God morgon och blääää!!

Ska snart traska till jobbet och jag är såååååååååååå sjuuuuukt trött. Jag hatar att jobba till 22.00 och börja 7.00 dagen efter. Det säger ju sig självt att det blir för lite sömn. Man vill ju sitta en stund och varva ner innan man kryper ner i sängen. Guuuuud, jag menar verkligen att jag är TRÖTT. Vågar inte sitta kvär här nu för då riskerar jag att somna.
Ha en bra dag (hoppas ni får sovmorgon).

Kram / J 

H&M Home

Jag älskar H&M Homes sortiment. Finns hur mycket snyggt som helst. Inte nog med att varorna är snygga, katalogen blir man ju superglad av. Här kommer några av mina favoriter.

Kuddar:

        
Dom här kuddarna tycker jag är skitsnygga och några av dom skulle mucket väl kunna få bo i min soffa.

    
100 % Pure Love kudden är läcker men passar inte riktigt in här hemma, men snygg är den. Den fina golvkudden skulle jag klart kunna leva med.

Köket:

     
Kökshanduken med kundvagnen är jag ganska säker på att den ska knappas hem, även tabletterna.

Sovrummet:

        
Fina sängkläder kan man nog inte få för mycket av. Tvättpåsen skulle passa bra i vårt sovrum.

Badrummet:

          
Älskar vita handukar och badlakan och den lilla badrumsmattan skulle bli bra uppe på lilla toaletten.

God Natt och Kram / J

Ost & Kex

Hemma från jobbet igen och har slängt upp fötterna på bordet och äter lite ost och kex, det är ju i alla fall lillördag idag :-). Tror att jag ska gå och lägga mig snart för det blir ju tidig  morgon imorgon. Imorgon när jag sluta jobba ska vi som sagt fira farmor som fyller år så det blir en väldigt bussy day.

Kram / J

1 år!!!!

Hur kunde jag missa detta då?? Igår fyllde bloggen 1 år!! Hur ska jag fira detta nu då??

Snart dax för jobb.

Jag och lillbusen sov gott till 15.30 och det var riktigt skönt. När vi kom upp åt vi smoothies till mellanmål. Just nu funderar jag på vad vi ska äta innan jag traskar till jobbet. Behöver ju äta något litet.
Ha en mysig kväll.
Kram/ J

Mätt och belåten.

Ligger i soffan med magen full med mat. Idag blev det pannbiff med ädelostsås och potatis.
Detta fick jag med mig hem från Bokia,


Två böcker av Sophie Kinsella, en av Håkan Nesser  och en av Denise Rudberg.

Det var dåligt med böcker som passade Melvins ålder annars hade jag tänkt att han skulle få han också men det får bli en annan gång och Kristian läser inte böcker så han får va utan. Jag har försökt övertala honom att läsa Steig Larssons böcker men han värgrar.


Pannbiff är smaskig husman tycker jag.

Nu tror jag att jag ska ta och vila middag en stund nu när Melvin sover. Ikväll ska jag jobba men bara 18-22. lite lagom :-). Imorgon blir det värre för då jobbar jag 7.00-19.00 och när jag slutar ska jag åka till farmor.


Jag längtar efter våren!!!

Kram/ J

Belöna mig!

Nu har jag gjort det här,



som är det tråkigaste jag vet så nu ska jag göra mig iordning och belöna mig själv :-) med lite bokrea.

Kram / J

Hur???

Hur gick detta till?? Hur kunde jag missa att bokrean börjat?? Jag brukar ju alltid gå på natten när den startar :-( snyft!!! Nu är nog alla bra böcker slut.

Kalaskväll!

Har haft en trevlig kväll hemma hos mamma och pappa. Firat Erica och ätit smörgåstårta (typ det godaste som finns) och paj. Melvin har vart pigg och på ett strålande humör hela kvällen :-). Har ätit smörgåstårta också :-) så nu håller vi tummarna för att han håller på att bli frisk.
Det är mycket kalas på gång nu vill jag lova. Bara den här veckan ska vi fira farmor på torsdag och på lördag ska vi fira Erica och våran kusin Sandra som också fyller 20 år. Nästa vecka fyller både jag, Johan, Lena och Elin år.








Melvin och Andreas snurrar runt och blir yra :-)



          

Nu tänker jag krypa ner i sängen.

Kram / J



Grattis!!

Grattis lillasyster/moster Erica som fyller 20 år idag!!
Om ett par timmar kommer vi!!!!

Kram / Storasyster och Mellebus (och Krillemoppsen såklart)

Muffinsformar som gör mig glad.

Natten har vart ganska lugn, Melvin vaknade när jag gick och la mig och efter det sov han inne hos oss men han sov ganska gott för han snurrade inte runt så som han har gjort. Idag är han feberfri :-) men har hela munnen full med blåsor :-( höstblåsor kallade dom det när Kristian ringde till sjukvårdsrådgivningen. Det ser ut att göra sååå ont. Det värsta är att han inte vill dricka något. Suck!!!

Vi åkte ut en sväng för jag var tvungen att åka ut till Netto för dom hade så fina muffinsformar med i reklamen, så det blev det och Hello Kitty servetter :-) och tulpaner. Nu ska jag laga ärtsoppa och plantera om mina fina rosa pelargoner och klippa ner dom. Får se om jag kan rädda dom. Det var så skit att kvällen innan första snön kom tänkte jag att imorgon är det nog dax att plocka in dom och på morgonen när jag kom ut var dom helt översnöade :-(. Dom var sååå fina. Jag älskar dom rosa Mårbacka pelargonerna. Jag tror att jag börjar bli vuxen för förr så var pelargoner dom fulaste blommorna jag visste men nu älskar jag dom men det är bara dom ljusrosa och vita som faller mig i smaken.
Jag känner mig som en gammal gumma som ska äta ärtor med fläsk till lunch och plantera om mina pelargoner :-) tur att jag väger upp det med mina servetter :-)

     

Ha en bra eftermiddag och ät många semlor.

Kram / J


Det gör ont i mitt hjärta!!

Fy det är så jobbigt när Melvin inte mår bra. Jag vill bara gråta och skrika högt men vad hjälper det. Jag känner mig så maktlös. På sjukhuset fick vi träffa en (enligt mig, knäpp) läkare som pratade väldigt dålig svenska. Vi lyckades förstå att han har en virusinfektion i halsen så det är inte konstig att han har ont. Men läkaren ville att vi skulle hålla upp med lacktos, gluten, choklad, nötter och citrus (som att han äter mycket nötter och choklad, Hallå) vad detta skulle ha för samband med halsinfektionen lyckades vi inte få fram. Kristian ringde senare till VC för att få lite klarhet i detta och sköterskan som han pratade med gick och pratade med läkaren och hon förstod varför vi inte fattade för det gjorde inte hon heller och efter att hon pratat med en annan sköterska sa hon att vi ska strunta i det läkaren sagt och ge Melvin det han vill äta d.v.s. bara yoghurt och välling.
Inte nog med detta, vi frågade läkaren om det fanns något som kunde lindra lite i munnen och halsen och han sa något som vi kunde köpa på Apoteket men när vi kom dit så fattade personalen nada och hade aldrig hört talas om det så dom fick ringa upp läkaren för att kolla vad han menade. Då skrev han ut ett medel mot SVAMP??? Detta lindrar inte något sa dom på Apoteket och han hade ju inte ens svamp i munnen. Hallå!!!!!
Han kom till sjukhuset med virusinfektion i halsen och åkte därifrån med det plus allergi och svamp i munnen. Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta. Pratade även med vår DSK på jobbet och hon fattade inte heller vart han fick allergi ifrån. Känner att vi har tur om det ens var virusinfektion och inget annat. Det trevligaste av allt var att han var helt värdelös på att handskas med Melvin, kändes inte som att han var van vid rädda barn. Tackar vet jag Barnmed. där kan dom sin sak vill jag lova.
Nä nu ska jag sluta deppa och krypa ner i sängen och sova för natten till idag var inte kul om jag säger det så :-(.

Nu får du bli frisk mitt älskade lilla hjärta!!

Kram / J

Sjukling.

Melvin är sjuk här hemma :-(. Han har haft feber såm gått upp och ner sedan i onsdags, blåsor i munnen och sår runt munnen. Han har nästan bara ätit yoghurt och välling sedan i onsdags. Så nu ska vi snart åka ner till vårdcentralen så dom får ta en titt på honom. Dom trodde det var ett virus men dom vill ta en titt på honom. Man känner sig så maktlös när ens barn mår dåligt och inget man gör lkan göra så att det blir bättre :-(.


Sjuklingen igår, inte lätt att vara pigg och glad när man inte mår bra.

Nu ska vi göra oss klara.

Kram/ J

Finbesök från Jönköping

Efter frukosten med Karin och Erica åkte vi hem till Kristians föräldrar för Johan, Lizette och Felicia var på besök och det var längesedan vi sågs så det var trevligt. Fick god lunch och daimtårta. Vid 17.30 åkte vi hem hit allihop och innan fam Fäger-Nordström åkte hem till Jönköping åt vi pizza till kvällsamat.


Bröderna Fäger


Melvin, Lizette och Felicia.


Söta Felicia

Kram / J

Sleepoverparty :-)

Den här helgen har gått helt i mys!! Natten mellan lördag och söndag hade vi sleepoverparty hemma hos Erica nu när Per var i Liverpool. Det var jag, Karin, Erica och Carina (som var tvungen att åka hem till sin grabbar framåt 11 snåret). Det var riktigt, riktigt mysigt. Åt massa gott och drack alkoholfria drinkar med tanke på Ericas tillstånd :-).


Fylld kycklingfile´ med mozarella och pesto, klyftpotatis, tzatziki och tomat/avokado sallad. Det var mumma vill jag lova.






Mmmmmmm!!!


Karin


Carina och Erica

Vi hade en riktig myskväll i myskläder :-). Vi spelade Buzz och pratade strunt hela kvällen. När klockan blev ungefär halv ett (tror jag) Kröp vi ner i Erica och Pers säng alla tre och sov gott (förutom att det var någon av oss som drog timmerstockar, nämner inget namn) till Kristian ringde kl 10.00. Låg kvar i sängen och myste och pratade en stund innan vi åt mysfrukost ihop.

  
Mysfrukost, Erica har så fina temuggar!!!

Tack för en mysig kväll/natt/morgon tjejer. Tror att Per få åka bort snart igen ;-).

Kram / J


Kärlek åt alla!!

Vi har vart utan dator några dagar på grund av att den var full med virus men nu mår den bra. Orkar inte skriva något just nu men jag vill ge alla lite kärlek med hjälp av världens finaste reklamfilm.


Var rädda om varandra och kramas massor!!

God natt och sov så gott.

Amanda Jenssen

Här kommer en sjukt bra låt från en sjukt snygg och cool tjej.



Har vart ute med min Ipod ett par gånger idag och den här låten kan jag lyssna på om och om igen.

Kram/ J

Heja Laila

Jag säger bara heja Laila. Jag hoppas, hoppas, hoppas att det är hon och Tobias som tar hem Let's dance. Hon är så sjukt duktig och vacker.


Hur snygg får man lov att va.

Om jag hade fått välja hade George och Maria åkt ut ikväll för han tillför inget kan jag inte påstå. Kitty är ju i alla fall skön att se på. Men man kan ju inte alltid få som man vill. Nu håller jag alla mina tummar för Laila. Nu ska vi kolla på Samantha och sedan blir det sängen för oss båda.

God natt och sov så gott!!

Äntligen är den här dagen slut!!

Den här dagen har vart lååååång. Kl 6.30 fick jag tvinga upp en supertrött och grinig M och då hade K redan åkt till Örebro med sina föräldrar för att operera sitt dumma knä. Lämnade tröttisen på dagis lite efter sju, jobbade till 13.00 och åkte och hämtade samma lille tröttis (dom låg och vilade när jag kom) så vi åkte hem och vilade till kl15.20.
Kl 16.30 var det bara för mig att åka och jobba igen :-(. Nu e jag trööööött!! Så nu är det riktigt skönt att dagen är slut och att jag har en ledig helg att njuta av :-). K ligger i soffan och titta på HJÄLP!! Världens sämsta om jag får säga vad jag tycker, totalt meningslöst.

Här kommer lite bilder från kalaset igår.



    





    
Melvin roar sig :-).


Mamma och pappa river väggar i takt med att barn flyttar ut :-) nu när Andreas har flyttat och även Erica är på väg har dom tagit bort en vägg där nere så det blir ett stort vardagsrum / matsal och det kommer nog bli riktigt fint. Jag älskar den nya tapeten.

Nu ska jag se vem som åker ut i Let's dance.

Kram / J

Maria, min söta vän!

Har haft besök av min underbara vän Maria i eftermiddag och vi ses inte för ofta vill jag lova. Ännu mindre är det nu när vi inte jobbar ihop. Det är inte en dag för tidigt att du flytter till stan gumman!!!
Firade henne lite med bakelse.





Tack för att du finns i mitt liv. Älskar dig vännen!!

Kvällens kalasbilder kommer imorgon för nu ska jag hjälpa Kristian med disktorkningen och sedan blir det sängen för det är en tidig morgon som väntar oss imorgon.

Kram/ J

Happy, happy, happy!!!

Tack snälla Johanna som tipsade mig om att den snygga t-shirten med Heidi finns att få tag på www.colorez.se det gjorde min dag. Både jag och lillasyster tänker knappa hem en.  Tror på en vit eller grå, kanske en rosa.
Fanns mycket annat snyggt också som väskor och klockor.

Heidi says, Fuck Off!      Spider Web sjal
Är den inte snygg??? Fin sjal som också föll mig i smaken.

Alcazar   Colorez Modern Watches
Som sagt var det mycket som föll mig i smaken. Klockan är hur snygg som helst (tips till min familj, det råkar vara någon som snart fyller år ;-) ).

Kommer drömma om allt fint i natt!

Kram / J

Avis

Jag blir dödsjuk utav avundsjuka när jag ser Stina- Lees snygga t-shirt med Heidi Klum (stavas hon så?) men den har hon ju köpt i Bangkok så jag drömmer vidare.

Kolla in den HÄR på Stina-Lees blogg. Vill ha, vill ha, vill ha!!!

God morgon, huvudvärk!

Bläääääääääää hur skit är det inte att vakna med huvudvärk. Då är det riktigt svårt att bli av med den. Ligger här i soffan med en kurrande mage. Kristian ska åka till Bodaborg :-) med sin kompisar för att fira att han ska operera knät imorgon typ :-). Jag har hunnit bädda sängarna och sortera all tvätt och kör första maskinen för idag, tar aldrig slut. Tror att jag ska ta mig en macka med ädelost för att bli lite glad. Det blir man glad av!! Annars ska jag och Melvin traska ner till stan för att köpa några smaskiga bakverk att bjuda maria på när hon slutar jobba för hon har ju hunnit fylla 24 år.
Ikväll ska vi fira min pappa.

Grattis på 47 37 årsdagen ;-) pappa, morfar, Eine önskar Jessica, Kristian och Melvin.

Kram / J

Barn smartare än vuxna!!

Kom just hem från jobbet och är riktigt trött. Hittade ett pappaer på jobbet med citat från barn och ett var riktigt, riktigt bra. Det var ungefär så här,

Det är egentligen inte så viktigt vad vi har för färg på huden. Det viktigaste är att vi har samma färg på hjärtat.

Hur fint och bra är inte det????
Det får avsluta dagen. Var rädda om varandra!

Kram / J

Jobb :-(

Är det någon gång som man har lust att gå till jobbet?? Inte jag ialla fall, kanske betyder att det är dax att fundera på vad man vill göra i stället.
Jag, M och mamma har vart i stan och köpt födelsedagspresent till pappa och jag köpte en till min syster också som fyller 20 år den 24/2. Stora tjejen som snart flyttar till egen lägenhet.
Väl hemma åt jag och M hemmalagad pasta Carbonara vilket är riktigt smaskens tycker han och jag. Nu ligger han och vilar men det är snart dax att väcka honom så han får i sig lite mellis innan han ska till dagis. Blir en tokig tid på dagis idag 15.15-17.45 men så blir det när man jobbar som vi gör. Synd bara att han blir enda barnet där :-(.
Ha en bra kväll

Kram/ J


God morgon snöiga Mariestad.

Ja det snöar massor här. Vi har startat dagen med välling och smoothie och nu ska vi klä på oss för att ge oss ut i snön. Vi ska åka ner till stan med mamma för att köpa födelsedagspresent till pappa som fyller år imorgon. Nu tror jag att någon har bajsat här :-(
Ha en bra dag i vintern.

Kram / J

H&M Shopping

Har äntligen hunnit kolla in H&Ms vårmode and i like it. Hittade en hel del som jag tror att jag ska ta och kanppa hem. Kanske inte allt men något utav det.

   
Den rosa koftan och fina linnet kommer jag definitivt köpa. Har koftan i svart och den är bra.

    
Ni som känner mig vet att jag är svag för Betty Boop och Hello Kitty så den här fin pj:n skulle jag vilja ha och fina underkläder kan man ju inte få för mycket av. ROSA!!!!!

        


 

Skor kan man ju inte heller få fär mycket av :-) (eller hur Kristian) och dom korallfärgade pumpsen står långt upp på min lista. Älskar korall på sommaren!!


Kram

Jippi!!

Nu är gardinen till dörren klar, med hjälp av min snälla mamma så klart. Hon mätte och nålade och jag sydde. Blir så glad av tyget :-) det är så vårigt och fiiiiiint :-)


Försök bortse från den omålade karmen och grindarna tack!!


Tyget kommer från panduro och heter Tilda tyg turkos rosor.

Min son konstnären!

Igår när jag kom och hämtade Melvin på dagis så fick jag med mig hans första teckning målad med färg :-). Gissa om jag blev stolt :-). Han hade målat två men den andra sitter på väggen på dagis. Egentligen är det ju ärligt talat lite kladd som vilket barn som helst kunde ha gjort men när det är ens egen älskling som gjort den så blir det värsta konsten :-). Mamma vill ha mer! Jag lovar här och nu att jag kommer älska varje liten bild han målat eller varje liten träbit han sågat till i slöjden.
Mamma Älskar dig mitt hjärta!!!



Kram

Panduro

På tal om Panduro, Jag bara avgudar Tilda figurerna. Det dumma är ju att man måste sy ihop dom själv och det är jag inte så sugen på så därför har jag önskat mig en av mamma i födelsedagspresent, ihopsydd så klart :-).

 
Den här, Tilda Angel skulle jag vilja ha i hallen.


Tilda vintage angel skulle va fin till jul, kanske en julklapp mamma :-).



 


Måste bara visa :-)

Jag måste ju bara visa vårt nya vitrinskåp och den nya sängaveln.


Vitrinskåpet heter Annika och kommer från Jysk fast knopparna har jag köpt på Indiska.


Sängen heter som sagt Leirvik och kommer från IKEA.

Ikväll ska jag sy gardiner till fönstret i ytterdörren. Har köpt ett tyg på Panduro, dyrt men såå fint. Kommer en bild när det är uppe och klart.

Pulka

Här sitter jag och slappar och Melvin tar en nap han är inte riktigt van vid att gå upp kl 6.00 som han var tvungen att göra idag. När jag slutade jobba kl 13.00 traskade jag till dagis och hämtade Melvin och när vi kom hem drog jag honom en sväng i pulkan. Han bara satt som ett litet jus och tittade sig omkring :-) och tokmyste. När vi kom hem åt jag sen lunch för han hade ju ätit på dagis. Tack Mariestads kommun för att ni ger min son lite fisk för det får han ju inte hemma och han ÄÄÄÄLSKAR det. Så väl hemma åt han mellis, smörgås och yoghurt mixat med hallon *MUMMA*!!!!




Min älskade lille skrutt med grönsnor och hallonklet runt munnen :-)

Kram

Give me bebis någon NUUUUUU!

Har just vart inne på Prinsessans blogg och tittat på bilderna av det lilla underverket. Ååå jag blir aldeles varm i hela kroppen. Vad underbart det är med barn. Jag längtar sååååå tills det är min tur igen men vi tänker vänta ett tag och ägna oss åt det älskade barn vi har. Tänker istället vänta och längta efter Erica och Pers lilla knytte som ligger på jäsning.

Har ganska nyss kommit hem efter en helveteskväll på jobbet, körigt värre om jag säger det så. Så nu sitter jag och belönar mig med ostbågar med chilismak, riktigt goda!!
Snart blir det sängen för imorgon ska jag jobba 7.00-16.00 och på kvällen blir det kalas i Äskekärr.

Kram och god natt

Ha, ha, ha!!

Ja vad säger man??? Vi hade en reparatör här som skulle titta på vår "trasiga" tvättmaskin och det gick fort om man säger det så. Det visade sig att Mellebus hade vart tryckt på en knapp som gör så att det blir fördröjd start, något som vi inte hade en aning om :-). Skitunge!!! Men det var ju skönt att det inte var något annat. Så nu kan vi tvätta igen. Nu ska jag ta och diska och kl 15.30 börjar jag jobba :-(.

Kram

Ny säng :-)

Imorgon ska Kristians föräldrar åka till Jönköping för att hälsa på Kristians bror med familj och då ska dom passa på att köpa med en ny sängstomme åt oss :-). Vi hade velat ha med den redan i söndags när vi var på IKEA men vi fick inte plats med den i bilen.

 
 

Den här blir det, Leirvik från Ikea. Den är så fin tycker jag och kommer nog passa bra i vårt sovrum.

Kram 


SNÖ!!

Ja vad ska man säga??? Fast man längtar något oerhört efter våren så blir det ju väldigt ljust och fint ute. Just nu ligger jag i soffan och tittar på vakna med the voice och Melvin leker nere på golvet. Han ville gå upp 7.30 och det är ju på tok för tidigt :-) och ändå är han trött nu, ONÖDIGT. Melvin är hostig och snorig och jag har lite ont i halsen och i huvudet.
Hoppas det inte blir något mer utav detta. Jag har ju jobbhelg och idag jobbar jag kväll.

Ha en underbar helg.
Kram

Grattis!!

Ett stort grattis till Prinsessan och hennes killar som fick en liten flicka i familjen tidigt på morgonen idag. GRATTIS!


Sanna Bråding

Vilken tjej!! Hon har gjort så mycket som är så sjukt dumt, det är ju det enda man kan säga. Men gud så starkt att gå ut med detta och erkänna vad hon gjort.  Just nu avtjänar hon sitt fängelsestraff och ni kan kolla in hennes liv här på hennes blogg. Jag hoppas att folk kan förlåta och att vi inte har sett det sista utav Sanna Bråding för gud vilken skön tjej och så snygg sen :-). Är lite bitter över att någon (läs Sanna och Carina Berg) kan va så snygg i avrakat hår.
Säger bara lycka till Sanna och hoppas att hon kan ta sig ur det här som en starkare människa.

 


Nu blir det natta!

Kram


Halv åtta hos mig

ligger jag i soffan och tittar på just nu med en pytteliten godisskål. Lite småmysigt tvprogram om jag får säga vad jag tycker. Guud vad jag är trött.
Igår fyllde min lillebror 22 år så vi var där och firade honom på kvällen så här kommer lite bilder av detta.


Pappa, Leif och farmor.


"Andreas Erica"  och hennes mamma och pappa.


Mamma, Andreas, Melvin, Kristian och Erica.

Nu ska jag titta på du är vad du äter. Det passar ju bra ihop med min skål med godis :-)
Ha en skön kväll.

Kram

Dumma, dumma bil!

När jag satt på mötet och fortfarande var lite deppig för att tvättmaskinen inte fungerar så får jag meddelande från Kristian och grabbarna som var i skövde, bilen var trasig :-(. Bara betala 1200 och se glad ut. Men nu fungerar den i alla fall som den ska. Mötet hade väll inget direkt kul att komma med, samma som vanligt med prat om intraphone och budget som vi inte kan hålla. Men vi fick ju semlor i alla fall. Det är tur att jag har en så bra chef och söta arbetskamrater annars hade jag gett upp för längesedan.
Imorgon ska pappa åka och hämta vårt nya vitrinskåp :-) Som jag har längtat.

Här hemma är jag och Melvin supertrötta. Han sitter i sin puff och tittar på Evas Funkarprgram eller vad det nu heter. Det får nog bli sängen tidigt för honom ikväll tror jag. Kristian är hemma hos Matte på grabbkväll, det har dom typ varje Torsdag.


Så är ligger skrutten just nu och myser.


Fötterna på bordet.

Nu får jag nog snart byta om till pyjamas och göra välling till Melvin innan han somnar.
Kram

Dumma, dumma tvättmaskin!!

Nu när jag äntligen fått tvättstuga i huset (har tvättat i garaget i nästan ett år, inte kul) så vill inte tvättmaskinen fungera. Vi har kört fyra maskiner sedan vi flyttade den så det har inget med flytten att göra. Grrrrrr jag blir så arg!!! Kristian har ringt efter någon gubbe som ska komma och titta på den och vi har fortfarande garanti på den så det är bara hoppas att det är något fel som går på garantin.

Här kommer lite bilder på vad min älskade sambo ägnat sig åt på sina tre veckors semester.

                
Tvättstugan efter renovering. Innan var det ett kök men vi tycker att det räcker med ett kök i huset så det fick bli tvättstuga av det lilla. Två kök och ingen tvättstuga kan det bli tokigare.


Toletten Före

          

Toaletten Efter

          
Lilla toaletten på övervåningen.

När nu måste jag gå till jobbet, vi ska ha möte.

Kram

God Morgon Onsdag!!

Har börjat dagen med att lämna Melvin på dagis, det känns lite konstigt att lämna honom på dagis när jag är ledig men jag kan ju förstå varför för annars skulle han ju vara så sällan på dagis att han aldrig skulle bli van vid det (eftersom jag och Kristian jobbar så oregelbundet så någon av oss nästan alltid är ledig). Därför får han gå 15 timmar i veckan även om vi är lediga. Tog en promenad på vägen hem och har just ätit frukost så nu ska jag ta och städa hela huset (då blir en viss K väldigt glad).
Ska bara ta och visa lite bilder från i helgen.
Jag och Kristian tog en liten minitripp till Örebro för att fira att vi har vart ihop i 8 år (igår för att vara lite petig). Vi hade två jättemysiga dagar ihop. Vi tog in på vårt älsklingshotell, Clarion Hotel Örebro (rekomenderas starkt). Där bodde vi för flera år sedan men då var det ett Radisson sas hotell men det var sig likt.



     


Vårt mysiga hotellrum.

När vi hade lämnat av våra väskor på hotellet gjorde vi stan och det blev en hel del shopping. Väl tillbaka på hotellet gick vi upp till relaxavdelningen och badade bubbelpool och bastade.
På kvällen gick vi ut och åt och vi valde samma resturang som vi åt på i somras, Jensen's Bofhus (kan jag också varmt rekomendera) och åt trerätters.



      
Min smaskiga mat.



Hemma på hotellet igen drack vi skumpa i vår egna jacuzzi (hur det nu stavas). Dagen efter bjöd oss på en smarrig frukostbuffe sedan tog vi god tid på oss och badade och gjorde oss iordning innan vi åkte en sväng till IKEA och Marieberg.
Tack Min älskade K för en helt underbar helg. Jag älskar dig av hela mit hjärta.

Kram


Jag fryser!!!

God morgon världen. Tidig morgon och jag håller på och fryyyyser. Som vanligt sitter jag här och grabbarna ligger där uppe och myser :-( jag vill också krypa ner! Skulle bara visa att jag lever. Har haft en riktigt härlig helg med Kristian men det skriver jag om senare för nu ska jag traska till jobbet :-( det är 5- ute :-(.

Kram

RSS 2.0