Chinos

Igår när vi var hos Erica och Per så provade jag Ericas nya, snygga chinos och dom måste jag ha! Har ett par som jag har älskat men nu är dom förstora vilket i och för sig är trevligt men ett par chinos måste jag ha. Kanske kan belöna mig med att klicka hem ett par när jag har skickat in uppgiften på onsdag :).


Dessa var det. Dom kommer från H&M och var väldigt tunna och mjuka, väldigt sköna.

Kram J

Lite grötigt

Det blev nog något glas mer med vin än vad jag behövde igår så det känns lite som jag har gröt i huvudet. Ja ja nu skiter vi i det för idag ska jag plugga som en tok. Egentligen skulle jag vilja ta mig en promenad istället för det är ju så soligt och fint ute idag men idag vill jag bli klar med A och B som har lite finslipning kvar, sedan har jag BARA en kurslitteratur kvar att läsa på i alla fall 150 sidor och sedan ska det skrivas på det. Ni vet vart ni har mig fram till kl 22.00 på onsadag.

Kram J


God mat, gott vin

sitter just nu hemma hos erica, per och ella och har just fått massa god mat  och gott vin. detta är nog just vad jag behöver just nu när uppgiften hänger som ett stort svart moln över mig, fina vänner och gott vin. för att återgå till uppgiften så går det långsamt framåt. jag kommer nog andas ut först kl 22.00 på onsdag då den senast ska vara inne. här är det väldigt lugnt och skönt för ella sover och melvin sover hos ann och nonne för felicia är här och hälsar på. nu kommer erica med en latte, snacka om att bli bortskämd! kram j

Att man kan bli lycklig av byxor!!

Idag har jag skolkat från allt vad kunskap heter och tog med mig grabbarna till Skövde på shopping och vi kom hem med en massa fint. Men det trevligaste var att jag provade tre par byxor och alla satt som ett smäck!!! Jag har alltid haft problem när jag ska köpa byxor för är dom lagom i låren så är dom försmå i midjan och passar dom i midjan så är dom förstora i låren, ja ni fattar. Men nu verkar det som min kropp har jämnat ut sig lite. Kan i och för sig bero på att mitt midjemått har minskat med 18 cm sedan i mitten av april.
Jag hade önskat att jag kunde köpa alla tre men jag köpte ett par svart för det var jag i störst behov av. Dom tänker jag bo i!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag har vart och tränat och efter det tänker jag inte göra ett skit!!! Tänker bara förtränga att jag har en uppgift att skriva och ta nya tag imorgon!

Trevlig helg!

Kram J

Imorgon är en annan dag!

Ok, dagen var inte så kul men imorgon kommer en annan dag och då är det bara ta nya tag och göra det bästa av den. Imorgon tar jag en heldag i Lidköping. Vi har telebildföreläsning med Karlstad kl 13.00 så jag tänkte att jag skulle sitta där och plugga hela förmiddagen. Kommer hem med tåget vid 18.00 och då tänker jag stänga av tankarna på allt vad kunskap heter och bara vara med mina barn. Kristian spelar bortamatch.

Nu har vi tittat på Mauro och Pluras kök och jag älskar det! Så underbart skönt och ocensurerat. Nästa vecka ska dom ha Lasse på middag och det får man ju inte missa!!

Nu blir det sängen.

Kram J

Hjärndöd på biblioteketet

Hej hopp! just nu sitter jag på biblioteket och försöker plugga men det känns som om min hjärna inte fungerar. kan jag ha blivit hjärndöd utan att märka det ? jag vill helst bara gråta en skvätt, ok jag har redan gjort det. inte här då utan  hemma i köket mot kristians axel. är jag så här blåst??? hur ska jag klara det här? just nu är jag livrädd och ordentligt nedtryckt i skorna. ok nu har jag fått beklaga mig lite så nu ska jag fortsätta  med pinan. men jag kommer nog mest sitta här och längta efter att få gå bort till friskis som börjar kl 17.

Jag vill SOVA!!!

Jag är så trött men jag kan bara inte somna!! Känner mig stressad men vet inte varför plus att jag har ont i huvudet. Är så trött så jag mår riktigt illa men jag kan bara inte somna. Jag brukar alltid somna som en stock på stört men nu går det bara inte. Den här stressen, vad handlar den om eller???

Nu dör snart batteriet på datorn också (gick ner och hämtade den när jag legat och snurrat i sängen en stund).

Nu ska jag göra ett nytt försök så GOD NATT!

teknikens under

just nu sitter vi och ska ha föreläsning men dom får inte tekniken att fungera. teknikens underbara under.

På universitetet.

just nu sitter jag på universitet i karlstad. nu börjar det nya livet. det är så sjukt spännande och jag är livrädd.

Go midda!

Här har ni en trött en!! Nästan zombi!
Har vart och simmat med Andreas och Erica och det var skönt för stunden men nu efter lunch känner jag mig dödstrött! Nu ska i alla fall jag och T klä på oss (eller jag ska klä på oss såklart, han gör inte många knop ;-) ) och gå en promenad i solen. Vi ska hämta M hos farmor och farfar där han har sovit i natt. Efter det promenerar vi ner till Oxen och handlar. Tror att vi ska köpa oss varsin liten ostbågspåse igen, det är sånt vi gör när pappa jobbar fredagkväll ;-) .

Trevlig helg på er!

Kram J

Swedish hasbeens

Som jag skrivit tidigare så är jag svag för deras skor. Så läser jag idag inne hos Cecilia Blankens att H&M ska samarbeta med Swedish Hasbeens och lansera tre modeller den 20 April!!!! Risken finns att jag dör om inte jag får dom röda på den nedre bilden! Jag bara måste ha dom.

Nu ska jag krypa ner i sängen och drömma om att jag har dom till bara ben i sommar!!

Kram J


Nu går vi ut i solen

Jag har kokat soppa och bakat bröd som vi har just har ätit till lunch så nu ska vi ta oss en promenad i den härliga solen. Vi ska gå till biloteket och till stan.

  
Ylvas läckra matbröd ur boken Livets goda - Matbröd och surdeg. Saftigt och gott.


Potatis och rotsellerisoppa med lagrad ost och gräslök.

Nu blir det promenad.

Kram J

Jag är mör.

Mör i både huvudet och kroppen. Mitt huvud är fullt av tankar och intryck efter dagens information i Lidköping. Hur ska det gå, hur ska jag orka undrar jag men är också väldigt redo och glad över att det börjar nu! På måndag börjar det på riktigt uppe i Karlstad men vi har en text att läsa tills dess så den tror jag att jag ska hugga in på redan imorgon så jag kan njuta av en sista ledig helg. På söndag åker vi upp till Karlstad hela familjen och passar på att terrorisera Elin och Samuel :-).
Trött i kroppen är jag efter att jag sprang en runda på 7,5 km i em, REKORD!

Nu har jag och K tittat på Plura & Mauro. Vilket underbart program! Jag älskar Plura!



Nu blir det snart sängen och imorgon en efterlängtad sovmorgon! Det finns inget som är så skönt som när resten av familjen lämnar sardinburken och man får hela sängen för sig själv.

Kram J

God morgon nervpirr!!

Äter frukost och darrar på handen, vet inte riktigt om det är av nervositet eller trötthet. Skit samma! Nu åker jag snart i alla fall! Det känns bäst att åka ganska tidigt för igår var det ju snormegahalt ute.

Ha en bra dag!

Kram J

God natt!

Nu får det bli sängen för min del för 8.30 imorgon ska jag vara på Campus Lidköping. Wish me luck!

Campus Lidköping

Natti Natti!

Nespressomaskin

Här har vi nyss ätit en sen mellis och jag gjorde mig en latte. Guuuud vad jag vill ha en Nespressomaskin!!!! Är det någon som har en sådan? Blir det gott kaffe???


Melvin fick sig en egen med bara skummad mjölk med kanel, det gillar han :-).

Det jag egentligen ville var att tipsa er om Finn Crisp med smak av kummin, supergott (om man gillar kummin såklart).

Kram J

Imorgon smäller det!

Ja imorgon vid den här tiden sitter jag i bilen och är på väg till min första dag på Högskolan i Lidköping. Det är bara information imorgon men på måndag börjar allvaret på riktigt uppe i Karlstad. Jag börjar bli riktigt nervös nu!!
Nu ska vi i alla fall äta frukost innan jag ska gå till dagis med Melvin. Jag tror att han får cykla idag, då blir han lycklig. Efter det ska jag promenera ner till oxen och köpa korv till dagens italienska korvgryta.

Kram J

Nostalgi

Jag och barnen var hemma hos mamma och pappa ikväll och åt middag. Då passade jag på att leta fram en hög med sagoband som jag tog med hem så ikväll har vi lyssnat på my little pony :-).



Nu ska jag göra det sista på det dagliga kvällsrycket här hemma innan jag kryper ner i sängen och läser Den motvillige monarken.

Kram J


Äntligen bor den PÅ mitt badrumsskåp!!

Har länge sniffat på och längtat efter att köpa parfymen Miss O Fashion Princess från Oriflame men inte kommit till skott. Nu har jag beställt den och nu bor den PÅ mitt badrumsskåp. Den är på tok för söt för att gömmas inne i skåpet.



Flaskan är lika söt som den doftar! Jag är inte så förtjust i söta dofter egentligen men den här är jag helt förälskad i. Doften beskrivs så här, "Ljuvlig doft där frestande frukter och utsökt fresia blandas med alpviol, jasmin, mysk och fylliga trätoner".

Kram J

Lånat ett barn

God morgon!!

Här har vi lånat ett barn för en stund, Sigge är här och leker.




Liten Lasselover?? Den bodyn köpte vi för att döva vårt dåliga samvete över att vi gick och tittade på Lars på Melvins ettårsdag. Det har jag fortfarande lite dåligt samvete över.

Kram J

Frukosttips

Ja till er som inte är rädda för frukt då. Blanda i kanel i keso (naturell) och ät med tärnat äpple och hackade nötter. Det fungerar säkert med annan frukt eller bär också. Apelsin brukar jag ha och det är gott men jag skulle kunna tänka mig att det är gott med hallon också!

Testa, supergott och mättande!

Idag ser det ut som att vi tänker göra så lite vi bara kan här hemma :-) men en sväng till friskis blir det för mig i eftermiddag i alla fall.

Kram J

Ajajaj!

Har ont i nacken!!!! Vill gå och lägga mig nu!!! Vad är problemet tänker ni? Jo Melvin är fortfarande vaken!? han borde va trött nu men han ser inte ut som han tänker kasta in handduken än. Han har i och för sig bett om välling som han snart har druckit upp och det brukar betyda att det snart är dax för sängen.
Jag vill bara kleta in mina arma, torra händer med något riktigt fett och dra på mig mina bommulsvantar. Mina händer är fruktansvärda så här års men jag får skylla mig själv för att jag tvättar dom på tok för ofta.

Nä nu vill Melvin gå och lägga sig säger han så nu smider vi medans järnet är varmt!

Sov så gott!

Kram J

Lördagschill!!

Någon mer än jag som tycker att vi svenskar numera MYYYYYSER sönder våra helger??? Här hemma lördagschillar vi i alla fall ikväll ;-). Jag läser Bubbleroom magazine, tjuväter av lördagsgodiset ock lagar pasta carbonara till mig och barnen, love it!!!!! Massa parmesan på ska det va!! Det skulle jag kunna äta 2 gånger om dagen, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Ok kanske inte riktigt, men nästan.

Jag fick ju tulpaner av K i lördags och och måndags och dom är fortfarande superfina. Fick slänga två idag och ta bort lite blad men annars är dom underbara.


Älskar tulpaner, det måste va en åldersgrej för det har jag inte gjort förut. Är jag vuxen nu??

Ha en skön kväll!!

Kram J

Små gourmander!

Ja min barn har just avnjutit en lördagslunch av hög klass, köttbullar, makaroner och broccoli. Behöver jag säga att dom var nöjda?? Det är härligt att barn fortfarande är så kravlösa och att det lilla kan va gott nog! Men det HÄR är ju ändå det skönaste!!
Havregrynsgröt är ju gott, då spelar det ju inte så stor roll om det är fredagsmiddag!!!

Efter att mina barn avnjutit sin lunch sover dom nu gott båda två och jag fick visst lite lugn egentid så nu blir det soffan en liten stund.

Kram J

Jag tackar Prinsessan

Jag tackar prinsessan för att hon givit mig Ida Redig!!! Vilken underbar röst och fina låtar!!! Idag lyssnar jag inte på något annat här hemma. Jag och barnen är ensamma idag för K ska till Göteborg och titta på handboll. Tror vi kör en så där sjukt softisch dag!
Har i alla fall hunnit med en löprunda på 6,3 km men det blåste så jag njöt inte kan jag inte påstå.


Nu bestämmer vi att ni söker på Ida Redig på spotify och lyssnar på hennes underbara album, Standing Here och njuter en stund. Capish!!!

För övrigt tänker jag på Marie och Otto som gifter sig idag! Jag hoppas att dom får en helt underbar dag!

Kram J

Vilka bloggar läser jag?

Jag och Johanna satt hemma hos henne förut och pratade om bloggar och vilka vi läste och jag upptäckte att det är en stor hög som jag följer slaviskt (nästan så jag skäms över antalet). Så här har ni dom jag som jag läser så gott som dagligen.

Shecity - Drivs av Petra Tungården, en av Sveriges snyggaste tjejer enligt mig.
Flest skor vinner! - Drivs av MichaelaForni som har sjukt mycket skor, skriver vackert om kärlek och är tillsammans med Cimon.
Cimon Lundberg- Så mycket mer än en föredetta dokusåpadeltagare, läs själva. Är tillsammans med Forni ett sjukt snyggt par!
CamC - Camilla, en av mina äldsta vänner. Önskar att ALLA mina vänner skulle blogga så jag kan hålla koll på dom ;-).
Engla's showroom - Ja vem läser inte den?? Jag hittade tillbaka när hon väntade tvillingarna.
Efter mina regler - Camillas kusin Amandas blogg. Amanda går bara i nian men är sjukt, härligt medveten!!
LIFEBYME - Snygg tjej, snygg blogg!
Katrin Zytomierska - Fuck You Right Back! Härligt provokativ.
Cecilia Blankens - Rolig tvåbarnsmamma med koll!
Apan satt i granen - Student och tvåbarnsmamma som är svag för kitsch. Bjuder på sig själv.
Prinsessans Dagbok - Stor, typisk "dagboksblogg" om jag får säga vad jag tycker. Vi får följa prinsessan och hennes tre E:n i deras vardag i Norge.
Blondinbella - Kan inte låta bli! Blir helt galen på henne ibland men hon är ju så sjukt bra på allt hon gör.
Fotballfruen - Trebarnsmamma, fotbollsfru, journalist och skööööön! Läs den!

Där har ni dom och jag tror inte att jag har missat någon. Ta en titt så hoppas jag att ni fastnar för någon.

Kram J

Trevlig förmiddag!

Jag och barnen har ganska nyss kommit hem och dom sover som två små stockar efter all lek hemma hos Johanna och Gustav :-).
Vi har haft en väldigt trevlig förmiddag i Lyrestad. Johanna är en så härlig människa som ger en massa positiv energi (hon bakar gott också :-) ) så tack ska ni ha för några roliga och trevliga timmar!

Nu sover som sagt grabbarna och jag tänker spendera en liten stund i soffan innan det blir stordusch av oss allihopa inför kvällens kalas.

Kram J


Nya gardiner

Igår kallade jag in det tunga artilleriet, det vill säga min mami så att hon fick hjälpa mig att sy nya gardiner. Även om jag och min symaskin numera kommer skapligt överens så vågade jag inte sätta tänderna i mitt efterlängtade tyg från IKEA. Det blir ju lite långt att åka om det skulle gå åt fanders.

Här har ni det färdiga resultatet.




Blir så glad av det här mönstret.

Kram J

Lyrestad

God morgon fredag!

Mina barn (eller Tion ska jag säga) var morgonpigga som vanligt och vi vaknade strax innan 07.00. Ibland längtar jag lite tills dom blir tonåringar och sover läääääänge på mornarna ;-).
Idag ska vi ju som sagt åka till Lyrestad och leka med Johanna och Gustav. För er som inte vet så är Tion och Gustav födda samma dag.
Ikväll ska vi åka till Äskekärr och fira Johanna som fyller år.

Kram J

Natta!

Jag har försummat er idag, lovar bättring imorgon!! Nu vill jag bara duscha och krypa ner i sängen för att läsa ut min bok som jag har kämpat med lääääänge. Saknar tiden då man orkade sträckläsa i flera timmar på kvällarna. Men nu har jag bara 8 sidor kvar så det borde gå, eller.....zzzzzz! Imorgon ska jag och trollen åka till Johanna och Gustav och leka :-). God Natt!

Skåprent

Ikväll har vi ätit tavadviharhemmapastasallad till middag och det var gott tyckte Melvin :-) alltid trevligt när han tycker det. Just nu sitter jag och Melvin i sängen och tittar på tv.

Kram J

Sopplunch

Till lunch idag blev det "snabbmat" i form av Keldas Toscanska tomatsoppa, den är fin den!! Jag åt den med krutonger och hyvlad parmesan och det smakade mumma. Det är gott att ha kycklingbitar i också.


 



Testa den!!

Kram J


Fina Pyjamasar

Måste visa er dom här söta pyjamasarna som kommer från Kappahl. Säljs i tvåpack för 199:- och finns i storlek 62/68 - 86/92. Tion har alla fyra och dom tvådelade fick han av mormor och morfar i julklapp.






Tion är supermegasöt i den röda. Jag gillar den formen på pyjamasbyxor, lite långkalsongstuket om ni fattar vad jag menar.

Kram J

God morgon onsdag!

Ännu en morgon och jag är lite tlött!!
Idag blir det en konstig dag för K är ledig och han brukar jobba 7-17 på onsdagar. Är det någon som vart ute än och vet om det går att springa en runda????
Idag tänkte jag att jag skulle ta ta tag i lite nödvändiga saker inför skolstarten, hämta mitt studentkonto och registrera mig på första kursen. Det närmar sig med stormsteg och jag börjar bli riktigt nervös!!

Nu ska jag dra Melvin i pulkan till dagis, ser ut som det går idag.

Kram J

ChillNorway

Englas blogg hade hon lagt upp några fina bilder från CillNorways vår/sommar collection och hur fin vore inte den här att skrutta runt i under semestern (nu ska jag ju i och för sig bara ha två veckor men, men...)??



Kram J


Äntligen

Sedan i våras när vi satte upp vår rullgardin så har vi vart utan gardiner men nu har K ändrat på krokarna till gardinstången så idag kunde jag äntligen hänga upp mina vita gardiner igen, älskar dom. Dom har hängt med sedan tiden på Repslagareg. så det är säkert fem år i alla fall.



Nu ska vi gå till dagis!

Kram J

Tips till små knattesängar.

Dom här fina sängkläderna fick barnen av mormor och morfar i julklapp. Älskar mönstret och färgerna. Kommer från IKEA.





Nu ska jag och T äta rester av gårdagens köttfärssås. Rester är nice, det har inte jag fattat förut men med Tion kom även insikten att det finns inget skönare än att slippa laga lunch ibland och bara slänga in rester i mikron.

Kram J

Vad skönt att jag fått pojkar

För vad säger man när ens dotter kommer hem och ser ut så här????

Läste ett upprört inlägg hos Katrin Zytomierska om hur Kissie har förstört sig själv och då var jag tvungen att ta mig en titt själv och det var en fruktansvärd syn måste jag säga, vad har hon gjort?????

Kram J

Nu är det vår inne i alla fall.

Både i lördags och igår kom K hem med rosa tulpaner till mig så nu har vi vår inne i alla fall.


Älskar rosa och vita tulpaner.

Nu har jag och T lämnat M på dagis och efter det tog vi en promenad ner till stan och tog en klipptid åt M hos min frisör, Jessica på Hos Oss. Så på torsdag kl 16.00 blir det ny frill för hans del. T ligger fortfarde och sover ute i vagnen så jag ska se om jag kan ta mig en liten titt på gårdagens konferensresan. Var det någon som tittade på det??

Kram J

Man blir lite tokig som mamma ibland!!

God morgon!

Hur många gånger som helst har jag beklagat mig över att båda barnen numera sover i vår säng men inatt kom Melvin först 04.30, helt ok och Tion sov fortfarande gott i sin säng. Men vad jör jag då?? Jo jag går in och hämtar Tion också!? Men till mitt försvar låg han och hostade och hostade där inne och jag vill gärna ha barnen på nära håll när dom är sjuka. Så från 04.30 var vi ändå fyra i sängen :-).
Nu ska vi äta frukost och gå till dagis.


Det nya, att krypa in i skåpen! Nu slängde han just ett grytlock i golvet så nu är i alla fall jag vaken.

Kram J

Köttfärssås och lilla lady

Här hemma har vi ätit middag och jag lyssnar på Daniel Adams-Ray på hög volym när jag plockar disk och gör 100 matlådor med köttfärssås.

Här är mina två favoriter.





Enjoy!!

Kram J


Måste säga att det kunde inte bli bättre!

Jo vi åkte ju till kyrkornas för att titta på en byrå som jag ville ha och den fick följa med hem men det fick även den här trasmattan. Som ni vet har jag letat efter en trasmatta till vardagsrummet och idag fanns den bara där! Rätt färg och storlek och nice price! Måste säga att det kunde inte bli bättre.



Nu måste jag bara köpa lite fler kuddar till sofforna.

Kram J

Vad hände??

Plötsligt blev det så tyst här hemma, vad hände?? Jo alla gäster gick hem, Melvin åkte på ishockey med farfar och K åkte till brandstationen för att träna. Kvar blev jag och Tion och nu ska jag ta mig ännu en baconinlindad dadel, sätta på bra musik och städa undan det sista av julen. Nu har vi tagit taberas på julgodiset och lussebullarna, slängt ut granarna och druckit den sista glöggen och julmusten.

Imorgon börjar som sagt vardagen igen och jag hade hopats att jag kunde springa en sväng på morgonen men det är ju glashalt så vi får se hur det blir med det. När vu har lämnat M på dagis ska vi i alla fall åka till tippen och till kyrkornas och titta på en byrå som jag är lite sugen på till sovrummet. Den behöver målas vit och få nya knoppar och jag försöker välja mellan dessa från Indiska.

PAINTED MELONKNOB


STAMP knob
(den blå i mitten)

Kram J

Rört på fläsket

Nu har jag dansat lite framför tv:n och nu blir det till att lägga på ett kol för kl 14.00 kommer ett gäng sköningar!

Njut söndagen! Imorgon börjar vår vardag igen.

Kram J

Godmorgon tö, snart ingen snö??

Töar på bra ser det ut som, ok om det nu inte tänker komma mer snö för jag vill ju som sagt ha VÅR!
Inatt sov vi som vanligt trångt alla fyra i vår säng. Vad har hänt med våra barn som sov hela nätterna i sina egna sängar undrar jag??
Känns som det får bli ett zumbapass framför tv:n idag igen :-) (men jag känner mig inte så lite fånig när jag står här och viftar, tack för gruppträning säger jag bara) för K har fortfarande jour.
Idag blir det ju julgransplundring här hemma.

Nu har Tion något att bjuda på känner jag!

Kram J

Solsidan

Längtar vi eller?? Japp lätt att vi gör!


 

God Natt!

Mys

Här har vi ätit god mat och tänker köra riktig myskväll så nu ska jag ta på mig mjukisbrallor och fula runt i resten av kvällen. Ska äta ost och kex till fångarna på fortet och bara ligga i soffan hela kvällen.
Imorgon ska vi ha julgransplundring här hemma och då blir det extra barn så det är bäst att lugna ner nerverna ordentligt idag ;-). Nä men ärligt talat ska det bli riktigt mysigt, hade dock hoppats på sol och minusgrader då vi tänkte grilla korv i trädgården.
Ska bli lite skönt att kasta ut julen imorgon, egenligen brukar jag inte göra det än men nu åker ju granen ut imorgon och då kvittar resten. Plus att K köpte rosa tulpaner till mig idag. Jag vill ha vååååååår nu!

Ha en mysig kväll!

Kram J

Melvin har längtat!

Hela veckan har Melvin längtat efter den här dagen för idag ska han och jag gå på bio! Det blir biopremiär för honom. Men det som kanske är det viktigaste är att vi ska gå och köpa godis innan :-). Självklart ska pöjken få godis till bion!!
Det vi ska se är i alla fall Pettson & Findus, Glömligheter.



Just nu tittar vi på lilla sjöjungfrun på tv:n och morgonmyser i soffan men nu blir det frukost.

Kram J

Let's dance

Japp, om en timma börjar fredagsmyset!! Ostbågar, massa ljus och Let's dance. Men först en sväng upp i tvättstugan och ta på trollen pyjamasar.


Jag och Melvin har varsin ytte, pytte, mini påse med ostbågar. Sådär små så man måste njuta av varje liten båge :-).

Trevlig Helg!!

Kram J

Vårskor

Efter promenad och middagshandling råkade jag visst fynda ett par nya vårskor till Melvin :-).



Dom har han testsprungit i här hemma nu :-).

Kram J

Katy Perry

Kan man bli annat än glad när man hör den här låten??



Och människan är ju snygg så man blir grön av avund :-).

Nu blir det solen!

Kram J

Promenad i solen!

Nu har vi just ätit lax till lunch och K ha åkt till jobbet så nu ska jag klä på barnen för en promenad i solen! Helt underbart väder idag.





Kram J

I'm in LOVE

Har aldrig hört talas om Ilva förut men nu har jag och jag är KÄÄÄÄR!! Hittade bl.a. den här mattan som skulle kunna funka istället för den trasmattan som jag är ute efter. Den här fina byrån skulle jag vilja ha i vårt sovrum.
Jag typ dog en liten stund när jag såg den här soffan!!! Nu dog jag lite till!! Ok jag kanske dog lite när jag såg den här med!

Förutom allt det här hittade jag även två sorters porslin, hur mycket ljustakar/lyktor som helst, möbler till grabbarnas rum, lampor och en massa annat fint. Det var så där mycket fint så man nästan får lite ont i hjärtat om ni förstår vad jag menar.

Kram J

Matvete, en hit!

Idag åt vi matvete till lunchen och det har jag aldrig ätit förut (behöver jag säga att K var skeptisk ;-) ) och det var ju riktigt gott och K tog om så det fick godkänt.


Dagens: Kyckling fylld med paprikapesto och mozzarella, matvete och sås på creme fraiche, vitlök och ajvar.

Ikväll blir det något onyttigare men ooooh så gott, FATTIGA RIDDARE! Har inte ätit det på flera år så jag hoppas att det är så gott som jag vill minnas.

Kram J


Gillar mycket!

Slut som artist ikväll efter löprunda (om vi nu kan kalla det löprunda men sjukt jobbigt var det) med barnen på fm och snöpromenad med vagn och pulka i em ner till oxen och hem. Nu ska vi titta på film och bara va.

Gillar, Gillar, Gillar,



Ha en bra kväll!

Kram J

God morgon onsdag!

Här sov vi till strax innan 8.00 och nu har vi chillat och druckit välling i soffan. Jag glömde visst stretcha igår efter dansen framför tv:n, och det känns! Efter frukosten funderar jag på att utmana mig själv och springa en sväng med vagnen. Undrar om det går i snön?? Annars får det bli promenad.

Ha en bra dag!

Kram J

Har stoppat fötterna i 3literspåsar.

Ja vad gör man när K har jour och man inte kan ta sig iväg och träna? Jo man dansar zumba framför tv:n :-). Nu är jag nyduschad och luktar granatäpple. Mina fötter är fruktansvärda så dom har jag kletat in i fetaste fotsalvan och trätt plastpåsar på och hoppas att dom blir glada då.

Nu blir det sängen!

God natt!

Det är så tyst!

Jag och barnen har nyss kommit hem från en fika med fina Maria och det var nog jobbigt för Tion sover ute i vagnen och Melvin däckade i soffan bara några minuter efter att vi kom innanför dörren. Det är så tyst här hemma att jag knappt vill andas för att bryta lugnet. Som jag trodde muntrade en fika upp mig lite, eller ja sällskapet gjorde det.



En gammal bild på mig och Maria.

Kram J

Avklätt i lekstugan

Jag och T ligger i soffan och chillar, jag är på lite halvrisigt humör idag så passa er!! Jag har såååå ont i axeln och känner mig lite allmänt ettrig.
K och M har flytt fältet ;-) och är ute och skottar.
Nyss kom K in och sa att M tagit av sig alla ytterkläderna och lekte i lekstugan, BRRRRR galning!!!
Nu ska jag värma på gårdagens raggisar och steka bacon till lunch och efter det blir det promenad ner till stan för en fika med Maria. Det känns som att det är sällskap av detta slag jag behöver en dag som denna!

Kram J


Avslutar dagen med ett tips.

Jag älskar att se hur folk har det hemma, irl är ju självklart bäst men jag kan ju inte åka land och rike runt och kräva att få se hur folk har det. Detta är därför mitt tips, styleroom.se. För den som önskar finns det ju mängder med inspiration. Måste dock utfärda en liten varning, mycket beroendeframkallande!

Natti natti!

Är det helg så är det

Igår när vi var hos mamma och pappa på kalkonmiddag fick vi smaskig pannacotta till efterrätt oc det gillad ALLA!






Vad Liams sko gör på bordet får ni fråga honom om :-).


Mmmmmmm!!

Kram J

Borde kallas delikatess!

Ikväll har vi ätit något riktigt mumsigt, en riktig delikatess!


Raggmunk med bacon och lingonsylt.


Mumma tycker Melvin!

Kram J

Är det ingen som ska gifta sig i sommar??

Jag vill gå på sommarbröllop och ha den här klänningen på mig,



Klänningen kommer från Ellos.

Kram J

God morgon vardag 2011!

2011 börjar ett nytt liv för oss och gud som jag längtar! Jag ska fortsätta kämpa mot kilona och börja plugga så jag hoppas på den största förändringen men K ska vara pappaledig på riktigt för första gången. I höst har vi en ny liten dagiskille i familjen och hoppas på en familjesemester. Jag hoppas på ett bra år, spännande kommer det bli i alla fall.

Ha ett bra 2011!

Kram J


Nu går jag och lägger mig.

Gud vad vi åt gott idag med!! Jag skulle kunna äta kalkon en dag i veckan. Som ett extra plus fick vi pannacotta med hallon och blåbär till efterrätt, aldrig fel.
När vi kom hem gick jag ut och sprang min vanliga runda på 6,3 km men det var riktigt halt ute. Nu ska jag bära upp mina trötta barn som somnat i soffan hos K.

God Natt!

Kram

Kalkon!!

Nu åker vi hem till mamma och pappa och äter kalkon! Jag har längtat hela dagen.

Kram J

Ännu en julklapp kan man säga

Den här fåtöljen använde vi ett presentkort som vi fick av Ann och Nonne  för att köpa.



Kram J


Nyårsafton

Som förra året firade vi nyårsafton hemma hos Martina, Pär, Tilde och Emma. En mycket trevlig kväll/natt. Pär hade gjort en brutalt god förrätt måste jag säga.
Kameran glömdes lite bort under kvällen (för tar inte jag kort så blir det inga kort tagna i den här familjen) men här kommer i alla fall lite bilder.


Vi försökte fånga alla barnen på kort men det var inte lätt!


Tion, Kristian och Pär fastnade i alla fall på kort.


Mmmmm!!


Det här kortet är taget en bra stund efter tolvslaget. Lilla Emma var den av barnen som hängde med längst.

Kram J

Sen frukost och fina tänder

Nu har jag och barnen just ätit en sen frukost och nu äter dom rån. Jag och Melvin skulle försöka ta ett kort på Tions tänder. Dom är inte att leka med :-).



 
Skratta nu då!!


Ja så ska det se ut :-).

Kram J

God morgon söndag

Jag och Kristian somnade båda två gott innan kl var 23.00 igår men jag är fortfarande trött! Jag tror att jag skulle behöva lite frisk luft. Idag kör jag och barnen en slapp söndag och K jobbar. Kl 15.00 är det kalkonmiddag hemma hos mamma och pappa och jag längtar. Kalkon är ju olagligt gott.

Nu ska vi se om vi inte ska ta och klä på oss lite.

Kram J

Ikväll har vi ätit gött!


Kyckling, hasselbackspotatis, rostade grönsaker med vitlök och wiskeysås.


Marängsviss med hemmagjord kolasås.

Idag har vi riktigt lördagsmys här hemma och just nu tittar vi på rallybrudar och äter Noblesse. Men snart blir det nog sängen för oss hela bunten så natti natti!

Kram J

Vill ha lite till

Det var riktigt dåligt med fina kläder hos Ellos i vår men lite hittade jag allt. Hos H&M fanns det dock lite mer som föll mig i smaken.


Linne från H&M



Jacka från H&M




Sötaste bikinin från Ellos.



Är helt förälskad i den här söta kjolen från Ellos. Den ska jag bara ha!! Tänk er med ett par naturfärgade träskor med klack!

Nu ska jag drömma om kjolen och laga lite smaskig middag!

Kram J

Vill ha


Fin kudde från Ellos som jag vill ha i vardagsrummet.


Dessa handdukar och badhanddukar vill jag ha fast i vitt men där syntes den fina spetskanten så dåligt. Även dom från Ellos.


Fina lampor till vardagsrumsfönstren, Ellos.


Linneduk H&M


Löpare H&M (3 stycken ska det va).



Kökshandukar H&M


Kuddfodral H&M

Någon vänlig själ som känner en väldig lust att fylla på mitt shoppingkonto?? Helt ok!

Kram J

Är det inte lite synd om mig?? Inte ens lite?

Mår som jag förtjänar idag men vi hade en mycket rolig kväll i alla fall. Men en sak har jag lärt mig av detta, det är inte ok att gå och lägga sig 04.30 längre!!!!

Ha ett fint 2011!

Over and out!!

RSS 2.0