I säng!!

Nu var det riktigt skönt att få krypa ner efter att ha stått läääänge i kö på KarlssonsBlev färg, pärmar och lite annat sköj. I morgon blir det en soft dag om man bortser från att jag ska jobba 15.30 - 20.30 men det ska jag nog överleva. Sedan är det ju helg men jag ska jobba delad dag på söndag. Nu kommer vårt bredband inte funka på en-två veckor. Hur ska jag överleva att inte få läsa alla bloggar några gånger per dag?????
Näpp nu ska jag läsa och sova.

Natti Natti!!

Hemma en sväng.

Är hemma från jobbet på rast 1,5 timma innan jag ska dit igen vid 17.30. Nu ska vi ta och äta lite mat här. När Jag slutar vid 20.30 så kommer killarna och hämtar mig för då ska vi åka till Karlssons och köpa färg nu när dom har 20%.
Hoppas att alla har en bra dag.
Hej Puss Ses!


Torsdag och vurpa.

Då var det morgon igen. Har hunnit med en promenad med Erica nu på morgonen, skönt att komma ut men inget vidare väder.
Idag fick vi inget roligt uppvaknande på morgonen då vi vaknade av att M trillade ner från vår säng!! Första riktiga vurpan och det känns inte skoj även om det gick bra. Vi låg och sov alla tre i vår säng sedan han kom till oss 5.30 men det var en viss liten plutt som vaknade och kröp ner till fotändan och trillade ner. Man känner sig som världens sämsta förälder. Depp!!!
Nu måste jag krama på honom en stund eftersom han mår bra. Älskar dig mitt hjärta!!

Ha en bra dag!! Kram

Regn!!

Har vart ute i regnet på en promenad vilket inte var så skönt kan jag inte påstå. Känner att jag är i en småätarsvacka nu vilket inte är kul och min karaktär är verkligen skit. Eriiiiiiica ge mig pepp!!! I neeeed youuuuuuu!!!!

Nu ska jag ta och gå och lägga mig och läsa bok tror jag.

God natt!! 


Mätt i magen!!

När K kom hem från jobbet låg jag och M och sov så gott i soffan. Har ätit smarrig mat i form av kyckling i pitabröd. Vi håller på att äta ur frysen vilket inte alltid blir så gott men idag när det var lill lördag lyckades vi i alla fall trolla fram något.

Just nu tittar jag på Rent Hus. Gud vad jag har det rent hemma :-).  När det är slut så tror jag att jag ska ta mig en prommis då K tänker titta på fotboll. Ingen Gray's idag och jag får heller inte titta på top model :-( ibland är livet bra surt.

Hej hej!!!

Grattis!!!

Grattis Angelika och Martin till den lille killen. Hoppas att hela lilla familjen mår bra.

Stort grattis även till min söta vän Erica som fick den mysiga lägenheten. Det kommer bli fint och det är du värd.
Puss Puss!!

Back at home (i soffan)

Blev ingen jätte promenad kan jag inte påstå men desto trevligare. Vi gick till stan där vi träffade Maria som skulle köpa present till sin syster. Vi gick och tog en fika på Ströget och hade det mysigt. Nu slappar vi hemma igen. Är såååå trött. Kan det bero på att det var någon som gick och la sig kl 01.30 *Gäsp*. Men det var i alla fall rent och fint när vi klev  upp i morse. Om en timma kommer K hem från jobbet och då ska jag tokkrama honom. Det är inget skoj när han jobbar 7-18.
Vår lille kille är helt tokig nu när han har lärt sig att ta sig fram. Han stannar inte någon lång stund där man lägger honom. Just nu pillar han på tidningsstället.

image53
Här har han krypit in i badrummet när jag vände ryggen till i morse.


                             
Maria och Noah                            Camilla på Ströget

Nu ska vi softa resten utav dagen tror jag men imorgon blir det arbete. Kanske skulle ta och börja med M:s rum där uppe så det kan bli klart någon gång.

Kram!!

Promenad!!

Nu är vi nyduschade och fräscha. Nu ska vi snart äta lunch och gå på promenad med Camilla och Noah.

image51               
Nyduschad                                                             Borstar mina tänder själv

Felskrivning

Det ska vara www.alveslottet.no för det är en norsk sida.

Färdigslappat!!

M somnade på min mage i soffan så nu har vi softat en stund men nu får vi ta tag i dagen. Ska ta den där duschen nu.


Dom här ursöta skorna ska jag nog ta och beställa till plutten dom skulle passa perfekt med tanke på K:s och hans släkts fotbollsintresse (och när han ska följa med tant Elin och titta på fotboll hela sommaren :-) ).
Dom finns på
www.alveslottet.se.

Hej hopp!!

God morgon Onsdag!!

När jag väl somnade sov jag som en prinsessa och lille plutt var snäll och lät mig sova till 8.10. Just nu slappar vi och jag ska nog äta lite frukost nu tror jag och sedan ska jag nog ta med mig M och ta en lång dusch. Han älskar att leka i duschen. Just nu ligger han och snackar för fullt med Montel.
Idag är det mulet tråkväder ute men vi kanske tar en promenad ändå.

Ha en bra dag alla sköna människor!

Klart!!

Då var den disken avklarad *pust och stön* jag diskar sååå långsamt. Nu ligger killarna där uppe och snarkar båda två så nu har jag stängt två dörrar om dom och ska ta och damsuga här nere innan jag går och lägger mig. Kan någon människa förklara för mig varför jag är så trött hela dagarna och bara lallar runt och inte får något nyttigt gjort och blir superpigg sent på kvällen och typ vill storstäda huset???? Det är ganska jobbigt.

Lägenheten som Erica och jag var och tittade på ikväll var jättefin och mysig......dete bara och slå till tycker jag, om jag får säga vad jag tycker så klart ;-).
Tack för en trevlig kväll Karin och Erica ni e ena pärlor båda två. Stora pussar på er.

Nu väntar damsugaren och sedan sängen....tror jag....finns ju tvätt att vika.....sköjar bara, det blir sängen bums!!

Världens största diskberg

väntar på mig! Är jag smart så tar jag ju itu med det nu så jag slipper imorgon när jag är ledig. Hmm är ju sååå trött. Ikväll har Erica och Karin vart här och på menyn stod bakad potatis med smaskens och glass till efterrätt. Det var mums men nu är jag proppmätt, har knip i magen och dåligt samvete över glassen (och muffinsarna som jag och Stina fikade).
Har tittat på sista avsnittet av The starter wife. Det var en väldigt bra serie men nu är den ju slut men det possitiva med det är ju att husfruarna är tillbax nästa vecka, jippi!! Dom har jag verkligen saknat.

Har tävlat om dom underbart söta prinsessiga väskorna på Gizmolinas blogg. Dom skulle lysa upp min annars för tillfället ganska deppiga (tjötiga) vardag, ingen nämnd, ingen glömd. Jag tror nog att mitt huvud exploderar snart,


Är dom inte för söta, Den stora skulle jag vilja ha till
stranden i sommar. (Bilden är lånad från gizmolina.blogg.se)


Tur att jag har mina prinsar!!
 
Nu väntar disken och sedan sköna sängen.

Hej Hopp!!

Kass på detta!!

Jag är ju bara för dålig med att lämna spår här men lovar att skärpa mig. Sitter i soffan med min lille plutt snarkandes bredvid mig.
Idag hade vi mysig sovmorgon hela familjen, vaknade kl 9 och M åt sin välling i vår säng så vi gick inte upp förän kl 10.10. Ååååå vad mamma njöt vill jag lova.
Detta har vart en dag full av sällskap vilket är mysigt eftersom K Jobbar kväll. På fm var Maria här och lånade datorn. Sedan var jag bara iväg och handlade en sväng och lagade lunch så kom goa Stina med sin stora mage och vi fikade och myste i soffan och just när hon tog på sig för att åka så kom Elin, Eleonor och Elionors söta lilla tjej hit och hälsade på en stund och kollade in huset. Snart ska vi iväg med Erica och titta på en lägenhet åt henne.
Åååå vad jag älskar och höra vår lille M snarka,finns inget mer rogivande.

Längtar efter att få gå och lägga mig i kväll nu när vi äntligen är klara med vårt sovrum, flyttade upp i söndags. Det blev så mysigt och just som jag ville he det :-).
Nu ska vi börja göra oss klara för att knalla iväg med Erica.
Ha en skön kväll!!!
Är det någon som vet när gossip girl kommer tillbaka??????? Dagens absolut viktigaste fråga.

Hej från mig (och plutt som just vaknat) nu blr det gröt!

Äntligen Helg!!

Och jobbfri vad det verkar som :-) men jag tänker inte ropa hrj än. Idag har vi nästan inte vart hemma  på hela dagen. Vid tio gick jag och M för att hälsa på damerna på mitt jobb. Därifrån blev det promenad till Pärlan på unga föräldrar. Åt bakad potatis idag det var smarrigt, På vägen hem fick vi ta en ny sväng till jobbet för vi glömde M:s haklapp och sked där.....minnet är bara föööör bra.
Förut hade vi Niklas här på besök en sväng.
M tar sig verkligen fram fort nu och trösklar är inget hinder :-).
Snart ska vi möta upp Maria och handla lite. Hon ska göra oss sällskap och äta mat och titta på tv. Nu försöker M välta en golvlampa så nu får jag dra Ooooops!!

God kväll!

Hemma igen efter ett litet gästspel på jobbet. Nu har jag ätit en på tok för sen kvällsmat och slappar nu i soffan.
Idag har det vart träning på schemat och sedan var jag och grabsen på Björnes och åt lunch. Köpte lite presenter på stan och så. På em var Maria här och vi satt ute i solen och myste. Tror att jag brände mig lite på ögonlocken.
Ligger här i soffan och hoppas att det inte blir något mer jobb i helgen. Skulle vara skönt att vara ledig då jag jobbade förra helgen men men....en inrigningsvikaries liv är ju sååååå gött.....inte. Så det blir säkert jobb. 
Nu ska jag borsta tänderna och använda tandtråd så klart eftersom jag var hos tandläkaren igår. Undra hur länge det duktiga håller i sig. Sedan blir det bok och säng för min del.

Natti Natti!!

 

God morgon Torsdag!

Uppe med tuppen var vi idag, 7.00 slog skrutten upp ögonen idag. *Gäsp*. Idag ger vi K sovmorgon (men nu ringde telefonen, tur att det inte var till mig) eftersom han är ledig idag. Börjar bli hungrig nu så det är nog dax för frukost. Har en rastlös liten kille här i soffan som är helt bananas.Han håller på att gå från ålning till krypning nu i dagarna. Han blir stor vår lille plutt.
Ska åka och träna med mamma vid 10.30 när dom öppnar. sedan ska jag jobba tre timmar ikväll.
Nu blir det frull!!!
Ha en bra dag

Onsdag eller vad e det nu igen???

Har så fruktansvärt svårt att komma ihåg vad det är för dag för det känns som tisdag. Snacka om att jag är kass på att uppdatera här, jag skyller på en viss liten plutt som kräver fullt intresse all hans vakna tid. Har fått en mycket sällskapssjuk son.  Just nu sitter han i mitt knä och är helt fokuserad på simpsons. Vi är trötta båda två skillnaden är att han är övertrött som få och vägrar sova.
Idag har jag var hos tandläkaren, hål = ebb i kassan!!!!! Jag måste lära mig att använda tandtråd oftare. När jag kom där ifrån gick vi till öppna förskolan med Camilla, Noah, Louise och Astrid. Väl där gick vi igenom hela repertoaren av sånger och busade med grabbarna och Annie i föräldragruppen. Tog en promenad hem med Susanne, Sofia och Maria och deras små.
Jag och M skulle egentligen gå och handla men det får K göra när han nu redan befinner sig där. kanske blir en promenad senare i kväll.
Nu har plutt somnat med huvudet i mitt knä. Sååååå trött! Soligt och fint ute även idag. Är det våren som är här tro???

Nä min hjärna är för trött för det här så hej då!!

RSS 2.0