Sveriges fulaste hem

ligger jag i soffan och tittar på nu och efter det tänker jag ligga och störa mig en stund. Behöver jag säga vad jag ska titta på???
Annars har jag och M ätit egenkomponerad kvällsmat som blev smaskens. Vi kan kalla det gratinerad korvstroganof med äpple för det var typ vad det var. Efter det frossade vi fruktsallad :-).
Nu tänker jag softa och dricka te.
Imorgon blir det jobb 7.00-16.00.

Kram o Natta!

God morgon (eller ja... snart middag)

Jag har krypit ner i sängen igen efter att frukosten tog samma väg upp som ner :-(. Hur länge ska detta hålla på så här länge mådde jag inte illa med M. Är så trött och vaknade med huvudvärk idag och då brukar det vara svårt att bli av med den. Kristian har just kört iväg M till dagis några timmar då tanken var att jag skulle kunna plugga idag men jag känner mig långt ifrån på topp. Måste i alla fall åka ut och lämna mina hemuppgifter till läraren. Annars blir det nog inte mycket gjort idag. Åååå hungrig är jag :-(.

Ha en bra dag i solen!

Kram J

God morgon lördag!

Grattis Kristian som fyller 24 år idag önskar Jessica, Melvin och pyret!

Jag har just påbörjat min fjärde lediga dag av sex. Behövde den här ledigheten sååå mycket! Fattar inte varför tröttheten och illamåendet inte går över. Är i v 14 och kan inte minnas att det höll i sig så här länge när jag väntade M. Men men det är bara kämpa på, det är värt allt i slutändan.
Nu ska jag försöka få lite ordning här hemma.
Ha en skön helg!

Kram J


God morgon torsdag!

När ska den här tröttheten gå över och frukosten sluta åka runt i magen. Ångrar så att jag sa att jag kunde jobba extra mellan 7-13 idag för jag orkar inte. Gud vad jag tycker synd om mig själv idag :-P. Jag bara vill att det ska bli kväll igen så jag får krypa ner i goa sängen igen. Köpte nya madrasser i lördags och dom är helt otroliga, nä nu måste jag sluta tänka på det för då blir det ännu värre. Tror jag ska borsta tänderna i stället.

Ha en bra dag och håll ut för snart är det HELG!!!

Kram J

Jaha, då var man säljkonsulent då.

Kom nyss hem från en oriflamekväll hos Lisa vilket resulterade i att jag kom hem som säljkonsulent för Oriflame :-) så kan det gå (den där Lisa kan konsten att prata vill jag lova) :-). Men det ska bli roligt. Så är det någon som är sugen på lite nya hudvårdsprodukter så är ni välkomna hem till mig (ja bjuder på fika ;-) ) för att ta en titt i katalogen. Gör min första beställning den 15/9.
Nu blir det natta!

Kram J


Tack min son!

Hade skrivit ett inlägg som min son så fint lyckades ta bort grrrrr! Nu tänker jag inte skriva om det. Det handlade typ om att jag var tröttare än tröttast och ska åka till Lisa på Oriflame kväll.

Kram J

Ja ja ja!

Jag erkänner, vi ska bli fyra i familjen Fäger-Lennartsson :-) men det var nog ingen av er som trodde något annat heller ;-).
Så i Mars kommer det en liten lillebror/lillasyster om allt går som det ska. Själv tippar jag på en pojk.

Kram J

Då var denna arbetshelgen slut :-)

Har tagit föräldraledigt imorgon så jag slipper en delad dag. Vi ska åka till Jönköping och fira Felicia. Ikväll tänker jag ha en lugn och skön hemmakväll. K och M ska åka på kalas till K:s kompis men jag vill bara vara hemma. Syster yster kommer hit och vi ska äta indiskt tror vi.
Vill bara tacka för peppingen, det betyder massor ska ni veta!!!

Kram J

Kl är 03.15 och vad gör jag???

Inte sover jag i alla fall! Vaknade vid 2 och har legat och skruvat på mig och funderat på vad som händer när jag blir varslad för som det känns just nu är det inte frågan om jag blir det utan när. Jag ångrar så att jag bara nöjt mig med att göra det jag gör och inte öppnat fler dörrar på vägen. Jag trivs ju inte ens som det är nu och hade det bara handlat om mig så hade jag slutat för längesedan men nu handlar det om en familj och ett hus. Ett hus som vi bara har råd att bo i för att vi båda jobbar.
Varslar dom mig tror jag inte att jag orkar vara kvar som inringningsvikarie. Man känner sig så lurad, här har jag slitit som en vikarie i flera år och när jag äntligen får min egna tjänst (mina hela 50% tack så mycket Mariestads kommun) då får man hem ett fint brev på posten där det står hur mycket man har jobbat i kommunen och ska skriva under att det stämmer (hade jag noll koll på om det gjorde och det kändes på tok för lite men hur fan skulle jag ta reda på det så självklart skriver jag på). Detta skickades till dom 30 senast anställda i kommunen och dom har mage att säga att i nuläget kommer ingen bli varslad (men det är ju inte det man hör från andra håll).  
Vad fan gör jag om jag får gå?????
Något annat jobb kan man ju glömma som arbetsmarknaden ser ut just nu. Läsa?? Visst det var det jag tänkte men vad?? Och just nu läser ju ALLA så det känns ju inte som någon garanti att man får ett jobb med tre år på högskolan i bagaget. Ska man läsa är det ju dessutom ganska bra att veta VAD man vill läsa. Jag har inte en aning och det är ju inte bara att läsa heller. Man måste ju ta stora lån, vi får sämre ekonomi, jag måste börja pendla (flytta finns inte) vilket gör att det blir mycket tid borta från familjen och ännu en kostnad som vi inte har idag.

Just nu är jag så rädd och orolig för framtiden att det blir svårt att njuta av något annat och det känns inte så motiverande att gå till jobbet imorgon om jag säger det så.

Nä nu ska jag kissa och krypa ner i sängen igen, jag skiter i det här!

God kväll!

Ligger i soffan med en fruktansvärd huvudvärk. Har vart på Frasses och ätit och idag blir det tidigt i säng vill jag lova.

Natta!

Sommaren i bilder Nr 2

Gränna


I Gränna har dom en rolig minigolfbana som vi självklart tog en runda på.

        



   
Melvin som hade fyllt år fick födelsedagspresenter.


Melvin provkör mormor och morfars present

   


Jag och M i stugan.


Morbror

En mysig kväll med Emil och Carina (utan barn)


Emil från sin sötaste sida :-).

   

Hova riddarvecka och Norrkvarn

Det blev ett besök på Hova riddarvecka med mina föräldrar och på vägen hem blev det glasstopp i Norrkvarn med lek i den lilla kanalen.


Äter smaskig mat på galne galten.

   




Lek i lilla kanalen vid Norrkvarn.

Nä nu får det bli mer vid ett annat tillfälle.

Kram J


Aaaaaah!

Fy för Mariestads kommun! Det är ju så man får skämmas. Det är ju tur att det "bara" är människor vi arbetar med. Att pengar skulle vara viktigare än kontinuitet och där igenom trygghet är ju skrämmande. Usch för att bli gammal och beroende!

Ta vara på den tid då ni är unga för på ålderns höst blir det inte kul vill jag lova (om inget drastiskt händer).

God morgon torsdag!

Snart dax att traska iväg till jobbet (tror ni jag har lust eller). Hade velat ligga kvar i sängen hos grabbarna. Igår var det en riktig bortadag. På fm var jag i skolan tre timmar och M var på dagis sedan bar det ut till Golfresturangen där vi åt lunch med Stina och lilla söta Elicia. Tog en kort promenad i skogen där ute också. Åkte hem och stoppade en tröttis i säng (jaja jag somnade jag med). Efter det åkte vi hem till Erica och Ella och fikade och därifrån raka vägen hem till fam Landqvist-Berg för smaskig kvällsmat och efterrätt :-). Konstigt att vi somnade så gott när vi kom hem. Nä här kan jag inte sitta!

Kram J

Lugnet har lagt sig över Madlyckev. 10

M sover och K är och tränar. Jag sitter och tittar på en dokumentär om hon som fick åttlingar. Snacka om sjuk människa. Jag ser i och för sig inget fel i att skaffa 14 barn så länge man kan ta hand om dom men till och med hennes mamma tvivlar på att hon kan ta hand om dom.

Här kommer lite bilder från sommaren.

På besök hos Johan, Lizette och Felicia i Jönköping.


Kusinerna i bilen på väg till Jönköping


Bröderna Fäger vid Vätterns kant.

  
Vi åkte ut till Lizettes föräldrar i Habo så att hon och K fick rida lite. Även M fick provsitta hästen (lite läskigt). K ser sjukt rolig ut och måste jag säga att det slutade med att han ramlade av.

Efter Jönköping bar det av till Gränna.



   
Fikar på ett mysigt fik i Gränna.


Grabbarna badar i gränna lagun.

Mer bilder kommer imorgon för nu tänker jag hoppa in i duschen och sedan rakt ner i sängen. Annars orkar jag bara en halv sida i boken som vanligt.

Natti Natti!

Segast i kommun!

Ja det tror jag att jag är på riktigt!! Jag och M slappar i soffan efter dagis, jobb, handling och cykeltur hem. Snart kommer K hem och då slänger vi på grillen för det är strålande väder ute. Imorgon är jag ledig men ska till skolan på fm (har ju börjat plugga matte nu). Sedan ser det ut som det blir en date med Stina :-) det var inte igår vill jag lova. Nu ska jag starta grillen men om jag hittar lite energi i något hörn av min kropp så kommer det lite bilder från i sommar senare ikväll. Annars tänker jag bara krypa ner i sängen och läsa ut Stenhuggaren av Camilla Läckberg, nu är det spännande. Saknar den tiden då man orkade ligga och läsa i flera timmar (dvs innan man fick jobb, hus, sambo, barn och inte däckade efter en halv sida kl 22.00 max) ;-).

Ha en skön afton!

Kram J

God morgon tisdag!

Allt utom pigg!!! Ordningen återställd när man kan få se lite vakna med the voice till frukosten. Melvin kom in till oss någon gång under natten och vid typ 5.00 började han testa oss lite och skulle ligga i sin säng, vår säng, sin säng, vår säng osv det hela slutade mindre kul med att han fick skrika i sin säng en stund tills han insåg att mamma och pappa vunnit, vad gör man???? Nu måste jag göra mig redo för jobbet.

Ha en trevlig tisdag!
Kram J

RSS 2.0