Bloggvila!

Jag tänker låta min blogg vila ett tag. Byter plats mellan bloggen och julgranskulorna på hyllan! Har ingen motivation till att blogga just nu och ännu mindre tid så om jag nu tänker fortsätta blogga så ses vi efter jul.
God jul och gott nytt år!

Luktar gott.

Ligger här i soffan med mina nya rosa fusk uggs (vem f*n har råd med äkta) och börjar känna mig som en människa igen. Jag och Maria tog oss en promenad och fikade på Lundstedts. Gick hem o har slappat i soffan tills nu. Melvin är sjuk, feber :-(.
Ikväll kommer Landqvist-Berg hit och äter pizza (jag och Carina kan behöva bakismat idag).
Var inne en sväng på Lindex igår och tittade den här parfymen som luktade så sjukt gott.


Between the sheets från The library of fragrance.

Den luktar helt ljuvligt utav citrus. Har letat efter en parfym som luktar citrus hur många år som helst och självklart var just den doften slut som tur är finns den på eleven.se. Annars hade dom ju den som luktade Dirt detkanske vore något ;-)
Ha en bra söndag.
Kram

Hjälp!

Jag känner mig som ett levande lik idag och som om någon skulle ha gått en boxningsrond med min hjärna! Men trevligt var det. Nu ska jag och Maria ta en promenad i blåsten och fika!

Goooooooooooodis!!!

Ge mig godis nuuuuu någon!!!!! Jag är så sjukt godissugen men jag får inte nu när det går så bra. Nu är det bara 1,9 kg kvar innan jul och det borde jag ju klara lätt om jag sköter mig. Då finns ingen plats för godis *snyft*.

God morgon lördag :-).

Har sovit så gott inatt. Just nu ligger jag med en trött kille på armen i soffan och har det mysigt och tittar på Nicke nyfiken. Tror att vi ska ge oss ut på en promenad senare för jag måste ta mig ner till stan en sväng. När Kristian slutar kl 14 ska vi hem till Ann och Nonne och äta middag. Skönt att slippa laga mat ;-).
Nä nu ska jag slappa med min lille prins.
Kram

T.G.I.F!!!!!

Underbara lediga helg:-) I'm soooo happy!! Brukar nästan alltid jobba minst en dag på helgen men nu tänker jag vara ledig hela helgen. Idag har jag och Melvin inte vart hemma på hela dagen. Lite efter nio trotsade vi regnet och tog en promenad ut till pärlan och lekte, kl 12 började unga föräldrar där vi åt pastasallad och pratade ända till kl 15. Då vandrade jag och Melvin in till stan där vi mötte upp Carina och grabbarna tog en sväng till vero moda och systemet. Sedan var det bara en snabb sväng in på Oxen och hem för att byta till bil och åka till farmor och farfar där vi skulle vara barnvakt åt Felicia :-). Gick super om jag får säga det själv, lyckades få i båda busarna kvällsmat samtidigt :-). Felicia i knät, Melvin i stolen och varannan sked till var och en.
Imorgon kväll ska jag göra någon sköj, jag och Maria ska på sexparty hos Susanne och sedan ska vi brudar ut och svänga våra (mindre) lurviga :-).
Nä snart blir det sängen för mig tror jag.
Ha en fantastisk helg och njuuuut!
Kram


Vilken dag!!

Den har bara sprungit iväg. Fick sovmorgon idag vilket var underbart. Resten av morgonen fajtades jag och Kristian med min nya ipod som inte ville som vi ville (som tur var har vi fått hjälp ikväll). Vid lunch åkte Kristian till Matte och vi fick besök av MARIA som kom hem i tisdags, guuuud så jag har längtat. Hon hade två vovvar med sig både sin egen och sin mammas. Vi åt sallader från Bistro. Innan hon lämnade oss kom Carina, Alfons och Sigge (som vi för övrigt inte såg skymten av då han sov gott i vagnen) och lekte med oss. Ikväll har jag vart på step up och haft mysbesök av Erica. Vi har ätit frukt och tittat på tre avsnitt av Gossip Girl :-). Imorgon kväll blir det en spännande timma för jag ska vara barnvakt åt Melvins kusin Felicia som blev ett år i september. Skönt att hon är lugnare än Mevin bara. Två små busfrö, hur ska det gå?? :-)
Nu blir det sängen för min del för jag sitter redan uppe på övertid.
God natt! 

God kväll!

Sitter här i soffan med bena på bordet efter en lång arbetsdag. Melvin sitter som ett ljus på golvet och tittar på Alfons Åberg :-). Fick en glädjande nyhet från min chef idag, jag får ett vik från och med måndag :-) visserligen bara en månad men det gör mycket och efter det så dröjer det nog inte länge innan jag har min tjänst.
Har vart så dåligt med bloggande ett tag nu men jag skyller på jobbet och träningen. Resten av tiden vill jag spendera med mina grabbar. Så är det just nu. Snart kommer Nonne hit och ska vara barnvakt för jag och Kristian ska gå på ishockey. Det är första gången på över sju år för min del så det ska bli trevligt.

Ha en mysig kväll!!
Kram

Fortfarande mätt!

Mötte upp Erica för lunch på brödboden. Blev smaskiga sallader. Dom har så sjukt goda falaflar (eller hur det nu stavas). jag är fortfarande proppmätt. Sedan gick jag och Melvin på stan en sväng och köpte farsdagpresent. nu ligger han ute i vagnen och sover som en stock.
Ska ta och göra biffar som vi kan ha till middag. Det blir köttfärsbiffar med grillade grönsaker och vitlökssås tror jag. Kl 17 ska jag åka till stan med mina syskon och köpa present till vår far.  Ikväll tror jag att jag ska ta och träna.
Kram!

Hemma igen.

Det blev en lååång promenad med lite kiss och bananstopp hemma hos mamma och pappa. Vi gick bäckarundan och det är så mysigt att komma ut på landet för en liten stund. Melvin sitter som ett litet ljus och tittar på reklam på tv:n. Nu ska vi gå upp och leka inne i Melvins rum och göra oss i ordning innan vi går ner till stan och träffar Erica.

Kram

God morgon Onsdag!

Pigga och glada idag (eller jag är glad, Melvin är ganska grinig) och trotsig!!!!! Men pigga är vi i alla fall. Har sovit lite halv dåligt inatt för ungerfär kl 1.30 började Knäpp Kristian skrika i sömnen. Ja ni som känner Honom vet att deta är ett normalt beteende om man ser till honom, eller jag ska kanske inte kalla det normalt utan snarare vanligt! Detta resulterade så klart i att Melvin vaknade och skrek och ville sova inne hos oss. Ja och då sover man ju så sjuuuuukt bra eller inte. Jaja jag är pigg och glad ändå. Men snart tror jag att Kristian får söka hjälp för det här för det är jobbigt vill jag lova. Det går i perioder det där. Men vart söker man hjälp för det??

Nu ska jag äta lite frukost och sedan ska vi ta en promenad. Idag blir det även lunch med våran sötnos Erica. Tror att jag och Melvin ska ta en sväng på stan och leta efter farsdagpresent.
Ha en bra dag!
Kram

Nu tar dagen slut.

Nu är jag trött och ska snart krypa ner i sängen och läsa istället. Var en skön promenad vi kom ut på. Ikväll har jag Kristian tittat på Hål i väggen (helt sjukt roligt) och Svensson, Svensson.
Imorgon jobbar Kristian 7-18 så jag funderar på vad jag och Melvin ska hitta på för något kul. Någon som kan roa oss kanske :-).
Sov så gott inatt!
Kram

Min älskade lille prins!

Gud vad jag älskar dig!!!!!! Melvin har världens bula och är blå i pannan efter att ha trillat in i benet på mamma och pappas soffbord igår. Det gör så ont i mig när han slår sig vilket är väldigt ofta. Jag överväger nästan att köpa honom en sådan där mjuk hjälm. Just nu står han vid tv:n och tittar på bompa. Tror det är dax att göra lite kvällsmat för snart ska jag gå ut och gå med Erica. Annars har jag jobbat idag.
Ha en soft kväll!
Kram



Den här underbara bilden har jag lånat från Angelicas mysiga blogg. Den är så fin!

God morgon!!!

Har sovit så gott inatt trots att vi fick in en liten kille till oss vid tre. Nu har jag ätit frukost och läst bloggar så nu bär det snart av till jobbet. Börjar 7.30 idag = sovmorgon :-). Men det är punka på min cykel så jag får promenera bort. Har inte kollat men det ser kyligt ut. Ikväll ska vi hem till Emil, Carina, Alfons och Sigge på lite söndagsmys.
Ha en soft söndag ni som inte arbetar ;-).
Kram

Hemma på timmar.

Ligger hemma i soffan nu då jag är ledig 13.00-16.30 och sedan blir det jobb igen. Det känns som dagen aldrig ska ta slut. Vill bara att det ska bli kväll så jag kan krypa ner i sängen. När Kristian slutar kl 14 ska vi åka hem till Ann och Nonne och hämta plutten och äta mat.
Nu ska jag blunda en stund!
Han en underbar Lördag!
Kram

RSS 2.0