Happy Happy!

Idag hade jag rekordmånga besökare här inne så jag är glaaaad! Undrar vilka alla är??? Har ganska nyss kommit hem från jobbet där det flöt på smärtfritt och lugnt ikväll, alltid gött när det gör det (långtifrån alltid). Väl hemma överaskade K mig med den här chokladen. Den överlägset godaste om jag får säga mitt.
Nu ligger jag i sängen och det kommer inte ta någon lång stund innan jag somnar, det lovar jag.
Imorgon blir det som sagt flytt och ett par timmar jobb på kvällen.

Sov så gott alla mina vänner!

Kram / J

Hämta min älskling!

Nu ska jag traska iväg till dagis och hänta ljuset i vårt liv.


Melvin provar min mössa :-)

Vilken kärlek!


Fick det här mailet av Kristians kusin och vill att alla ni ska få se det.

Vilken kärlek!!!!!!


Fick precis ta del av en helt underbar historia och youtube-video.  

Vill så gärna dela med mig av denna helt fantastiska historia.

Här kommer den:  

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här kommer videon till denna historia:




Kram J

Ny blommor i köket :-)

Imorgon flyttar min syster från mamma och pappa till eget så vi passade på att köpa lite blommor idag och jag kom hem med tre fina orkideer till köket. Dom var ett riktigt kap vill jag lova :-).


Tur att ni inte kan se mina supersmutsiga fönster.

Som sagt flyttar Erica imorgon. Hon har fått en lägenhet där vi bodde innan vi flyttade till vår lägenhet på Bangatan, d.v.s. på Repslagaregatan. Det blir riktigt bra tror jag. Ska även upplysa er om att hon redan är i v 22. Då har hon själv vetat i lite mer än en vecka att hon ska ha barn så allt går fort här men dom var på UL igår och allt såg bra ut med den Lill*. Ååååå jag ycker att det här är så spännande :-).
Snart ska vi äta lunch här och ikväll blir det jobb för min del.
 
Kram J

Award :-)

Blev så glad när jag fick en söt award av Nakenhunden. Tack för att du gjorde min dag lite soligare. Vill självklart skicka den tillbaka till dig och din fina blogg.



Skickar den även vidare till, Joxzephine, prinsessan, Erica och Huldis
Läs dom!

Kram J


Lördagens fest.

Här kommer lite bilder från i lördags när vi var hemma hos Maria på inflyttningsfest. Hun har en supermysig lägenhet i gamlastan. Tack för en mysig kväll tjejen ;-).











Kram J



Jag ska bli moster :-)

Måse bara säga det. Jag är så HAPPY!

Mitt älskade hjärta

Melvin har inte vart glad ikväll. Har vart ledsen och trött sedan kl 16.00 vägrade middag och välling :-(. Blev lugn när jag lyckades hitta och få på Elias på DVD:n men nu sover han gott i sin säng. Så här tidigt har han nog aldrig lagt sig men vad gör man. Har jag tur kanske han vaknar till lite senare så jag kan få i honom välling i alla fall. Kristian är hos Matte och jag ligger i soffan och äter godis (fy på mig).


Mmmmmumma!

Tror att jag ska titta på ett avsnitt av one tree hill på datorn innan halv åtta hos mig börjar för det vill jag inte missa.

Kram J

Jag har sååå tråkigt!

Ja nu mår jag nästan helt bra igen men nu har jag istället så tråkigt. Jag är för trött för att orka göra något här hemma men för pigg för att inte göra något. Idag har jag till och med duschat, klätt mig och fixat håret lite i alla fall. Är lite grinig också för att jag inte kan åka med och bada balja med jobbet ikväll. Dom ska åka hem till en av vår arbetskamrater och bada och äta mat som the boss ordnat *snyft*.
Åååååå det är såååå tråååååkigt! Melvin är på dagis och Kristian håller bara på och skruvar o håller på. Tror att jag ska ta och läsa i den tråkiga boken som jag håller på med, en helt annan historia av Håkan Nesser. Den är riktigt seg, jag som brukar gilla den typen av böcker. När jag har läst ut den ska jag belöna mig själv med att läsa en shopaholics bekännelser :-).


Plutten gillar att ta på sig mössa själv och gör det hela tiden och då blir det ofta så här fint.
Mammas goding, gud så stor du blir!!!

Jag mår bra :-)

Hur sjukt är inte det eller? Igår släpade jag mig i säng och somnade innan kl var 22.00 och var helt slut men idag vaknar jag kl 6.00 och mår riktigt bra inte 100% men i alla fall 90% :-) och jag är glad. Idag hade jag nog med facit i hand kunnat gå till jobbet men jag får ta det som en återhämtningsdag.  Ligger just nu i soffan och tittar på vakna med the voice och grabbarna sover fortfarande. Men idag ska Melvin i alla fall gå till dagis.

Ha en bra dag alla mina vänner!

Kram J

Ja vad säger man??

Här är läget oförändrat. Har vandrat mellan sängen och soffan hela dagen och just nu ligger jag i soffan och slötittar på  The Hills och läser bloggar, vad ska man göra?? Killarna är på fotboll. Kan bara säga att jag är glad att jag har en toppensambo som fixar allt här hemma, han tvättar, diskar, lagar mat tar hand om M och idag har han till och med städat hela bilen när jag och Melvin sov. Jag undrar hur alla ensmstående föräldrar gör när dom blir sjuka. Jag okar ju inte hänga med i Melvins fart fem minuter ens. Ska se om jag orkar göra våfflor till mina killar om en stund.

Kram J

Jag mår skit!

Forfarande vrålförkyld blir inget bättre bara mer orkeslös. Orkar nästan ingenting så här har jag aldrig känt mig när jag vart förkyld tidigare. Det är tungt Kristian är och tränar och Erica tog med sig Melvin till stan.  Jag ligger i soffan och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig. Hoppas dom vill ta sig an mig för jag är helt slut.

Är deppig av en annan anledning också. Jag har en människa i min omgivning som har det tufft och jag blir så ledsen av att en viss annan person verkar vara från en annan planet. Hur kan man bete sig så egoistiskt. Fan vuxna människa ta ditt ansvar!!! Det bara kokar i mig när jag tänker på det och jag blir så ledsen då jag känt den här personen förr och kan inte förstå hur personen ifråga kan bete sig så här. Vad har hänt????? Nä jag orkar inte tänka på det här mer, jag blir bara ledsen.

Vårdcentralen ringde just och hon sa att dom hade många med samma symtom just nu så hon trodde att det skulle ge sig. Men just nu känns det piss! Jag som hade längtat efter att få bada balja imorgon snyft.

Suck!

Det är typ det enda jag har att säga, jag är så trött på den här förkylningen nu. Kvällen igår gick sådär. Jag mådde bra tills vi hade ätit, då fick jag ont i magen och la mig på soffan och där snarkade jag tills vi skulle åka hem. Så kan det va. Tur att det bara var kändisar med. Är så knepig i magen också. Nu ska jag krypa ner i sängen igen.

Kram J


Vilken skitdag

Mår fortfarande som ett utsketet äpplamos eller vad det nu kallas. Har äntligen tagit den där duschen jag tänkte ta för några timmar sedan så nu ser jag nog i alla fall lite fräsch ut (hoppas jag) man känner sig ju inte så snygg när man har hela hjärnan full med snor.
Ska ta och åka med ut till Askekärr i alla fall för jag behöver komma ut känner jag och Josefin han ju vattenkoppor så då är det ju inte bara jag som smittas i alla fall ;-). Vi ska hem till K:s moster och hennes familj. Kör på en bekväm klädsel ikväll i alla fall för något annat mäktar jag inte med och krull för det kräver ingen energi :-).

Hoppas ni får en mysig kväll!
Kram J

Varför är jag förkyld på ledig helg???

Solen strålar, jag är ledig och har just stigit upp ur sängen (för att äta frukost och flytta mig till soffan). Ligger just nu och slötittar på all skit på tv. Finns det inget kul att se på lördagar? Svar Nej för då ska man vara ledig och vara ute och göra roliga saker. Jag är vrålförkyld, det känns som någon kört över mig, backat tillbaka och kört över mig en gång till. Måste jag nämna att jag tycker synd om mig själv??? JAG TYCKER SYND OM MIG SJÄLV!!!
Killarna är hemma hos Ann och Nonne och äter lunch för Lizette och Felicia är i stan och hälsar på.
Ikväll är det kalas i Äskekärr och jag hoppas att jag ska orka med detta.
Tror att jag ska ta mig en lång dusch och se om det får mig att vakna till.

Kram J

Vad ska hända??

Mitt huvud är fullt av tankar och bekymmer för en sak som jag fick veta igår. Vad händer nu?????? Det rör ju inte ens mig (eller det ska jag ju inte säga för det gör det ju till viss del). Det är ingen ide att någon frågar för jag kan inte berätta något mer än att jag är orolig.

Kram / J

Ge mig en ledig dag idag tack!

Vad skönt det vore med en ledig dag i det här underbara vädret. Trodde tidigt på morgonen att jag hade fått K:s maginfluensa för jag mådde så illa och hade sååå ont i magen men när jag vaknade igen lite innan nio så kändes det bättre. Förutom att jag har så ont i halsen så jag snart går åt. Nu ska jag hjälpa grabbarna med städningen (tror att K har fått extra mycket energi efter att han vart sjuk :-) ) och hänga ut täckena och kuddarna på vädring, undertiden får det nog bli en promenad i den underbara solen. Behöver jag säga att jag njuter?? Hoppas solen stannar till helgen så man kan få lite gjort i trädgården. Mycket kvar att göra som vi inte fick gjort förra året, det blir bra nu när M kan gå och kan vara med o pyssla lite ute.

Kram J

Ge mig sol, stränder och rosa drinkar!

Just så jag känner när jag hör den här låten.


Eh Eh med Lady Gaga kommer bli en riktigt trevlig sommar"plåga" om jag får säga vad jag tror.

Sjukt bra låt!!!
Idag har jag jobbat lite konstig tid, 12.00-15.30 i Grangärdet och 16.30-19.00 som personlig ass. eller vad jag nu ska kalla det.
Just nu ligger jag och K i sofforna och har just tittat på Rent Hus och herregud vad vi har det rent här hemma.  Tittar just nu på herre på täppan. Överväger att krypa ner i sängen men å andra sidan är det dirty sexy money på tv om en stund och det har jag längtat efter en hel vecka.
Natti natti säger jag i alla fall.

Kram / J

H&M Shopping.

Blev en beställning från H&M för ett par dagar sedan och detta blev det till mig.

    

  
Till Melvin blev det en del kläder inför Turkiet resan.

    

 
      

Kepsen och jeansen är bara så snygga. Blev en hel del till pappis också men det kommer jag inte ihåg vad det var.
Nu ska jag snart byta om och knalla iväg till jobbet.

Kram J

God morgon soliga dag :-)

Blir så glad utav det fina vädret utanför. Fick sovmorgon till 8.40 idag och har just ätit smoothie till frukost. Nu ska vi ta och ge oss ut en sväng i vårsolen jag till fots och killarna på cykel.

Ha en bra dag och njut av solen!

Kram J

Vem trodde att jag hade en massa krull!!

När jag hade vart och tränat sket jag i att göra ordning mig i håret och nu är det en massa lockar. Det trodde jag aldrig. Men det är nog att det är så sjukt kort så att det orkar locka upp sig. K blev lite paff :-). Kanske ska strunta i att göra mig iordning i håret lite oftare.
Har nyss kommit hem från Landqvist-Berg där det bjöds på smaskig mat och kaka. Jag och Carian tog med oss våra stavar ut på en runda men det var inte så skönt ute kan jag inte påstå. Vi pratade lite om att vi skulla åka på en Ålandskryssning, får se om vi lyckas få till det.

Var ute på Kyssjohanna och tittade förut och hittade en hel del fint. Här är något utav det jag skulle vilja ha.

 
Det här underbart söta halsbandet med nalle i hjärta kommer från Boudoir och kostar bara 3995 kr  ;-) (helt täckt med swarowskikristaller) så fiint!


   
Detta fina armband och halsband kommer från Disney Couture ME LIKE!!!

ME LIKE MILAJKI

 
Nice!!

    
I det fina hjärtat skulle jag sätta min lille eller store prins och halsbandet med rosen är helt underbart.

 
Så sött!!

Har gillat Milajkis fina, speciella smycken sedan jag såg dem för första gången men äger inte ett enda :-(. Synd att min födelsedag redan varit.

      
Snygga örhängen från Melody Ehsani. Q-Pot's fina cherry örhängen är det jag allra helst vill ha. Kan bli mina om någon skänker mig 2000 kr (säljs i enpack för 995 kr men jag vill ha två)

   
Åååå jag dör, så fiint. Kommer från Servane Gaxotte

 
  
Snyggt från Timi

Snälla Mariestads kommun ge mig mera löööön!!

Kram J

Bort med fula mikron.

Nu har Kristian äntligen stoppat in mikron i ett skåp, det är så befriande att slippa se den. Det gör så mycket för köket att få bort den.
Det blev både träning och solning, det var gött. Efter att vi hämtat Melvin på dagis åkte vi till Lundis och tog en mysig familjefika innan vi handlade. Snart ska vi åka hem till Emil, Carina, Alfons och Sigge. Jag och Carina ska ta oss en behövlig promenad (i alla fall för min del).
Ha en skön kväll!


Bjuder på en bild på världens goaste lille skit!!

Kram / J

God morgon nya veckan.

Vaknade av mig själv när kl var 7.45 PIGG!! Har lämnat Melvin på dagis och sitter just nu och äter frukost och läser bloggar. Funderar starkt på att åka ner och träna när jag ätit färdigt. Tror att jag ska lägga mig i solariet också. Ska ju bada balja nästa vecka och i stället för att bara vara fet och blek kan jag ju vara fet och mindre blek :-). Känns skönt med en ledig dag idag efter jobbhelg men det kunde ju få vara lite roligare väder. 
Nu ska jag äta upp min apelsin och packa väskan.

Kram J
 


Varför hatar alla symaskiner mig??

Det är helt sant jag lovar. Jag tycker att det är skitkul att sy (även om jag är långt ifrån bra på det och gillar bäst att bara sy rakt eller det gillar jag ju inte heller för det blir ju ALDRIG rakt) men så fort jag sätter mig vid en symaskin får jag noll tålamod. Efter att jag hade ringt mamma och läst den antika instruktionsboken en miljon gånger lyckades jag få fart på den med alla trådar på rätt ställe. *Puh* nu är i alla fall ett par byxor färdiga. Ska visa vad jag menar med "jessica" byxor.


Me Like!!!!

     
Lagom slitna och jag tänker aaaldrig slänga dom. Symaskinen som är så fin att se på (och bra om det är någon annan än jag som syr på den) har vart Kristians mormors.

Dom jeansen bodde jag typ i när jag, Eleonor och Elin var på Hultsfredsfestivalen för några år sedan. Därav saknas den översta knappen för det är banne mig inte lätt att klä på sig i ett litet tält där man bara kan sitta upp med två andra bruttor inklämda. Det var i JC:s tält på festivalen som jag slängde av mig brallorna och fick mitt namn på dom :-).
Nu ska jag ta upp fajten med symaskimen innan jag går till jobbet.

Kram / J

Jag är lite småtjurig jag!

Blir så less när man har sett fram emot en liten trevlig familjemysstund på stan och hela familjen blir trött och tjurig och vill åka hem. Så blev vår lilla sväng på stan idag. Jag och Melvin fick oss i alla fall en liten cykeltur plus att vi kom hem med två fina ramar, två lika fina ljuslyktor, en tröja och ett par badbrallor (turkiet närmar sig) till M. Så helt värdelöst blev det i alla fall inte. Har ätit rester till lunch och Kristian har åkt för att coacha (fan, stavas det så) sitt handbolls lag som har match och Melvin sover och jag njuter av att få lite lugn och ro nu när jag är på dåligt humör. Ska ta och lage tre par jeans (använder dom så länge det bara går för jag hatar nya jeans) bland annat mina älskade "Jessica" jeans!!
Börjar jobba kl 16.00 :-(.

Kram / J

T.G.I.F

tänkte jag en liten stund innan jag kom på att jag ska jobba i helgen :-(. Sitter här i soffan med en liten kille som våldskramar mig och mular mig med en boll, nice Melvin. Luktar kiss gör han också känner jag så det får jag ta att göra något åt (undra hur många blöjor man är uppe i än så länge).
Vi väntar på Kristian som snart kommer hem med pizza till oss :-) själv ska han ut och äta med jobbet. Syster Yster kommer hit och myspyser med mig och M ikväll det blir tv och snask.

Nä nu ska jag ta hand om kisseblöjan och passa på att ta en sväng in på toa jag med.
Ha en ultramysig kväll alla mina vänner.

Kram / J

Soft hemmadag!

Idag kör vi en lugn dag hemma hela familjen för jag är ledig så Melvin är hemma från dagis. Snacka om lyx att få vara hemma hela familjen mitt i veckan (jag försöker förtränga att jag jobbar i helgen). Melvin vilar middag och kristian är i garaget och målar stolar. Det är nog dax att jag tar itu med disken som väntar på mig. Ikväll kommer Erica hit och vi ska titta på tre bandade avsnitt av Gossip Girl :-).
Imorgon har jag en efterlängtad tid hos frissan. Ska klippas och slingas.
Nä nu tar jag disken.

Kram / J

Vi längtar efter våren!

Men idag blev det ju riktigt fint väder så vi var tvungna att gå ut en liten sväng lilla familjen (även om det bara blev ut i trädgården och bort till kiosken på grund av K:s knä). Det var mysigt i solen och M hoppade i vattenpölar :-). Han blev glad men blöt :-). Här kommer lite vattenpölsbilder.

        


Jag och Melvin sitter på vår uteplats och jag har mina nya fina gummistövlar på mig.

Ge oss vår NU och ingen mer snö TACK!!!

Kram/ J

Hej igen!!

Tillbax efter en mycket upptagen vecka vill jag lova. Roligt att se att mina trogna besökare vart inne ändå :-) vilka ni nu är.
Sitter i soffan och har mysig egentid. Melvin sover, Kristian är hos Matte och jag slappar och dricker en alkoholfri drink (det är ju bara Måndag) och har massa tända ljus. Ikväll har vi haft Emil, Carina och grabbarna här på kvällsmat. Sitter och tittar på Spårlöst. Rafael gick på Vadsbo när vi gick där så det är lite extra spännande att se.Gråten sitter som en enorm klump i halsen varje gång man ser det här programmet.

     


Idag har jag hängt upp den fina Tilda dockan som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent. Den är så fiiin :-)

Nu ska jag titta på project runway, me like!!!

Kram / J

RSS 2.0