Lars

Var det någon mer som såg Solen i ögonen, filmen om Lars Winnerbäck??? Vilken människa, han är ju ett musikaliskt geni!!! Det var bara det jag skulle säga.
Älskar Lars!

Tack för ikväll tjejer.

Ikväll har jag vart och tränat och det blev Afro Power Dance idag. Ikväll har jag haft besök av Erica och Karin. Vi har tittat på två avsnitt av Gossip Girl från december och ätit snask (fy på mig). Det var längesedan vi sågs så det var mysigt.
Kristian har snart gjort två utav tre veckor utav sin semester och han har verkligen legat i här hemma. Toaletten på övervåningen är färdig (kanske kan lägga ut lite före och efter bilder imorgon) och nu är det inte mycket kvar att göra i tvättstugan heller. Bara mattan som ska läggas in och det kan vi ju inte göra själva. Det blir nog snart gjort tror jag.
Nu ska jag krypa i säng, dit har jag längtat hela kvällen. Måste ju bara skryta om min trevliga lön :-) den var dubbelt så stor som den brukar vara om jag säger det så. Happy, Happy, Happy!! Men det finns många hål att stoppa dom i, tro mig.
God natt och sov så gott.

Sjukt bra låt.

Låten Jhonny Cash och Nina P av Pernilla Andersson är en låt i min smak vill jag lova er!! Lyssna och Njut (ni som har smak).



Nu ska jag snart åka och träna och ikväll kommer Erica och Karin hit på mys.
Kram

God morgon fredag :-)

Sitter här idag igen och grabbarna ligger där uppe och snarkar *snyft*. Ska snart sticka till jobbet, slutar 12.30 idag :-) men å andra sidan börjar jag på jobb nr två kl 16.30. Tur att det är helg och att jag är LEDIG!!! Jag hoppas att jag ska hinna med att träna mellan jobben idag för det blev så sent på jobb nr 2 igår så då var jag helt död. Nä här hinner jag inte sitta längre.
Ha det!
Kram

God morgon!!

Här sitter jag i min ensamhet helt okristligt tidigt :-) när grabbarna ligger och sover där uppe. Nu ska jag borsta mina tänder och göra mig en leverpastejmacka och masa mig iväg till jobbet. Fick ju i alla fall sovmorgon för jag börjar ju 7.30 och inte 7.00 alltid något!
Ha en bra dag och njut för nu närmar vi oss helgen :-)

Kram

Bra eller bara helt Bajs???

Pratade med chefen på telefonen förut och det jag kan få är 50 % i Ullervads hemvård. 50 % fjuttiga % vad ska jag med det till????? Inte kan jag tacka nej heller för då blir jag ju av med min tjänst i kommunen :-(. Kan ju alltid jobba extra men hur kul är det. Kan inte bestämma mig för om jag tycker att det är bra eller dåligt.

Bra
Trygga 50 %
Miljöombyte, är så sjukt trött på Norra just nu
Jag blir smal och snygg då jag inte tänker åka bil :-)
Nya jobbarkompisar är ju nästan alltid kul....tror jag

Dåligt
Ullervad, hur kul är det??
Måste stanna på jobbt på lunchen för jag kommer ingenstans
Kommer sakna mina jobbarkompisar och vårdtagarna.
Måste lära mig allt nytt som kommer med en ny arbetsplats.
Får gå upp mycket tidigare på morgonen, stot -

Ja vad säger man, det kvittar ju egentligen vad jag tycker för jag har ju inget att välja på just nu. Finns inte ens pest eller kolera. Tror egentligen mest att jag är besviken för att det bara blev 50 %. *Snyft* Gud vad jag tycker synd om mig själv.

Dagis!

Idag har vi vart på dagis igen och det gick bra, Melvin ville inte ens följa med oss hem igen om jag säger det så :-). Men dagis slutade ju 11.00 och 11.20 skulle han vara hos tandläkaren så det blev snabba ryck. När killarna var hos tandläkaren så passade jag på att handla och laga potatismos och köttbullar till lunch. Just nu ligger jag i sängen och slappar en stund för vi har sovit så sjukt dåligt inatt för det var en liten skrutt som vaknade kl. 2.00 och skulle sova hos oss och han har bökat runt värre än värst. Så här ligger jag nog en stund till för Melvin sover ändå han också. Ikväll ska jag jobba 15.30-21.30.
Ha en bra tisdag!




En lyrisk liten kille på dagis :-)

          
Killarna kramas en stund och jag skarattar helt hysteriskt åt Melvin i en fin hatt :-D

Tog massor av fina bilder men med tanke på att det finns andra barn med på dom så lägger jag inte ut dom här.
Nu ska jag vila en stund,
Kram

Kalas bilder!

Här kommer lite bilder från lördagens kalas.

        
Melvin och födelsedagsbarnet Anton.


Mina kusiner Caroline och Anton, jag och mina grabbar.


Mamma, morbror Göran, "moster" Anna och morbror Peter.


Morfars Birgitta, morbror Tommy, "moster" Merit och pappa.


Min söta morfar.


Lilla Mammis och Syster Yster.

Nu blir dety natta!

Inskolning och vårlängtan!

Har vart dåligt med bloggande från min sida dom senaste dagarna men det har vart så mycket att göra. I lördags var vi ju på kalas hos min kusin Anton i Moholm där åt vi smarrig tacos (Anton hade valt själv :-) ) och semletårta *mumma*. Semlor är ju typ det godaste jag vet. Igår var vi hemma hos familjen Landqvist-Berg yup HELA dagen :-) och hade det supertrevligt.
Idag har vi börjat Melvins inskolning på dagis och det gick bra men det var ju bara en timma, imorgon blir det två timmar. Snälla fröknar tror jag han får i alla fall och det är ju det som är det viktiga. Annars har vi städat ut julen här hemma och vart barnvakt åt Sigge och Alfons (tur att vi prickade in så att Melvin sov när dom var här för tre barn under två år är nog mer än vad jag mäktar med). Det spelar ingen roll att jag älskar julen för det är alltid lika befriande att få plocka bort alla julsaker. Vr tvungen att köpa mig tulpaner för jag längtar sååå efter våren. Känner på mig att det kommer bli en underbar vår och sommar :-). Ikväll har jag och Carina vart ute och gått en riktigt lång runda.
Imorgon blir det dagis igen och jobb på kvällen.


I Love Tulips!!!

Kram

God morgon!!

Här sitter jag och Melvin i soffan och slappar. Jag har lite ont i pannan för vi var hemma hos Emil och Carina igår kväll och jag och Emil delade på en flaska vin och lite så :-). Det känner jag av idag om jag säger det så. Ikväll ska vi hem till min morbror och hans familj för att fira min kusin Anton. Det är många som fyller år nu, imorgon skulle vi ju fira Noah men lillkillen va sjuk idag ringde Camilla och sa för en stund sedan så det får vi ta en annan dag och sedan fyller ju Alfons två år. Nu ska jag nog ge Melvin lite mellis (om han nu kan slita sig från bondgården på tv:n) så ska vi fortsätta mysa och njuta av vår lediga dag :-).
Ha en mysig helg!


Ligger i sängen!

Var minst sagt körigt på jobbet idag så jag satt nästan inte en sekund från 7.45 tills jag gick hem kl 12.3o inte ens en liten fikapaus till lilla mig :-(. Väl hemma hittade jag två glada killar som hade lagat korvstroganoff till mig. Nu ska snart Kristian åka och jobba och jag och Melvin ska sova middag :-) tror jag.
Kram!

Kalla kvällen!

Har vart ute på en kvällspromenad med Carina och det var skönt men kyligt. Blev en ganska bra runda. Nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa i säng och det ska bli riktigt gött. Skit, kom just på att jag har tvätt i maskinen som jag måste hänga :-(.
Imorgon ska vi åka till Skövde och köpa ryggsäck till Melvin och födelsedagspresenter till grabbarna som fyller 1 respektive 2 år.
Sov så gott!
Kram

Fyndat!

Nu har jag och Melvin vart på stan och fikat med Maria det var längesedan men mysigt (om Melvin hade velat sitta still lite mer). Vi passade på att gå en sväng till Vero Moda och jag fyndade lite.

 
Den söta västen är såååå fiiin om jag får säga vad jag tycker. Sedan blev det en snygg rutig sjal som fick följa med hem.


Den här sjukt snygga väskan har jag vart sugen på riktigt länge så den fick också följa med mig hem. Man kan ju inte få för mycket väskor, eller hur Kristian ;-)

Det blev även två fina toppar och ett par svart/vit randiga leggings. Har letat efter ett par svart/vita hur länge som helst utan att veta att vero moda hade dom perfekta.
Nu ska jag natta Melvin och gå ut på kvällspromenad med Carina.

Kram


Nu ska jag diska :-(

Tog en lång promenad i det fina vädret tillsammans med Carina och hennes grabbar. Underbart med lite sol. Väl hemma slängde jag ihop lite lunch och vi fick sällskap av carina och co, Myys. Kristian är fortfarande sjuk men nu har han JÄTTEont i huvudet och bröstet :-(. Han pratade med vårdcentralen och var det inte bra innan fredag skulle han få komma in och fick han feber skulle han höra av sig med en gång. Stackarn, han blir aldrig bra.

Jag och Carina passade på att väga oss när hon var här och jag hade gått ner 1,9 kg men carina hade vart ännu duktigare.

Måste bara säga att något kul väntar oss det här året men jag tänker inte säga när och vad än för det vet jag inte om jag får. Men kul ska det bli :-)
I em ska jag nog ta en fika med Maria och jag tror att jag skata och kika lite inne på  Vero Moda också för deras rea har börjat idag.
Ha en bra eftermiddag.
Kram

Nu e ja suuuuuur!!

Jag trodde att Top model gick kl 21.00 grrrrrrrrr!!! Det går ju för f*n kl 20.00. Är det någon som vet när reprisen går???
Jag har ägnat kvällen åt att städa upp i vårt andra kök :-) (ja vi har två) som ska bli tvättstuga så småning om. Nu kan jag i alla fall hänga tvätten där inne. Tvättar gör vi i garaget som det är just nu och det är ju svinkallt att stå där ute och hänga tvätt. Men nu behöver jag ju inte det längre. Anldeningen till att vi inte kan ha tvättmaskinen där nu är att vi inte har lagt in någon våtrumsmatta än och jag tror att man kanske behöver ha en brun också, vet inte om det är krav på det eller inte.
Det blev så mysigt så nu vill jag hänga tvätt hela dagarna :-)
Nu ska jag äta lite på tok för sen kvällsmat.
Kram

Edet

Nu när jag har lärt mig det här kan jag ju inte låta bli att visa er klippet med reklamen för Edet som jag bara älskar :-)


Blir man inte glad så säg, men jag tänker inte hålla med!

LouLou



Var inte så förtjust i årets Idol men den här låten gör så jag bara smälter. Lyssna och njut!!! Kristian kom hem med en skiva med årets Idoler och jag måste säga att jag var lite skeptisk men den här låten kör jag om och om och om igen :-).
Kram

Skridskoåkning och göra behov i skogen.

Nu är vi hemma efter en eftermiddag på sjön. Det blåste ganska bra men det var kul ändå. Det tråkiga är att Kristians mage fortfarande inte är bra så han var ute i skogen ett par gånger stackarn. Jag har inte åkt skridskor på typ åtta år så jag var lite skakis om man säger det så men alla armar och ben är hela.


Kristias kusin Johanna och Melvin.

         
Kristians moster Lena och mina svärföräldrar.



Melvin mitt i blåsten men kul var det :-)

      
Kristian i fina "Sälenmössan" och jag i full fart.

Sedan dog kameran på grund av kylan tror jag för Ann och Nonnes gjorde samma sak :-(
Nu ska jag slänga in en maskin tvätt och åka upp till mamma och pappa och slänga skräp o deras soptunna för våran är proppad efter helgerna.
Ha en mysig kväll!
Kram

God morgon lediga tisdag!

Ledig idag = helt underbart men vi får nog stanna hemma idag också för Melvin är fortfarande förkyld och jag vill att han ska va frisk till på måndag när det blir DAGIS. Just nu tittar vi på barnprogram och ska ta och äta lite frukost. Kristian jobbar lite idag men bara till 12.00 eller något sådant. Min mage känns fortfarande lite mysko :-(
Blev så sjukt sugen på korvstroganoff när jag var inne och läste Stina-Lee:s blogg. Så det får det nog bli idag. Stina-Lee är förövrigt en riktigkt härlig tjej tycker jag det verkar som. Hennes blogg är ingen modeblogg som alla andra även om den rymmer mycket mode. Den är så mycket mer. Härlig ironi, sjuk humor, mode och en massa annat kul rymmer denna lilla otroligt snygga människa. Ja e inte bitter :-).

Nu ringde Kristian och ville ha kokt korv med mos när han kom hem, hur kul lät det eller???
Nu ska jag och Melvin äta frukost men han är nog fortfarande mätt efter morgonvälingen :-).

Ha en bra dag alla lediga människor!
Kram

SATC!!

Vi har just tittat färdigt på filmen. Den är ju helt underbar och det kommer både en och tre tårar :-)
Magen sköter sig som den ska än så länge men lite mysko känns den.

På torsdag ska vi åka till Skövde och köpa ryggsäck till Melvin inför dagisstarten. Det blir en Fjällräven Kånken Mini.

Kånken Mini
Den är ju för söt men vi hoppas att den finns i svart.

Ha en mysig kväll!
Kram

Är det min tur nu :-(

Vaknade med lite ont i magen och lite illamående idag inget har hänt än men jag är rädd att Kristian kanske har smittat mig :-(. Skulle ha jobbat 13-16 idag men jag ringde och sa att jag inte kunde för jag vill verkligen inte smitta ner någon allra minst någon vårdtagare så det är lika bra att ta det säkra före det osäkra. Nu är jag ledig till Tordag kväll så jag har ju gott om tid att bli frisk på om det nu är något. Just nu ligger vi i sofforna alla tre.


Så här ligger mina grabbar nu.

Vi tittar på någon lite smårolig serie men Kristian kom med den strålande iden att vi ska vi ska se på Sex And The City - The Movie :-). Ibland är han bra smart!
Dom ringde från Melvins dagis förut och på Måndag 10.00 sätter vi igång med inskolningen. Det ska bli både roligt och jobbigt (för mig). Kommer kännas lite jobbigt att inte ha full koll på honom längre :-(.
Nu kör dom Edet reklamen igen :-)

Kram!

Kalas.

Här kommer lite bilder från fredagens kalas hemma hos Kristians farbror och hans fru.


Den här lilla väskan bar Melvin på så got som hela kvällen :-).


Det här spelet var så sjukt roligt  (kan bero på att jag slog Kristian med 10-2) så är det någon som har så vill vi köpa för en liten slant.

         
Jag, Kristian och Vilgot (Kristians kusinbarn) spelar det roliga spelet.


Kristians kusin Andreas (är det bara jag som tycker att Kristian och Andreas är lite lika?)


Barnen spelar spel för fullt i köket.

Vi hade en trevlig kväll med god mat och alla barnen lekte så bra med Melvin :-)

Nu ska jag gå och lägga mig.
Kram och God natt

Brrrr

Måste bara börja med att säga att jag älskar den nya Edet reklamen där man bara ser typ 700 olika par ben som sitter på toa (om ni fattar vad jag menar) jag blir så sjukt glad av den.

Har vart ute på en rask promenad i en timma i kylan, känner inte mina lår om jag säger det så men skönt var det i alla fall. Bara jag och min Ipod det hör inte till vardagen vill jag lova. Jag tror inte riktigt att jag fattat att det är 14- ute för jag hade bara leggings på mig.
Tycker att jag mår lite illa hela tiden men jag kanske bara inbillar mig bara för att jag vet att det finns en viss risk, hoppas, hoppas, hoppas att det bara är inbillning för någon vinterkräksjuka vill jag inte ha.

Lyssnade på Amanda Jenssen när jag var ute och gick och jag ääääälskar For The Sun! Den är helt underbar, fast det är ju i och för sig hela hon tycker jag. Vilken utstrålning människan har.




Hungrig!!!

Nu kurrar det riktigt i magen på mig men snart blir det kvällsmat. Vi ska äta varma mackor med champinjon och skinkstuvning med lite rödlök på, det är riktigt mumma det. Nu har jag bäddat rent och vädrat så får vi hoppas att jag slipper kräkas för det är det värsta som finns :-( stackars moppsen!!
Tror att jag ska gå ut en liten sväng för att få lite frisk luft när Melvin somnat. Känns  som jag behöver andas lite annan luft än den här bacilluften.

Nu ska vi äta :-)
Kram

Kräks och snor!

Här är det sjukligt värre vill jag lova. Kristian har kräksjukan och Melvin är förkyld och jag är FRISK!! Vågar nästan inte ens skriva det för då är det nog min tur. Var just uppe och la Melvin så får vi se om han kan vila en stund. Jag har jobbat kort dag idag, 7.30-12.30. Lagom en söndag. Melvin har sovit över hos mormor och morfar inatt.
Jag tror att jag ska ta mig en dusch, en låååång en. Får nog ta och åka och handla sen för jag har inte ätit, Kristian vill nog inte ha något och Melvin har redan ätit. Undra vad jag ska hitta på....

Kram

Nu j***ar kör vi!!

Nu är det ett nytt år så nu tar jag nya tag i min kamp mot kilona och nu tänker jag banne mig klara det här!!! Jag är så sjukt taggad!! Jag och Carina ska hjälpas åt och hade invägning igår och nu tänker jag erkänna resultatet (inte kul) här så att ni kan följa med mig på den här resan.

Vikt 73,9 kg
Midja 100 cm!!!!!
Rumpa 106 cm

Ja ni ser ju själva, det finns lite och ta av om man säger det så!

Nu kör vi!!!!

Fredag o jobba helg!

Idag är det fredag och jag har jobbat en kortis till kl 12.30 bara. Blir nästan bara korta dagar nu i Januari när jag jobbar 60%. 10% ska jag ha hos en person och där ska jag gå bredvid i em. Ikväll ska jag, Kristian, Melvin och Kristians mamma åka till Töreboda på kalas.
I helgen ska jag jobba men det blir inte så mycket bara kväll imorgon och kort dag på söndag.
 Nu ska jag rensa mina mail för det har Kriatian gett mig order om :-).

Kram!

Gott Nytt År!!

Då var det 2009 och jag hoppas och tror att det blir ett mysigt, roligt och helt enkelt underbart år med mina grabbar och alla andra runt oss. Kvällen igår var supertrevlig och mycket mättande :-)

         


Per och Kristian gör lite nytta :-).


Melvin och Alfons tittar på Elias på tv.


Sigge Prick!


Erica, Carina och Sigge.

       
Kristian och Per spelar spel.


Emil

            

Hoppas att ni hade en lika trevlig kväll som oss!

Kvällens meny  

Förrätt

Toast  Skagen

Huvudrätt
Kallskuren, marinerad kycklingfile och fläskfile med potatisgratäng, vitlökssås och sallad

Dessert
Chokladmousse med Japp

Ost och kex som nattamat :-)


  




RSS 2.0