Men.

God Morgon!
Då var det nyårsafton då. Det här året har gått helt otroligt fort. Idag har vi lite o pyssla med här hemma för ikväll får vi gäster. Det är Erica, Per, Emil, Carina, Alfons och Sigge som kommer. Vi ska ha en trevlig kväll med god mat och spel hoppas jag.

Melvin har ett litet men efter gårdagens lek,


Så här ser skrutten ut nu. Så kan det gå när två små vildar leker :-)

Nu ska vi klä på oss och äta lite mellis sedan går vi nog ut på en liten promenad.
Kram

Då var det kväll igen!

Inte klokt vad dagen gick fort. Jag, Elin och Melvin kom iväg till Skövde som sagt och efter mycket letande och provande hittade jag ett skitsnyggt linne med nice price på Carlings och en svart kort kjol på H&M. När vi kom hem åkte jag, Melvin, Erica, Carina och Sigge Prick och handlade inför  morgondagen. Blir mycket gött!! Ikväll har fam Landqvist-Berg vart här på kvällsmat och vi har förberett köttet. Nu blir det sängen för mig!
Natti Natti!

Nu är vi redo men var e tant Elin??

Nu är vi helt färdiga jag och Melvin så vi väntar vi bara på att Elin ska ringa.
Här e vi nu.

                     
Jag har på mig min snygga klocka från Farfar Agust, jag tror att märket heter S.T.A.M.P.S och urtavlan går att buta ut. Den jag har ser ut som en skivspelare som ni kanske ser.


Melvin väntar på Elin i sina fina julklappskläder från farmor och farfar.

Nu e hon här så nu drar vi!!!!

Kram

God morgon kalla Tisdag!

Det är så sjukt kallt hemma hos oss, jag måste se till så vi skruvar upp fjärrvärmen. Mina tår förfryser snart. Idag tog jag och Melvin sovmorgon till 8.45. Gött! Jag tror att jag måste ta och göra mig iordning nu så jag blir klar någon gång.  Måste ta på mig ett par varma strumpor nuuu!
Ha en bra dag och frys inte ihjäl!!
Kram

Jag är dålig för mig själv!!

Jag missköter min kropp så fruktansvärt. Varför kan jag inte bara äta rätt och träna :-(. Blir så fruktansvärt besviken på mig själv hela tiden. Jag vill ju bli smal som jag var förr. Om det var någon som trodde att jag skulle lyckas gå ner dom där 1,9 kilona som jag hade kvar till jul så hade ni helt fel ska jag tala om :-(. VARFÖR, VARFÖR, VARFÖR!!! Är så sjukt trött på det här!!!!!!!!
Men om två dar är det nyår och efter det blir det nya tag inför Turkiet.
Jag vill bara få känna mig nöjd med mig själv någon jävla gång.

Ledig :-)

Ser fram emot mina tre lediga dagar nu. Det har vart en otroligt seg dag på jobbet som bara har släpat sig fram lååååångsaaamt. Jag och Kristian passade på att äta smaskig lunch på statt i alla fall.
I em har Kristian och Nonne äntligen satt upp våran tv på väggen och det blev riktigt bra. Jag känner att det blir tidigt i säng idag för den här veckan har sugit ur minsta lilla gnutta energi ur min kropp med allt jobb och julfirande.
Imorgon ska jag, Elin och Melvin åka till Skövde. Jag hoppas på att kunna hitta något fint till Nyårsafton.

Nu har jag kommit fram till att vi ska åka ut till sommarstugan och hämta ett gammalt klaffbord och måla och ha som matsalsbord då jag har kommit till insikt med att mitt egendesignade bora ALDRIG lär bli färdigt.Men jag har inte gett upp tanken på mina ärtgröna stolar. Dom bara ska jag ha!!!!
Är ute efter ett vitt vitrinskåp och jag tror att detta Från Jysk skulle kunna fungera men då måste jag byta ut knopparna. Tror att jag vill ha vita i porslin.


Det blir dog det för mina pengar jag tjänat helgerna den här veckan.
Ha en skön kväll!
Kram!

Bästa på hela dagen

kommer nu!!! Äntligen ska jag få krypa ner i min sköna säng. Jag har hört hur den har ropat på mig hela kvällen på jobbet. Vi har våra rödvitrandiga julsängkläder och dom är så fantastiskt mjuka och sköna mmmmm! Bara åtta arbestimmar innan ledighet, Gud vad jag ska njuta när klockan blir fyra imorgon.
Nu ger jag mig för idag!
God natt och sov så gott!


Nu kommer ångesten

krypandes!!!!! inte ens en timma innan jag ska tillbaka till jobbskrället :-( jag vill gråta en skvätt (men det gör jag ju inte så klart för det vore ju inte riktigt normalt) nu biter jag ihop och tänker på alla pengar jag tjänar och ägnar även en tanke åt att den här tiden imorgon går jag snart hem på tredagarsledighet :-). Var inte direkt uppiggande med duschen men oooooh så skönt. Nu ska jag fixa håret och sedan är det bara att traska iväg. Skänk mig en tanke ikväll när ni ligger i era varma goa soffor och myser framför tv:n och jag gör......ja sådant som man gör på mitt jobb helt enkelt.

Kram

Soffslappa!!!

Ligger och slappar i soffan och pratar nyår med Erica, någon som har ett gott dessertförslag???? Jag gillar choklad för att hjälpa er på traven.
Smaskar på cheez crunchers, det är nog guds gåva till mig!! Så jävla gott. Melvin sover och Kristian viker tvätt, det är så det ska va. När jag slutade kl 13.00 åkte vi hem till Ann o Nonne och käkade lunch. Börjar jobba igen 16.30 :-(.
Det är så jävla kyligt hemma hos oss men så är det väll om man bor i ett hus som är över 100 år :-)
Nu ska jag göra som Erica och skutta in i duschen, det blir en lååång!!!
Ha en mysig Söndag!
Kram

På tok för tidigt!

Det borde finnas en lag på att man inte får gå upp så här tidigt. Jag har huvudvärk o nu ska jag gå till jobbet och jobba delad dag. Tyck synd om mih någon!!!!!

Nu blir det natta!

Jäsp!! Nu ropar sängen på mig kan ju tyckas tråkigt enfredagkväll men vissa ska ju jobba 7.00-16.30 imorgon och kräver därför sin skönhetssömn. Filmen var lika bra idag  i och för sig hade jag inte trott något annat. Som jag sa när jag hade vart och sett den på bio så är det en riktig må bra film som lämnar efter sig en skön, varm känsla i kroppen. Så nu ska jag ta med mig den känslan upp i sängen och drömma fluffiga drömmar :-). Vi upptäckte  idag att Björn och Benny gick att skymta i filmen, det missade jag när jag såg den på bio (kan ju hända att jag fick en liten hint från Kristian).

Imorgon ska jag jobba som sagt och på kvällen blir det middag hemma hos Kristians föräldrar. Johan och Felicia kommer och det blir ju trevligt för dom har vi inte träffat i jul.

Måste bara visa en fin bild på Samuel från julafton.


Samuel hade lite dålig koll på årstiden.

Sov så gott!
Kram

Abba!

Nu blir det myskväll, Mamma Mia, chips, ljus bara jag och Kristian. Mys pys på hög nivå. Jag har ju visserligen sett filmen men den är ju hekt klart värd att se fler gånger. Melvin somnade som en stock redan kl 19.00 vilket är rekordtidigt för hans del men det är ju jobbigt och fira jul.
Ha en mysig kväll!!

Kram

Kap

Måste skryta om ett riktigt kap som min lilla mamma gjort.


Den här söta korgen fick vi av mamma och pappa på julafton.

Korgen köpte hon på Ullared för 14 kr! Dagen efter var hon inne i en butik i Halmstad där hon hittade exakt samma korg fast för 150 kr!!!??????? Snacka om ett kap. Tror att den kommer från Mique. Passar jättebra i vårat kök på köpet.

Älskar mitt röda kök.

Fortfarande kvar hemma! Det blir kanske inget besök hemma hos lillebror för han var så bakis :-) så går det!! Sitter just nu och tittar på Shrek.
Melvin fick en Briospis i julklapp av mormor och morfar och den passar jättebra i vårt röda kök :-). Jag älskar mitt röda kök och nu i jultider gör det sig extra bra.


Julmys i köket.










Den här ljusstaken var ett av mina gratisfynd  på Jula BK:s loppis :-)


Här kan busen stå och laga mat!

Kram

Lugnet råder!!

Det är så lungt här hemma. Jag slappar i soffan under en filt och Melvin sitter och myser framför Beethovens femma. Kristian var tvungen att jobba några timmar men han borde komma hem snart.  Tror att jag ska slänga ihop en Carbonara nu så vi hinner äta lite innan  vi åker hem till lillebror och hälsar på.

Har ju inte berättat om den goda nyheten här hemma just nu, jag har blivit § 2:5a vilket betyder att kommunen är skyldiga att ge mig ett jobb. Vad jag vet just nu så har jag 60 % i januari men dom har inte räknat på hur stor tjänst jag ska ha så vi får se efter helgerna. Men det är så skönt att äntligen ha ett fast jobb (i kommunen i alla fall).

Ha en mysig Annandagskväll!
Kram



Våran julgran.

GRATTIS!!

Måste bara säga grattis till Erica och Per som väntar smått!!!!!! Har ju jag i och för sig vetat lääääänge men nu vet ni andra också. Grattis och lycka till! Är så glad för er skull. Puss på er fantastiska människor.

Vår lille Nisse!


Melvin önskar er alla en god fortsättning och ett GOTT NYTT ÅR!!

God Fortsättning!!

Hej igen alla mina vänner! Nu är jag tillbaka och det har sugit på tok för mycket i min bloggtarm för att jag ska kunna plocka bort bloggen.

Här kommer lite julbilder från oss.


Melvin, Andreas och "Andreas Erika" bakar pepparkakor hemma hos mamma och pappa.


Jag och lillasyster Erica mitt i baket.

Julafton


Melvin, Kriestian och tomten ute hos min Morfar och Birgitta på Torsö.


Mina killar öppnar julklappar på Torsö.


Melvin och hans morfar.


Melvin och gammelmoster Lena hemma hos Ann o Nonne.


Samuel, Elin och Niklas.


Melvin, Josefin och Johanna


Tomten hemma hos Ann o Nonne.


Melvin och Samuel spelar med Melvins nya klubbor.

                                                                            Juldagen


Snyggingen själv hemma hos mamma och pappa.


Jag visar mamma min snygga klocka som jag fick av Kristian i julklapp. Min snygga T-shirt är ochså från honom.

Vi har haft en FAB jul (om man bortser från när jag jobbade) med massor av fin julklappar. Vi måste ha vart väldigt snälla i år om jag säger det så.... Så tack all underbara i vår omgivning för en fantastisk jul!!!!
Idag blir det en lugn dag hemma och kanske en fika hos Andreas och Erika.

Kram

RSS 2.0