Brasan.

Efter smaskig middag hemma hos oss i form av hemmagjorda hamburgare med grönmögelostdressing promenerade jag, smågrabbarna, mamma, pappa och Erica ner till Alhagen för att titta på brasan. Det var dock lite dålig fjutt på elden och när det började regna traskade vi hem igen.


Det är spännande med eld!!


Morfar är lite trött :-).

   


Tion sover sig igenom sin första valborgsmässeld.

Nu blir det sängen för min del för i morgon blir det full rulle med marknad, utflyckt till silverfallet och kalas hos Fägers på kvällen. Hoppas bara vi har vädret på vår sida.

Natti natti!

Skor :-)


By the way

Jag njuter av att få titta på vakna med the voice på tv:n då det bara är barnkanalen som gäller på morgonen nu för tiden :-).

God morgon valborg!

Här är det bara jag och lilla spygurkan :-) som är vakna. Han är riktigt morgonpigg till skillnad från storebror, han och jag sov typ alltid till 10 när han var bebis. Själv är jag rätt trött för jag somnade på tok för sent igår men jag kommer snart igång. Bara storebror vill vakna och vi fått i oss frukost ska vi ta en morgonpromenad med Erica och Ella.

Annars bjuder dagen på middag med mamma och pappa och promenad ner till Valborgsmässoelden.

Nu är lilleman gosesugen och jag är inte sen att haka på så ha en trevlig helg!!

Kram J

Växer och blir stor!

Just nu ligger jag och ett av mina små troll (den lille) och har det mys i sängen. Finns det något sötare än små snarkningar?? Han växer och blir så stor och jag får panik över att tiden går så fort. På lördag är det redan sex veckor sedan han föddes och det känns sim igår.
Idag har vi vart på BVC och han vägde hela 4500g och var 52,5 cm lång.


Titta vad jag kan mamma!! Lyfta huvudet i hela två sekunder typ :-). (Bilden är helt skit då han bara blundade när jag tog med blixt på)

Nu ska vi på kalas till Kristians gammelmoster Maj-Britt.

Kram J

-1,1 :-)

Ja då var det måndag och det var dax att ställa sig på vågen och till min glädje visade den -1,1 kg (trots en hel del mysiga fikastunder i veckan). Så jag är nöjd, nu ska jag bara fortsätta så också.

Dagen har inte bjudit på så mycket spännande så här långt. Jag och Tion har lämnat Melvin på dagis och tagit en skön promenad. Snart ska jag ta och baka bullar (som jag inte tänker smaka på :-) ) för på onsdag får vi besök av Kirri och Emelie. Det ska bli kul för det var inte igår (Kirri är mammas kompis och Emelie är hennes dotter som jag lekt med sedan jag var liten, så nu vet ni det) träffades mycket mer när vi var små och då bor dom ändå bara i Skövde.

Ikväll kommer förhoppningsvis Erica hit för lite för att soffslappa och titta på gossip girl.

Ha en bra dag och vecka (den här veckan bjuder på en hel del kul)!!!

Kram J

Yes!!!

Nu är jag äntligen med syskonvagn (jag säger jag för av någon anledning känns det inte som K kommer ta några långpromenader själv med barnen ;-) ). Det blev en begagnad Emmaljunga som K lyckades pruta ner från 2200 till 1600 :-). Stackars tjejen som bara ville bli av med den då hon skulle flytta idag. Den känns lättkörd så jag är nöjd även om jag är lite fånig och har lite svårt för begagnat när jag inte vet vem som haft det. Skitfånigt!!
Har fått så sjukt mycket frisk luft idag så jag är helt slut och tänker snart krypa ner i sängen och läsa.

Just nu läser jag en bok som heter den sista dagen av Caroline Giertz. Den handlar om en föredetta "saltisfru" som bestämt sig för att ta sitt liv och i boken får man följa hennes sista dag och när hon tänker tillbaka på sitt liv. Ganska bra så här långt.

Kram J

Syskonvagn!!!

Efterlysning!!!

Det är ingen som har en billig syskonvagn med liggdel till salu??????????????????????


Ny vecka, nytt liv!!

God morgon nya livet!!!

Ja nu när det inte bor en bebis i min mage längre och jag heller inte ammar finns det ju inget som hindrar mig från att ta upp min kamp mot kilona igen. Så jag och K har en liten pakt och ska försöka vara nyttiga tillsammans. Mitt mål är att gå ner minst 18 kg gärna 20. Mitt första delmål är att gå ner 5 kg till midsommar. Det känns rimligt.
Det tar emot väldigt att skriva min startvikt här men jag tänker göra det i alla fall. Vågen visade idag hela 77.9 kg :-(. På måndag blir det invägning igen ;-). 
Startar nya livet med havregrynsgröt till frukost (och efter det ska jag ta med mig Tion och krypa ner i sängen en liten stund för jag sov så dåligt inatt).

Så håll nu alla tummar ni har för mig och mitt nya liv!!!

Kram J

TGIF!!

Äntligen!!

Vi firar det med en skön låt.



Nu drar jag snart iväg på trevligheter med jobbet.

Trevlig helg!

Kram J

På slaget tolv

Jäääääääääsp!!!!

Har vart ute och gått en långpromenad bara jaaag :-). Det är bra skönt att vara helt ensam ibland (men bara ibland). Väl hemma har jag tagit mig en varm och lång dusch, noppat mina sinnessjukt vildvuxna ögonbryn och nu är jag rätt så redo för sängen känner jag. Ska ta och läsa dom sista sidorna i en spännande bok som jag lånat av min mamma.

På slaget tolv
Läs den här!!

Natti natti!!

God morgon torsdag!

Passar på att slänga in ett inlägg nu när båda grabbarna är mätta och belåtna efter frukost :-). Dagen är rätt så oplanerad och jag tror att vi ska behålla den så för snart är helgen här och då är det alltid massor att göra. Vi ska till BVC idag och se om plutten har växt.

Imorgon ska jag ut på vift UTAN FAMILJ!! Gissa om det känns konstigt. Ska och bowla och äta mat med jobbet och det ska bli riktigt trevligt.
Nä nu är den mindre av grabbarna inte så nöjd längre så nu kickar vi igång dagen.

Ha en bra dag!

Kram J

Hej på er!!

Förlåt för min frånvaro!!! Men två barn är dubbelt så många som ett om ni förstår vad jag menar :-). Vi mår i alla fall bra hela familjen. Idag har en stor del av dagen spenderats ute i SOLEN, helt underbart. På fm tog jag, Tion, mamma, Erica och Liam en skön promenad, en lång en.
Strax innan två kom Camilla och Noah förbi och undrade om vi skulle följa med och ta en fika efter att vi hämtat M på dagis. Så då blev det ännu lite mer promenad och fika på Mummas bakgård tillsammans med Camilla, Angelika och Elin med barn. Det var mys!!!
 
Imorgon blir det date med Maria :-)
Nu blir det sängen för min del, man blir trött av frisk luft!

Kram J

Muuuuuu!

För jag antar att det ligger i allas intresse ;-). Mjölkproduktionen kom igång idag efter dagar av ihärdigt pumpande :-). Antar att tabletterna börjar gå ur kroppen. Nu ska vi bara få lilleman att komma på vad han ska göra och det är inte det lättaste när han äter på flaska också men vi jobbar vidare. 

Anledningen till att jag inte ammar från första början är att Tion aldrig kom på vad han skulle göra utan låg bara och tittade på mig med sina fina ögon och undrade vad jag ville att han skulle göra.
Efter ett par dagar började jag bli stressad över att han inte kom igång och fick panik varje gång jag försökte amma honom för att jag visste att han inte skulle få i sig något så tillsammans med BB bestämde vi att jag skulle lägga ner det och ge honom ersättning.
Med facit i hand känner jag att jag gav upp för tidigt och att jag borde ställt större krav på att jag skulle få hjälp på BB men amningen gav mig bara panik och så ville jag inte ha det.

Efter någon vecka började jag känna mer och mer att jag inte var färdig med amningen så efter pepp från vår fina sköterska på BVC så fick jag som sagt låna med mig en fin pump hem och här är vi nu. Den här gången tänker jag inte ge upp lika lätt!!! Jag hoppas!!!!!!

Kram J

Kristians ord är lag ;-)

Har fått order av K att krypa ner i sängen vid 21.00 idag så det tänker jag göra. Det är välbehövligt vill jag lova, blir ju att gå upp två gånger på natten och göra ersättning och när pyret har ätit och är bytt på är jag så pigg så då måste jag läsa en stund för att kunna somna om. Även om K gör ersättningen och matar så kan jag ändå inte sova :-(.

Så jag lyder order!

Natti natti!

Smaskens!

Gud vad mätt jag är. Jag har lagat svingoda Club Sandwich efter recept i Husmorsornas (självklart). Det var lite många moment för en macka men det var det värt! Nu ska jag vara social med Peter som fortfarande är kvar.

Ha en bra kväll!

Kram J

Amning av, amning på!!!

Det gick bra på BVC, han hade gått upp 80 gram på tre dagar så det var godkänt :-). Känns skönt, nu kanske jag kan slappna av lite i helgen. Jag och vår söta bvc sköterska kom även fram till att jag ska göra ett försök till med amningen så nu fick jag låna med mig en fin pump hem. Så nu vet ni vad jag ska roa mig med i helgen ;-).

Har inte riktigt kunnat förlika mig med att jag inte kommer amma så nu när Tion är lite piggare hoppas vi att han ska kunna komma på hur han ska göra. Går det inte den här gången heller så har jag i alla fall försökt.

Nu får vi snart besök av Peter så nu ska jag plocka fram fika.

Kram J

Glad Påsk!!

Glad Påsk på er allihopa!!


Melvin önskar Glad Påsk :-). Bilden är tagen när han skulle på påsklunch på dagis i torsdags.

Kram J

Vågar inte!

Det känns som att solen värmer mig i nacken genom fönstret men jag vågar inte titta för jag hör att det droppar i stupröret!

Bröder :-)

Här kommer en nytagen bild på bröderna Fäger (dom små).


Melvin är en sååå stolt storebror :-).


Trött liten lillebror!

Här har vi kört en soft morgon och jag fik lite sovmorgon :-) så nu ska jag hoppa in i duschen. Vid 14.00 ska vi till BVC och väga Tion och jag hoppas av hela mitt hjärta att han har gått upp lite så jag kan njuta i helgen men jag är lite orolig att han kanske inte har det :-(. Håll tummarna för oss!

Kram J

RSS 2.0