Splittras??

Var det bara jag som trodde att The Ark skulle splittras? Ska de inte det? Bra i så fall! Denna är i alla fall sjukt bra.



Kram J

Vad ska jag ha???????

Hjälp mig lösa dagens i-landsproblem!! Vad ska jag ha på mig ikväll när vi ska på Vadsbo Idrottsgala???????????


1. Vit, kort tyll och spetstunika med jeansshorts.


a. Brun kilklackssandal b. röd leoballerina

eller


2. Jeansklänning


a. brun kilklackssandal b. svarta med kilklack och peep toe

eller


3. gammelrosa klänning med svart skärp


a. Svarta sandaler med kilklack b. svarta skor med kilklack och peep toe

HJÄLP MIG nu är ni snälla!! Ni har fram till kl 16 på er!!

Kram J

Bäst på radion just nu!!

Säger god natt med bästa låten på radion just nu!!



God Natt och Kram!!


Hur mår ni???

Ja den frågan fick jag av en brukare ikväll. Jag funderade lite på om vi börjat kalla varandra ni eller om hon pratade med mig och mina loppor innan jag insåg att hon trodde att jag hade en "bulle i ugnen"!!!! Nooooooooooooo!!!!! Här har man gått ner 16 kg och ser ändå gravido ut!!!!! No påskgodis och massa sit ups, så får det bli!!! Eller lite påskgodis och extra mycket sit ups kanske!!!

Tänk om hon ändå hade pratat med mina loppor ;-)!!

Kram J

Gud vad bra det gick då....not!!

Ja mitt lilla LCHF-försök varade i tre dagar. Gud vad duktig jag är, vilken karaktär!! Det är bara att inse, jag är ingen dietmänniska. För min del finns det inga genvägar utan det är bara att röra på fläsket helt enkelt. Borde därför åka till friskis ikväll med Erica men jag örkar inte helt enkelt!!

Kram J, kolhydratsberoende!!

Övertid :-P

Kom nyss hem efter en kväll på jobbet som slutade med övertid, känns ju lite lagom skoj när man vet att att man ska tillbaka kl 07.00 imorgon igen. Så nu ska jag försöka varva ner lite innan jag skuttar i säng!!

Kram J

Deportees

Detta är en skön låt tycker jag. Var med i ett avsnitt av Stockholm-Båstad.



Kram J

Helt ok!

Skapligt trött, hyfsat nöjd efter en liten runda på 6,7 km. Oj, oj, oj vad kondis är färskvara. Nu varvar jag ner, dricker vatten, äter paranötter och tittar på Pluras kök men snart blir det en varm, varm dusch. Ikväll väntar jobb i Strandis!

Kram J

Det kryper åt rätt håll!!

God morgon, god morgon!!

Ställde mig på vågen idag och den visade 61,8 så det kryper lite åt rätt håll. Men det står så tråkigt still annars!! Därför har jag tänt att jag skall ge LCHF en chans igen. Ok ni får idiotförklara mig, men jag började igår och det gjorde 0,5 kg så det fungerar ju tydligen.
Testade det ju för ett tag sedan i två veckor men mådde ju så illa så det gick inte men jag blev så motiverad av min fina Carina som gått ner flera kilon på kort tid!!! Skillnaden är att jag inte skall hårddra det så som jag gjorde sist utan tillåta mig att äta typ paprika och en frukt då och då.

Vi får se vad det ger och hur länge det varar ;-) skulle tro att det blir ett litet uppehåll över påsk ;-).

Nu ska jag gå ut och springa!

Kram J

underbar musik i kvällsmörkret

Jag har väldigt svårt för Shirley Clamp men hon har en helt fantastisk röst och den här låten är ju bara helt underbar så blunda och njut!!



Natta!

Kram J

Min tisdag!

Ja mycket har det vart!! Morgonpromenad med K och T efter dagislämning, hem och baka och äta lunch innan vi tog med oss T för att gå på utvecklingssamtal på M:s dagis. Där fick vi höra mycket fina saker om vår unge som vi inte hade en aning om <3 och ett par saker som vi redan vet, att han har dåligt tålmod och är bekväm (ok, ok det kommer från mig). När vi som bäst satt där och päste av stolthet kräks T ner hela mig och då menar jag KRÄKS NER HEEEEEEEEELA MIG!!! Jag fick en handuk av söta Annika, traskade hem och tog mig en dusch.

Tion är inte pigg!! Har kräkts massor, har feber och vill inte äta och dricka :-( fy vad det är jobbigt att se honom så här!!! Jag skulle lätt ta över det om jag kunde bara för att han ska slippa!!

När jag kom hem full av kräks så satt Karin och Peter utanför och väntade så efter en dusch blev det fika i trädgården (vågade inte släppa in dem här hemma efter Tions spya så det var ju tur att det var fint väder) med dem, mina grabbar och Eleonor.
Ikväll blev det en promenad i regnet tillsammans med Eleonor och Camilla.

Nu skall jag göra mig en kopp te innan BB börjar!!

Kram J

Tussilago

Herregud vad jag är mör, det är ju banne mig jobbigare att vara ledig än att jobba :-). Denna helgen kan sammanfattas med fullt ös medvetslös och en massa grillat!!! Inatt blev det en spontan övernattning för mig och barnen hemma hos fam Berg-Landqvist efter en trevlig kväll med mat, vin och gött tjöt! K var på handbollsavslutning så när han väl kom hem fick han sova ensam :-).

Dagen har fyllts av knyttarna, grillning, promenad, vårstädning i trädgården och ännu mera grill. Nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter så nu ska jag ta mig en dusch och softa i soffan resten av kvällen.

Här kommer i alla fall ett par bilder!


Var tvungen att plocka lite Tussilago på vår promenad idag. VÅÅÅÅR!!


Köpte nya blommor till vardagsrummet!!


De finaste krukorna har K köpt till mig på Ica Kvantum faktiskt.

Kram J

Bio!!

Ikväll har vi vart på bio och tittat på hur många lingon finns det i världen, gud vilken underbar film. ALLA borde se den!!!! Vad jag önskar att jag jobbade inom LSS:en!!!




Imorgon väntar kvällsjobb innan jag får en ledig helg!! Gud vad jag behöver den!!

Kram och God Natt!!

Burp!!

Hemma på lunch och fick köttbullar med smaskig ädelostsås som K lagat så nu är jag på banan igen. Bara två timmar kvar av arbetsdagen!!

Kram J

God morgon torsdag!

Här ligger jag i soffan och smaskar päron, ska snart åka till jobbet. Sovit som en stock i på tok för få timmar. Ikväll ska jag, K, Emil och Carina gå på bio och se hur många lingon finns det i världen?

Gud vilket stort päron det här var!!!! Jag är kass på att äta frukost, så nu vet ni det!

Ha en bra dag!

Kram J


Vart kommer hon ifrån????

Ibland kommer ett monster på besök här hemma, ett otroligt gapigt, grinigt, tråkigt och surt fruntimmer! En helt fruktansvärt opedagogisk människa som själv beter sig som en obstinat treåring som är övertrött OCH hungrig på samma gång!! Detta monster är JAG och då är jag allt utom en bra mamma!!! Varje gång (allt för ofta) detta monster vart här får jag så oerhört dåligt samvete och vill bara ge mig själv en rak höger så jag skärper till mig. Varför blir det så här???? Jag har två helt underbart, fantastiskt fina barn som jag älskar mer än vad som någonsin kan beskrivas med ord och de förtjänar den bästa mamman på jorden!!

Älskar er mina underbart fina små hjärtan och FÖRLÅT för att jag ibland (allt för ofta) är en barnslig, arg tråkmamma!!!

<3

Torsöfynd

Fick ju med mig en hel del fint från Torsö och här kommer bilder på en LITEN del av sakerna.


Ett soffbord <3




En liten, liten tavla med två midsommarbarn som numera hänger i hallen.

  
Porslinsburkar och en vattenskopa (är den till för det).


Tavlor till barnens rum.



 
Fick även med mig en fin gammal hattask, en linneduk och linneservetter hemifrån morfar och Birgitta.

Kram J


God morgon lediga måndag.

Har startat dagen med en kass sovmorgon, för det första låg K kvar i sängen med två stolliga små morgonpigga troll så länge så jag blev pigg. När jag väl hade somnat om dundrar K:s sökare som han lagt av sig i sovrummet igång trots att han inte har jour grrrrrr!!! När jag väl hade somnat om igen kommer Melvin upp och måste informera mig om att han är kissenödig och går på toa (ja vi har två toaletter men K satt här nere). Toppa detta med att K drar igång dammsugaren och att M springer runt här nere som skjuten ur en kanon så har ni min ljuvliga sovmorgon!!

Nu har vi ätit en sen frukost och ska ge oss ut på en promenad!

Kram J


Bye Bye Sommarstugan!!

Igår var vi som sagt på Torsö och tömde sommarstugan. Här kommer lite bilder på palatset.









Någon som är sugen på en gård på Torsö, köp Noret!! Då får ni detta slott på köpet ;).
Imorgon ska ni få se lite av allt fint "skräp" som jag släpade med hem.

Nu har jag avslutat helgens jobb och i morgon är jag ledig :-). Nu har jag jobbat två helger på raken så nästa helg tänker jag vara ledig, gött!!

Kram J

God morgon lördag!

Idag blir det fullt ös medvetslös! Strax innan tio ska jag lämna Tion hos Ann och Nonne och sedan åker jag, mamma, pappa, Andreas och Erica ut till stugan och tömmer den. Ikväll jobbar jag 16-22 så det blir ju inte så mycket tid med barnen idag :-(. Får försöka ta igen det innan jobbet imorgon. På måndag är jag i alla fall ledig!!

Ni får ha en riktigt bra dag!!

Kram J

Mysig kväll!!

Nu har vi nyss kommit hem från Erica och Ella. K kom och plockade upp oss efter jobbet och vi gick den lilla sträckan hem, avståndet kunde inte bli bättre (om vi inte vora grannar då, det vore super). Så nu har jag slängt mig på soffan och T har somnat. Nu blir det Big Brother innan jag hoppar i säng.


Erica bjöd på en massa gött!!

Natti Natti!!

Värd en repris!!

Ja ja, jag har kört den här låten förut men under min morgonpromenad slog det mig att det är en väldigt bra låt som förtjänar en repris.



Kram J

Trotsar vädret och bestämmer att det är vår!!

Nu ska jag vara lite wild and crazy och slänga in en dagens :-). Detta bara för att visa min nya våriga blus som jag inviger idag, trots vädret. Den köpte jag för pengar som jag fick av Anna och Nonne i födelsedagspresent.


Blommigt och vårigt, kommer från Cubus.

Nu vaknade Tion just till efter middagsvila men han är trött efter morgonens bad så han verkar vilja somna om här hos mig. Kristian jobbar kväll idag och Melvin är och tittar på tranor med farmor, farfar och Felicia. Han ska sova över hos dem i natt så att han och Felicia kan få leka riktigt mycket nu när hon är här. Jag och Tion ska hem till Erica och Ella och mysa då Per inte är hemma han heller. Det blir mat och ett par glas vitt!

Kram J

I brist på bröd får man äta limpa men det är ju också gott!

Ja lite så kan man sammanfatta min lunch som jag just ätit. K och T hade redan ätit lunch, rester efter gårdagens middag som jag inte tycker var någon hitt. Man tager vad man haver tänker jag och rotar fram vad vi har i kylskåpet.


Gurka, oliver, grillad kycklingfilé, pesto och massa hyvlad parmesan.

Med riktigt god parmesan kommer man låååångt!

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Stockholm-Båstad och än så länge gillar jag det :-) mycket nakna rumpor ;-).

Kram J


RSS 2.0