Idag är det en jobbig dag!

Min älskade lilla mamma ska opereras. Hon ska donera en njure till sin bror eller har nog redan gjort det. Operationen skulle börja vid sex någon gång vad jag fattade när jag pratade med pappa igår. Vet inte hur lång tid den skulle ta. Jag är skitnervös!!!!!!!

Ny vecka!

God förmiddag (känns inte helt ok att säga morgon när man vart vaken i flera timmar).

Startade dagen med en runda i spåret efter att jag lämnat Melvin på dagis. Väl hemma blev det äggröra och bacon till frukost och nu ska jag ta mig en varm och lång dusch för jag känner mig såååå frusen.

Kram J

God morgon söndag!

Mulet idag :-( när jag och Melvin ska ut i skogen med knyttarna. K jobbar så Tion får följa med mormor och morfar på tipspromenad så han ska ju också ut i skogen. När vi kommer hem ska vi åka till Skövde och bada allihop (inte K för han ska spela match). Det ska bli skönt med lite värme i höstkylan.

Njut sista dagen denna helg!!!

Kram J

Lars i mitt hjärta!


 

Nu kommer mamma, pappa, Erica och Liam hit och vi ska titta på film och ha lördagsmys!

Kram J

Mina Jeans

God morgon!

Här har vi sovit gott men vaknade på tok för tidigt för min smak :-).
Igår var jag på after work med jobbet, jag jobbar ju så hårt menar jag ;-). Så idag är jag lite trött om jag säger det så.
Jag blir så kluven, för när jag umgås med mina jobbarkompisar så vill jag verkligen jobba kvar men annars så är jag ju så trött på det så jag blir tjutfärdig bara jag tänker på att komma tillbaka.
Jag grämer mig lite över en jobbrelaterad sak också som kanske hade kunnat bli bra men, men. Orkar hur som helst inte förklara här men så mycket kan jag säga att det hade passat bra in i mitt liv som det är just nu.

Idag ska vi ner till stan och fika med mamma och pappa och i em blir det middag hemma hos dom för dom har en av Kristians presenter kvar. Vad får ni se senare när han fått den.
Har på mig mina Jessicajeans idag :-).



Det var ett tag sedan jag kom i dom :-). Egentligen är det lite väl mycket bootcut på dom för min smak men jag bara måste använda dom för jag har så mycket minnen från när jag , Elin och Eleonor var på Hultsefredsfesltivalen. Det var där jag klädde av mig och fick brodyren på fickan. Det var även där översta knappen lossnade när jag försökte klä på mig i tältet och hur många har sitt namn på fickan liksom :-). Därför tänker jag använda dom tills dom är på tok för stora (för det är ju det som är tanken).

Nu ska jag klä på grabbarna så vi kan sticka ner till stan!

Kram J

Simma!

Hej på er!
Idag har det inte blivit så mycket tid innanför husets fyra väggar. Kl 09.00 lämnade vi M på dagis och promenerade ner till Statt och tog en frukost med Carina och Harry. Efter det promenad ut till Pärlan, promenad till dagis, promenad till oxen, handla och promenad hem igen.

Har tvingat M :-) att prova en massa klädet för att se vad vi behöver fylla på med imorgon men det blir nog inte så dyrt för han växer så långsamt :-).

Nu ska jag dra och simma med min syster!

Kram J

Små änglar med horn!!!

Ja ikväll var grabbarna inte kul, de skrek om varandra (eller båda två samtidigt) från kl 18.15 till 19.30 då jag tryckte nappflaskorna i munnarna på dom och då var det lugnt hela halv åtta hos mig. Sedan blev det MÅNGA vändor upp till deras rum. De tre första gångerna var det Melvin som ropade på mig för att Tion kastat tutten på golvet och när jag kommer in ligger dom båda två och flinar upp sig, komplott????
Varför kommer alltid dom här få men ack så prövande kaoskvällarna när inte K är hemma?? Ännu en komplott?
Nu äter jag i alla fall choklad som finaste K haft med sig till mig :-). Det är ju tisdag!

Nu ska jag läsa lite det blir bara mer spännande för varje sida jag läser.

Kram J

In your face Jimmie Åkesson!!!

Ha Ha Ha!!!

Jag och grabbarna var på väg hem från dagis och gick på Stockholmsvägen då Melvin går fram och spottar på en valaffisch som sitter kvar och just som jag skulle börja på och fråga honom vad han håller på med så ser jag att det är SD:s Jimmie Åkesson som pryder affischen och då kom jag liksom av mig lite om jag säger det så. Ska tillägga att Melvin inte brukar spotta varken på folk eller på saker..... Tolka det som ni vill!

Kram J

Hösten är här!!

Det blåste kallt när jag och Tion tog vår morgonpromenad och mulet och trist är det. Riktigt hösttråkväder. Fryser trots att jag druckit en kopp te. Tror att jag ska vira in mig i en filt och lägga mig i soffan och läsa.
Håller just nu på med den här boken,

Vyssan lull

Det är den sista boken av tre i hammarbyserien och den är riktigt spännande. Läs alla tre vet ja! Andra boken var lite jobbig då den handlar om en liten tjej i Melvins ålder. Det värkte ordentligt i mammahjärtat. Men den var bra så det var bara bita ihop.

Kram J

God morgon pappa!





Tänk att få vakna upp med de här två vildarna. Ljuvligt :-)!!!!

Kram J

God morgon (big jäsp) nya veckan!

Underbart att vakna till en solig dag :-). Fick lite sovmorgon då jag låg lite minus på det kontot men jag känner mig ändå rätt trött. Har inte ätit frukost än så det får jag nog göra och se om det kan göra susen.

Denna vecka händer något kul, vi sticker till Ullared på torsdag. Det är allt något speciellt med Ullared. Det blir jag, K, grabbarna, mamma, pappa, Andreas och Erica. Jag längtar. Annars rullar det på som vanligt.

Ha en bra dag!

Kram J

Vad är det för en dag?

Jo det är pappa Kristians födelsedag!!!! Vår älskade K fyller 25 år idag och firades med släkten igår! En mysig kväll.

 Ja det är nog ingen som har missat att det är även är val idag, och jag har gjort mitt. Eller ja vad ska man kalla det när man röstar blankt??? Jag har i alla fall visat att jag bryr mig men är på tok för kluven och okunnig för att veta vad jag ska rösta på.
Skämms jag? Nä inte så värst mycket. Jag tycker att alla säger samma sak och ingen håller vad dom lovar och jag har fan viktigare saker att göra än att hinna sitta och titta på alla debatter och läsa all förbannad parti"reklam" som dom har proppat lådan full med (åker rätt i pappersinsamlingen). Nu kommer jag säkert få skit för min okunnighet som säger att alla säger samma sak men jag orkar inte lyssna ordentligt!!!!
Kalla mig dum som inte tar mitt ansvar som medborgare, det skiter jag i!!!! Så länge jag har så här dålig koll har jag inte rätt att använda min röst till att rösta på något parti. Kanske jag lägger jag ner den energi jag borde i nästa val, kanske jag röstar blankt även då. Inte jag vet ;-)!!!!

 Jag har i alla fall visat att jag bryr mig så pass att jag går och röstar och det tycker jag att alla borde göra (eller nu är det ju för sent i år men ni fattar vad jag menar). Jag vet i alla fall att jag INTE vill ha in SD!!!!!!!!!! Men det ser ju ut som att det lutar åt det :-(.

Tanken var ju inte att det här inlägget skulle handla om valet utan om min älskade livskamrats födelsedag :-). Mycket trevligare. Jag smög upp tidigt för att baka muffins med blå cream cheese frosting som K skulle få på på sin frukostbricka i sängen. Strax innan tio drog jag och Melvin iväg till knyttarna :-). Annars har vi mest bara tagit det lugnt och ätit rester.
I kväll var vi hemma hos fam. Landqvist-Berg där vi fick smaskig mat och tryckte i oss den sista cheesecaken från igår :-). Barnunge som han är :-) kunde han inte vänta på vår present till idag så han fick den igår. Det blev en minisemester till badhotellet i Fredrikshamn. Han fick ett fallskärmshopp :-) av sin släkt som vi får se om han kommer hoppa :-).

Nu tänker jag bara softa i soffan innan jag kryper ner i sköna sängen!

Kram J

En kvar!!

Japp nu är två cheesecakes klara så nu kör jag igång med tredje så jag slipper hålla på hela dagen.

Älskar fredagar!

Kram J

Det spritter i mina trötta ben.

När jag hör den här låten vill jag bara dansa!!!



God natt!

Varför ligger inte jag i sängen!!!

Jag borde göra det för längesedan! Gissar att familjens yngsta medlem kommer vara morgonpigg som vanligt och jag fick ju sovmorgon idag så då är det bara att kliva upp. Å andra sidan är det bra om jag kommer upp i tid för jag ska slänga ihop tre polkacheesecakes på morgonkvisten så vi kan duka ute i brygghuset senare.
Ska ta mig iväg till badhuset med min syster också.

Kvällen bjuder på seriestart i handbollen så ska vi ju självklart åka och titta på. Efter det blir det mys med (i alla fall) Sandra och Mia. Det ska bli kul och komma ut lite och träffa lite vuxna (ja jag bor ju med K så han räknas INTE som vuxen).

Nu blir det sängen för min del!

Kram J

Bound To Die

Här har vi kört en riktig städdag inför helgens kalas. Imorgon ska jag baka och duka så jag bara har maten kvar på lördag. Var nere på stan och skulle hämta ut en viktig sak (en liten del i Kristians födelsedagspresent) men den var inte klar trots att dom sa att den skulle va det, tur att man har vänner som kan hjälpa till och nu blir det dessutom bättre :-).

Ikväll ska jag åka till F&S och köra danspasset. Det är kul!!

Måste bara säga att ni MÅSTE lyssna på Marie Lindbergs låt Bound To Die, den är sååå fin!

Kram J

Swedish hasbeens

Wow!!!
Var inne på prinsessans blogg och såg att hon hade skrivit om sjukt snygga skor från Swedish hasbeens. Självklart var jag tvungen att gå in och ta mig en titt och jag är sååååååld. Gud så mycket snygga skor.






Jag vill ha alla treeeeeeeeee!!!!!

Kram J

Flisan tre år!!

Den 7:e fyllde Felicia (barnens kusin) tre år och vi var där och firade henne förra helgen. Här kommer lite bilder från kvällen i Jönköping.


Födelsedagsbarnet!


Mmmmm snöre smakar bra tycker lilleman.


Hmmmm vad kan det här va??


En rosa :-) cykel från mor- och farföräldrar.


Godaste tårtan på länge!!


Mätt och trött (ok lite bakis, dagen efter estetfesten).

Nu tänker jag snart gå och lägga mig!

Kram J

Bellio

Melvin och Liam fick likadana tofflor från Bellio i julklapp förra året, bruna med elefanter på. Även Flisan fick sig ett par men dom var röda med hjärtan på. Bellios tofflor är så fina. Nu har jag hittat ett par som jag är sugen på att beställa till M och T. Men M kan fortfarande ha sina bruna så det känns lite onödigt.



Visst är dom fina!!!! Bellios fina tofflor och mycket annat hittar ni HÄR hos ecoloco.

Ikväll har Melvin vart på gymnastik igen :-) och jag och Tion satt i omklädningsrummet med alla andra mammor och pappor. När vi kom hem blev det multitasking som vanligt då jag matade T med gröt och lagade middag samtidigt (man blir bra på att göra flera saker samtidigt när man får barn). Det blev baconinlindad köttfärslimpa och potatismos (gött nu när man kan göra det igen) och broccoli såklart, det gillar jag och Melvin.

Kram J

Tummen upp för statt!

Ja dom har ju nya ägare och detta kan bli bra!!!
Jag och K passade på att luncha där idag och det smakade riktigt bra. Pastan smakade som den gjorde på den tiden Björnes var som bäst. Ja ni som ätit där vet när det var som bäst!! Så maten får en fet tumme upp. Lokalen då? Njaaaa där kunde dom ha lyckats bättre. Grönt på väggarna är inte min grej och tegel känns lite90-tal om ni frågar mig. Stället gör sig ju bättre som nattklubb än som lunchresturang men för den maten kan jag blunda :-) och ska jag dansa så skiter jag nog i färgen får jag dessutom några glas i mig kommer dom nog undan med tegel också.

Men bra jobbat med kockarna i alla fall!!

Kram J

Ett varv till!

Efter att jag lämtat Melvin på dagis tog jag ett varv i spåret. Det är helt sjukt vad jobbigt det är! Ännu sjukare är det ju att man vid 25 år kan ha förstört sin kropp på detta viset, d.v.s. ha så sjukt dålig kondition och på tok för många kilon att bära på. Är det inte skrämmande. Å andra sidan kan man ju se det så att jag har ju många år på mig att göra något åt det!

Det regnar ute och jag fryser!! Ska ta en macka innan jag tar mig en varm dusch!

Kram J

Secret!!!

Idag har jag och småkillarna vart ute på på ett hemligt uppdrag inför Kristians födelsedag :-). Nu är min och grabbarnas present kirrad men vad det är får ni självklart inte veta idag.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Vi får se hur natten fortlöper för Tion har nämligen flyttat in till Melvin och bytt från vagga till spjälsäng :-).

Imorgon ska jag ta mig en runda i spåret igen.

God natt!!

Bad, akuuuut!!!

Tion luktar som en enda stor kräkspöl!!!! Fy o blääää!
Tittar lite på Ullared, dit åker vi nästa torsdag.¨:-).

Nä nu fick jag en spya i handen också. Nu blir det sanering! Vi hörs.

Kram J

Bara så ni vet vilka som sover i vår säng :-).

Nu har vi äntligen fått upp tavlorna som vi köpte på chilli för evigheter sedan.





Nu blir det lunch och efter det en promenad i solen innan det är dags att hämta storebror på dagis.

Kram J

God morgon måndag!

Denna vecka har jag lite att göra för på lördag blir det kalas här hemma för min älskade fyller 25 år på söndag. Denna vecka lägger jag även in en lite högre växel med träningen, eller jag tjuvstartade lite redan förra veckan. Idag får i alla fall kroppen vila lite men en promenad får det nog bli i alla fall.

Nu blir det frukost!

Dagens stora fråga, har Engla åkt in för att föda???????? Nähä det hade hon visst inte såg jag nu :-)!! Trodde nästan det ett tag.

Kram J

Kärlek och Choklad

Ligger i soffan och väntar på Ensam Mamma Söker. Jag älskar program som går ut på att folk ska bli kära :-). Längtar efter Bonde söker fru också.
Jag provsmakade en av de nya marabou sensation förut, den som heter Cookies Cream och jag säger bara O MY!!!!!!!! Den var goooood!
 
Nu ska jag bara chilla resten av kvällen!

Kram J

Med risk för att bli lite tjatig!!!

Skiter jag i det eller??? Japp! Här kommer mina tre favoriter med Lisa Ekdahl, det är inte mycket som slår dom!







Jag njuter!

Nu sticker jag och tränar.

Kram J

IQ Design!!

Blev sugen på att åka till Tidans loppis på fm idag så jag packade in småtrollen och drog. Mycket folk och mycket skit så kan vi sammanfatta det :-). Jag fick i alla fall med mig ett halsband hem och till Melvin blev det en sådan där plastgrunka med en massa hål i som man stoppar färgglada pluttar i :-) för 10 kr. Fattar ni vad jag menar?? Jag hade i alla fall en sådan när jag var liten.

Hur som helst, när vi var på väg till bilen fastade jag vid ett bord med finfinaste barnmössorna!
Det är två småbarnsmammor som gör dom och märket heter IQ Design. HÄR hittar ni deras blogg, där man kan se deras fina mössor och lägga en beställning om man är sugen, GÖR DET!!!!!
Jag köpte i alla fall den vita mössan med bruna bilar till Melvin. Skitfin!! Tur att pengarna var slut annars hade jag köpt hur många som helst :-).

Den med aporna på tycker jag är fin och den blå med vita prickar hade jag velat ha till Tion.

TA EN TITT!

Kram J

Esteterna!

Förra helgen hade jag besök av världens finaste esteter och gud vad jag saknar dom. Det är stor skillnad från att träffas varje dag till att inte träffas alls :-(. Det var en underbar kväll och det får inte gå sex år till nästa gång!! Älskar er!


Lizette och Angelica.


Emelie och Johanna.


Emma


Eleonor och Lisa


Elin

Söta Stina saknas på korten för hon kom lite sent för hon hade vart och tävlat.
Dock var det två som var sjuka och några få som inte kunde komma. Så nästa gång hoppas vi på att ALLA kan :-).

Tack för en helt underbart trevlig kväll flickor!

Kram J

Magic!!

Idag har två personer (oberoende av varandra) sagt att det ser ut som jag har gått ner i vikt och visst det har jag ju gjort lite men jag har mycket att tacka mina jeans från KappAhl för!!!


De heter Magic och dom ÄR magiska jag lovar!!!! Dom håller in magen riktigt bra utan att det känns som om man har klämt ner sig i dom. Att knappen dessutom sitter i sidan ger ett lite slätare utryck över magen. Köp säger jag bara!!

Kram J

Jag är stolt!!!

Sovmorgon idag!!!!!!
I mina mått mätt har jag bestigit mount everest nu på morgonen :-). Jag sprang ett helt varv i lillängsspåret!!!!! Jag stannade inte en enda gång, inte ens i backarna. Jag är sjukt stolt över mig själv. Ok jag vet att det inte ens är 2 km men för mig är det låååååångt. Jag orkade egentligen inte men jag gjorde det på ren vilja :-).

När jag duschat åkte vi ner till stan och tog en fika med fam. Cardell och Sandra. Nu sover småkillarna middag innan vi ska titta på K när han spelar match.

Tanken var att jag skulle lägga in bilder från förra helgen men vi får se vad jag hinner senare.

Kram J

Söta så jag går åt!!

Fick nyhetsbrev från me&i för några dagar sedan med bilder från Cecilia Blankens kollektion för me&i och jag dör, så fina är kläderna!!!! Dock har jag ju redan vart på party och shoppat till grabbarna. Kolla in hela kollektionen HÄR!

Här har ni mina favoriter. De två översta till Tion och de andra två till Melvin. VILL HA!!!!!!!
minipants with pug at back

ribtee with a lot of pugs

minipants with a lot of pugs

sweet cardi

Kram J

Tre barn, en mamma!!!

Ja det gick!!!!!
Fick med oss Liam hem några timmar för att Melvin ville leka lite med kusin vitamin :-). Melvin gick hela vägen hem från stan (tur det eftersom Tion och Liam satt i vagnen). Besöket slutade med att M och L somnade så det var lugnt och skönt.
Annars har vi vart på pärlan idag.
Snart ska jag och Erica sticka och simma innan fredagsmyset tar fart :-).

Jag njuter fredagskvällen med lite Lisa Ekdahl.



Trevlig helg på er!

Kram J

Luggen

Här kommer en muppig bild på min nya lugg :-). Bjuder på det. Hjälp mig nu, vad gör jag med färgen nästa gång jag ska dit?? Jessica tycker ju mörkt men jag är lite feg och känner för ljust.



Nu blir det snart natta!

Kram J

Mini Zoo

Idag tog jag med lilla familjen till mini zoo i Tibro. Det var kallt men soligt och mysigt.





   





Efter Tibro blev det lunch och shopping i Skövde.

Kram J

Multitasking

Japp jag steker pannkakor, bloggar och leker med Tion på samma gång! Ett helt berg med pannkakor. Jag är ingen pannkakstjej men med två pannkakskillar i familjen får jag ge med mig ibland. Idag har vi gjort mini zoo i Tibro och Skövde men det får jag berätta mer om senare för nu måste jag sluka ett par pannkakor och mata i Tion lite gröt (multitasking igen) innan jag levererar T till K och M som tränar fotboll så jag kan dra till friskis. Gud vad stressigt det är att va mammaledig ;-).

Kram J

God morgon soliga onsdag!

Underbart höstväder idag med.

Tre minuter i sju vaknade jag och ser att K ligger och snarkar gott fast han börjar 07.00. Han hade ställt kl en timma för sent :-).
Nu har jag startat morgonen med Soyasmoothie och knäckemacka, Melvin startade sin med välling och nu hör jag lillebror där uppe.
Ska ta världens längsta promenad i solen när vi lämnat M på dagis.

Ha en skön dag!

Kram J

Lyckliga blå ögon

Det var helt underbart att se Melvin på gympagolvet idag! Han var så lycklig :-). När vi kom hem ville han åka tillbaka med en gång. Så nu kryssar vi i almanackan inför nästa tisdag.





Nu ska jag titta färdigt på idol innan det blir sängen!

Kram J

Gymnastik :-)

Nu ska jag väcka lillebror så vi kan ta en promenad bort till dagis och hämta storebror :-). Kl 17.00 idag ska Melvin på gymnastik, premiär :-). Det ska bli så kul att se. Det kommer nog passa honom som handen i handsken.

Kram J

Lugg it is!!!

Japp, då var man med lugg då :-). Har vart hos söta Jessica på Hos Oss en sväng nu på morgonen och jag va lite sugen på lugg och hon nappade på det så så fick det bli. Mitt hår mår så bra av att va kort (även om jag föredrar långt). Men färgen suger just nu, så nästa gång jag ska klippa mig ska vi göra något åt det med. Men där är vi inte riktigt överens :-). Jessica tycker att jag ska bli mörk och lite sugen är jag men jag är ju blondin ända in i hjärtat!!

Annars har jag och syster yster vart och simmat på morgonen. Det är härligt!

Kram J

Finfin kudde!!

Hallå nya veckan!

Håller på och klipper gräset men det blev soppatorsk så nu väntar jag på K som köper mer bensin.
Passar på och visar en fin soffkudde som jag skulle vilja ha ett par av i vardagsrummet.


Snyggaste kudden kommer från H&M HOME för 179:-
 
Nu är gräsklipparen tankad så hej hopp!!!

Kram J

Vilken kväll!!!!

Det var helt underbart igår! Gud vad jag älskar de här flickorna av hela mitt hjärta!

Emelie och Eleonor var ihärdigast och gick vid 03.30 :-) så nu är jag jag så trött så jag skakar (kan ju bero på dryck som intogs igår i och för sig). Just nu ligger jag i soffan och äter en frukost bestående av största vattenglaset, macka med fetaste skivorna Brieost, frukt och tänker sluta med en bit vegankaka. Tror att jag ger min kropp det den vill ha!
Efter det ska jag städa det sista innan jag går och möter mina grabbar.

Melvin har börjat knyttarna idag!

Kram J

RSS 2.0