Cannelloni med kyckling och ricotta
Ikväll bjöd huset, d.v.s. jag och Kristian på Cannelloni fyllda med kyckling och ricotta. Mycket ost och väldigt gott.

1 förpackning färska lasagneplattor
4 kycklingbröst
1 burk ricottaost
1 dl parmesan
1 burk krossade tomater
2 ½ grädde
½ påse riven ost
1 rödlök
salt & peppar
Strimla och stek kycklingen, krydda med salt och peppar.
Riv parmesan och blanda med kycklingen och ricottan.
Finhacka löken och koka ihop med grädde, krossade tomater och den rivna osten.
Häll lite av såsen i botten på en ugnsform.
Lägg kycklingfyllningen på lasagnplattorna och rulla ihop dem, lägg dem ovanpå såsen i formen.
Häll över resten av såsen och grädda i 20 min i 175 grader.
/ J

1 förpackning färska lasagneplattor
4 kycklingbröst
1 burk ricottaost
1 dl parmesan
1 burk krossade tomater
2 ½ grädde
½ påse riven ost
1 rödlök
salt & peppar
Strimla och stek kycklingen, krydda med salt och peppar.
Riv parmesan och blanda med kycklingen och ricottan.
Finhacka löken och koka ihop med grädde, krossade tomater och den rivna osten.
Häll lite av såsen i botten på en ugnsform.
Lägg kycklingfyllningen på lasagnplattorna och rulla ihop dem, lägg dem ovanpå såsen i formen.
Häll över resten av såsen och grädda i 20 min i 175 grader.
/ J
Kommentarer
Trackback