Fredag = jobbhelg :-(

Idag var det en riktigt trött Jessica som klev upp kl 7 för att göra välling. Tur att vakna med the voice finns och kan rädda min morgon. Idag blir det unga föräldrar för mig och M ute på Pärlan och efter det så åker vi till Skövde hela familjen. ÅÅÅÅÅ vad jag skulle vilja ha ett par nya jeans.
I helgen blir det jobb som gäller både lördag och söndag känns sådär om jag säger det så.
När jag var på expert häromdan så hittade jag en mobiltelefon som jag kärade ner mig i.
Det var denna skönheten


Vil ha, vill ha, vill ha!!!!
Men jag får nog drömma vidare, men fin var den.
Skull även vilja ha en ipod då min mp3 inte är riktigt som den ska. Den tar bara hälften utav minnet sen säger den att minnet är fullt fast det inte är det....grrrrrr!!!
Känns som den lilla killen i mitt knä kanske har lite feber. Det skulle inte vara bra idag när vi har mycket på shemat.
Ha en jättebra fredag!! Kram

Kväll!!

Mycket dålig uppdatering här idag. Beror på att vi har vart mycket aktiva idag. På fm var mamma här och tapetserade i den lilla "smutten" i hallen där vi ska ha datorn och jag monterade ihop den fina, röda hurtsen som vi ska ha under skrivbordet, Sedan åkte K iväg en sväng till jobbet och jag och Erica åkte iväg och köpte mat, Sedan tog jag och hon en promenad i det fina vädret och efter det åkte vi till Mio, Norlanders och en sväng till stan. När vi kom hem så målade jag och K färdigt sovrummet så nu ska bara golvet och golvlisterna målas där inne innan vi tar itu med M:s rum. Här är vi inte arbetslösa vill jag lova. Tack söta Erica som har lekt med M hela dagen. Du är en pärla.
Nu ska jag ta mig en dusch och gå och lägga mig.
God natt!!

Gäääääsp!!

Nu är jag trött. Slutade kl 21.30, hungrig som en varg så vi åkte till Statoil för att äta. När vi kom hem målade jag färdigt hyllorna som vi ska sätta upp i hallen i morgon och målade golvlisterna i lilla hallen där uppe och K satte upp tavlor och lampan i lilla hallen. Nu ska jag ta mig en lång varm dusch med K sedan bums i säng. Är sååå trött!!! Imorgon är det som tur min sovmorgon :-).

Sov så gott världen!!

Kurr i magen.

Nu är jag hemma efter en skön promenad. Var inne på bokia för att hitta några snyga pärmar, röda eller svarta men det var dåligt med det. Handlade även endel så jag fick släpa hem en tung påse, mindre smart. Håller just på och lagar mat. Det blir medelhavsbiffar och klyftpotatis. Längtar verkligen inte till jobbet. Där står det säkert städ på schemat :-(.
Sitter här och läser se & hör. Vilken skit men jag var tvungen att ha lite skvaller.
Solen skiner helt underbart ute. Nu ropar köket på mig.

Kram Kram!!

Onsdag!

Ligger här på K:s sida utav sängen och läser bloggar med en liten buskille vid min sida som är helt bananas (jag som trodde att han var trött). Så snart jag har loggat ut härifrån ska jag ta mig en långpromenad i snön, helt ensam bara jag och min mp3. Det är sällan det händer. Antingen har man barnvagnen med sig eller annat promenadsällskap. Det ska bli skönt att gå helt ensam för en gång skull.

Igår hade vi en mysig kväll hemma hos Maria. Åt lasange och morotskaka. Sedan klippte hon K och han och M lånade badkaret medan jag och Maria softade i soffan. Tack för en trevlig kväll.

I dag ska jag jobba några timmar, 13.00-16.00 och 18.30-21.30 mystisk arbetstid. Vad gör man inte för lite extra pengar. Jobbar helgen också. På mina timmar ska jag måla det lilla som är kvar uppe i hallen så att mamma kan tapetsera i den lilla "kontorsdelen". Blir snyggt tror jag. Det ska bli så skönt att kunna ställa datorn någonstans för nu tycker jag mest att den är ivägen.
Nä nu ska jag klä mig varmt och pulsa iväg. (Nu har stollen somnat, var allt lite trött ändå)

Ha en bra dag!! Kram

Tisdag!!

Då var det vardag igen då. Idag kom mamma och hämtade M på fm så vi kunde hålla på uppe på övervåningen. Jag målade hallen igen och målade hyllor till hallen. Sitter just nu och slappar i soffan med en däckad liten skrutt i knät. Är på lite dåligt humör känner jag då dom ringde från kortis och undrade om jag ville jobba där i sommar men jag har ju redan lovat att jag ska jobba i hemvården. Kunde dom inte vara ute lite tidigare. Skule ju hellre vara där i sommar än och slava runt på jobbet. Men men, sa att jag kunde jobba lite i sommar dom veckorna K har semester och jag ska vara mammaledig.

Idag har vi haft besök av Annika från BVC. Gjorde ett sådant där reaktionstest vad det nu heter och det var inget fel på den. Var den gladaste kille hon sett på länge sa hon :-). Hon ska bara veta.....

Ikväll ska vi hem till Maria för hon ska klippa K och han och M ska bada badkar. Så det blir inget Gossip girl för mig och Erica den här Tisdagen heller.

image49
Söta Maria och Melvin när vi var där och fikade för någon vecka sedan.

                                                                            
                                                                                   Kram kram!!

Slut på dagen och trött i kroppen.

Den här dagen har vi verkligen fått mycket gjort hemma. Jag har målat taket i hallen där uppe och målat väggarna en gång. Ska måla dom en gång till i morgon så är det snart klart i hallen. K har målat panelen och ledstången i trappan.
Jag har även städat här hemma idag. För utom det här har vi hunnit med tipspromenad och middag hemma hos mamma och pappa. Skönt att få bli bjuden på middag när man håller på och renoverar och dom hade ju öven M hemma så att han skulle slippa färgoset.
Har just packar upp K:s fina ärvda servis.
Nu ska jag ta mig en dusch och gå och lägga mig.
Sov så gott!! Kram

Måste bara visa.

image48
Den här fina vågen fick jag med hemmifrån mina svärföräldrar.
Me like!!! Pryder nu vårt köksfönster.

Nu snöar det ute och jag tror jag ska försöka få M att ta en liten nap med mig här i soffan.

Lite från vår helg.

                        
Påskaftons morgon-          Underbara promenad       Påskägg till
piggaste kille.                      vädret.                                   mormor &
                                                                                               morfar.



image41  

Vad får jag i ägget tro??



                 
Mina trötta killar                Lövhagsvägens
efter påskmaten.              prinsessa Ester (prinsen
                                             var så vild och gick inte
                                             fånga på bild)


Påskdagen

                    
M i K:s gamla stol                Sover gott hos
hemma hos farmor             farfar.
och farfar.





God (snöig) morgon!!

Då var snart den här påsken slut och det verkar som det har snöat inatt. Helgen har vart full av god mat och godis vilket syns på vågen om man säger det så men, men jag skyller på påsken.
På påskafton blev det en promenad med Erica i det fina vädret på morgonen och påskmat hemma hos mina föräldrar på em.
Igår hade vi Maria här på morgonen och vi tittade på skräckfilm. På em tog vi en promenad hem till K:s mamma och pappa och åt god mat och på kvällen jobbade jag några timmar och sedan klämde vi en film när jag kom hem.

Idag ska vi nog ta en sväng ner till Snapen och gå tipspromenad (om  K har vaknat vill säga). Sedan får vi nog ta och städa här hemma. Kanske blir en sväng till gymmet om dom har öppet.

Det luktar nu som om M har något att bjuda mig på så jag får avsluta här. Bjuder på lite bilder från helgen snart.

Ha en bra Måndag (Söndag)!! Kram

God (underbart solig) morgon!!

Idag tänker vi bara njuta hela dagen :-). Jag och M somnade om och sov till halv nio idag, rekord.
Nu ska vi snart gå en promenad i det underbart soliga vädret tillsammans med Erica.
Vid 11.00 kommer min syster hit och leker med M medan jag bakar kaka som jag ska ha med hem till mamma och pappa i em när vi ska dit på påskmiddag. Fryser om fötterna så det är säkert kallt ute med men vad gör det när solen tittar fram.

NJUUUUUT!! Ha en helt underbar dag!! Kram

God Natt!!

Nu är jag hemma från jobbet igen och ligger i soffan och tittar på let´s dance. Söta Karl-Petter åkte ut...men men det var dax. Å vad det spritter i mina ben när jag ser dom dansa, jag vill också!!!
Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon ska jag baka kaka och sedan ska vi åka hem till mamma och pappa och äta middag.
Ska bli skönta att inte behöva jobba imorgon. Har ju jobbat åtta dagar i sträck. Även om några av dom är så där korta tretimmars kvällar så märks det ändå.
Nä nu ropar sängen på mig.
God natt!!!

Iväg till jobbet!!

Nu ska jag byta om och lämna mina grabbar för att traska iväg till jobbet. Huvudvärken har äntligen avtagit efter ett avsnitt av Gossip och en pizza :-). Pizza var verkligen längesedan.
Blir en lugn hemmahelg för vår del och det känns bara skönt. Har verkligen ingen lust att gå ut.
Bara jag och grabsen.

Ha en bra fredagkväll!! Kram

Glad Påsk!!

Idag är det en riktig tröttisdag vill jag lova och mitt huvud känns som om det skulle vilja avlägsna sig från min kropp *gnäll*
Jag och Melvin har vart ute på en promenad, var och handlade och gick upp till mamma och pappa en sväng. Inget vidare promenad väder idag inte. Åååå vad jag längtar efter semester. Jag vill åka till något varmt ställe och slappa på stranden. Måste prata med K om att kanske ta en restresa, antingen nu i vår eller till hösten kanske. Snart kommer Erica hit och tittar på Gossip girl med mig.

Känner att jag har en dålig dag idag så förlåt alla mina nära och kära om jag är a pain in the as idag (och igår med för den delen).
Ikväll ska jag jobba, det är ju också en kul fredagkväll. Då har jag jobbat åtta dagar i sträck. Men imorgon blir det ledigt i alla fall. Nu ska jag ta ett par alvedon, sluta gnälla och fortsäta plocka här hemma.

Ha en underbar helg! Glad Påsk och kram

God morgon!!

Ligger här i soffan med en sovande M på magen och försöker skriva med en hand, går sådär bra om man säger det så. Ursäkta avsaknaden av inlägg igår men det var full rulle hela dagen. Först ringde dom och ville att jag skulle komma och jobba 7-13 vilket jag självklart gjorde snäll som jag är :-). På em fick vi besök av Stina och vi tog en promenad ner till stan för en fika. På kvällen var Maria och Milton här och vi tog en sväng till donken och dom åkte hem först vid 22-tiden.

Idag är det underbart soligt väder ute trots lite SNÖÖÖÖ!! Varför undrar jag!!!
Startade dagen med ett avsnitt av grays så nu har jag hunnit ikapp i serien, äntligen. Jag låg typ sex avsnitt efter. Det är inte klokt vad bra den serien är.

Idag ska jag besiktiga bilen och jobba 15.30-21.30. inget utav det är något vidare sköj!!
Nu ska jag äta fukost och sedan ska jag och M ta en promenad i solen. Nu vaknade han också.

Ha en fab dag!! Kram

ZZZZZZZZZZZ!!

Gud vad trött jag är. Ligger i soffan och tittat på 100 höjdare. Vilket fölk det finns. Blev gymmet idag på fm, + till mig. Ikväll har jag jobbat. Inte klokt vad lugnt det var ikväll också. Säkert  lugnet före stormen.
Vilka pilska pensionärer det är på tv:n hi hi!!
Hoppas att den här skiten är slut snart så vi kan gå och läggs oss.

God Natt!!!

Ny vecka, nya tag!!

Förlorade tävlingen den här veckan men är ganska nöjd ända om jag får säga det själv -0,6 på vågen och -1cm i midjan. Nu ger jag gärnet den här veckan så jag kan slå henne :-).
Idag har K semester så vi är hemma hela familjen förutom att jag ska jobba 18.30-21.30 ikväll.
Fick sovmorgon idag så jag sov till 8.10. Det var väldigt skönt. När vi har ätit frukost så ska jag åka iväg och träna.

Igår kväll hade vi finbesök av Erica. Vi såg på Gossip girl och åt Mozarellaburgare. Det var riktigt gott.
Nu kokar äggen.
Njut dagen mina vänner!!

Söndag!!

Då var den här arbetshelgen äntligen slut, kväll fredag, delad dag igår och en liten kortisdag idag till 11.00. Har inte gosat med min lille plutt sedan klockan 18.00 igår och nu är han med sin mormor och morfar och går tipspromenad. ÅÅÅÅÅÅ vad jag längtar efter att få kramas med honom.
I går var vi hemma hos mina föräldrar och åt smaskig middag på mina timmar. Det serverades köttfärslimpa med fetaost och soltorkade tomater, klyftpotatis och tsatziki. Mumma!!

Det var sååååå kallt när jag tog "Bettan" till jobbet imorse och dimmit som attan.


Mitt underbara transportmedel :-)
Tar sällan bilen om jag får skryta lite.

Idag blir det en relativet soft dag hemma tror jag. Ska ev träna  med mamma senare men jag vet inte om jag har lust soffan ropar högre :-).
Ikväll kommer nog Erica hit och tittar på Gossip girl med mig.
Ha en bra Söndag!!


M i min babysitter hemma hos mamma och pappa igår.

Kram kram!!

Hemma!!

NU ska jag gå och lägga mig för jag ska jobba imorgon också, Delad dag :-(
Kvällen på jobbet idag var ovanligt lugn. Blev till och med en halvtimma framför så ska det låta med två damer i hänget *soft*.

SWEAT DREAMS!!

Brrrr!!

Känner mig riktigt ruggig!! Känns som det är kallt här hemma. Har blivit en ganska lång promenad idag, till och från sjukhuset. Idag åt vi fisksoppa. Jag äter ju egentligen inte fisk men det var ätbart men det var också det enda.
Just nu sitter jag och tittar på första avsnittet av The Starter Wife. Verkar vara en kul serie. Och inte så mpnga avsnitt heller, det gillar jag.
ÅÅÅ vad jag skulle vilja krypa ner under täcket och äta helnöt men det tänker jag verkligen inte göra. Inte äta helnöt i alla fall.
Jag vill verkligen inte åka och jobba ikväll men det är ju bara tre timmar så det är bara att härda ut. Det värsta är ju att plutten sover när jag kommer hem.
Nu ska jag krypa ner under täcket :-).
Ha en bra Fredagskväll!!

Promenad!!

Nu ska vi ta en promenad ut till Sjukhuset och Pärlan för att träffa unga föräldrar och laga mat.
Ikväll ska jag jobba.

image30
Glad snygging redo för promenad!!

Hej hej!!

God morgon Fredag!!!

Blev just nu sååå fruktansvärt sugen på varma hallon.

Det blev en tidig morgon idag med tack vare vårt knarriga golv. M vaknade när K kom för att säga hej då när han skulle gå till jobbet 6.40. Han somnade om i soffan förut så jag la tillbaka honom i sängen igen men nu hör jag hur han ligger där inne och pratar.
Skiter i vakna med the voice idag för Josefine är inte med i stället har dom Anna Book med och hon är så fruktansvärt, tråkigt kräksredig!!!
Nu tänker jag kolla på gårdagens avsnitt av "Days" istället.
Hej hopp!!

My assss!!

Vad gött det är att slå ner baken  i soffan efter ett pass på gymmet (en trött bakdel). Idag har vi träffat föräldragruppen på sjukhuset. Det är så kul att se att dom små har glädje av varandra. Var på BVC också, M har gått upp 400g på två veckor. Det lilla matmonstret.
Sitter och slötittar på Christine, snacka om pinsam donna!!! Hi, hi men kul.
Väntar på mina grabs. K har tränat han med och M har vart hos farmor och farfar. Vi ska äta hemmagjorda hamburgare *mumma*.

Helveteskupefläkten i bilen gick sönder när vi åkte till sjukhuset idag och gissa vad en sådan kostar :-) över 600 kr, just vad man vill lägga pengar på. Plus att det tillkommer montering :-). Skitbil!!!
ÅÅÅÅÅÅ vad jag har ett starkt behov av att köpa mig något men jag ska ju inte göra det förän jag har gått ner en del i vikt. Då blir det roligare än aldrig förr och köpa kläder :-) :-). Och jag har kommit igång nu, känns super.
Nu ska jag slänga upp bena på soffan en stund.
Ha en bra kväll!! Kram 

Torsdag morgon och sovmorgon (inte)!!

Blidde ingen sovmorgon då jag vaknade lite innan sju och var pigg vilket i och för sig är bra men nu är jag trött och har ont i huvudet. Så, lite gnäll och nu går vi vidare. Jag hade ingen bra kontakt med högre makter i går när jag önskade sol men jag tror att jag har lyckats övertala K om en morgonpromenad, han tittade bara på mig som om jag inte var riktigt klok :-).

Idag ska vi träffa föräldragruppen på pärlan och ta vikt på BVC. Ska bli kul att se om han har gått upp så mycket som han gjort förra gången.
Nu sitter hela familjen och tittar på vakna med the voice. Ingår i morgonrutinen.
Nu är det dax för frulle tycker Kristian.

     
Mina morgonpigga killar (i alla fall en av dom)

Hej svejs!!

Trötta ben och bortsprugna damer.

Då har vi nått änden på den här dagen också, inte klokt vad dagarna går fort. Är trött i benen efter dagens promenad och alla trappor jag gått i på jobbet (inte en hiss idag, + till mig). En borttappad dam ikväll dock. Vi hoppas att hon åkt iväg med sin syster yster för hon var inte heller hemma men men ska försöka stänga av det nu. Natten tar ju över nu.
Fick i alla fall höra av en dam att jag ju va SÅÅÅÅ söt och det värmde ju med tanke på mitt smutsiga hår med utväxt och sunkarbetskläder. Ibland blir man bara så glad!!

Blidde ingen top model för mig idag då *snyft*.
Nu skickar jag en önskan om fint väder imorgon till högre makter då vi ska vara lediga hela lilla familjen. En morgonpromenad i sol skulle sitta fint efter min sovmorgon så klart :-). Min tur imorgon. Kan säkert inte sova i alla fall om jag känner mig själv rätt.
Nu ska jag gå in och snosa på plutten och krypa i säng.

God Natt!!

Grattis BOIS till segern!!

Softa i soffan!

Nu är vi hemma igen och jag har slängt mig på soffan en stund och M ligger och sover ute i vagnen. Vi är  så trötta efter vårt besök på öppna förskolan. Mycket ljud och bus blir det. Tog en lunch på Bistro med Louise och Karin och våra små på vägen hem. Blev en smaskig sallad. Vet inte om jag tänker göra så många knop nu innan jag går och jobbar men borde nog passa på nu när M sover. Jo det ska jag göra!! Så slipper jag imorgon när både jag och K är lediga. Måste bara hitta energin först.
Kram!

Morning!!

M lyckades radera mitt inlägg så jag gör ett nytt försök. Kl 6.19 var det dax att kliva upp idag *Gäsp*. Tur att vakna med the voice finns och kan rädda min morgon. Vi sitter bänkade just nu fast M är ju mest sugen på att pilla på datorn. Ebba von Sydow var med förut och jag har aldrig vart så förtjust i henne men varför inte???? Hon är ju superskön och snygg och framför allt rolig!! Jag tar tillbaka allt jag sagt om henne (nästan).
En brandman kanske, Karin och Erica!!!
Nu ska vi ta och göra oss iordning så vi kan bege oss.


Den här bilden fick jag till min mobil
när jag jobbade igår kväll.
Det värmer mitt mammahjärta.

Ha en bra dag!!


Sääääääng!!

Nu är jag trött för det var hyfsat mycket att göra på jobbet ikväll. M Har vart hemma hos mina föräldrar i kväll och sedan gick mamma hem och la honom innan vi kom hem (K har också jobbat) så nu sover han som en prins i sin säng. I morgon ska jag jobba lagom länge 18.30-21.30 :-). Ska jobba med min söta vän Maria.
På fm imorgon ska jag och M till öppna förskolan. Blir promenad dit.

Grattis Erica!!!
Nu blir det sängen!!
God Natt!!

Tråkdisk!!

Nu har jag tagit mig an världens största diskberg. Skönt att ha det gjort så man slipper se det när man kommer hem ikväll. Men jag haaaatar att diska, det är det klart tråkigaste hushållsarbetet, utan tvekan. Väntar på god lunch, blir citronfile´ med pressad potatis.
Snart börjar Våra bästa år :-D.
Hej puss ses!!

God morgon Tisdag!!

ÅÅÅÅÅ vad jag är trött idag. Ska ta en lååång morgonpromenad med mamma om en stund. Lite trött i kroppen efter gårdagens pass.
Måste ge mig själv lite cred, Går så fruktansvärt bra med med mitt snaskförbud och viktnedgång. Har gått ner 2 kg sedan förra veckan :-). Tänk vad lite motion och regelbundna måltider kan göra.
Ikväll ska jag jobba 15.30-21.30 känns sådär om jag ska vara ärlig. Vet ju att det är så mycket att göra.
Nu ska jag äta frukost!
Ha en undrebar dag och ett extra lycka till åt min söta vän Erica.
Kram!!

Lagom mör och pinkenödig!!

Har vart och tränat med mamma ikväll, var nästan en månad sedan vi var där senast och det märks om jag säger det så. Jag hatar att träna på kvällarna för man blir ju så kissenödig på natten av allt vatten man dricker. Har sprungit som en tok hela kvällen.
På fm idag var det takmålning som stod på schemat för min del. På em tog jag och Melvin en promenad och gick efter det på stan med Erica. Köpte mig ett linne.
När jag kom hem åt vi smarrig kvällsmat (hyfsat nyttig) och tittade på CSI, mycket spännande idag vill jag lova.
Nu ska jag gå och lägga mig.
God Natt och köss!!

Måndag o trött!!

Mina grabbar gav mig ändå sovmorgon idag men 8.15 kunde jag inte sova längre. Igår kväll när jag och K  satt och tittade på film så ringer dom från jobbet och säger att det var total kris och att dom var utanför mig och undrade om jag inte kunde hoppa in och jobba ett par timmar. Vad gör man??? Det var bara slänga på sig ett par skor och springa ut. Men men det blev ju lite pengar i alla fall och det var verkligen kris vill jag lova. Idag börjar mitt livs viktigaste tävling men jag säger inte mer om det just nu. Var så sjukt godissugen igår men jag höll mig, men det är verkligen inte lätt. Målade även lagningarna i taket uppe i vårt sovrum igår så nu kan jag nog måla hela taket efter frullen. Skönt attdet äntligen händer något här i huset. Har stått i princip helt still sedan vi flyttade in och det måste ju vara över en månad sedan.
Nu ska vi äta frukost här.
Massor av kramar!!!

Söndag!!

Uppe med tuppen idag. Jag och M gick upp 7.30. Han åt välling, busade lite och somnade om inne hos K som fick sovmorgon idag. Jag passade på att vika tvätt och tvätta. Igår var det kalas. Fick smaskig paj och tårta. Ja ja det blev allt lite tårta för mig med, fy på mig!!
Idag blir det en soft söndag hemma, sååå skönt. Vi ska nog ta oss en promenad om en stund. Undrar vad tidningsrubrikerna säger idag efter Andra chansen igår Hi hi!! Tycker att det var rätt att Carola inte gick vidare för hon var så säker på att hon skulle gå vidare och det hatar jag. Men Ola skulle ju gått vidare istället för Sibel för hennes låt är såååå tråkig. Men bäst av alla låtar som kommer vara med i Melodifestivalen är absolut Charlotte Perrellis låt. Snacka om star!! Hon skulle mycket väl kunna ta hem hela skiten igen och då tycker jag inte ens om henne egentligen men jag får verkligen säga att hon fick till det den här gången, håller tummarna. BWO går också hem hos mig.
Ha en bra söndag!! Kram

Back at home

Då var vi hemma igen efter en sväng på stan och en långprommis. Blev god fika på ströget i form av varm smörgås med parmaskimka och mozarella. Följde Elin till Vadsbohallen och tog efter det en promenad över Ekudden och hamnen medan vi väntade på att K skulle sluta jobbet så vi kunde gå med honom hem.
Nu borde jag ta mig an disken men ni som känner mig vet att det är långt ifrån det roligaste jag vet.
Ha en fab Lördagskväll!!
Bjuder på lite bilder från dagen.


                   
Melvins nya pjuck                      Melvin och Elin på ströget


                  
Vår eller??                                 Vänpar på pappa

Härliga Lördag!!

Lite sovmorgon idag då Melvin somnade om efter välling. Jag sov till 9.15 :-) då telefonen ringde :-(. Var längesedan jag sov så länge. Melvin sov ännu en kvart efter det. Snart kommer söta Elin hit, K:s kusin och M:s fadder. Vi ska traska ner till stan där jag ska byta ett par skor till M (visar bild senare). Jag och Elin ska ta oss smaskiga mackor någonstans.
Ikväll blir det som sagt kalas.
Njut dagen (dock utan sol). Tänker på dig Erica, som sliter så idag!!
Kram

Fredag = helg :-)

Sååå skönt att det är helg igen. Inget jobb för mig den här helgen så jag ska bara vara hemma och softa. Imorgon kväll blir det kalas i Äskekärr. Nolltollerans och tårta går inte ihop, Hmmmm!!! Gör mitt bästa för att låta bli. Idag har vi vart på Pärlan, blev pastasallad idag. Jättekul att träffa alla tjejerna (två blivande pappor var också där) och barnen igen, har ju inte träffat dom sedan i höstas och även fast jag i princip är äldst med mina 23 år så är några av dom redan inne på Nr 2.  En utav killarna som där gick i min klass på högstadiet, kul att se att lille Jimmy ska bli PAPPA!!
Skrutten ligger och sover ute i vagnen och när han har vaknat och ätit gröt ska vi promenera till Oxen och hälsa på K och handla frukt till fruktsalladen som jag ska kalasa på ikväll. Ska gå och hälsa på Erica på jobbet också.
Vart tog solen vägen?? Hoppas att det blir fint i helgen så jag kan pilla i trädgården.
Nu ska jag sträcka ut mig på soffan en stund.
Hej svejs!

SOL idag igen, helt fantastiskt!!

God morgon! Sen frulle idag. Sitter och dricker god morgon shot, morot/mandarin/pumpa blääää. Köp inte den om jag får bidra med ett tips.
Gårdagen gick även den i promenadernas tecken. Får passa på när solen väl är här. Idag ska jag och M till öppna förskolan igen tillsammans med  Camilla och Noah. Vi ska laga mat och umgås med andra unga föräldrar. Kvällen blir lugn, bara jag och M då K jobbar.

Ha en underbar dag!!

God morgon soliga Mariestad (igen).

Supertrött idag eftersom jag har haft en grinig son inatt :-( Det är tur att han är så söt för han kommer undan ändå
:-)
Underbart soligt väder idag och smoothie till frukost gör mig glad. Var ute och sprang en sväng igår (sveriges sämsta kondis dock) men såg en råtta, blev rädd och sprang hem, typ. Undrar vem som blev räddast, jag eller råttan.
Sitter och tittar på vakna med the voice. Det är det enda som är bra med att M envisas med att vakna så tidigt. Efter reprisen av "days" ska jag och M ta en solskenspromenad. Snacka om förvåning igår när jag skulle gå ut och springa då det snöade ute. Ser man ju som tur ingenting av idag. Idag är detvår igen.

Tror att jag ska åka och träna när Kristian slutar kl 13. Nya livet igen!! Har hittat en coatch i min söta vän Erica, får se om det fungerar. Nolltolerans på snask är det som gäller nu.
Blir så lycklig när solen gassar mig i nacken.
Nu ska jag se om M vill sussa en stund i soffan med mig.
Ha en fantastisk dag!! Kram

Back at home

Full rulle hela dagen, gick hemifrån kl 10.00 med Camilla och Noah. Efter öppnaförskolan tog jag och Camilla en sen salladslunch, promenerade hem och gav Melvin mellis och promenerade ner till stan igen för att  möta upp Erica. Shoppade två BH:ar. Promenerade hem med Erica och promenerade hem igen. Mycket promenad blev det idag, skööönt. Men jag tror ändå att jag ska ta och gå ut och springa en sväng senare. Nu ska jag rensa kläder. I kväll blir det top model.
Hej puss ses!!

God morgon soliga Mariestad.

Det här vårvädret är hu helt fab, blir så lycklig. Sitter just nu och äter frukost framför vakna med the voice. Det måste vara ett utav dom bästa tv programmen som existerar, enligt mig då.
Sitter och funderar på vad jag ska göra med M när jag tar mig en dusch. Förut kunde jag sätta honom i babysittern men nu tycker han inte att det är kul. Kunde ju ta med mig honom in i duschen men jag gillar ju att ducha varmt.....dagens ilands problem.
Ska gå till öppna förskolan med Camilla och Noah.
Nu kiwi sen dusch så är vi redo för dagen. Jag tar nog  med mig honom in i duscen ändå han älskar ju vatten.

Ha en underbar dag!!


Liten gobit!!

Natti natti!!

Nu är det dax att skutta i säng. Blev en mysig kväll med Erica och Karin. Vi åt potatisgratäng och grillspett och tittade på Gossip girl och i huvudet på Gynning.  Blev en liten promenad för mig och Erica tidigare i kväll och chokladmuffins och saft så klart.
I morgon ska jag och Melvin gå till öppna förskolan med Camillla och hennes lille plutt.
Sweet dreams!!

Slö!!

Så underbart soligt väder idag, man blir ju helt lycklig. Jag och Melvin tog en promenad till babysången förut där vi sjöng och dansade. Melvin strålade som solen själv, han älskar det. Sedan tog vi en skön promenad hem. Nu sitter/ligger vi i soffan och chillar. Har nyss tittat på Days :-).
Lyssnade på No U Hang Up med Shayne Ward på min Mp 3 förut, såååå skön låt. Det spritter i mig.
Nu ska jag snart baka tobleronemuffins, mumma. Ska bara softa med plutten en stund till.
I em/kväll ska vi umgås med Erica då K jobbar hela kvällen.
Ha en strålande dag!! Kram


Me love!!

Måndag o trött!!

God morgon världen idag är jag såååå trött och det blir full rulle här hela dagen. Ska städa, baka och laga mat till kalaset ikväll. Jag blir 23 år idag. Börjar faktist känna mig lite gammal. Fick en rosa skruvdragare, en Hello Kitty tvål och en söt väska :-) av mina grabbar innan Kristian gick till jobbet idag.
Ska även försöka hinna med en lunch på stan med Kristian idag.
Nu är det dax att lägga på ett kol.
Kram och Hej!!


Lilla Melvin bara någon vecka gammal på sjukhuset.


Söndag!!

Kl 6.20 När Kristians klocka ringde slog vår lilla prins upp sina blå och ville gå upp, jippi tänkte jag. Så nu börjar han på att bli trött igen. Ska snart åka iväg och gå tipspromenad på Snapen. Solen skiner idag, underbart!!
Nu går min lille kille i strejk här, måste kila.

image16

Melodifestival

Det var de de!! En låt gick i allla fall vidare idag som jag ville skulle det, Charlotte Perellis. Har aldrig vart något fan av Linda Bengtzing och Sibels låt var en besvikelse. Jag tycker att Calaisa borde ha gått vidare till Globen itället för Linda. Nordman hamnade där han skulle tycker jag, då dom andra låtarna åker rätt ner i soporna. Och så var det med det, nu har jag fått ventilera lite melodifestivaltankar (då jag har en sambo som är relativt ointreserad utav melodifestivalen).

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. God natt!!

Hemma igen!!

Har just slagit mer min bakdel i soffan efter bilfärden från Jönköping. Är sååå trött. Vi har haft det så jätte mysigt dom här två dagarna och en trevlig fredagkväll med god mat, vin och härligt sällskap. Ikväll blir det bara jag, mina grabbar och soffan. Framför melodifestivalen så klart. Ska röja lite här först bara och göra varma mackor tror jag.
Bjuder på lite myskort från Jönköping.

 
Med dom papporna finns det inte mycket annant än fotboll som gäller :-)


Flisan


Jag, Melvin och Felicia myser i soffan.

   
Morgonbus

Ha en trevlig Lördagskväll!!
Kram!!

RSS 2.0