I Will Wait

 
/J

Lock på väggen

Jag lägger min dyrbara lediga tid på helt fel saker, men det är ju så mycket trevligare.
Nu har jag hängt upp ett lock till en gammal margarinlåda på väggen i hallen, det kändes väldigt viktigt just då ;).
 
 
 
 
/J

Den växer

Gluggen växer, den andra tanden vilar nu i frid i grannens sandlåda :-).
 
 
/J

Hjärta och smärta på papper

Just nu läser jag Lyckan säljs separat av Lolly Winston, hjärta, smärta och en skvätt humor = chicklit.
 
Lyckan säljs separat
 
Beskrivning:

Elinor Mackey har alltid gjort allting enligt regelboken, och i precis rätt ordning - utbildning, karriär, äktenskap - men en dag ställs livet på ända. Efter att ha försökt och kämpat i två år för att nå nästa steg i livet får Elinor reda på att hon inte kan få barn.
Allt läkarna säger är att det antagligen beror på åldern. Så fyrtio år gammal drar hon sig undan med sitt krossade hjärta, och stänger ute tillvaron som svikit henne.
Ted, Elinors make, är en framgångsrik fotvårdsspecialist som också alltid gjort allting rätt. Men när han plötsligt möter fel kvinna vid fel tillfälle begår han ett stort och ödesdigert misstag.
Kan Elinors och Teds äktenskap räddas? Svaret är lika oväntat och charmigt som man kan förvänta sig när Lolly Wintson följer upp sin succédebut Brustna hjärtans café.

 

/J


Surdeg på burk

Surdegsbröd är ju  något som har blivit väldigt stort på senare år men trots att jag älskar att baka har jag aldrig bakat surdegsbröd, det tar ju lite tid och jag gillar inte när saker tar tid. Men nu har jag testat Kron jästs, surdeg på burk och ska snart ställa in limporna i ugnen.
 
Jag återkommer om smaken!
Av jästen som blev över bakade jag hasselnötkrämsbullar. 
 
/J

Lovers Gloves

Vi önskar oss inget i bröllopspresent men dessa skulle i alla fall jag kunna tänka mig :).
 
 
Vantarna kommer från twistedtwee.co.uk.
 
/J
 
 
 

inlovewithfashion

Vill ha!
 
Stickad Oversizetröja
 
Svart helt fantastisk klänning.
Kakigrön omlottklänning
 
Ankleboots
 
Klänning med nitar
 
Alla plagg kommer från inlovewithfashion.
 
/J
 

Maskros

Jag är väldigt sugen på att tatuera mig igen och just nu är jag väldigt inne på att nästa (ja när jag nu ska kunna tänkas unna mig det) ska bli en maskros. Tänk er typ som den här,
 
 
/ J

Gluggen

Liten blir vansinnigt stor....när första tanden lossnar! Så stolt kille, en mamma som helt plötsligt känner sig väldigt gammal, jag har barn som tappar tänder, what????
 
 
Välkommen tandfen!
 
/J

God afton

FREDAG in the house!
Rödvin och ryggbiff, för att vara extremt osvensk ska jag skryta med att den var perfekt stekt. Nu är jag lämnad ensam här hemma till fördel för innebandy men jag ska ta mig en kvällspromenad och ta vägen förbi familjen Ek-Boman/Gustavsson och kolla in the new crib (gud vad internationell jag blev ikväll).
 
 
God Afton på er alla och kram!
/J

Det är fint att var kvinna

Så här gött är det ur en åttaårings perspektiv!
 
 
God Natt!
 
/ J

Det var så dags!!!!

När jag och Kristian letade hus så var vi väldigt sugna på ett hus som dock inte var till salu. Vi var till och med och la en fin liten lapp i brevlådan (jo vi visste ju att det bodde en äldre dam där). NU är det till salu :( vilket betyder att det kommer bo någon annan i mitt hus ;).
Det är nästan så att jag är sugen på att gå på visningen.
 
 
 
Jag hade älskat det här huset, jag hoppas att köparen inte kommer slakta det!!
 
/ J

Project Runway Sverige

När många andra är sålda på Top model så älskar jag Project Runway och har tittat på så gott som alla säsonger. Självklart kunde jag inte låta bli Project Runway Sverige. Jag gillade det men jag saknade snygg, snygga Heidi och underbara Tim Gunn lite. Men jag kommer helt klart följa det.
 
 
/ J

Betuttad

Jag har blivit totalt Deporteesbetuttad!!
 
 
 
/ J

Tro, hopp och kaffe med dopp

Se den!
 
 
/ J

Kunde inte motstå frestelsen

Förra helgen fick jag ett så fint nagellack av Martina som har stått inne i badrummet och retat mig hela veckan. Tanken var att jag skulle köra lila nästa gång jag kom till henne men jag kunde inte motstå frestelsen. Lila kan vara mitt nya rosa...eller nja inte riktigt, men nästan.
 
 
Nu ska vi titta på Tro, hopp och kaffe med dopp, förväntningarna är höga.
 
/ J

Hösten står för dörren

Eller i alla fall på trappan för idag har jag och barnen höstpimpat den lite. Jag har i flera veckor gått förbi Pelargonerna som bara blev deppigara dag för dag, rest in peace i komposten!!
 
 
 
 
/ J

<3

Den här bilden kräver inga ord för att förklara hur trevlig lördagskvällen var.
 
Bilden är oärligt stulen <3.
 
/ J

It's Not My Fault I'm Happy

God morgon!
 
Den här veckan startar med vab, Tion har ögoninfektion. Jag och grabbarna har redan vart ute en sväng för att släppa in min vikarie på jobbet och nu ska vi snart äta frukost. Lyssnar på den här låten om och om igen när jag morgonstökar i köket. Gåshud!
 
 
God morgon nya veckan!
 
/ J

RSS 2.0