Fika och nap.

Har vart på stan och fikat på Mumma jag, Kristian, Melvin och mamma och det smakade just mumma! Pappa är ju i Norge och hämtar min lillasyster tillsammans med farmor och farbror Kjell. Nu ska jag skutta in i duschen så jag blir lite ren o snygg inför kvällen. Ha en bra kväll för nu återkommer jag nog inte mer i dag!
Kram!

Egentid!

Hur mycket jag än älskar mina grabbar så är lite egentid då och då helt underbart. Det ska jag få nu för Kristian och Melvin har just gett sig iväg för att uträtta lite ärenden. Så nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med Stieg Lasson.
Så stör mig inte nu tack!


Melvin åker vagn. Han rullar på hjulen ifram så kommer han sakta framåt.

God Lördagmorgon :-)

Finns det något så underbart som en ledig helg?? Jag och Melvin klev upp strax innan 8 och har nyss kommit hem från en skön morgonpromenad. Det är så fint nu när löven får höstfärg. Men vi är en mössa fattigare för Melvin kastade den någonstans på vägen och jag hittade den inte. Vi gick Bäckarundan och det är så mysigt för då hamnar man på landet för en stund.
Vi hade en riktigt trevlig kväll här hemma med Stina, Clas och Elicia igår. Det får vi verkligen göra om...snart! Kom på att jag glömde använda kameran bara. Stina hade så söt tunika.
Nu ska vi äta lite sen frukost här.
Ikväll blir det tjejfest hemma hos Erica. Jag riktigt längtar, det ska bli så skönt med en girlie kväll!!!!! Kristian ska utmed jobbet så Elin och Samuel ska vara här med honom men först får han följa med dom på kalas :-).
Näpp nu blir det frulle!


Mina sötnosar!!! Erica och Melvin pussas

Ha en FAB lördag för det tänker jag ha!
Kram


Varma fossingar!

Måste ju bara visa dom söta tofflorna som vi köpte till Melvin på marknaden igår. Nu kommer han inte behöva frysa om fötterna här hemma i vinter.



Nu ska jag städa!

Dax att städa!

Har  ganska nyss kommit hem från stan.  Måste ta och städa och diska nu när Melvin fortfarande sover men hur kul är det??? Har vart länge nere på stan nu. Först gick vi en sväng på stan och sedan tog vi en fika på Mumma jag, Melvin och Erica sedan blev det lunch med Kristian och handla på vägen hem.


 (fick passa på för han satt inte still någon längre stund)


Jag och Melvin fikar på Mumma.

Ikväll kommer som sagt Stina och co. hit på middag. Det blir grillat, förmodligen blir det inte fler gånger i år så jag tänker njuta. Jag älskar grillat! Nä nu måste jag göra lite nytta.
Kram

God morgon FREDAG!!!

Gud vad ungerbart att helgen äntligen är här, veckan har vart lång tycker jag. I natt har jag och Melvin vart vakna till kl 3.00, inte så kul. Jag sov visserligen till 8.30 och hör och häpna, Melvin sover fortfarande!!!! Helt otroligt. När han vaknar ska vi ge oss ner till stan med Erica. Ikväll kommer Stina, Clas och Elicia hit på middag. Det ska bli kul för vi träffas ju på tok för sällan. I morgon blir det tjejfest!!!!!
Ha en helt underbar helg för det tänker jag ha.
Kram

Munsår :-(

Håller på att få munsår på överläppen, det gör aj!! Har nyss kommit från Camilla. Jag köpte ett par fina byxor till Melvin men jag hittade inte så mycket som föll mig i smaken, gillade kläderna som var förra hösten mer. Tror att jag ska städa upp och diska lite här så det är fint när jag kommer upp imorgon.
Imorgon ska Melvin till tandkäkaren och sedan är det marknad i morgon så dit ska vi nog bege oss en sväng.
Sov så gott!

Lång promenad.

Det var så skönt ute, i solen kändes det nästan som sommar. Var ute och gick med mamma och hundarna. Det blev en lite längre promenad än vad jag hade tänkt mig för Melvin kastade sin filt så vi fick gå tillbaka och hämta den.  Håller på att laga lite middag. Det blir pytt i panna med kryddig korv. Fick ett mindre utbrott när jag såg att Kristian hade tagit korv ur paketet i går och la tillbaka det i frysen öppet. Hur mysigt är det, eller det kanske bara är jag som tycker så. Han tycker i alla fall att jag är barnslig med sådant. ZWSXbbgygygbv  
Melvin vill vara med och skriva lite. Nu ska vi leka.
Ha en bra kväll!
Kram

Hur mycket tvätt kan det bli

på tre personer??? Det spelar ingen roll hur mycket man tvättar så finns det ända tvätt kvar. Efter nästa tvätt tror jag att vi ska ge oss ut på en solskenspromenad :-). Sitter just nu och äter god kyckling-curry smörgås till lunch.
Som sagt ska jag på me & i party ikväll. Var ute på hemsidan och tittade lite men dom kläderna som gillade såg inte ut att finnas i Melvins (och min) storlek så vi får se om det blir något.

Kram

Bajs!

Ja så är det här på Madlyckev. 10. Melvin är dålig i magen och överaskade mig med att vara helt nerbajsad när jag kom in till honom i morse. Det var bara ställa in hela honom i duschen och bädda rent i sängen. Nog om bajsprat. Idag blir det hemmadag för mig och Melvin (Kristian jobbar) tänker ge mig ut först ikväll när jag ska hem till Camilla.  Kom på att jag ljög lite nu för jag och Melvin har ju vart en sväng borta på Västgöta bagarn. Nu ska jag ta en lång dusch innan jag fortsätter med tvätterit här.
Ha en bra dag!
Kram

Jobbat klart för den här veckan

eller......kanske blir något på torsdag och då är ju Kristian ledig. Annars jobbar ju han 7-18 imorgon och 7-17 på fredag och på lördag blir det ju fest och då tänker jag verkligen inte jobba söndag om man säger det så. Har flytit på bra på jobbet ikväll, inga tokigheter.
På söndag kommer min lillasyster hem igen. Det blev en fem veckor i Norge och hon håller på att bli tokig där borta och jag förstår henne för gud vilken liten håla. Jag hade aldrig kunnat trivas där.
Imorgon ska jag på me & i party hemma hos Camilla. Dom har ju så fina kläder.
Nu blir det sängen!
Måste bara säga att jag älskar Kristian, han hade diskat åt mig! Han vet hur han ska göra! Vad skulle jag göra utan honom???
Kram

Sovit middag!

Efter en liten promenad med Erica åt vi lunch jag, hon och Kristian. På vägen hem blev både jag och Melvin väldigt trötta och har sovit middag. Han vaknar nu hör jag så jag hinner inte mer.
Kram

God morgon!!

Pigg idag (tro det eller ej). Jag och Melvin sov till 7.50 och nu tittar vi på vakna med the voice. Anders Bagge är på besök. Sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag. Börjar jobba kl 16.00. Kanske skulle ta en lååång promenad. Det har vart lite dåligt med det ett tag. Tror att det är en liten plutt här som börjar bli trött igen.

Ha en bra dag!
Kram

Då var den här dagen slut också!!

Helt sjukt vad dagarna går fort. Dagen började med att vikarieförm. ringde och undrade om jag kunde jobba till 13.00 och så blev det.  Efter jobbet kom Erica hit och vi gick ner till stan en sväng hon, jag och Melvin. Sedan gick vi hem till henne och åt smörgås och godis :-). Ikväll har jag och Melvin vart hemma hos mamma och pappa en stund för vi hade så tråkigt. Nu har jag kämpat med min att planera min föräldrapenning. Snart kommer Kristian hem från jobbet och jag ska skutta in i duschen. Imorgon jobbar jag kväll.

God natt och sov så gott!

God Natt!!!

Nu ska vi sova här. Har haft Erica på kvällsmat ikväll och nu sprutar salladerna ut genom öronen på mig så nu får det va bra för min del. Erica får hämta resten imorgon så kan hon och Per ta det till lunch.
Har vart en riktig myskväll framför tv:n, först hål i väggen sedan ensam mamma söker (Kristian passade på att diska av någon konstig anledning) sedan tittade vi på Svensson Svensson.
Imorgon hoppas jag på fint väder så kan vi ta en morgonpromenad.

Sov så gott!

Gud vad gött!

Har just kommit hem efter massagen, en timmes ren lyx. Det var helt underbart skönt. Måste göra det regelbundet. Hade massor av knutar i axlarna och jag har ju ont. Annars har jag och Melvin vart på Snapen och gått tipspromenad med mamma och pappa. Det var en skön promenad. Har haft mamma, pappa, Andreas, Ann och Nonne här på lunch idag. Vi fick så mycket sallad över igår. Erica kommer hit och äter upp lite ikväll.
Här kommer lite kalasbilder. Ok Lena du slipper undan den här gången :-).













Nu kom Erica.
Ha en bra kväll!
Kram

Tack för en trevlig kväll.

Har vart ett mysigt kalas för Kristian här hemma i kväll. Men nu är jag möööör (ok Lena nu är jag såååååå trööööött) ska bara sminka av mig och borsta tänderna sedan blir det sängen bums! Visar lite bilder från kvällen i morgon. Jag och Melvin ska ev ta och gå tipspromenad med mamma och pappa i morgon och kl 16.00 ska jag på MASSAGE!!!! Det är min underbara kära sambo som ordnat det åt mig. Det är välbehövligt vill jag lova. Har vart det en gång tidigare (på kraftkällan) bara och då sa hon att jag behöver gå regelbundet men vem har råd med det???? Inte jag i alla fall. Nu ska jag gå till en tjej som jobbar på Kristians jobb och hon tar bara 200 för helkropp. Gött!!!

Grattis på födelsedagen Emil som fyller 22 år idag (i och för sig bara 10 min kvar av dagen men men)!

Sov så gott!
Kram

Jag är glad.....

men jag säger inte varför hihihi!!!! En annan dag kanske :-)
Här är det full rulle vill jag lova. Har gjort tre sallader och har två kvar sedan ska jag baka också. Tur att Kristian kommer hem vid två. Måste ju få i ordning ute i brygghuset också.
Näpp har kan jag inte sitta längre.
Ha en underbar lördag!!!
Kram

Grattis Kristian!!

Idag fyller min älskade K 23 år och han får ett stort grattis från mig och plutten.

 Vi började dagen med en sväng på stan och handlade det vi behöver till imorgon då det blir kalas. Just nu ligger Melvin och sover, Kristian har åkt till jobbet och jag grillar kyckling till salladerna som jag ska göra i morgon. 
Kl 16.00-22.00 jobbar jag ikväll så Melvin får va med mormor och morfar. Det passar så bra att min mamma slutar jobba kl 16 och vi jobbar ju på samma ställe så då kan jag ju ta med mig Melvin dit så tar hon över därifrån, Smidigt.
Nä nu ska jag ta ut kycklingen.
Ha en underbar helg alla glada!

Kram

Glad!!!!!

Här har vi just städat färdigt, hur skönt är inte det??? Har även hunnit handla lite inför kalaset men vi får fortsätta i morgon . Efter jobbet åkte jag en sväng ner till stan. Där hittade jag en sååå snygg  kjol som fick följa med mig hem så nu är jag glaaaad :-). Den ska jag ha nästa Lördag när vi ska ha tjejfest. Fick även med mig min efterlängtade kiltnål hem.
Nu ska snart krypa ner i sängen och läsa mama tror jag. Imorgon fyller Kristian 23 år och jag ska jobba kväll.
Natti Natti!!

God morgon eller inte!

Jag är så fruktansvärt, sjukt trött men det är inte min son. Jag har ont ihela kroppen inklusive knoppen. Vill bara krypa ner i sängen och dra täcket över mig och det är det första jag ska göra när Melvin vilar. Nu orkar jag inte tänka mer.....

Guuuuud vad mätt man får lov att va!!

Blev Grekiskt ikväll (vet inte om pommes är så himla grekisk men, men) och nu är jag proppmätt. Nu tror jag att det börjar bli dax att krypa i säng.


Gud så gott men dom har verkligen inte goda oliver där.

Nu ska jag nog borsta tänderna och gå och lägga mig och läsa. I morgon ska vi städa och jag ska jobba mellan 12.30-16.30.
Sov så gott!
Kram

Mammas lilla busfrö....

Detta är vad Melvin har lärt sig i em.


Kämpar......


Äntligen uppe.....


Nöjd :-)

Han lever farligt vår lille skrutt, så har han ju hela pannan full med blåmärken också!
Nu har vi gjort ett ryck här hemma och imorgon ska vi städa inför helgens kalas. Nu ska vi komma på något att äta och jag är hungrig. Snart börjar top model, helt underbart att det visas tre dagar i veckan (visserligen får jag aldrig se det när det går av någon konstig anledning).
Melvin har tydligen lärt sig att klättra upp i soffan också ajajaj!

Måste bara säga att Just Dance med Lady Gaga är den överlägst bästa låten just nu, Me Like!!

Ha en bra kväll!!

Då var vi hemma!

Har vart hemma och lekt hemma hos Camilla och Noah och sedan tog vi en promenad till stan och grabbarna somnade gott efter buset. På stan tog vi oss en fika på Ströget. På vägen hem stannade jag och Melvin vid huset som Erica och Per skulle titta på och tog oss en titt. Det var bara par i vår ålder som var och tittade.
För en liten stund sedan lärde sig Melvin något nytt :-) visar bilder senare. Nu kommer nog Kristian snart hem från jobbet. Ha en bra kväll.

Puss!

Gårdagen.

Här kommer lite suddiga mobilbilder från kvällen. Vi var hemma hos Erica i hennes söta lilla lägenhet.


Karin S


Karin J och Erica


Erica


Karin J

Tack för en trevlig kväll tjejer.

Top Model.

Ligger i soffan och slappar och tittar på top model. Melvin sover = bloggtid. Strax efter kl 7 gick vi ut på en morgonpromenad med Erica. Det var riktigt kyligt ute, riktig höstkyla. Melvin hede mycket kläder på sig men var ändå lite kall. Vi behöver köpa en åkpåse till honom. Jag är helt förälskad i den här så den tror jag att det blir.

Klicka för att förstora bilden
Senare ska vi knalla upp till Camilla och Noah och leka. I em ska jag kanske följa med Erica och Per och titta på ett hus som dom är lite sugna på.

Kram på er!

Trött Mama!

Har haft en sååå mysig kväll hemma hos min underbara vän Erica med Karin och Karin. Vi åt god köttfärspaj som Erica gjort och glass i stora lass.  Jag och Erica delade på en vinare (på en tisdag, men vi är ju lediga i morgon) ,Trevligt var det mina vänner!!! Planerade även en tjejfest :-) I LOVE MY GIRLS!!!!
Nu ska jag göra mig redo för sängen.
Natti Natti

Helt slut!!

Jag är ganska trött nu vill jag lova då vi gick ut till öppna förskolan och lekte som tokar och gick hem igen, dessutom gick vi en extra sväng på hemvägen så vi kunde pricka in när K slutade. M lekte så bra med alla barn idag men bäst av alla var en utav mammorna, Malin. Det var nog lite Love där. Melvin ville till och med sitta i hennes knä när vi skulle sjunga :-). Sötnosen!!! Malin frågade sin son om dom skulle ha med sig Melvin hem men det ville han verkligen inte :-).
Nu tror jag att jag ska byta låtar på min Mp3.
Oj vad klockan var mycket, hinner nog inte det för jag ska ju hem till Erica.
Ha en bra kväll!!

Kram

God morgon tisdag!

Hade en mysig kväll med Erica igår och vi åt smaskiga ciabatas (stavas det så tro?) i grillen MUMMA! Har sovit så gott inatt hela familjen. Melvin sov i sin säng hela natten och inte ett ljud gav han ifrån sig. Var tvungen att gå in och titta till honom vid tre när jag var på toa :-) han var lite för tyst.
Just nu ligger han och sover och jag ska passa på att diska och göra mig redo för dagen. Tror att vi ska knalla iväg till Pärlan i em. Ikväll ska jag hem till Erica på lite mysig tjejkväll, myspys!
Ha en bra dag.

Kram


Grus är kul!

Present = klart!

Då var vi hemma igen och har ätit lite. Det dröjer ju innan Erica kommer. Jag och Melvin gick upp till Camilla, Urban och Noah. Det kommer bli riktigt fint när dom kommer i ordning. Melvin busade med Noah och sedan vandrade vi ner till stan där vi mötte upp Erica som hjälpte oss att hitta en present till Kristian så nu är det färdigt. Sedan gick vi och handlade det vi ska ha till kvällsmaten. Hon kommer efter att hon har tränat. Här kommer lite busbilder.

         
Melvin busar i grannens grus innan vi ska gå.


Melvin och Noah leker i Noahs rum.



Nu ska vi få lite gjort här.
Kram

Blääää

Kristian lagade väldigt, mindre god mat till lunch idag. Han hittade receptet när han var och handlade och det smakade ingenting. Så jag är redan hungrig. När Camilla och Noah kommer förbi ska vi knalla hem till dom och titta på nya lägenheten. Senare ska vi träffa Erica på stan för att titta efter present till Kristian. Ikväll kommer hon hit och vi ska laga kvällsmat. Like old times under hennes korta singelperiod :-). Det var alltid trevligt men det är ju så klart ännu trevligare att hon och Per har hittat tillbaka till varandra, I LOVE YOU!!!!!
Melvin är full av bus här så nu ska vi busa innan vi ger oss iväg.

Kram

LEDIG!

Då var den här arbetshelgen slut och nästa helg hoppas jag på en ledig helg då jag har jobbat dom senaste tre helgerna :-(. Melvin sov över hos mamma och pappa igår eftersom både jag och Kristian började kl 7.00 så när vi slutade så åkte vi dit och åt smaskig, sen lunch i form av porterstek och äppelpaj. Den var glutenfri men åååå då god. Andreas och Erica (inte systeryster Erica) var också där och hon är ju glutenintolerant.
Idag är jag ledig och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ska ringa till Camilla och kolla om jag och Melvin kan komma och titta på nya lägenheten senare.
Idag har jag fått sovmorgon och det var sååå skönt. Nu ligger Melvin och sover och Kristian ska åka och träna och jag ska nog skutta in i duschen innan plutten vaknar.
Igår tittade vi på hål i väggen på 6:an. Guuuuud vad roligt!!! Tänk att så lite kan vara så kul. Å jag skrattade såååååå.
Näpp nu blir det duschen.
Ha en bra vecka!
Kram

Fredag = jobbhelg

För det är ju just vad som gäller för mig i helgen med start ikväll :-(. Kristian jobbar, Melvin sover och jag slappar i soffan och försöker få lite energi till att göra lite nytta. Kanske skulle börja med att klä mig. Den där jävla förkylningen vill ju aldrig ge med sig och jag är såååååå trött hela tiden. Nu har jag haft den en vecka och nu räcker det tycker jag.
Nu vaknade Melvin tror jag.

Ha en bra helg och ta hand om din nära och kära!
Kram

Färdig för idag....

Både i kroppen och i huvudet. Har som sagt jobbat kväll idag men det gick bra. Flöt på bra, vi kom in ca 21.15 lite dokumentation och sedan var det dax att knalla hem. Tycker det är skönt när man inte blir klar för tidigt och måste sitta av en massa tid. Händer ju ite så ofta men ibland...
Näpp nu ska jag borsta tänderna och tvätta av mig och skutta ner i sängen och sedan känner jag på mig att jag kommer somna gott.


Så här gott kommer ja också sova snart.

God Natt o Sov Så Gott!!

Första, andra och tredje.

Ligger jag under en filt och tittar på. Kristian är och tränar och Melvin sover. Jag fryser och är fortfarande förkyld :-(. Den är envis. I kväll ska jag jobba och likaså i morgon kväll. Sedan ska jag jobba hela helgen så då vill jag vara pigg. Nu ska jag krypa ner under filten och vila en stund.

God kväll!

Här har det vart full rulle hela kvällen för vi har haft fint besök utav Emil, Carina, Alfons och Sigge. Vi åt sallad och kladdkaka med Marianne Crush och tittade på Idol. Melvin och Alfons har lekt. Melvin leker så bra med Alfons. Han märker nog att han är äldre och vågar inte vara så hårdhänt mot honom. Nu är jag trött så jag tror att jag ska krypa ner i sängen och titta på top model. På fm idag har vi vart på stan med Erica. Jag har saknat henne när hon har vart i Västerås. Vi åt lunch på ströget och jag köpte tre par strumpbyxor. Sedan följde hon med oss hem och roade Melvin när jag diskade och stekte kyckling. Tack vännen, du är FAB!!!!!


Alfons


Melvin snosar på Sigge!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon jobbar jag kväll.
Natti Natti!

Skövde.

Ligger här i soffan och slöar. Tittar på Malou möter special - Anna Lindh. Så onödigt tragiskt.
Har just ätit varma mackor till kvällsmat. Hittade två födelsedagspresenter till Kristian men är inte färdig än. Det blev även en topp till mig, en tröja, en mössa, body och byxor till Melvin. Mamma köpte byxor, mössa, vantar och en "fuskolle" till honom också så nu är han välekiperad. 
Köpte även nya blommor till köket (hemtrevnad) som jag och Melvin har planterat om i kväll. Lille plutt somnade gott efter bad och välling. Han somnar så bra på kvällarna :-) men det är ju inte så konstigt så som han far runt hela dagarna. 
Nu kom Kristian hem från jobbet. 
Så här mysigt had vi det igår.




Allt för min prins.

Natti Natti!

Kristallen

Ligger här i soffan och tittar på Kristallen, kul tycker jag. Jag och Melvin tog en promenad ner till stan förut. Köpte en ny mössa till honom. Det blev även stora fina rosor till Kristian (han undrar ibland varför inte han får blommor så nu är det hans tur) och en liten flaska bubbel som som vi ska njuta av när han kommer hem från jobbet :-). Vi visar på tok för sällan hur mycket vi tycker om varandra och det senaste har vi tjatat och gnabbats en del.
Men jag älskar dig min prins!


My Love!!

Imorgon ska jag och mamma åka till Skövde för jag ska leta födelsedagspresent till Kristian för han fyller snart år. Har ingen aning om vad jag ska hitta på bara.
Ha en bra kväll!
Kram

Bläääää!!

Trött och depp. Killarna är på stan och jag tänker krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och tänker inte kliva upp fören någon gör mig glad.

Måndag!

Förkylningsstatus = Fortfarande förkylda :-( men har sovit gott. Melvin sov hos oss ett par timmar inatt men kl 5 bar Kristian in honom till hans säng igen.Vid sju vaknade han där inne och satt där inne och pratade men vi måste ha somnat om både han och jag för 8.20 hörde jag honom igen och då ville han gå upp. Men lite sovmorgon blev det :-) Tack för det skrutten!
Idag är det måndag och jag är ledig idag också. Får se vad vi hittar på idag men det blir i alla fall inte öppna förskolan nu när vi inte mår riktigt bra varken jag eller Melvin. Vi kanske tar en sväng till stan. Annars har vi och göra här hemma. Skulle behöva rensa lite i skåpen i köket och städa ur dom. Men hur kul är det. Nu tror jag att vi ska gå upp och hoppa lite på Kristian.
Ha en bra vecka!
Kram

Flisan!

Här kommer lite kalasbilder.


Här öppnar Felicia paket från oss, en väska som ser ut som ett litet rosa hus.


Här är vår andra present, en kofta i en väldigt söt påse om jag får säga det själv :-)


Från mormor och morfar, såååååå fin!!






Flisan med pappa och Lena.


Mamma Lizette

GRATTIS FELICIA 1 ÅR!!!!!

Nu blir det sängen för min del.
God natt!

Snor och Kalas!

Här är det förkylt värre vill jag lova och det har vart full rulle hela dagen. Kl 9.00 packade vi in oss i bilen jag, Kristian, Melvin, Kristians mamma och Kristians kusin Elin och gav oss iväg till Jönköping. Vi spenderade några timmar på IKEA först. Köpte en ny (likadan) lampa till köksfönstret. Det var den här fast en röd.

LYKTA Bordslampa
Jag älskar dom och vi har en i varje färg.

Det blev så klart en hel del annat också.
Sedan åkte vi hem till Johan (Kristians bror) och Lizette för och fira söta lilla Felicia som fyllde ett år idag. Där var det mycket folk vill jag lova och vi fick smaskig tårta och goda gulliga muffins. Väl hemma kröp jag ner i sängen en liten stund och sedan har jag skrivt en jobbansökan.
Nu har vi vart så nyttiga så vi har ätit pizza och jag tror jag ska krypa ner i sängen snart.


Ahhhh jag är smittad!!

Superförkylning på G här känner jag. Snorar hela tiden, huvudvärk, ont i halsen och tjock i hela huvudet. Blääää, jag hatar att vara förkyld. Har i alla fall genomlidit den här arbetsdagen. Imorgon bär det av till Jönköping på 1-årskalas. Ligger här i soffan och tröstäter världens godaste choklad, Petits Desserts Crème Brûlée från Lindt. Mmmmmumma vill jag lova. Den köper Kristian för att göra mig glad.
Gud vad jag snorar. Jag tror det är dax att krypa ner i sängen och läsa.
Natti Natti

God lördagsmorgon!

Uppe med tuppen eftersom jag ska jobba. Natten har vart bra och Melvin har sovit inne i sin säng. Han har skrikit till ett par gånger men lugnat sig med en gång. Men jag lyssnade utanför hans dörr du när jag gick upp och han lät ganska så snorig stackarn! Inatt ska han sova över hemma hos Kristians föräldrar eftersom både jag och Kristian har prickat in så vi jobbar kväll + att vi ändå ska hämta Kristians mamma ganska tidigt imorgon då vi ska åka till Jönköping. Nu har jag just ätit min yoghurt och musli så nu ska jag snart ge mig iväg till jobbet PEST!!!!!! Tur att lilla mammis jobbar.
Ha en bra lördag och NJUT utav ledigheten (ni som är lediga, ni andra får försöka härda ut :-) )
Puss och Kram!

Prata i telefon.

Melvin pratar i telefon så fort han får chansen. Men det behöver inte nödvändigtvis vara en telefon, det går minst lika bra att prata i dosan till tv:n, en miniräknare eller dyl.


Hallå! Är det mormor????


Tokigt att ha en T-shirt som det står övningsgår på när man springer fram :-)

Stackars lille skrutt!!

Snorig som bara den och lite feber. Gud vad jag skulle vilja byta med honom. Jag har ju i och för sig ont i halsen så det kanske bara är en tidsfråga.
Natten var verkligen inte kul. Kunde inte somna igår så kl var ett innan jag somnade och kl tre vaknade jag igen och kunde inte somna om och där låg jag tills Melvin vaknade lite innan fyra. Vi plockade in honom i våran säng men han visade inga tecken på att vilja somna så jag tog med mig honom ner och tittade lite på tv. Vi såg slutet på Alla var där och tittade på någon film om en översvämning av typ London. Efter det, ny blöja och välling så somnade han om lite efter fem. Men jag kunde så klart inte somna. Jag tittade på kl när den var 5.50 sedan somnade jag men kl 6.15 ringde vikarieförm. och undrade om jag kunde jobba. Men efter mina två timmars sömn kände jag att det inte var någon bra idé. Fick även sovmorgon av min älskade sambo. När jag vaknat till och ätit frukost så åkte vi till öppna förskolan hela familjen och lekte och sjöng till kl 12. Sedan åkte vi hem och åt god wok som Kristian lagat. Sedan låg jag och Melvin i våran säng till kl 15 då vi tog oss en lång promenad, handlade och gungade. Han har vart en nöjd prins hela dagen ända tills vi kom hem vid 17.30 då var ingenting bra och han ville bara att jag skulle bära på honom. Stackars liten....så här blev det inte mycket gjort. Kl 20.00 däckade han och jag tog mig en låååååång skön dusch och här sitter jag nu och läser bloggar och äter lite ostbågar :-). Kristian kom just hem från jobbet.
Detta var vår dag i helhet. Nu ska jag bara softa innan jag kryper ner i sängen.




Melvin i sin nya fina appyjamas.

Ha en bra kväll och en underbar helg mina vänner!
Kram!

Ja vad säger man???

God morgon kanske. Jag och Melvin är i alla fall vakna :-( vi börjar nog bli förkylda båda två :-(. Kl är 4.30 :-(
Jag tror att jag ska göra lite välling så kanske vi kan somna om igen.

Natti Natti (igen)!!!!

Angel.

Ligger i soffan och har just tittat färdigt på Angel. Var en ganska bra film tycker jag men får dock inte samma betyg från Kristian. Här har vi städat och jag har satt in 200 bilder i ett album som vi var och köpte tidigare i dag. Köpte även en ampel som ska sitta på väggen uppe i hallen och blommor till den. Men det får jag ta mig an i morgon. Nu ska jag skutta in i duschen och sedan blir det sängen, BUMS!!!!
Natti Natti!!

Ha, ha, ha!!!

Samuel Jonsson är typ en av dom roligaste jag vet. Vart får han det ifrån????? Längtar redan efter nästa inlägg :-)

Hemma!!

Det blev en promenad och vi slapp regnet (för det kom tydligen lite när vi var inne och handlade. Nu är vi hemma igen och väntar på att potatisen ska koka klart till vår sena lunch. Det blir rester från igår. Sedan ska vi städa här. Ikväll ska jag nog ge mig iväg och träna lite på maskinerna tror jag.
Ha en bra em!
Kram!

Fika med tjejerna (och två små grabbar).

Det blev en mysig fika på Ströget i Tisdags med Eleonor, Camilla, Noah, Stina och Elicia. Senare kom även Louise och lilla Astrid som Melvin ville krama hela tiden men han är lite väl våldsam så det blir inte så mysigt ändå. Han blir helt galet glad när han träffar barn i sin egen storlek och ska kramas, kramas, kramas.  Jag tror att han träffar lite för lite barn. Sedan så bet han henne två gånger och det vet jag inte vart han fått ifrån för det har han aldrig gjort förut :-( inte kul.
Här kommer lite fikabilder.


Söta lilla Elicia.


Eleonor


Noah och Melvin


Camilla


Elicia och mamma Stina

God morgon!

Har haft sovmorgon till kl 10.00 idag (helt underbart) ätit frukost och läst bloggar. Idag är vi lediga både jag och Kristian så det blir nog nödvändigt att städa här hemma. Det var obefintlig uppdatering här igår men vi hade så mycket för oss jag och Melvin. Vi sov till kl 10 efter att ha somnat om med välling i sängen och vakna med the voice på tv. Sedan åt vi lite och gav oss ut på långpromenad. Sedan åt vi lunch. Efter det tog vi oss en promenad ner till oxen för att handla.
Melvin somnade på vägen hem så väl hemma slängde jag ihop en bröddeg. När den jäste gick jag ut i garaget och DÅ mina vänner, blåste dörren igen och låste sig. Som tur var hade jag Melvin i vagnen och mamma var hemma så vi fick ta en promenad dit upp och hämta nyckel och så hem igen. Så det blev tre promenader igår (Det var andra gången jag låste oss ute sedan vi flyttade hit). Hemma igen så bakade vi bröd, lagade mat och Melvin drog ner lampan i köksfönstret i golvet med ett brak så den gick i tusen bitar :-(. Då blidde det lite kaos för jag var ju mitt i matlagningen och Melvin var såååååå ledsen för han blev ju rädd när lampan åkte i golvet. Jag kunde ju inte låta honom vara på golvet för där låg ju den trasiga lampan och jag kunde inte ta hand om den för då hade ju maten bränt vid. Som tur var kom Kristian hem efter en stund (han jobbade 7-18 igår.
Men maten blev i alla fall god. Det blev pannbiff med ädelostsås och potatis. Det var nog den godaste ädelostsåsen jag gjort. Jag tackar Melvin och kaoset för det :-).
Efter det åkte jag och mamma och tränade Dansmix på Nautilus. Det kändes gött i kroppen vill jag lova. Sedan somnade jag gott. Det var den dagen det!!
Nu kissade Melvin på mattan!!
Ha en bra dag!
Kram

God förmiddag!!

Har just lyckats få en supertröttis att somna. Vi var ute och gick en lång morgonpromenad men han vägrade somna då men nu var han så övertrött. Idag jobbar Kristian kväll så vi får se vad jag och Melvin ska hitta på för sköj. Nu ska jag ta o snygga till mig lite så får vi se vad dagen bjuder på. Elonor pratade om lunch så vi får se.
Ha en bra tisdag.

Kram!!

Nu ska jag gå och lägga mig!!

Nu var det rent och fint ute i köket och disken är väck. Det är så skönt att vakna och komma ner i ett kök som inte ser ut som en bomb exploderat.
Nu ska jag ta och krypa i säng och läsa lite i "tegelstenen" för imorgon blir det en tidig morgon.

Bara en liten fråga, när ska Elin Pettersson  skaffa sig en blogg???????? Den skulle jag absolut läsa :-) !!!!!!!

Sov så gott!!

Fikat och Yogat

Eleonor som är hemma och hälsar på kom hit och hon, jag och Melvin åkte till stan och tog en fika på Lundstedts. Sedan fick Melvin åka hem och hälsa på farmor och farfar när jag och mamma var på yoga.
Nu sover Melvin gott i sin säng och jag sitter lagom avslappnad i soffan och äter knäckebröd med ägg och kaviar och dricker te.
Såg en galen människa på Outsiders förut som lät sig lyftas 60 meter upp i luften bara i krokar genom huden. Hur sjukt kan det bli???
Nu kommer Kristian hem från jobbet snart och jag ska nog ta och diska innan jag går och lägger mig.


Eleonor och Melvin fikar.

God Natt!!!


Ta en promenad!

Nu har vi just ätit lunch här och jag tror att jag och Melvin kanske ska följa Kreistian till jobbet och ta oss en promenad ner till stan kanske men då får jag nog lägga på en rem.
Så här sitter busen just nu och leker inne i sitt rum



Nä nu ska vi gå.
Kram!


Hallen!

Nu har vi kommit ut i hallen på övervåningen:


Här är vår lilla datahörna


Denna lampan fick vi med i husköpet och jag älskar den så den hänger kvar.

.
Den här lampan var Kristians mormors och den har vi haft i alla våra tre lägenheter,den är så fin.


Bokhylla efter idé av Erica (Tack för att du är så smart). Ska fylla på med fler hyllplan nertill så det får plats fler böcker.


Min lilla syhörna. Den söta symaskinen är också Kristians mormors.


Lampan är ett gratisfynd på Jula BK:s loppis.

Jag tycker det är bra att kunna använda sig av utrymmena i hallarna oc

God morgon!!

Det blev verkligen sovmorgon idag (en efterlängtad sådan) till 9.30 och nu efter att jag har ätit en frukost bestående av knäckemackor med skinkost och smoothie så har jag nog fått en vitaminkick för jag känner mig riktigt pigg. Har just tittat på underbara bröllopsbilder av prinsessan och hennes fina man. Så vackert.....sitter bara och ler och får tårar i ögonen. Fler bilder hittar man hos Anna-Stina. Dessa två bloggar är för övrigt två utav dom som jag MÅSTE läsa varje dag.

Nu åker Kristian iväg till Rehab för och träna och idag ska han börja jobba igen. Det kommer bli konstigt att detbara är jag och Melvin så mycket nu, men mysigt. Hoppas bara att hans knä kommer må bra för han känner ju av när vi har gått mycket och det gör han ju hela dagarna på sitt jobb.

Nu ska jag göra mig redo för dagen! Ha en bra vecka.
Kram!!

RSS 2.0