jag på.

Nere på stan blev det två fina ljustakar i glas och en muffinsform i teflon, blev så ledsen när jag bakade muffins i måndags och nästan alla formar vek sig och smeten rann ut :-(. Men nu kan jag ju ställa i formarna i formen så kan dom ju inte vika sig. Så i em ska jag och Melvin baka banan & hallonmuffins. Blev även en mysig lunch på Statt med Maria.

Nu ska jag trycka mig in i garderoben och leta fram påsklådan och se om det finns något fint.

Kram J

Jag tänker tro att det är vår.

Jag tänker strunta i att det inte är vår i luften idag och ta dom här på mig till stan.


Jag ääääälskar dom här skorna och när dom går i graven kommer jag ha sorg länge!! Så skit samma att det är tråkväder.

Sitter och tittar på ztv och då kom I Got U med  Rigo & the Topaz Sound featuring Red Fox och det får verkligen bli dagens låt. Gud så glad man blir av den.


Nu måste jag kila men puss på er!

Hello Energi :-)

Jo då det blev allt en promenad här och jag lyckades få Melvin att sitta still alla 7 km (ok jag mutade honom med äpple och sprang lite då och då för att det skulle bli lite roligare). Jag var helt säker på att han skulle somna så jag tog min ipod med mig men den fick jag bara användning för den lilla vägen från dagis. Jag tycker inte att man har lurar i öronen när man har så fint sällskap (eller inte när man har sällskap alls för den delen). Har hur mycket energi som helst idag :-).
Nu ska jag skutta in i duschen och sedan bajka ner till stan och möta upp Maria för en liten sväng.


Melvin i nya fina vårjackan på väg ut i morse 7.40

   
Melvins avdelning är en tillfällig avdelning som stänger efter sommaren :-( vet inte vart han hamnar, därav det fina namnet Slussen ;-). Låter som om dom är ett gäng psykiskt sjuka som är där innan dom kan slussas ut till egna boenden eller något liknande. Har jag fel??

Nä nu blir det duschen.
Kram J

Promenad kanske??

Här sitter vi i soffan jag och Melvin och har vart vakna i över en halvtimma. Jag mår prima idag och har massor av energi eftersom jag låg i sängen/soffan hela dagen igår. Funderar på om jag ska ta med mig Melvin ut på en långpromenad nu innan dagis. Då hinner han sova en stund också för han är riktigt trött. Å andra sidan är det noll sol ute. Jaja vi får se. Ha en bra dag i alla fall alla söta.

Kram J

Magen ok tror jag!

Vågar inte säga att den är det för då blir kanske natten lika fruktansvärt jobbig som natten som var :-(. Nu har jag i alla fall ätit lite för jag var så sjukt hungrig. Jag och K har tittat på förra veckans avsnitt av DH vilket passade bra då det var skithockey på tv. Inte min smak om man säger det så.
När jag var ute på Fias blogg tidigare idag såg jag att man kunde gå ut på den här sidan och rita upp sin löp/promenadrunda och så räknar datorn ut hur långt det blir. Då kunde jag se att jag och Carina promenerade 7 km igår och cyklade 8 km :-).
Imorgon är jag ledig och det tror jag att jag tänker va så jag får återhämta mig ordentligt. K jobbar 7.00-18.00 imorgon så jag och M får roa oss själva fast han ska ju till dagis 9.00-14.00.
Nu tänker jag ta min family living och krypa ner i sängen.

God Natt!

Boken slut.

Då var boken slut och jag erkänner att den steg något i graderna mot slutet. Hade nog lite för höga förväntningar på den (tror att jag har Erica att tacka för det) men ser fram emot filmen i alla fall. Tror att den kan vara rolig. Ligger här i soffan och har så sjukt tråkigt och börjar bli lite hungrig också. Får nog ta mig ett glas läcker proviva ;-). Blev lite gladare när Kristian kom in med posten och hade nya Family Living med sig in. Fick ju 12 nr av Andreas och hans tjej i födelsedagspresent. Det är den överlägset bästa tidningen om jag får säga mitt. Tror att jag ska ta och bläddra lite i den nu.

Kram J 

Aj aj aj i min mage!!!

Jag har sjukt ont i magen här :-(. På sjukvårdsrådgivningen trodde dom att det var ett virus. Ett aj aj virus vill jag lova. Jag fick inte äta något, bara dricka proviva och vatten. Tur att Melvin är frisk i alla fall. Det är det viktigaste. Igår var jag och Carina på picknick med grabbarna ute på snapen och det var mys och kvällen bjöd på den första grillningen för i år hemma hos dom gött!

Nu ska jag dricka och läsa vidare i en shopaholics bekännelser (den är en liten besvikelse för mig).
Ha en bra dag!
Kram J

Färdig arbetat (för ikväll)

Påt imorgon igen. Kvällen har rullat på utan större hinder. Imorgon jobbar jag till 13.00 och på söndag kväll så det känns som att det ändå blir en hel del ledigt i helgen. Imorgon blir det mys bara jag och Melvin för Kristian ska ut med handbollen. Egentligen var jag bjuden till Sandra och Johan i morgon men jag känner att jag får skippa det eftersom Melvin sover borta inatt och sov borta förra helgen med. Det blir lite mycket tycker jag. Men det hade vart kul så lite depp är jag för det. Nu ska vi titta på Berg flyttar in och efter det blir det natta.

Kram J

Jag vägrar promenad med min son!!!!!

Vi fick med oss Camilla och Noah ut på en promenad ner till stan och det gick ju ganska bra. Melvin satt still runt hela hamnen men väl inne på Oxen började det balla ur. Melvin vägrar sitta i vagnen!!!! Det slutade med att Kristian fick ta bilen ner till oxen för att hämta Melvin annars hade han nog tänkt att gå hela vägen hem vilket jag varken hade tid, lust eller tålamod till. Jag trodde att det bara var dåligaföräldrarsomskiterihurderasbarnbetersig som har barn som skriker i affären men i så fall är jag lika dålig jag :-(. Det blir i alla fall inte någon långpromenad för mig och Melvin på ett tag :-(. Vi får ta korta så han kan gå själv.

Just nu sitter jag i soffan och latar mig lite, funderar på om jag ska vila en liten stund innan jag ska köra Melvin till farmor och farfar och själv åka till jobbet. K har nyss åkt till jobbet.
Camilla, Urban och Noah stannade här på lunch. Det blev pastasallad med kyckling. Kul att få lite lunchsällskap.
Ha en bra kväll!
Kram J


Vart är mitt grillväder??

Har just klivit upp i sängen då mina grabbar gav mig sovmorgon idag :-). Blev riktigt besviken då jag klev upp och såg DIMMA! Jag som hade planerat att vi skulle köra en riktig utedag hela familjen :-( och min grillning skiter sig också. Men jag tror att det får bli någon pastasallad så kan man ju försöka inbilla sig att det är vår ute.
Nu ska jag ta och äta frukost och sedan kanske det blir en frukost men det känns inte så motiverande när man tittar ut.
Ikväll blir det jobb för mig och K så Melvin ska sova hos farmor och farfar.

Ha en skön helg!
Kram J

Trött!

Ikväll har jag jobbat 2,5 timmar, ganska lagom tycker ni säkert men man blir ganska trött när man städat en hel lägenhet, diskat, bäddat rent och sprungit upp och ner i en tvättstuga för detta är just vad jag gjort på mitt jobb ikväll. När jag slutade vid sju gick jag till Vadsbo för att hämta upp Melvin som spelat landhockey med Matte och grabbarna,  under tiden satt K i handbollsmöte. Melvin kan nu säga i alla fall tre nya ord :-) Mattias, Hampus och hockey :-). Väl inne på Vadsbo fick vi vänta på Kristian i en halv evighet och ingen av oss hade ätit kvällsmat så det fick bli vägen över Leksbergsgrillen. Nu har jag just tagit en lång varm dusch och ska snart krypa ner i sängen, gött!

Natti Natti!

Mätta och belåtna (och trötta)!

Nu har vi ätit carbonara och Melvin vilar middag (skulle jag med behöva). Jag och Kristian har just ätit snickersglass, borde ha gjort det ute i solen men vi slängde oss i sofforna i stället :-). Nu ska jag traska ner till syster en sväng och se om hon behöver någon hjälp.
Gå ut i solen ni som kan.
Kram J


GOTT!

Hemma igen!

Då är jag och M hemma igen efter en sväng på jobbet och en sväng till Ica för att handla det som behövdes till lunchen, det blir min egen pasta carbonara det är gött det. Med mycket vitlök ;-). Kom just på det att jag hade tänkt att det skulle grillas för första gången idag om det var fint väder och det är det ju verkligen. Men det kanske kan bli imorgon om det är lika fint.
Nu ska jag laga lunch och njuta av den här,



Ha en skön eftermiddag!
Kram J

God morgon huvudvärk.

Vaknade kl 8.00 av att Melvin lät inne i sin säng så då var det dax att kliva upp och det var ungefär då som jag märkte att mitt huvud spränger!!!! Gud vilken huvudvärk. Har i alla fall sovit som en stock.
Här kommer lite bilder från igår.



   



    




Måste bara visa det här fina diskmedel/diskborste/disktrasestället som Erica fick av oss i födelsedagspresent.





Det kommer bli sååå fint när det är klart.
Nu ska jag och plutten äta lite frukost och klä på oss innan vi åker iväg till mitt jobb en sväng och ser till så jag får lite lön.
Ha en bra dag.

Kram J

Gääääsp!

Kom nyss hem från Erica och har inte vart hemma sedan kl 9.00 i morse. Jag har jobbat 2,5 timmar ikväll annars har det flyttats hela dagen. Det kommer bli såå mysigt. Visar lite bilder imorgon. Nu blir det sängen.
Natti Natti

Vår i luften!

Idag är det första April och solen strålar :-) (ok jag tittade på termometern och den visade hel 0,5 grader men skit i det) Därför fick det bli mitt nya fina sommarlinne från H&M tror att det får bli vita tygskor också :-)



Nu ska vi borsta tänderna och dra till dagis.
Njut solen!
Kram J

God morgon Onsdag!

Vi har redan vart vakna i en timma fast vi inte behövde gå upp förän kl 8.00, tack min son. Just nu softar vi lite i soffan och tittar på barnkanalen.


Idag inviger  M sin nya tröja från Cubus som han fått av mormor.

Kl 9.00 ska jag lämna melvin på dagis och sedan blir det att åka upp till mamma och pappa och börja bära lådor. Vi får se om jag lever imorgon.
Nu ska vi softa en stund till innan vi äter frukost.
Ha en bra dag!
Kram J

RSS 2.0