Morgongröt

God morgonen!
 
Redan, eller äntligen torsdag. Avnjuter just nu morgonpasset på radion och min morgongröt bestående av havregryn, boveteflingor, kli, linfrön, banan och kanel. Mätt som en plätt!
 
Ha en fin dag!
 
/J

Ugglan har flyttat in för att stanna

Efter jobbet idag tog vi en snabb sväng till Skövde och då fick vi med oss en ny kompis hem, han ska bo i köket :). Kristian tycker att han är ful men jag och barnen har majoritet så han är här för att stanna :).
 
 
/ J

Ifån!!

Ligger här i soffan med en ny bekantskap, mr ipone. Vi är inte kompisar än men vi kanske kan bli. Ifååån!


Uggla + Darin = perfect match

Vem hade kunnat ana att Uggla och Darin passade så bra ihop och att jag dessutom, som 27-åring skulle få gåshud av Darin för första gången. Underbar låt redan från början men Darin gör den magisk! Jag kan inte sluta lyssna på den!
 
Du har väckt upp det jag trott var dött,
Och när jag har dig när du tar mej,
Min hungrande kropp får frid bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.
 
/J

Instruktion för kärlek

20121116-001605.jpg
 
När jag läser den här listan som jag stulit inne hos Cimon så inser jag att jag och Kristian snart bara har två punkter kvar,
 
8.Dö tillsammans
9. Pussas i himlen
 
Tanken är sorglig men väldigt, väldigt fin. Dock hoppas jag att de två sista punkterna håller sig borta många, många år.
 
/J

Blomsterkvast

Dessa blommor fick jag av Kristian för över en vecka sedan och de är fortfarande så väldigt fina.
 
 
 
Tror att jag, utan att ljuga vågar säga att de kommer från S-Blommor och är bunden på Oxen.
 
/J

The Quiz

Skrapa loss mig från väggen, smek mig medhårs och ge mig ett glas rött. Nu är det äntligen helg!
 
 
 
/J

Julia

"Livet är en dans utan trorsor på taggiga rosor" för att citera snyggaste!
 
 
 
 
/J

THE Cake

Jag vill, eller bara måste ha den här tårtan när jag och Kristian gifter oss!
 
 
Bilden har jag lånat på O'Holy Sweets blogg. Varför ligger det på Östermalm och inte här??
 
/J

Den stora pajskräcken

Jag gillar paj men har nästan aldrig lagat det konstigt nog.  Jag tror att jag är lite rädd för att laga paj, det är lite utanför min comfortzone ;). Men nu har det släppt ;) och det blir paj då och då. Det bästa är ju att man kan grädda skalet kvällen innan för annars tar det ju lite tid när degen ska vila och förgräddas och tid är det minsta vi har när vi kommer från jobb och dagis.
Paj är ju väldigt trevligt eftersom man kan göra det av det som finns hemma, idag har jag och knattarna t.ex.gjort paj som fylldes med gårdagens rester, köttfärssås och lite ris. I den hade vi även bacon och tomater och toppade med en röra av creme fraiche, majonäs och philadelphiaost med sweet chilismak och riven ost..
 
Bye, bye pajskräcken ;).
 
/J

Kokosvatten

Jag älskar kokosvatten men har haft svårt att hitta det här i stan så jag blev lycklig när jag såg att de hade det på ICA Oxen.
 
Jag har tidigare bara druckit Pauluns men dessa var nästan godare. Perfekt efter träningen eller i smoothie.
 
Det här är kokosvatten:
 
Kokosvatten är den klara vätska som finns i gröna unga kokosnöttter, det ska alltså inte förväxlas med den kokosmjölk som görs av det vita fruktköttet i mogna kokosnötter. Kokosvatten är en helt naturlig produkt som innehåller få kalorier, är fettfritt och har lågt kolesterol. Kokosvatten är rikt på viktiga salter och mineraler som hjälper till att återställa vätskebalansen efter träning. När du svettas under träning förlorar du glukos och elektrolyter som kalium och natrium som leder till en lätt uttorkning. Kokosvatten kan återställa vätskebalansen efter träning mer effektivt än vatten tack vare dess höga innehåll av elektrolyter.

Kokosvatten kan vara ett bra alternativ till sportdrycker som ofta innehåller mycket salt, speciellt om du tränar ett kortare pass på upp till 75 minuter. Vid hård ansträngning under längre tid kan kroppen behöva mer natrium än vad kokosvatten kan tillgodose.

 
Mums!!
 
/J

Kaffekalas

Igår när vi var hemma hos Kristians föräldrar fick jag en kaffeservis som Ann hade när hon var liten, så nu kan jag ha kaffekalas ;). För er som har missat det, jag älskar kaffekoppar.
 
 
 
/J

Sirap i benen

Släpade mig ut på en löprunda ikväll, trots halsbränna och sirap i benen. Det tog emot och jag gjorde det ändå men min kropp är min största motståndare verkar det som. Men skam den som ger sig...
 
Med lite "kick ass music" går det i alla fall lite lättare ;).
 
 
 
/J

Förlorad värld

Gillar dig Petra!
 
 
 
 
Vi lever på lånad tid .
Vi har bara nu.
Alla bilderna suddas ut, tillslut.
 
/J
 

En kreativ hörna

Idag har barnen fått ett skrivbord till sitt rum där de kan skapa sin alster :).
 
 Bordet har vi fått av min morbror och hans fru, då var det brunt med kurbits på men efter en dust med Kristian är det nu vitt.
 
 
 
På undersidan har vi fäst en pappersrulle som är lätt att dra fram och rita på och när den är tom är det bara att haka av den och byta till en ny rulle.
 
/J

William Niklas Natanael

Jag skäms nästan för att visa mig här efter ett så långt uppehåll, men ge mig en chans så ska jag försöka skärpa mig :P.
 
Igår var vi på dop i Vads kyrka i Tidan. Det var Kristians kusinbarn som döptes.
 
William Niklas Natanael
 
Felicia och Lizette i kyrkan.
 
Familjen Pettersson-Johansson.
 
Har det gott hos faster Josefine.
 
Släktens yngsta liga :) (så ni slipper tycka att jag är heltokig, slipsen ska sitta på lillebror ;) ).
 
/J
 
 
 
 

RSS 2.0