Me&I

Igår var ju jag och barnen hemma hos Nattis på Me&I party. Det finns så mycket fint nu i vår och detta kunde jag inte låta bli, 

pants with turtle in the pocket
Söta brallor av haremsmodell till Tion.

sweatknickers
Gröna sweatknickers till Melvin. Han hade ett par röda förra sommaren och dom är riktigt bra tycker jag.

Kram J

Idag blir det Karlstad!

Om ett par timmar bär det av till Karlstad för tenta och uppstart av nya kursen med en hel hög föreläsningar. Tentan är jag mer än 100 % säker på att jag kommer kugga på, men det är inte synd om mig för jag har pluggat på tok för lite! Men känner ni för det så kan ni ju ändå hålla tummarna lite för mig vid 08.15 imorgon!!

Just nu är K och M nere på stan och fixar en grej men snart kommer dom hem och då ska vi äta glass och kramas innan jag ska packa klart.

Kram J

God morgon lördag!

Varför förstår inte Tion att det är helt ok att sova längre än till 07.00??? Nu klev K ur sängen med världens ögoninflammation, så kan det gå när man har barn. Men jag tänker då rakt inte få någon ögoninflammation!!!!

Dagen kommer gå i ett flygande fläng med me&i party och kalas för farmor, toppar dagen med plugg så fort det ges tillfälle. Nu blir det frukost!

Här får ni en skön låt!



Kram J

Mina alldeles egna partydjur!!!

Kom på att jag inte har visat några kort från min underbara lördagskväll (ja och natt med för den delen) med världens finaste tjejor!!!!


Karin, Martina och Erica (ja skyll dig själv Erica ;) ).


Erica och Lisa

 
Hade knytis och åt en massa gött (och resterna blev nattamat åt mig, Erica, Karin och Marina).


Vill man inte bara ta en stor tugga av det här mammakexet??


<3


Några timmar senare!!



Tack än en gång för en trevlig kväll tjejer!! Det får vi snart göra om!

Kram J

Jag vill ha sommar...och SKOR!!!!!!!!!!

Glömde att jag vill ha bruna ben också, och glass och grillkvällar i solnedgången. Till och med lite sand emellan tårna!!!


JAG VILL HA!!! Båda paren kommer från H&M och kostar 399:-

Kram J




Pary in my head

För alle er paryanimals där ute som ska ut och dansa ikväll. Have fun och dansa lite för åt mig med!!



Kram J

När är det tänkt att man ska hinna plugga??

God kväll!!
Sitter hela familjen och slötittar på let's dance (eller ja, T sover och snart sover M också). Har pluggat lite till tentan idag men det känns inte som något fastnar. Åkte med grabbarna till Pärlan på fm för jag kände att vi behövde lite kvalitetstid tillsammans och ikväll har vi firat syster yster som fyllde år i går. Imorgon ska jag och barnen hem till Nattis på me&i party och kl 15.00 blir det kalas hemma hos farmor. När skruttsingen ska man hinna plugga??? Dessutom har K bortamatch imorgon och är borta så gott som hela dagen och när jag och barnen är ensamma blir det inget gjort :-(. Ja ja, det får bli plugg hela söndagen innan jag, Katja och William åker till Karlstad vid femtiden. Bläääääääääääääää, jag vill inte ha tenta nu!!!!!! Eller jag vill bara bli av med den rättare sagt.

Nu ska jag slänga upp fötterna på bordet och äta popcorn!

Kram J


Jag orkar knappt lyfta armarna

Jag är så trött så jag knappt orkar lyfta armarna för att trycka på tangenterna men jag kan ändå inte slappna av. Sitter på nålar hela tiden och känner mig stressad, stressad för att jag inte pluggar. Trots att jag har pluggat eller vart på campus all min vakna tid de senaste fyra dagarna så känner att jag måste plugga. Anledningen stavas TENTA!! Ok, min livs första tentaångest och den är inte trevlig. Blanda det med ett sjukt dåligt samvete för att jag försummar barnen. All min tid pluggar jag och den lilla tiden som jag inte gör det är jag så trött så jag bara vill gömma mig från allt och alla. Det jobbiga är att jag trots att jag pluggar, pluggar och pluggar ännu mer känns det ändå som jag kommer kugga på tentan på måndag :-(.

Buhuuuu!!

Matchar min härliga inställning till livet ikväll!!

Blir man inte glad?? Jag vill i alla fall skaka min bleka rumpa och skutta högt!!



Kram J

Skön känsla i magen!

Trots att mitt liv just nu är en evig kamp mot dygnens timmar och fullt av massor av stress och press så känns allt sådär underbart härligt och underbart, som att hela världen snurrar i en sjuhelvetes jävla fart men jag snurrar bara med. Även om det bara håller i sig tills imorgon då jag kanske redan sitter och grinar och snorar över böckerna igen så tänker jag försöka dra fram den här sköna känslan av medvind fast man stretar mot en storm. Jag har allt i jag önskar här i världen!!!

Kram J

Nu behöver jag hjälp!

Ni har ju sett min klänning som jag ska ha ikväll men vad ska jag ha på benen?? Mönstrade strumpbyxor känns som det blir lite mycket till volangerna och spetsen på klänningen?! Någon färg?? Svarta? Svarta heltäckande eller svarta inte heltäckande??????

Kram J

Unnat mig en trevlig stund!

Har just kommit hem från söta Martina som har gjort mina naglar fina. Inte nog med att naglarna är pimpade så har hon skämt bort mina stackars vintertorra händer med en underbar spabehandling. På det lite härligt prat med en vuxen människa och gott kaffe med alldeles lagom mycket mjölk utav Pär. Detta var just vad jag behövde och jag tror banne mig att jag förtjänade det ;).

Kram J

En underbar röst i kvällen

Ville bara titta in och säga hej. HEJ!!
Är inne i en period med MYCKET plugg nu och har vart i Lidköping hela dagen. Det är mycket nu och mitt liv känns som ett enda stort nervsammanbrott ibland men jag SKA klara det här!!! Det är tungt men så jävla roligt på samma gång.
Jag har i alla fall en trevlig helg framför mig, imorgon blir det kalajs i Äskekärr och på lördag blir det FEEEEEEEEST med världens finaste tjejer för att fira att vår lilla Karin är hemma en sväng från Afganistan!!! Jag längtar så mycket efter er så det gör ont i hela kroppen ska ni veta!!!!!!!!!

Nu ska jag titta på stylisterna innan jag kryper ner i sängen!
Ger er en fin låt att njuta av i kvällen.

 

LOVE TO YOU!!!

Mackmiddag!

Ja jag och K har just ätit en väldigt sen mackmiddag!! Barnen fick middag hemma hos Ann och Nonne där dom var ikväll när jag pluggade och K tränade och vi var för trötta för att både laga något och hitta på något. Har just tittat på Stylisterna och ska nog krypa ner i sängen snart för imorgon måste jag plugga megamassor!

Natti natti!

Hur var det på medeltiden???

Jag har ju alltid funderat på hur dom hade det i skolan på medeltiden, NOT!!!!!
Hela dagen så här långt har jag läst svensk utbildningshistoria och allt annat är MYCKET roligare så därför smiter jag till tvättstugan ibland. Jag kommer andas utbildningshistoria i alla fall till på fredag då jag tar ett brejk över lördagen.

Svensk utbildningshistoria : skola och samhälle förr och nu
Dom ser ju inte ens glada ut över att ha tagit studenten!!??

Nä nu har jag smitit undan tillräckligt länge så nu ska jag hämta kaffe och fortsätta, JIPPI!!!!! Jag ska försöka att älska det jag läser resten av kvällen, tror ni jag lyckas?

Kram J

Imorgon är en annan dag!

Här sitter jag och Kristian och smockar i oss snask som om det vore det sista vi gör. Denna helgen har vart allt utom nyttig så nu blir det skärpning imorgon om jag fortfarande ska kunna komma i min nya klänning på lördag. Imorgon och resten utav denna veckan blir det dessutom plugg, plugg och ännu mer plugg och stackars den som vågar fråga mig om jag vill hitta på något skoj mellan 08.00-17.00 dom kommande dagarna!!!! Det är nästan spöstraff på det!!!
Kom på att jag inte berättat en trevlig sak som jag upptäckte idag, jag fick G+ på min första uppgift!!!! Så nu kan jag släppa det i alla fall. Till och med ett gulligt litet plus, det var mer än vad jag vågat drömma om.

Nu blir det snart sängen!

Kram J

Ny klänning!

Jag har införskaffat mig en ny klänning som jag bara älskar!!!!! Den ska jag inviga på lördag när det blir TJEJFEST!!!!


Blir man inte lite lycklig??? Den kommer från Gina Tricot.

Kram J

Karaktär på burk!!

Ja om det fanns skulle jag beställa en burk av megasize!!!!! Mina ambitioner att plugga var höga men vad hände??? Det slutade med att jag tittade på stylisterna och ÅT JORDNÖTSRINGAR!!!! Hallå, är det fredag idag Jessica??
Idag är jag som teflon, allt jag läser rinner ur mig igen och nu är jag ensam hemma med barnen så nu blir det inget gjort. Ja, ja jag får ju en ny chans imorgon och då ni, då ska här pluggas!!
Just nu ligger Tion och sover på min axel och Melvin tittar på barnprogram (det får man göra när man är sjuk). K har bortamatch så vi kör en lugn kväll här hemma. Nacken gör fortfarande ont men det är mycket bättre än tidigare.

Ha en skön kväll!

Kram J

Nackspärr och stora pluggångesten!!

Vaknade av Tions ljuva pipa när kl var fyranågonting inatt, häver mig ur sängen för att hämta honom och inser att jag har troligtvis världshistoriens värsta nackspärr (ok den är säkert inte värre än någon annan nackspärr men den var i alla fall brutal). Det gjorde så ont så jag  nästan grät en liten skvätt varje gång jag rörde mig. Så K som skulle börja jobba kl 07.00 fick snällt stanna hemme tills barnvakter i form av mormor och morfar dök upp och tog med sig barnen.
Min dag så här långt har spenderats i soffan med varm vetekudde och efter det och Ipren känns det ok. Jag borde råplugga svensk utbildningshistoria men nacken gör det svårt att koncentrera sig men nu ska jag göra ett ärligt försök!!!! Vi har två stessiga veckor nu med två gruppuppgifter, en iakttagelseövning och tenta i Karlstad den 28/2. HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!

Kram J

Middag på tu man hand

Igår hade jag och K som sagt en barnfri kväll och åt gott tillsammans här hemma.


Till förrätt blev det en mozzarellagratinerad tomatbruschetta med sallad och fikonbalsamicosås.


Till huvudrätt åt vi kalvfilé med gratinerat potatismos och rödvinssås.


Vi avslutade med en randig pannacotta på mörk och vit choklad.

Mätta blev vi och gott sov vi utan två små virvelvindar i sängen :-).
På morgonen idag tog jag och K en skön morgonpromenad och åt frukost på Mumma innan vi hämtade grabbarna. Nu är ordningen återställd och om några timmar ska vi hem till mamma och pappa och fira pappa som fyller 49 år idag!

Kram J


Köpt som tröst!

God morgon!

Vaknade kl 9 och började göra randig pannacotta så nu sitter jag och äter lite sen frukost. Dricker te ur min nya fina muminmugg som gick och köpte mig på Rörstrands som tröst när jag satt i skolan och skrev på min första inlämningsuppgift för ett par veckor sedan.



Vid lunch ska jag och Melvin åka till Skövde med mamma och Erica och köpa födelsedagspresent till pappi som fyller år imorgon.
Ikväll ska jag och Kristian fira vår 10-årsdag lite sent med trerätters och barnvakt!

Trevlig helg!

Kram J

Mitt fina sällskap

Det är den här som jag lyssnar på just nu och den är säkert trevlig att läsa också men på cd:n är det Ann själv som läser och hon är ju så härlig att lyssna på. Hon säger sådant som alla tänker men man inte får säga högt, uppfriskande :-)!!

På spaning med Ann

Kram J

Har någon kört över mig????

Ja det känns som om någon har kört över mig, backat tillbaka och kört över mig igen!!! Har haft en tråkdag utan dess like och en tågresa FROM HELL hem från Lidköping!
Har suttit i skolan i TRE timmar innan föreläsningen började för att det går så dåligt med tåg!!! Detta var i och för sig inte så tokigt då jag har suttit och lyssnat på Ann Söderlunds krönikor på cd (min omgivning hade säkert också trevligt för den där Ann är ju så brutalt rolig så jag satt och flinade fånigt hela tiden).
Kl 13.00 började första föreläsningen och den var ok men dom sista två var så dödens tråkiga och vi fattade inte ett smack!! 17.00 fick jag i alla fall sätta mig på tåget och den resan var mindre angenäm och här tänker jag inte censurera mig, skitenödig (ja så går det om man har svårt för att göra nr 2 på andra ställen än hemma), pinkenödig så jag såg ubåtar (på tok för mycket kaffe), huvudvärk (på tok för mycket kaffe), åksjuka och ont i magen (PÅ TOK FÖR MYCKET KAFFE). Så trevlig så, tur att jag hade trevligt sällskap av Ann!

När jag kom till stationen fick jag stå ute i kylan och vänta på grabbarna som skulle plocka upp mig för jag höll på att kräkas när jag kom in i vänthallen på stationen. Gammal öl, fimp och pink det är mumma det!!
Nu har vi i alla fall smockat i oss pizza och jag har druckit massa vatten så nu känner jag mig lite mer levande men kl 20.00 blir det sängen för mig, tror att jag tar med mig Ann som sällskap så somnar jag garanterat med ett leende på läpparna.

Måste bara tipsa er om en trevlig blogg som är värd en titt, UnderbaraClara!!

Kram J

Date it is!

Nu har jag och T en promenad med Ella och Erica i den härliga solen avklarad så nu ska jag krypa ner under täcket och ha date med Torsten Thurén.

Vetenskapsteori för nybörjare

Kram J

63,0 kg!!!

God morgon!

Fick en trevlig överraskning när jag ställde mig på vågen idag, målvikten inför 3 mars är nådd!! Nu väger jag 63 kg vilket är 8 kg från målvikten. Om jag inte minns helt galet så är nästa delmål 60 kg till midsommar. Det borde ju gå bra.

Kram J

Linne!!

Detta tittade jag på när vi var i Skövde sist och jag ångrar att jag inte provade det. Såååå fint!

 
249:- på H&M, finns i puder också.

Kram J

Baskilusker!!

Här är den ene risigare än den andre och jag är skapligast!! Förkylda och griniga är dom och småtrollen har dessutom ögoninflammation! Själv har jag bara lite tråkigt riv i halsen som hindrar mig från en löpruda :-(. K har just åkt iväg för hälsokontroll med brandkåren och grabbarna grus har däckat, den ene i soffan och den andre i puffen och så får det va för dom snarkar så gott så jag har inte hjärta att väcka Melvin. Han ska ju ändå inte till dagis imorgon. Jag njuter av lugnet och lyssnar på Pernilla Andersson på låg volym.


Mina goa grabbar på Lundis igår.

Kram J

Det är jobbigt att leka :-)

Måste bara visa hur det såg ut igår när vi kom in i Noahs rum strax innn vi skulle åka hem :-).


Liam var fortfarande lite, lite vaken men dom andra två sov gott!!

Inte konstigt att det slutar så här när dett gått i 200 knyck hela kvällen.

Kram J

God kväll!

Var jag pigg imorse så är jag rätt möe tröttare nu!
Efter fika på lundis följde vi med hem till Emil och Carina och åt korv och lekte fram till kl 15.00. Ikväll har jag och Melvin pusslat, spelat mjuktennis i köket och ätit varma mackor i brist på fantasi. Kristian jobbar och kommer hem om en timma. Melvin somnade i soffan i em och vaknade kl 18.00, inte så smart men vad gör man? Så han får nog vara uppe lite längre idag, han ska ju i alla fall inte till dagis imorgon.

Tror vi ska spela lite spel.

Kram J

Känner mig pigg och glad idag :-).

Jag och Tion vaknade kl 08.00 och jag känner mig riktigt pigg och glad idag!! Håller på och dricker en megakopp med te så jag får bort det onda i halsen som grusar min morgon något. Det får ju inte bli för perfekt ;-). K och M sover fortfarande men nu ska jag gå upp och fjäska lite med dom för jag har bokat in en fika med fam Landqvist-Berg kl 10.30 :-).



Kram J

Brutalt ärligt, fint och bra skivet.

Ni måste bara läsa detta bra inlägg som Pernilla Wahlgren har skrivit om Katrin Zytomierska. Så ärligt och fint! Är det inte underbart med kvinnor som hyllar varandra istället för den dagliga pajkastning man ser i bloggvärlden?

Nu SKA jag sova!

Kram J

I sängen!

Jag har just krypit ner i sängen efter en trevlig kväll hemma hos Camilla och Noah med ett gäng sköna bönor och barn. Just nu håller jag på och chattar med finaste Carina Berg på facebook, sämre kan man ha det :-).

Nu ska jag snart sova för att väckas om ett par timmar när K behagar ramla in ;-).

Natta!

Grabbfritt

just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och är mätt. ikväll ska jag och barnen hem till camilla och noah på tjej och barnkväll. grabbarna har svensexa för urban lite försenat sädär. så vi ska ha lite grabbfritt ikväll. det var ju svensexan som var det hemliga jag skrev om, nu läser nog inte urban min blogg i och för sig hehe! ha en bra kväll! kram j

Underbara Parken!

Här kommer en favorit.



Nu ska jag grädda massor av pannkisar!

Kram J

Massa sköj!

Ja idag blir det fullt av roliga trevligheter vissa fortfarande lite hemliga :-). Just nu har jag vart nere i stan en sväng med mamma och köpt present till Andreas som vi ska fira idag. Råkade visst hitta två skärp också ;-) som jag var dum nog att inte prova så det ena var för långt, har inte riktigt vant mig vid mitt nya midjemått ;-). Snygga var dom i alla fall.
Vi har besök av Affe några timmar så just nu sitter grabbarna och spelar spel och jag ska snart grädda lite pannkakor till dom. Kl 15.00 blir det kalas hemma hos mamma och pappa för Andreas som fyllde år igår. Ikväll blir det troligtvis en annan trevlig aktivitet men det är som sagt fortfarande hemligt på grund av vissa omständigheter ;-) återkommer med mer info under dagen!!

Kram J

BLOD!!!!!

Som det brukar vara här hemma så förstår inte Melvin hur liten hans lillebror är!! När Tion gick i köket med sin läragåvagn så var Melvin tvungen att vara med och då går det som det går, Tion ramlar och slog på något vis upp ett jack under överläppen och det blödde tokmycket :-(. Som att det inte räcker med ögoninflammation!!! Nu sover dom i alla fall båda två och jag som hade tänkt mig en promenad till stan, så blev det med det!

Kram J


Nya byrån

Här är byrån som jag råkade hitta på kyrkornas, det är ju tur att Kristian tycker att det är kul att måla ;-).




Knoppar från Indiska.


Tavla som jag hittade på chilli när jag var i Skövde och tröstshoppade i fredags.

Nu ska jag laga lunch.

Kram J 

TGIF!!!

Står det på typ alla bloggar idag men det är ju sant!!! Älskar fredagar!



Solen skiner och jag har fått sovmorgon, behöver jag säga mer??

Nu ska vi gå upp och försöka få lite ordning i vårt sovrum så ska ni få se min second handbyrå som K har målat :-). Trevlig helg!

Kram J

Muffins till middag

Dom blev riktigt goda måste jag säga och barnen gillade dom också.



  
Tion började med att hälla all sin mat i haklappen.

Varför blir det alltid så stökigt i köket när jag lagar mat och varför är det så tråkigt att städa upp röran???

Kram J

Blir allt hon tar i till guld????



Hennes röst är ju inte bara magisk, hon är ju brutalt snygg också. Grrrr ;-)!

Nu ska jag dra på den här på hög volym och baka muffins med skinka, västerbottenost och dijonsenap till middag!
Kram J

Tio år av kärlek!

Idag är det tio år sedan jag och kristian blev tillsammans, tio fina, underbara, roliga ja helt fantastiska år.

TACK MIN ÄLSKADE!!!!

Vi firar inte detta så mycket idag då jag har vart i Lidköping och K ska iväg och öva med brandkåren om en stund, vi spar det till en annan dag. Vi har i alla fall fikat jordnötskladdis och jag har fått fina blommor i helt rätt färg ;-) och ikväll när barnen har somnat ska vi dricka bubbel och äta ost och kex.





<3

I'm back

Här har ni mig, jag lever faktist även om det vart väldigt dött här inne några dagar. Igår hade vi inlämning på vår första uppgift och idag har vi haft seminarium på den. Vi kan sammanfatta detta med OK mer än så tänker jag inte säga innan jag har sett mitt betyg. Dom senaste dagarna har vart fruktansvärda och jag har grinat ska ni veta oj, oj, oj. Men nu känns det som jag kan andas ut lite. Nu väntar en lite lugn vecka med bara en bok som skall läsas innan vi får nästa uppgift vid tordagens telebild.

Idag är ingen vanlig dag!!

Kram J

RSS 2.0