Pepparkaksgubbar on crack och snuskig jultomte!

Ja det var just så det såg ut på lussefikat på dagis. Se själva :-).




Tomtar brukar det tydligen vara flest av men här hade verkligen pepparkaksgubbarna invarderat och dom for runt som skållade troll :-).

   
Vi fikade, Melvin garnerade en pepparkaka och papporna latade sig :-).


Affe och Melvin satt bredvid varandra och sjöng (utan att slå ihjäl varandra konstigt va).

 
Världens goaste pepparkaka :-).

När vi var på väg att ge oss iväg från dagis så gick strömmen i HELA STAN!!!! Det var kolsvart så vi åkte hem och tände en massa ljus. Jag blev akut inringd till jobbet för att dom inte skulle hinna kvällen då det först sades att strömmen skulle vara borta till 20.30. Men strax efter 17 kom jag till jobbet och hade bara slängt in en ficklampa hos chefen och låst upp dörren till lokalen så kom ljuset tillbaka. Då hade stan vart strömlös i lite mer än en timma. Så jag kunde ta bilen hem igen.

Grötkväll med oriflame.

Kl 18.15 kom två glada tjejer och plockade upp mig (vår stackars gruppchef Lisa som även är chef på donken kunde inte följa med på grund av strömmen) och vi åkte till ett litet gulligt fik i Älgarås (rekomenderas starkt, supermysigt) där vi mötte upp ett gäng glada "oriflameare". Vi åt gröt och smaskiga skinkmackor (md stark senap som jag älskar) och drack glögg. Fick besök av både en liten söt Lucia och en fräck jultomte :-).


Söta lucian var barnbarn åt Irene (gruppchef) och sjöng så fint för oss.


Fräckaste tomten jag mött, inte riktigt rumsren men han gick hem hos damerna :-).

Nä nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon ska jag och M åka till Skövde och försöka hitta lite julklappar. Har en sak på lut åt K tror jag.

Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0