Två små grabbar och en mycket mätt J!

Ja här roar jag mig med två små grabbar, Mellebus och Vincent. Vi tittar på Nalle Puh och dom är så snälla så men jag tror att dom börjar bli lite trötta och det är inte utan att jag är det jag med efter en hel arbetsdag.
Pappa Tobbe är så snäll och hjälper K med taket (ja det är fortfarande inte färdigt). Vi har just ätit mat som jag och sis slängde ihop och det blev smaskens.
Igår började M på Grangärdets dagis där han ska gå några veckor nu då hans dagis är stängt. Jag var orolig hela dagen för att han skulle var ledsen eftersom kan inte kände till dagis, fröknar eller barn och han började med en lång dag, 6.45-16.15.  men det hade gått superbra :-). Som tur var kom en av hans fröknar från slussen vid 8.00. När jag kom och hämtade honom ville han inte följa med mig hem :-).

Imorgon blir det Askevik och helgen bjuder på jobb :-(.
Nu ska jag roa grabbarna!

Kram J

Tröttheten har mig i sitt grepp!!!

Jag är helt obeskrivligt trött. Kan nog inte bli tröttare. För er som inte vet håller vi på att byter tak så vi har hela veckan haft huset fullt av grabbar det gör sitt vill jag lova. I tisdags regnade det in :-(. Det var det värsta jag vart med om i hela mitt liv. Vattenfall på väggen i köket och dropp från taket och garderoberna fulla, inte så kul vill jag lova. Men det såg värre ut än vad det var.
Ikväll har dom takläggningsfest eller va di kallart (även fast taket inte är färdigt hmmmm).
Jag längtar till nästa sommar då vi ska måla om, det kommer bli sååååå fint!!!!! Vit rapp, röda och gråa detaljer och det nya fina svarta taket. Lägg till nya räcken på balkong och veranda jag säger bara nice!!!!!!!
Nä nu somnar jag snart.

Kram J

:-)

Jag är glad!!! Men ni får inte veta varför MOAHAHAHAH!!!!!

Kusin Vitamin

Snart ska M få träffa sin kusin Felicia. Dom träffas ju inte så ofta men leker så fint ihop. Här kommer en bild på dom små från farmor Anns födelsedagskalas.


Gårdagens bilder.

Här kommer lite bilder från gårdagens tur till Kinnekulle och utsiktsplatsen, åk dit upp om ni har tid för det är väldigt fint och mysigt.

   
Fika uppe på utsiktsplatsen.


M och morbror


K och M roar sig på Hällekis camping (lite lagom suddig bild).

Kram J

Helt i min smak!

Kolla in länken till Fokis blogg så får ni se ett café helt i min smak :-).

God morgon underbart soliga dag!!!

Nu funkar allt som det ska igen men känner jag mig själv och vädret tänker bli fint igen så kommer det vara dåligt med inlägg ett tag framöver. Grabbarna sover fortfarande!!!!! Riktiga slöfockar.
Igår hade vi en mysig dag med mamma, pappa, Adde och Erica uppe på kinekulle och hemma hos mamma och pappa på kvällen. Blev bakpotatis med smaskiga röror MMMMMMMMMUMMA!!!
Idag kommer Johan, Lizette och Felicia till stan och hälsar på. Alltid lika trevligt då det inte blir så ofta vi ses.
Nu tänker jag njuta ordentligt utav mina fem semesterdagar som är kvar :-( vart tog den här semestern vägen??

Kram J

R.I.P bredbandet

Åskan tog vårt bredband :-(
Därav dom senaste dagarnas torka (ok jag kan inte skylla all torka på det),
Eftersom vi har telefonin genom bredbandet kan man inte heller ringa oss. Så slå¨en pling på mobilen om ni vill mig något.
Är hemma hos mamma och pappa och har ätit grillat till lunch och snart blir det em fika då farmor och Leif kommer.
För övrigt ser färgerna på min blogg helt förj**liga ut på den här datorn. Måste kolla hos någon mer så att det inte bara är på min dator som det passar ihop.

Vi får se när vår dator blir bloggvänlig igen om inte annat kanske jag kan smyga iväg ett inlägg på Elin och Samuels dator i helgen då vi ska hälsa på dom i Karlstad.

Ha det så gött så hörs vi.

Puss

RSS 2.0